طرز تهیه کیک های کوچک با توت فرنگی
کیک های کوچک با توت فرنگی یکی از دسرهایی هستند که آسان و سریع درست میشوند و بسیار خوشمزه هستند. این کیک ها اغلب در ساده ترین حالت خود به عنوان یک دسته کوچک از کیک ها تهیه میشوند، ولی میتوانید آنها را با تغییراتی در ترکیبات به صورتی فانتزی و متفاوت تر درست کنید.
طرز تهیه کیک های کوچک با توت فرنگی در واقع شبیه ساختار تهیه کیک های معمولی است، فقط باید در اندازه های کوچک و در قالبهای مخصوص شاخه های کیک کوچک ریخته شوند. برای تهیه این کیک ها، ابتدا باید تخم مرغ ها و شیر و یک قاشق چایخوری وانیل و روغن و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس تا حدودی با کمی آرد هم مخلوط کرد تا ترکیب خمیر کاملا یکدست شود.
سپس باید توت فرنگی را با یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چای خوری کورن استارچ آب نموده و روی شعله ملایم تا مدتی اجازه داد که قوام خود را بگیرد. بعد از آن توت فرنگی ها را از روی شعله بردارید و آنها را برای خنک شدن در کنار قرار دهید.
حالا با قرار دادن قالبهای کوچک روی یک سینی فر، میتوانید خمیر مخلوط شده را با دقت و در هر قالبی که دوست دارید ریخته، و سپس یک کمی توت فرنگی روی هر قالب کیک کوچک قرار دهید. سپس قالبها را درون فر درجه حرارت ۱۸۵ درجه سلسیوس قرار دهید و آنها را برای حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
در نهایت، بعد از پختن، کیک های کوچک با توت فرنگی روی یک سینی یا پلاک خنک کننده قرار دهید و حتماً برای چند دقیقه یا حتا نیم ساعت کاملا خنک شوند. سپس می توانید آنها را برای سرو به بهترین شکل ممکن، با تزئیناتی مانند شکلات راُیال و توت فرنگی تزئین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه کیک های کوچک شکلاتی
طرز تهیه کیک های کوچک شکلاتی کاری ساده و لذیذ است که برای هر مناسبتی مناسب می باشد. این کیک ها در عین سادگی، طعم خوبی دارند و می توانند به همراه قهوه یا چای به عنوان دسر مناسب سرو شوند. در اینجا تهیه این کیک های شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد.
ابتدا تمام مواد لازم برای تهیه کیک شامل شیر، تخم مرغ، پودر شکر، کره نرم، پودر کاکائو، پودر شیرین کننده، آرد و پودر شیر تهیه می شود و سپس به ترتیب مواد تخم مرغ، پودر شکر و کره نرم با هم مخلوط شده و سپس مواد شیر، پودر کاکائو، پودر شیرین کننده و آرد به ترتیب به آن اضافه می شود. بعد از مخلوط کردن همه مواد با هم، تابه یا قالب کیک باید گریس شده و مخلوط داخل آن ریخته شود.
سپس قالب کیک را درون فر قرار داده و برای حدود 20 تا 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم. پس از آن کیک را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه برای خنک شدن روی یک سینی یا روی قابلمه گذاشته و سپس با پاش سرخ کن به روی آن پاشانده و لایه ای از شکلات را به آن اضافه می کنیم. در نهایت کیک را درون یک جای مناسب قرار داده و می توانید به عنوان دسر مناسب برای خانواده و دوستانتان سرو کنید.
طرز تهیه کیک های کوچک شکلاتی نسبتاً ساده است و افرادی که مبتدی هستند می توانند با مرور تمامی مراحل، کیک هایی لذیذ و شکلاتی را به سادگی تهیه کنند. با تجربه کردن این طرز تهیه، شما هم می توانید در تهیه دسرها و کیک های شکلاتی رقیبی برای اساتید بزرگ آشپزی خود شوید.
طرز تهیه کیک های کوچک وانیلی
طرز تهیه کیک های کوچک وانیلی یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین دسرها در همه نقاط جهان است. این دسر با طعمی شیرین، بویی دلپذیر و بافتی نرم و یمنی، همواره در سالن های عروسی، جشن های تولد، نمایشگاه ها و مراسم های فرهنگی مورد استفاده قرار می گیرد.
برای تهیه این دسر لازم است از موادی مثل تخم مرغ، شکر، آرد، پودر کاکائو، وانیل، شیر و روغن استفاده کنید. ابتدا باید یک تخم مرغ را با شکر پنیری و وانیل خوب تلخ کنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد، آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کرده و آن را به صورت مرحله به مرحله با شیر مخلوط کنید. بهتر است از فنجان های دو پهلوی مخصوص ساخت کیک های کوچک استفاده کنید تا بتوانید به ترتیب مواد را به داخل آن ها بریزید. سپس کاکائو را به مواد اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن تمامی مواد، داخل فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آنها را بپزید. بهتر است در ابتدا فر را با یک مقدار روغن روغن پاشی کنید تا کیک ها به راحتی از فر خارج شوند. پس از پخت کیک ها، زمان خنک کردن آنها نیز بسیار حائز اهمیت است تا معمولا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بعد از بیرون آوردن کیک ها از فر، آنها را به خوبی خنک کنید.
در نهایت می توانید کیک های خود را با شکلات ریز، شکلات چیپس، کره خامه یا مغزهای خشک تزیین کنید. این دسر بسیار ساده و راحت در تهیه است؛ همچنین، کیک های کوچک وانیلی برای پذیرایی کودکان و بزرگسالان یک گزینه خوب و لذیذی است.
