طرز تهیه کیک کارامل عسل و گردو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک کارامل عسل و گردو

کیک کارامل عسل و گردو یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توان در مناسبت‌های خاص، به خانواده و دوستانمان سرو کنیم. طرز تهیه این دسر بسیار ساده است و با توجه به مواد مورد نیاز، می‌توان آن را با کیفیتی عالی درست کرد.

ابتدا برای تهیه پودر کارامل، باید یک قاشق کف سوپخوری شکر را روی حرارت زیاد تفت داده و به رنگ قهوه‌ای دودی برسانیم. سپس یک قاشق غذاخوری آب داغ به شکر اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم تا کارامل تهیه شود.

سپس دو تخم مرغ را با یک چهارم فنجان شیر و یک قاشق غذاخوری عسل با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه ترکیب رو خوب خوب با هم امیزید؛ آن را به آرامی به کارامل اضافه کنید. سپس تخم مرغ دیگر و دو عدد دقیق را به آرامی به ترکیب افزوده و همه را با لیزر دستی به خوبی باهم مخلوط کنید. نهایتاً یک قاشق آرد کنجدی به ترکیب داخل کیک اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

حالا برای تهیه خمیر کیک، یک فنجان آرد، نیم فنجان شکر، دو قاشق چای‌خوری پودر کیک و نصف فنجان روغن را با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه ترکیب را به خوبی باهم مخلوط کردید؛ آن را به خوبی با هم قاطی کنید تا حلقه‌های کوچکی در آن تشکیل شود.

حالا کیک را در قالب مناسب بریزید و با دقت بالا، ترکیب کارامل و ترکیب خمیر کیک را به ترتیب روی یکدیگر بریزید تا ترکیبی کامل شود. سپس به مدت 40 تا 45 دقیقه در درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید و بعد از تمام شدن زمان، آن را از فر بیرون بیاورید.

سرانجام دست کم 10 دقیقه بگذرانید تا داغی کیک کمی برود. سپس کیک عسل و گردو را از روی قالب بیرون آورید و آن را بر روی بشقاب مناسب بگذارید. حال می‌توانید با تزئین کیک با گردو و سس کارامل، یک دسر فوق العاده و خوشمزه را به خانواده و دوستانمان سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه کیک کارامل عسل و گردو

برای تهیه کیک کارامل عسل و گردو نیاز به چندین مواد اساسی است که برای تهیه آن کیک شاهد مزه‌ای بسیار خوشمزه و جذاب در دهان خود هستیم. برخی از موادی که برای تهیه این کیک به آن‌ها نیاز دارید شامل آرد، بیکینگ‌پودر، شکر، کره، تخم‌مرغ، شیر، عسل، کارامل و گردو می‌باشد.

برای تهیه کیک کارامل عسل و گردو باید اولین کار شیر و عسل را با هم درون یک کاسه مخلوط کرده و بعد در یک قابلمه تا حدودی از مایعته خود روی حرارت قرار دهید تا ترکیب آن‌ها هم بشود و یک مایع شفاف و خوشبویی بیافتید.

در مرحله بعدی باید کره را در یک ظروف به صورت جامد قرار دهید و سپس شکر را به خوبی با آن مخلوط کنید و تا حدودی آن را هم در یک مایعته داغ روی حرارت قرار دهید و بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید.

سپس در قسمت دیگر، تمامی مواد خشک از قبیل آرد و بیکینگ‌پودر را نیز با هم مخلوط کرده و سپس به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و به‌خوبی با هم مخلوط کنید. سپس ترکیب آرد و بیکینگ‌پودر با ترکیب شکر و کره و تخم‌مرغ‌ها را با هم ترکیب کرده و به‌خوبی با هم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، ترکیب گردو و کارامل را به مواد خشک و ترکیب شده با هم اضافه کرده و به‌خوبی با هم مخلوط کنید. در نهایت، ترکیب شده از مواد به‌دست آمده را بریزید در قالب یا قالب‌های کوچک و مشابه و آن‌ها را به مدت حدود 30 تا 45 دقیقه در فر در دمای 180 درجه سانتی‌گراد پخته و سپس از فر بیرون بکشید و حتماً به مدت چند دقیقه برای خنک شدن آن‌ها را در قابلمه بگذارید. پس از خنک شدن به بهترین شکل ممکن سرو کنید و از طعم خوشمزه کیک کارامل عسل و گردو با لذت بالایی بهره ببرید.



