طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

کیک گردویی با ارده و شیره انگور یک دسر لذیذ است که در ایران و خاورمیانه بسیار محبوب است. برای تهیه این دسر لازم است تا ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای این کیک شامل شیره انگور، گردو، آرد، شیر، نمک، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، و ارده می باشد.

اولین مرحله در تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور تهیه آرد و پرواربندی است. برای این کار آرد را با پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط کرده و درون آن پرواربندی را اضافه می کنیم. سپس با گردوی خرد شده به خوبی مخلوط کرده و آن را در قالبی که تمایل دارید بریزید.

بعداز این مرحله، باید شیره انگور خود را آماده کنید. برای این کار، شیره انگور را روی حرارت قرار دهید و بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، به مدت ۱۰ دقیقه زمان بیشتری برای ساخت طعم شیره انگور در اجاق گاز، نگه دارید و به آن ارده اضافه کنید.

حال با استفاده از یک قاشق، یکباره شیره انگور داغ را روی کیک بریزید، و برای مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را درون فری با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد، پخت کنید. در آخر، این کیک گردویی با ارده و شیره انگور را به روش دلخواه خود تزیین کنید و با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید. این دسر مخصوصا در بازارچه های بهاره به وفور یافت می شود و یک انتخاب فوق العاده برای لذت بردن از طعم های خاورمیانه است.



طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

پاراگراف اول:

کیک گردویی با ارده و شیره انگور یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هاست که در دستور پخت آن با تکیه بر استفاده از اجزای طبیعی و سالم مثل گردو و شیره انگور، سلامتی بدن را حفظ و بهبود می‌بخشد. به دلیل طعم شیرین گردو و شیره انگور، این کیک ترشی خاصی در طعم خود دارد که برای دوستداران خوراکی های شیرین و ترش کاملا جذاب است.

پاراگراف دوم:

برای آماده سازی این کیک، در ابتدا به دنبال جمع آوری تمام اجزای مورد نیاز برای آن باید باشید، این شامل گردو، آرد، شکر، شیره انگور، تخم مرغ و ارده است. با ترکیب اجزای فوق به دستور داده شده توسط آشپز خود، خمیر کیک گردویی با ارده و شیره انگور آماده شده و دریای لذیذی از طعم و بوی خوشمزه وارد محیط شما می‌شود.

پاراگراف سوم:

با تعیین درجه حرارت مناسب در فر و درست کردن خمیر کیک با اندازه مناسب، به راحتی می‌توانید این شیرینی را آماده کنید. با استفاده از ارده به عنوان جایگزینی برای روغن در این کیک، می‌توانید اجزای سالمتی برای بدن خود بسازید. شیره انگور، نوعی شیرینی طبیعی، همچنین سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌های موردنیاز برای بدن ما است.

پاراگراف چهارم:

با قرار دادن این شیرینی خوشمزه‌ی تهیه شده با ارده و شیره انگور در جمع دوستان و خانواده، شما همچون شیفته‌ی این طعم شیرین و جذاب قطعاً به شمار خواهید آمد. این کیک را در میان چای و دمنوش‌های گرم در ساعات بعدازظهر یا برای ارائه به عنوان دسر برای شام مهمانی‌های خود به کار ببرید. با دقت به دستورات مربوطه و استفاده از بهترین اجزا و شیره انگور ارگانیک، این شیرینی برای شما و دوستان شما یک تجربه‌ی بی‌نظیر از چشمه‌ی پایدار و خوشمزگی خواهد بود.



آماده کردن مواد لازم برای کیک گردویی با ارده و شیره انگور

کیک گردویی با ارده و شیره انگور یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید به دوستان و خانواده‌تان پیشنهاد دهید. این دسر با ترکیبی از مواد اصلی مانند گردو، شکر، برنج، شیر و ارده‌ی خامه‌ای تهیه می‌شود و با استفاده از شیره انگور بر روی آن تزئین می‌شود.

ابتدا برای تهیه این دسر، باید مواد مورد نیاز را آماده کنیم. برای این منظور، بهتر است گردو را پیش از هر کار دیگری خرد کرده و در ظرفی ذخیره کنیم. سپس شیره انگور را آماده می‌کنیم. برای این کار، شیره انگور تهیه شده را به دقت بررسی کرده و مطمئن شوید که از کیفیت خوبی برخوردار است.