طرز تهیه کیک های کوچک ترش لیمو
کیک های کوچک ترش لیمو یکی از خوراکی های خوشمزه و عالی برای شایعه کردن بهار و تابستان است. این کیک ها، با طعم نسبتاً ترش لیمو، شاداب و مرطوب هستند و با توجه به اینکه بسیار ساده در تهیه هستند، در دسترس همه قرار دارند. در ادامه، به توضیحی جامع درباره مراحل تهیه کیک های کوچک ترش لیمو می پردازیم.
مرحله اول در تهیه کیک های کوچک ترش لیمو آماده سازی مواد است. برای این کار، شما به 2 فنجان آرد، 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر، 1/2 قاشق چای خوری نمک، 3/4 فنجان شکر، 1 فنجان شیر، 2 تخم مرغ، 1 عدد لیمو و 1/2 فنجان روغن نیاز خواهید داشت. برای شروع، آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و در کنار آن قرار می دهیم.
مرحله دوم خلق ترکیب شیر، شکر، تخم مرغ، روغن و پوست لیمو است. باید مواد را با هم ترکیب کنیم تا ترکیبی از مایعات مرطوب و خشک را به دست آوریم. پوست لیمو را هم پس از ساییدن و ریختن آن در کاسه مواد، با استفاده از شوتر الکتریکی یا همزن مخلوط کنید.
مرحله سوم آماده سازی قالب کیک است. برای این کار، لازم است قالب های کوچک بیسکوییتی را برای حفظ شکل کیک های کوچک ترش لیمو استفاده کنیم. مقداری از ترکیب مرطوب و آرد را به هر قالب افراز کرده و به صورت خمیر ریخته، سپس با استفاده از نوک چنگال، کمی جهت حفظ شکل خمیر می دهیم. سپس قالب ها را درون فر به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 375 درجه پخته می کنیم.
در مرحله پایانی، کیک های کوچک ترش لیمو را از قالب های قهوه ای خارج کرده و پس از سرد شدن، می توانیم از آنها برای شروع یک جشن خوشمزه و دلنشین استفاده کنیم.
طرز تهیه کیک های کوچک شیرینیپزی
تهیه کیک های کوچک شیرینیپزی در واقع یک ایده عالی برای ساختن دسری شیک و خوشمزه است. برای ساخت این کیک ها، شما به چندین مرحله نیاز دارید. ابتدا باید تمام مواد لازم برای تهیه آن را آماده کنید. برای ساخت کیک های کوچک شیرینیپزی، شما نیاز دارید به: آرد، شکر، تخم مرغ، کره، شیر، پودر کاکائو، پودر شیرینی و وانیل.
پس از آماده کردن تمام مواد لازم، مراحل تهیه کیک ها شروع خواهد شد. اولین مرحله، آماده کردن مواد خشک است. برای این کار، شما باید تمام مواد خشک را به دقت با هم مخلوط کرده و در کاسه ای کنار گذاشته تا آماده مخلوط کردن با مرحله بعدی شود.
مرحله دوم، آماده سازی مواد مرطوب است. شما باید تمام مواد مرطوب را مخلوط کرده و به صورت یکپارچه در کاسه ای کنار گذاشته تا آماده جلو رفتن به مرحله بعدی شود.
هنگامی که هر دو مرحله بالا انجام شد، باید مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. این مرحله، بهترین مرحله برای دستگاه میکسر است و همچنین می توانید از قاشق یا ملخی استفاده کنید.
وقتی که تمام مراحل انجام شده و مواد را به یکدیگر مخلوط کردهاید، دیگر باید کیک ها را در قوالب مورد نظر قرار دهید. پس از این که کیک ها پخته شدند، آنها را در روی یک سبد خرید و یا ظروف روی دکوریشن زیبایی بدهید تا دسری شیک و خوشمزه درست کنید.
طرز تهیه کیک های کوچک کره ای
تهیه کیک های کوچک کره ای یکی از محبوب ترین دسرهای جهانی است که به سادگی و با استفاده از مواد اولیه موجود در هر خانه می توان آن را تهیه کرد. کیک های کوچک کره ای به طور کلی دارای سه لایه پنیر کرم ، آرد و شیرینی هستند که در نهایت به شکل کیک کوچکی در می آیند.
برای تهیه کیک های کوچک کره ای ابتدا نیاز است تا مواد اولیه را آماده کنیم. مواد اولیه شامل کرم پنیر ، پودر قند ، تخم مرغ ، وانیل و آرد است. ابتدا کرم پنیر را با پودر قند و وانیل تازه مخلوط کرده و در قالب های مورد نظر قرار دهید. سپس تخم مرغ را با آرد به خوبی مخلوط کرده و به شکل یک خمیر نرم درآورید.
حالا نوبت به پخت کیک های کوچک کره ای رسیده است. برای پخت یک کیک کوچک هر قالب را به شکل دقیقی نیم پر کنید و آن را درون فر قرار دهید. کیک های کوچک کره ای در حدود 15 دقیقه در فر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد پخته می شوند.
در آخر کیک های کوچک کره ای را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا سرد شوند. برای تزیین و دکوراسیون آن می توانید از شکلات رنگی ، کرم پنیر و میوه ها استفاده کنید. کیک های کوچک کره ای آماده طعم دادن به دوستان و خانواده شما هستند.