تهیه کیک کالباس با نان تست
تهیه کیک کالباس با نان تست یکی از دستورهای ساده و خوشمزه در آشپزی است. این دستور از ترکیب دو ماده اصلی شامل کالباس و نان تست تشکیل شده است. با تهیه این دستور میتوانید در کنار خانواده خود موقع تفریحات و پیکنیکها از آن لذت ببرید.
برای تهیه این کیک ابتدا نان تست را به شکل تکه تکه بریده و در یک کاسه قرار دهید. سپس کالباس را به همان اندازه تکه تکه کرده و به نان تست اضافه کنید. سپس با ترکیب کردن ۳ عدد تخم مرغ با شیر و پیاز رنده شده، آماده سازی دیگر مواد را انجام دهید. سپس یک تاویز به صورت مربع کوچک با حجم مناسب با هم خوب مخلوط کرده و پس از اضافه کردن کالباس و نان تست، به مواد تخم مرغ بیفزایید.
برای پخت کیک کالباس با نان تست، داخل یک قابلمه را با کاغذ روغنی روغن کرده و مایع آماده شده را به صورت پخته بریزید. قابلمه را بر روی حرارت کم قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، کیک را بپزید. پس از آماده شدن کیک، آن را از روی شعله بردارید و به مدت ۱۵ دقیقه برای خنک شدن در دمای محیط رها کنید.
در نهایت، با خنک شدن کامل، کیک کالباس با نان تست آمادهی سرو کردن است. برای سرو، آن را به صورت خوراکی برش داده و با سس ترش و کمی نمک و فلفل پاشیده شده در کنار سالاد و نوشیدنی سرو کنید.
نحوه تهیه کیک کالباس با نان تست
تهیه کیک کالباس با نان تست یکی از خوراکیهای پرطرفدار و سریع الذوق است که در میان تنوع غذایی میزبانی ها و جشن های مختلف بسیار مورد توجه قرار می گیرد. برای تهیه این خوراکی نیاز به چند ماده اولیه ساده دارید که در زمانی کمتر از یک ساعت اماده می شود.
ابتدا نان تست با شکلات ترد درون قاشق مخلوط کرده و در قالبهای کیکپزی ریخته و درون فری داغ قرار دهید تا کاملاً پخته شود. در ابتدا با روغن داغ، ادویه های فراوان و کالباس را بهم بزنید و پس از 5 دقیقه، 2 قاشق روغن خوراکی به مواد اضافه کنید و بعد از تقلیب مجدد کاملاً روی نان تست ها بریزید.
روی هر کیک کالباسی باید یک تکه کالباس، یک برگ هویج و مقداری پنیر رسیده به دمای متوسط قرار دهید و مجدد به فر بدهید تا کاملاً پخته شوند. در ادامه با حباتی سرد و مزه دار جمع کنید و با نان تست هایی که از قبل درون خلدی خصوصی یخچال آماده شده اند، سرو کنید. با طعم ترش و شور کالباس و نمک های غذایی ترکیب شده، به این خوراکی خوشمزه می توانید سیگنال دهید و علاقه مندان غذایی را به خود وادار کنید. به عنوان تزئین، میتوانید برگ ریحان اضافه کنید.
راهنمای تهیه کیک کالباس با نان تست
تهیه کیک کالباس با نان تست یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که در حال حاضر در اکثر رستوران ها و کافی شاپ ها در دسترس است. این دسر با ترکیبی از کالباس، نان تست و مواد دیگری مثل پنیر و تخم مرغ تهیه می شود. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این دسر خوشمزه می پردازیم.
مواد لازم برای تهیه کیک کالباس با نان تست شامل نان تست، کالباس، پنیر پیتزا، تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه است. ابتدا نان تست را به شکل لقمه ای خرد کنید. سپس تمام مواد را به جز تخم مرغ و شیر در یک ترکیب کنید و به دقت باهم مخلوط کنید تا مواد به هم بچسبند. در نهایت تخم مرغ و شیر را به مواد اضافه کرده و دوباره به مواد مخلوط قبلی اضافه کنید.
سپس مخلوط را به قالب کیک که پیش از این شمع روغن زده شده است بریزید. در نهایت قالب را به اجاق گاز درجه یکصد و پنجاه درجه سانتیگراد قرار دهید و برای چهل پنج دقیقه به مدت پخت کنید تا کیک کاملا پخته شود. بهتر است پایان پخت کامل کیک را با استفاده از یک سیخ چوبی چک کنید که آیا کاملا پخته است یا خیر. سپس کیک را از قالب خارج کرده و به همراه نان تست روان یا سس گوجه فرنگی سرو کنید و لذت ببرید.
کیک کالباس با نان تست یک دسر خوشمزه و عالی برای سرو در جلسات رفاهی و جشن های خانوادگی است. با توجه به مواد آن می تواند یک سنتی فوق العاده با مزه به شمار رود که همه افراد دوستش خواهند داشت. با تهیه و سرو این دسر می توانید از دوستان و خانواده خود به شیوه ی شاهانه استفاده کنید.
طرز تهیه کیک کالباس با نان تست
تهیه کیک کالباس با نان تست یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت است که میتواند گزینه خوبی برای صرف نهار، پذیرایی و حتی صبحانه باشد. در این رسپی کیک شامل مخلوطی از کالباس، پیاز، سیر، ماست و نان تست است.