بعد از آماده کردن این مواد، برای تهیه خمیر کیک، باید برنج را بشویید و در دو کوبیده‌ی بزرگ ریخته و با اضافه کردن آب مرغ و شکر به همراه یک قاشق بزرگ کره و یک قاشق کوچک زرده تخم‌مرغ به مدت ۱۵ دقیقه به خوبی مخلوط کنید.

سپس ارده خامه‌ای را به خمیر اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. حالا باید گردوهای خردشده را به خمیر اضافه کنید و دوباره همه‌ی مواد را به مدت ۵ دقیقه با هم مخلوط کنید.

حالا باید خمیر را درون قالب کیک ریخته و در مدفوع برای پخت به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پختن، کیک گردویی با ارده و شیره انگور آماده است و می‌توانید با استفاده از شیره انگور آن را تزئین کنید و سرو کنید.



مراحل تهیه مایع شیره انگور

مایع شیره انگور یکی از محصولات کشاورزی شیرین و خوشمزه است که از انگور خرد شده و شیره آن تهیه می‌شود. این مایع معمولاً در طبخ غذا، تهیه شربت‌ها، دسر و نوشیدنی‌های گرم و سرد به کار می‌رود. در ادامه مراحل تهیه مایع شیره انگور کوتاها توضیح داده می‌شود:

1- اولین گام در تهیه مایع شیره انگور، خرد کردن انگور است. برای این کار می‌توانید از انگور تازه یا خشک استفاده کنید.

2- سپس انگورها را در یک دیگ بزرگ قرار داده و با یک قاشق چوبی یا مشابه آن خرد کنید تا شیره آن درون دیگ بیرون آید.

3- به انگورهای خرد شده آب اضافه کرده و به صورت ملایم و به میزان کافی شیره آن را جدا کنید.

4- پس از جدا شدن شیره ایجاد شده از انگور، با استفاده از فیلتر مخصوص، صاف کرده و از داخل دیگ ریخته و در محیطی مناسب، نگه داری کنید.

5- در نهایت، شیره را به صورت مایع برای استفاده در دسر، نوشیدنی و غذاهای مختلف در ظرف مناسبی ذخیره کنید.

در مراحل فوق لازم به ذکر است که بهتر است از انگورهای تر و شیرین‌تر برای تهیه مایع شیره انگور استفاده کنید تا مزه و طعم بهتری به مایع داده شود. همچنین برای جلوگیری از تغییر رنگ و طعم شیره، از ورود هوا به داخل ظرف حاوی مایع شیره انگور باید خودداری کرد.



مراحل تهیه ارده

تهیه ارده به عنوان یکی از معروف‌ترین غذاهای فارسی شاید امروزه همچنان در بیشتر نقاط ایران مورد علاقه قرار بگیرد. این غذا، خوراکی خوشمزه و سالمی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس در کنار امکانات آشپزی ایجاد می‌شود.

برای تهیه ارده، ابتدا باید برنج را برای حدود ۵۰ الی ۵۵ دقیقه در آب که یک سوم مقدار برنج باشد؛ جوش بیاید تا برنج آب را جذب کند و نیم پخت شود. سپس برنج را در یک کاسه بزرگ قرار می‌دهیم و به آن چند قاشق از پودر دارچین و سماق اضافه می‌کنیم. برای ترشی، مقدار انبه‌های نگینی، سیب، گلابی و حتی لیمو شیرین فشرده (چغندر شیرین) را با هم خرد می‌کنیم و درون ظرف مناسب قرار می‌دهیم.

سپس به آن مقداری شکر، نمک، آبلیمو و برگ کرفس (که بهتر است آن را با چاقو خرد کرده و درون همان ظرف ترشی بگذاریم) اضافه می‌کنیم و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. باید دقت کنیم که مقداری از آنبه‌ها و برگ کرفس را زیر آب حرکت دهیم تا همه مواد در آب ترشی غوطه‌ور شود.

