طرز تهیه کیک نارگیلی بدون استفاده از فر
برای تهیه کیک نارگیلی بدون استفاده از فر، نیاز به چند مواد اساسی دارید. این مواد شامل: نارگیل فرآوری شده، پودر شیرین کننده، تخم مرغ، آرد، روغن و بیکینگ پودر میباشد. این کیک به راحتی در پان حرارتی یا دیگ چدنی قابلیت پختن دارد.
برای شروع، سه تخم مرغ را با پودر شیرین کننده مخلوط کرده و آن را به صورت کاملاً اغلبیده بزنید تا حجم آن به دو یا سه برابر افزایش پیدا کند. در مرحله بعد، نارگیل فرآوری شده را به آن اضافه کنید و آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. مواد خوبی مثل چند قاشق آرد و بایکنگ پودر به آن اضافه کنید.
بعد از آماده کردن مواد، دیگ خود را روی حرارت بالا گرم کنید و روغن را نیز به آن اضافه کنید. دسته مواد را به دیگ بریزید و آن را به مدت چند دقیقه با حرارت بالا پخته کنید. پس از مدتی، کیک شما آماده خواهد شد.
با پایان دادن به فرآیند پخت، این کیک آماده برش زدن و سرو کردن خواهد بود. شما میتوانید آن را با ژله، خامه یا فرشته نارگیل خدمت کنید و این کیک دلپذیر و خوش مزه را امتحان کنید.
طرز تهیه کیک نارگیلی با استفاده از قابلمه
برای تهیه کیک نارگیلی با استفاده از قابلمه، باید ابتدا مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید. مواد اصلی شامل آرد، شیر، روغن، شکر، تخم مرغ، پودر کیک و نارگیل است. برای تهیه باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آورید.
سپس قابلمه را با روغن چرخ کنید و در صورت تمایل میتوانید از برگه آشپزی یا پیپر استفاده کنید تا کیک بعد از پختن به راحتی از قابلمه جدا شود. خمیر را به داخل قابلمه ریخته و در دمای متوسط اجازه دهید تا کیک بپزد. زمان پخت کیک حدود 40 تا 50 دقیقه است، بهتر است با استفاده از دستگاه تایمر و دمای 180 درجه سانتیگراد، وقت پخت را تنظیم کنید.
پس از پخت ابتدا به مدت 10 دقیقه کیک را درون قابلمه بگذارید تا کاملاً خنک شود، سپس با دقت آن را از قابلمه جدا کنید. برای تزیین کیک میتوانید از نارگیل تازه یا کره، شیرینی پارچهای، مغز پسته یا تخم نیشکر استفاده کنید. با تزئین کیک و سرو آن به همراه شیر یا چای، میتوانید به دوستان و خانواده خود این دسر خوشمزه را ارائه دهید.
در نهایت، استفاده از قابلمه برای پختن کیک نارگیلی یکی از روشهای ساده و اقتصادی است که به همه قابل اجراست. با استفاده از این روش در کمترین زمان ممکن، یک کیک عالی و خوشمزه برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.
کیک نارگیلی ساده و خوشمزه بدون همزن برقی
محبوبیت کیک نارگیلی به دلایل زیادی برای آشپزان و علاقهمندان به شیرینی و طعمهای مختلف شیرین و خامهای افزایش یافته است. اما گاهی اوقات، استفاده از همزن برقی جهت تهیه آن، مشکل آفریده و کار را پیچیده میکند. در اینجا به توضیح نحوه تهیه کیک نارگیلی ساده و خوشمزه بدون استفاده از همزن برقی میپردازیم.
ابتدا تمامی مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی را در دو بول مجزا جمع کنید. در بول اول، شیر، پودر نارگیل، کره نرم و آرد را مخلوط کرده و در بول دوم، تخممرغ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کنید. سپس مواد بول دوم را به مواد بول اول اضافه کرده و همه را به صورت دستی با هم مخلوط کنید.
حالا دیگر نیازی به همزن برقی نیست. بعد از مخلوط کردن مواد، آنها را به یک قالب کیک با پوشش کاغذی انتقال دهید. پس از انتقال مواد به قالب، قالب را درون فر گذاشته و در دمای 350 درجه فارنهایت و به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته کنید.
در انتها، پس از حبس کردن کیک و خنک کردن آن، میتوانید در بالای آن شربت شیرینی و پودر نارگیل را بریزید و آن را با فنجانی چای سرو کنید. در نتیجه، یک کیک نارگیلی خوشمزه و سالم به راحتی تهیه میشود که حتی برای آشپزان مبتدی نیز به راحتی قابل اجرا است.