طریقه تهیه کیک کارامل عسل و گردو

تهیه کردن یک کیک کارامل عسل و گردو از اولین برخوردهاست که در ذهن هر شیرینی پز خانه ای ظاهر می شود. این کیک یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کیک ها بوده و به راحتی در خانه هم تهیه می شود. برای تهیه این کیک باید از مواد اصلی این کیک از جمله کره، شیر، عسل، بستنی، گردو، شکر، تخم مرغ و آرد استفاده کنید.

ابتدا باید فر را 180 درجه سانتی گراد برای آماده شدن کیک آماده کنید. بهتر است تخم مرغ ها و شیر و بستنی ها را قبل از اینکه شروع به تهیه کیک کنید از یخچال بیرون بیایید و به دمای اتاق برسانید. بعد از آماده سازی فر و دیگر مواد، وسایل مورد نیاز برای تهیه کیک را آماده کنید. ابتدا باید کره، شکر، تخم مرغ ها و عسل را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و سپس آرد را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن مواد خشک و مایع، از مخلوط کردن متوقف شده و گردو های خرد شده به آن اضافه می شود. حالا باید بستنی ها را به خلیط اضافه کنید و به مدت چند دقیقه به دستی مخلوط کنید. سپس باید تابه یا قالب کیک را چرب کرده و خلیط کیک را داخل آن ریخته و مناسب صاف کنید.

حالا نوبت عمل کاراملی کردن کیک است. برای این کار باید شکر را در تابه یا قوری کوچکی به روی حرارت و مداومتاً آن را تحریک کرده و صبر کنید تا رنگ آن به رنگ کارامل تبدیل شود. سپس باید کارامل را روی کیک ریخته و آنرا تا 30 دقیقه در فر پخته و چک می‌کنید. بعد از این مدت، کیک را از فر خارج کرده و برای خنک شدن روی تابه ای قرار دهید. حالا کیک شما آماده است و با دیدن آن شما و همه افرادی که این کیک را تازه می دهید به شدت تحریک می شوند.



نکاتی در مورد تهیه کیک کارامل عسل و گردو

تهیه کیک کارامل عسل و گردو یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید با جلوه های زیبا و جذاب در مهمانی ها و جشن ها سرو کنید. این دسر با تلفیقی از عسل، کارامل و گردو تهیه شده و طعم بی نظیر و جذابی دارد که افرادی را که به دنبال دسرهایی شیرین و خوشمزه می گردند، به خود جذب می کند.

برای تهیه این کیک، ابتدا باید از مواد اصلی مانند آرد، بیکینگ پودر، تخم مرغ، شکر، وانیل و... استفاده کنید و سپس با اضافه کردن عسل و کارامل به آنها، بافت لازم برای کیک را به دست آورید. سپس با اضافه کردن گردو، امکان ایجاد طعم و نکاتی جالب در کیک بیشتر شده و آن را از دیگر کیک های عادی متمایزتر می کند.

با این حال، برای تهیه کیک کارامل عسل و گردو باید دقت کرد و مراقبت های لازم را در زمان تهیه و پخت آن داشت. به عنوان مثال، این کیک باید در دمایی مناسب و به مدت زمان کافی درون فر قرار گیرد تا بتواند به شکل مناسبی پخت شود و از سرخ شدن زیاد جلوگیری شود. همچنین، باید از تجهیزات شیرینی پزی مرغوب و مناسبی استفاده شود تا کیفیت و طعم کیک بهتر شود.

در نهایت، کیک کارامل عسل و گردو یک دسر جالب و خوشمزه است که با ترکیب طعم های عسل، کارامل و گردو، می تواند برای هر خانواده و مهمانی مختلفی شیرینی شاخص باشد. برای تهیه آن، کافی است مواد لازم را خریداری کنید و با دقت و مراقبت انبوه، کیک خوشمزه خود را بسازید.



ضرورت داشتن ابزار و وسایل مناسب برای تهیه کیک کارامل عسل و گردو

تهیه کیک کارامل عسل و گردو یکی از شیرین‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد. اما برای تهیه این کیک، ابزار و وسایل مناسب از جمله قالب کیک، ماشین‌آلات خرد کننده و محلولات شکری مورد نیاز هستند.

برای شروع به تهیه کیک کارامل عسل و گردو ابتدا نیاز به یک قالب کیک دارید. قالب کیکی که بتوانید در داخل آن کیک‌را پخته و از آن خارج کرد، لازم است. همچنین، این قالب باید با سطح ضد چسبی مجهز شده باشد تا کیک راحت‌تر بتواند از آن خارج شود.