سپس آبی که برای جوشاندن برنج استفاده کرده‌ایم، با پانچ کوچک، فیلتر می‌کنیم و ارده را تهیه می‌کنیم. برای تهیه ارده، کف ظرف قرار دهید که باید به اندازه یک سوم از مقدار برنج باشد، پس برای هر یک کیلو برنج یک دست سفال صاف و تمیز در نظر بگیرید. سپس برنج را درون ظرف، به همراه آبقد (ابریشم) که قبلا خیس کرده‌اید قرار می‌دهیم و کم کم آب جوش به آن اضافه می‌کنیم و همزمان ظرف را تکان می‌دهیم تا برنج و آب در هم مخلوط شوند. باید جلوی این را هم بگیرید که آن را زیادی تکان ندهید چرا که خیس کردن برنج به همین خاطر است که جوشانده نشده و ارده باسواد و خوشمزه‌ای را تولید کنیم.

سپس آن را ۵۰ الی ۵۸ ساعت بدون اتفاقی جا به جا کردن و در دمای مطلوب نگهداری می‌کنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم. پس از اتمام مراحل، با استفاده از قاشق‌های خاصی، ارده را از ظرف برمی‌داریم و می‌توانیم از آن به میان وعده‌های خود استفاده کنیم.



آماده کردن خمیر کیک گردویی

برای آماده کردن خمیر کیک گردویی، مواد لازم شامل: 3/4 فنجان کره، 1 و 1/2 فنجان بلور شکر، 3 عدد تخم مرغ، 1 قاشق چای‌خوری وانیل، 1 و 1/2 فنجان آرد سفید، 1 و 1/2 قاشق چای‌خوری به ماهیچه گردو و 1/2 قاشق چای‌خوری نمک است.

ابتدا مقدار کره را درون میکسر بریزید و به مدت 2-3 دقیقه با سرعت کم مخلوط کنید تا کره نرم شود. سپس به آرامی بلور شکر را به کره اضافه کرده و باز هم به مدت 2-3 دقیقه بهم بزنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند. به مواد استفاده شده در روش خمیر لیزینگ (Creaming Method) می‌گویند.

سپس تخم مرغ را به آرامی به مواد می‌افزایید و دوباره بهم بزنید تا ترکیب شوند. به مرور به ترتیب وانیل، نمک و به ماهیچه گردو را هم به مواد اضافه کنید و به باز هم به هم بزنید. در نهایت آرد را به مرحله قبلی اضافه می‌کنیم و به آرامی بهم بزنیم تا مواد ترکیب شوند. بهتر است حساسیت نکرد و آرد را با چند مرحله به مواد اضافه کنید تا مواد خمیر بیشتر شوند.

حالا خمیر کیک گردویی آماده شده است. می‌توانید آن را به قالب‌های کیک مناسب بریزید و درون فر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از 30-35 دقیقه برشکه‌ی کیک‌ها خشک شد، به آسانی آماده است و می‌توانید کیک‌های خود را از فر بیرون بیاورید و سرو کنید.



افزودن مایع شیره انگور و ارده به خمیر کیک

خمیر کیک یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار است که در هر مناسبتی مورد استفاده قرار می گیرد. اما بهترین و راحت ترین روش تأمین رطوبت برای خمیر کیک، افزودن موادی مانند شیره انگور و ارده به آن است.

شیره انگور یک ماده ترش و شیرین است که طعم خاصی به خمیر کیک می دهد. برای استفاده از شیره انگور در خمیر کیک، بهتر است از شیره فابریک‌شده و بدون مواد نگهدارنده استفاده شود. با افزودن شیره انگور به خمیر کیک، کیک نرم و مرطوب تر خواهد شد و طعم بیشتری به آن داده خواهد شد.

ارده نیز یک ماده شیرین-ترش است که معمولاً برای پختن خمیر پیتزا و شیرینی هایی مانند کیک و کلوچه استفاده می شود. افزودن ارده به خمیر کیک باعث می شود کیک نرم و برخلاف دیگر دسر ها، مرطوب تر باشد. همچنین، ارده برای افزودن نرمی و همراهی با شیره انگور، بسیار مناسب است.

از آنجایی که خمیر کیک پخته شده شیرینی بسیار چسبنده ای است و با فرشته کردن بر روی آن ترک های بسیار زیادی ایجاد می شود، از افزودن شیره انگور و ارده به خمیر کیک باید با اندازه گیری دقیق استفاده کرد و نباید از اندازه خارج شد. با این کار، علاوه بر بهبود طعم و عطر خمیر کیک، از کاهش ترک های خمیر نیز می توان بهره برد.