طرز تهیه کیک نارگیلی با استفاده از ماکروویو
بسیاری از ما به دنبال تهیه انواع خوراکی های شیرین هستیم، اما پختن آنها در فر به دلیل مشغله های روزانه، ممکن است به مشکل بخورد. در این مواقع، استفاده از ماکروویو می تواند گزینه های مناسبی برای پختن خوراکی های شیرین باشد. در اینجا، طرز تهیه کیک نارگیلی با استفاده از ماکروویو را خواهیم آموخت.
ابتدا برای تهیه کیک نارگیلی با استفاده از ماکروویو، باید تمامی مواد لازم را جمع آوری کنید. مواد مورد نیاز شامل نارگیل خرد شده، آرد، شکر، شیر، تخم مرغ و وانیل است.
حالا برای شروع، نارگیل خرد شده، آرد، شکر و وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن آن ها، به آن شیر را اضافه کنید. در نهایت مواد را به صورت کامل با یکدیگر مخلوط کنید تا تهیه خمیر کیک نارگیلی را شروع کنید.
حالا برای پختن کیک نارگیلی در ماکروویو، خمیر کیک را به صورت یکنواخت در یک قالب کیک تخت بریزید و آن را به صورت مساوی در کل قالب توزیع کنید. سپس، قالب کیک را وارد ماکروویو کنید و آن را در دمای ۷۵۰ وات و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته کنید.
پرداختن به توضیحات و مراقبت های لازم در ساخت کیک نارگیلی با استفاده از ماکروویو می تواند به شما کمک کند تا از یک کیک لذیذ و سریع الاستفاده کنید. این کیک به عنوان یک انتخاب فوق العاده برای یک مهمانی، عید یا حتی صبحانه کم کاربوده لذت بخش است.
کیک نارگیلی بدون فر و با استفاده از مخلوط کن
کیک نارگیلی یکی از خوراکیهایی است که طعم و عطر بسیار خوبی دارد و از مواد اصلی آن نارگیل، تخم مرغ، آرد، شیر، شکر و پودر فلاور است. اما برای پختن کیک نارگیلی به دستگاه فر نیاز دارید که شاید همیشه در اختیارتان قرار نگیرد. برای حل این مشکل میتوانید از روش پخت کیک نارگیلی بدون فر استفاده کنید.
روش پخت کیک نارگیلی بدون فر بسیار ساده است و به راحتی میتوانید از آن بهره ببرید. برای شروع ابتدا تمام مواد را در مخلوط کن قرار داده و آنها را به صورت خوبی مخلوط کنید. سپس مواد را در قالب کیک بریزید و آن را درون قابلمهای که به روش بخارپز یا از روی حرارت ظرف را داراست، قرار دهید. سپس درب قابلمه را ببندید و به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه پخت کنید.
مزیت این روش در این است که تمامی مواد به صورت همگن و به خوبی در کیک ترکیب شده و چربی نیز در کیک زیاد نیست. در این روش چون از بخارپز یا حرارت آهنگری استفاده میشود، کیک به صورت بهداشتیتر و سالمتری پخته میشود و جامدی و ارتفاع مناسبی هم به آن میبخشد. با استفاده از این روش به سادگی میتوانید کیک نارگیلی خوشمزه و با کیفیتی را در خانه خود پخت کرده و لذت ببرید.
کیک نارگیلی با طعم و بوی عالی با روش سنتی
کیک نارگیلی یکی از پرطرفدارترین دسرهایی است که در کافه ها و رستوران های سراسر جهان عرضه می شود. بطور کلی، کیک نارگیلی شامل خمیر نرم و لایه لایه، همراه با مزه ی نارگیل، بدون هیچگونه پخت قوی درونی و با یک لایه ظریف و خوشمزه از کرم نارگیلی و عسل می باشد.
برای تهیه کیک نارگیلی، طرز تهیه سنتی معمولا شامل ترکیب تخم مرغ، شکر، آرد و پودر نارگیل می باشد. این مواد در یک کاسه با هم مخلوط می شوند و سپس به تدریج شیر گرم اضافه می شود تا خمیر نرم و یکنواختی تشکیل شود.
سپس، خمیر را در داخل قالب کیک می ریزیم و آن را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد می پزیم، تا ظاهر طبیعی و سفتی لایه بیرونی آن به دست بیاید.
بعد از خنک شدن، کیک را قطعات کرده و از روی هر قطعه یک لایه از کرم نارگیلی و عسل بریزیم. سپس قطعات را به هم متصل کرده و آنها را در یک ظرف قرار می دهیم و با پودر نارگیلی تزیین می کنیم.
کیک نارگیلی یک دسر بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی است که تمام خانواده را شاد و راضی می کند. با تهیه آن به روش سنتی، شما هم می توانید از طعم و بوی عالی و خوشمزه آن لذت ببرید.