برای تهیه این کیک، اولین گام به خلط کالباس، پیاز ریز خرد شده، سیر رنده شده، ماست، نمک و فلفل میپردازیم. هنگامی که تمامی مواد را با هم مخلوط کردیم، آن را یک ساعت در یخچال نگه میداریم تا خوب خنک شود.
بعد از اینکه مخلوط ما به خوبی خنک شد، به سبد مواد نان تست برای تهیه کیک کالباس اضافه میکنیم و آن را با مرحله بعدی آماده میکنیم. برای آن، فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و قالب کیک را با کره چرب کرده و برش نان تست پر کرده و به داخل قالب قرار میدهیم.
سپس همه مخلوط کالباس را به داخل قالب ما ریخته و میتوانیم آن را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بزنیم تا کیک کالباس با نان تست ما حالت طلایی و خوشمزه ایجاد شود.
در نهایت، کیک را از فر در میآوریم و بعد از آنکه کمی خنک شد، آن را بریده و پذیرایی را شروع کنید. این کیک با چاشنیهایی مانند خیارشور و انجیر خشک تزیین میشود و جای توجه خاصی در میان مهمانان شما به خودش جلب خواهد کرد.
آموزش تهیه کیک کالباس با نان تست
آموزش تهیه کیک کالباس با نان تست
تهیهی کیک کالباس با نان تست یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوت است که با ترکیبی از کالباس، پنیر و نان تست تهیه میشود. این دسر را میتوان در نوبت افطار و شام در کناری کُرمنتی، کرفسسالاد و برنج سفید سرو کرد.
مواد لازم:
نان تست، کالباس، پنیر سفید، تخم مرغ، پیاز، روغن، نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیهی خمیر کیک, تخممرغ را در یک میکسر با پیاز خرد شده ترکیب کرده و آن را تا زمانی که کف مخلوط صاف شود میزنیم. سپس به مواد دیگر (کالباس خرد شده، پنیر سفید خرد شده، نمک و فلفل سیاه) اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم.
برای تهیهی بیشترین مقدار از این خمیر، تهیهی یک قالب کیک و یک قالب کوچک تر از آن را پیشنهاد میکنیم. ابتدا قالب کیک را به داخل روغن کشی میکنیم و سپس در تمام عمق قالب نان تست را جایگزین کیک میکنیم. سپس خمیر کیک را روی نوارهای نان تست میریزیم. برای قسمت کوچک تر از خمیر، قالب شیب برچسب میزنیم و با پنیر سفید، کالباس خرد شده و فلفل سیاه پر میکنیم. سپس تمام عمق قالب کوچک را با نان تست پوشانده و خمیر کیک را روی آن میریزیم.
حال کیک کالباس با نان تست را به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه درحال پخت رها میکنیم. پس از گذشت این مدت، کیک را از فر خارج کرده و در سردخانه قرار میدهیم تا کاملاً خنک شود. سپس با یک نوار دارچین تزیین شده و در کناری کرمنتی و کرفس سرو میکنیم.
توضیحات:
این دسر را میتوان با تنوع موادی مانند هویج و رویال (پنیر زرد) ترکیب کرده و به دست آورد. همینطور، برای تزئین آن میتوانید از انواع مختلف سسها مانند سس فلفل و سس گوجه فرنگی بهره بگیرید.
مراحل تهیه کیک کالباس با نان تست
تهیه کیک کالباس با نان تست یکی از غذاهای خوشمزه و هیجان انگیز است که در هر مناسبتی میتوان از آن استفاده کرد. در این غذا از نان تست عجین شده به عنوان پایه استفاده شده و کالباس و مواد دیگر برای تزئین و ارتقا طعم آن اضافه شده است. در ادامه به توضیح مراحل تهیه کیک کالباس با نان تست پرداخته میشود.
مرحله اول: تهیه نان تست. در این قسمت از تصمیم خود بستگی دارد که آیا منظم نان تست را خریداری کنید یا خودتان درست کنید. در صورت تمایل به درست کردن نان تست، شما باید ابتدا دستورالعمل تهیه نان تست را مطالعه کنید و سپس با استفاده از موادی مانند آرد، مخمر، شیر، نمک و نوعی هسته میوه نان تست خود را پخته و آماده سازید.
مرحله دوم: تهیه کرم تزئینی. برای تهیه کرم تزئینی، شما میتوانید از موادی مانند پنیر خامهای، پنیر فرانسوی و عسل استفاده کنید. مواد را با هم مخلوط کرده و کرم تزئینی را آماده کنید.
مرحله سوم: تزئین کیک. در این قسمت شما میتوانید با استفاده از نان تست، کالباس، سبزیجات، فلفل دلمه و خردل به تزئین کیک بپردازید. میتوانید در یک بشقاب کیک را بگذارید و با کرم تزئینی و مواد دیگر تزئین کنید.
مرحله چهارم: پخت کیک. در این مرحله شما در طبقات مختلف کیک را از نان تست، کالباس، سبزیجات و هر چیز دیگری که دوست دارید تشکیل دهید. سپس کیک را درون فر قرار داده و در دمای متوسط حدود 15 الی 20 دقیقه بپزید.
در نهایت با ارائه کیک به حالت دلخواه خود، آن را برای سرو کردن آماده کرده و با همراهی نان تست و کرم تزئینی میتوانید از طعم فوق العاده این غذا لذت ببرید.