در مرحله بعدی، برای خرد کردن گردو، نیاز به یک ماشین خرد کننده دارید. ماشین خرد کننده این کار را برای شما به صورت سریع و آسان انجام می‌دهد. بنابراین، نیاز دارید تا این ماشین را در اختیار داشته باشید.

در نهایت، برای تهیه کارامل عسل، نیازمند محلولات شکری مانند شکر و شکر ترهیری هستید. همچنین برای طعم بخصوصی که در کیک کارامل عسل مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید از عسل خالص و طبیعی استفاده کنید.

جمع‌بندی کنیم که تهیه کیک کارامل عسل و گردو به دلیل اینکه به دنبال خود روایح خاصی دارد، باید با ابزار و وسایل مناسب تهیه شود. لذا برای تهیه آن، نیاز به قالب کیک، ماشین خرد کننده و محلولات شکری مانند شکر و شکر ترهیری و عسل خالص و طبیعی دارید.



طرز تهیه خمیر کیک کارامل عسل و گردو

با سلام به همراهان عزیز، در این مقاله به طرز تهیه خمیر کیک کارامل عسل و گردو در چند پاراگراف توضیح خواهیم داد.

قبل از هر چیز، مواد لازم برای تهیه خمیر کیک کارامل عسل و گردو را آماده کنید. برای این کار به مقدار 175 گرم کره، 175 گرم شکر، 3 عدد تخم‌مرغ، 175 گرم آرد سفید، 150 میلی‌لیتر شیر، 2 قاشق غذا خوری عسل، 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری وانیل، 1 قاشق چای خوری پودر قهوه، 1 قاشق چای خوری پودر دانه گردو، 1/2 قاشق چای خوری نمک و 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر نیاز دارید.

در ابتدا، کره را به همراه شکر در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را به تدریج به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس به تدریج آرد، شیر و آرد سفید را اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر نرم و همگن در بیاید.

در مرحله بعد، عسل، پودر کاکائو، وانیل، پودر قهوه، دانه گردو، نمک و بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید. حالا خمیر کیک شما آماده است.

برای پخت کیک کارامل عسل و گردو، یک قالب کیک کوچک روغن کرده و خمیر کیک را در آن ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد درون فر پخته شود. پس از پخت، کیک را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

در نهایت، کارامل را با روشی ساده بر روی کیک بریزید و آن را با دانه‌های گردو تزیین کنید. این کیک یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهایی است که می‌توانید با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید. لذت ببرید!



طرز تهیه سس کارامل برای کیک

سس کارامل یکی از خوراکی‌هایی است که با ذوق و عشق برای دیدار با آنتان به هنگام سروری کیک در جشن ها و مهمانی های خواستگاری دوستان و اقوام تهیه می شود. این سس، به واسطه طعم شیرین‌نشاسته و مزه کرم لذیذی که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد به شمار می‌رود.

برای تهیه سس کارامل برای کیک، ابتدا بهتر است روی منبع حرارتی خود راه بیاندازید و در قابلمه‌ای ده ریالی، یک لیوان شکر را استوار کنید. سپس دو سوم لیوان آب را به شکر اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه در روی شعله بالا قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.

پس از حل شدن کامل شکر، شعله را ملایم و پست کنید و دوچندان ذرت‌نشاسته را با یک قاشق خشک در آب قرار داده سپس به قابلمه اضافه کنید و همزمان با قرار دادن سس روی شعله، با مکش منظم آن را به هم بزنید.

پس از گذشت چند دقیقه، بهتر است یک قاشق کوچک کرم از سس را در گلوی خود بیازمایید تا مؤید پخت شدن کامل آن باشد. برای پخت کامل کرم کارامل، می‌توانید سس را برای زمان تقریبی نیم ساعت روی شعله پست و متوسط قرار دهید؛ اما باید مراقب باشید که سس کارامل خود را زیاد یا کم نپزید تا شده شدن آن به مرحله ایده‌آل برسد.

هنگام سروری، سس کارامل را جداگانه طوری که شفافیت آن حفظ شود روی کیک مورد نظر خود پخش کنید. با دست مرطوب، می‌توانید از روی سس لمس بگیرید تا برای خوردنش آماده باشید. البته بدیهی است که سس کارامل خوبی، برای افزایش خوشمزگی کیک، تنها یکی از راهنمای هر آشپز حرفه‌ای نیست.