طرز تهیه کیک میوه ای خانگی در خانه
تهیه کیک میوهای خانگی در خانه یکی از بهترین روشهای تهیه خوشمزه و سالم برای خانواده و عزیزان است. برای تهیه کیک میوه ای، نیاز به موادی مانند آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، پودر خامه، میوههای خشک یا تازه، بیکینگ پودر و نمک دارید.
برای شروع، ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ذرت شود. در مرحله بعد چند تخم مرغ با شکر تا حد مطلوبی با هم مخلوط شده و سپس روغن به آن اضافه شده و مخلوطی یکسان تهیه میشود. در مرحله بعد، این مخلوط مواد خشک را با چند دوره ترکیبی، با مخلوط کردن آرام آرد شود.
بعد از ریختن مایعهای آن به داخل کیکپز و درج شدن میوههای خشک یا تازه در قابلمه، کیک در حرارت بالا پخته میشود. بسته به نوع میوهای که برای شما تهیه میشود، این کیک میوهای بماند یا خنک شده، عالی میشود.
در نهایت، کیک میوهای خانگی با پودر خامه و میوههای تازه بر روی آن، سرو میشود. میتوانید از نوع میوههایی مانند موز، خرمالو، توت فرنگی، آناناس و ... استفاده کنید، حتی میتوانید از میوههای تازه و موجود در محل سکونت خود استفاده کنید.
راهنمایی های لازم برای طرز تهیه کیک میوه ای خانگی
تهیه کیک میوه ای خانگی یکی از روش های ارائه خوشمزه ترین دسر برای فصل تابستان است. این کیک می تواند در محفل های خانوادگی و مهمانی های دوستانه، یکی از بهترین گزینه ها برای طعم دلنشین باشد. برای تهیه کیک میوه ای، می توانید بسته به ترجیحات خود از میوه های با طعم و رنگ جذاب استفاده کنید. در این مقاله، مراحل تهیه کیک میوه ای خانگی به طور جزئی شرح داده خواهد شد.
مراحل تهیه کیک میوه ای خانگی شروع به با مخلوط کردن تخم مرغ، شکر و وانیل می کنیم. بعلاوه، خامه را به طور کامل تحریک کرده و در کنار مواد تخم مرغ خالص قرار دهید. در مرحله بعدی، جوانه ها را به ترکیب بیفزایید. سپس، تمام مراحل را به دقت ترکیب کرده و در آخر، میوه های ترکیب شده را با مرکبات و همچنین مقداری شیر اضافه کنید.
یکی از مهمترین نکات در تهیه کیک میوه ای، رعایت زمان پختن آن است. بررسی دقیق کرات آشپزی، زمان مورد نیاز برای پختن کیک میوه ای، بین 50-45 دقیقه برای فر سریع است. با وجود این، بررسی و استفاده از چوب آزمایش قرمز، قبل از خروج از فر، به نظر می رسد حیاتی است.
در نهایت، برای سرو کیک میوه ای خود، می توانید از خامه ای تهیه شده از پنیر خامه، فیلینگ فرنگی و همچنین میوه های تزئینی استفاده کنید. مطمئن باشید که کیک کاملاً خنک می شود، قبل از تزئین آن. با این روش های سرو کیک میوه ای، اجتماع شما می تواند یکی از بهترین مراسم های ناشتایی باشد.
مواد لازم برای تهیه کیک میوه ای خانگی
تهیه کیک میوهای خانگی باعث شادی و خوشحالی در خانواده میشود. برای تهیهی این کیک ابتدا به موادلازم نیاز دارید. موادلازم برای تهیهی کیک میوهای شامل: شیر، کره، تخممرغ، آرد، وانیل، پودرپزشکی، شکر، کشمش، میوههای خشک، ماست یا شیر خامه میشوند.
شیر، کره و تخممرغ جزء اصلی این کیک هستند. قبل از شروع به تهیهی کیک باید این مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای معمول اتاق برسند. آرد هم برای تهیهی بالشتک کیک موردنیاز است. برای پختن کیک بهتر است آرد را آرام آرام به مایع (شیر و تخم مرغ) اضافه کنید تا خمیری یکنوا با تهیهی کیک به دست آید.
وانیل و پودرپزشکی هم از مواد موردنیاز تهیهی کیک میوه هستند. افزودن وانیل به شیر و تخممرغ میتواند عطر و طعم مطلوبی را به کیک بدهد. پودرپزشکی هم همانند وانیل، عطر و طعم خوبی را به کیک می دهد.
شکر و کشمش نیز به کیک میوهای حجم و طعم خاصی میدهد. برای افزایش خواص میوهها در کیک میوهای، میتوانید میوههای خشک را با همراه دیگر مواد در آرد مخلوط کنید.
استفاده از ماست یا شیر خامه به جای آب در بالشتک شکل دهنده کیک باعث میشود که کیک نرم و مرطوب شود. با ترکیب دقیق و مناسب تمامی مواد لازم برای تهیهی کیک میوهای در منزل میتوانید یک کیک بسیار خوشمزه و شیرین بپزید.
طرز تهیه خمیر کیک میوه ای خانگی
خمیر کیک میوه ای یکی از محبوب ترین شیرینی های خانگی است که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. برای شروع، مواد لازم برای تهیه این خمیر کیک را جمع کنید. به ندرت نیاز به خرید اضافی از مواد دارید. برای تهیه خمیر کیک میوه ای، نیاز به آرد، شکر، تخم مرغ، بیکینگ پودر، لبنیات، روغن، و میوه های شما دارید. شما همچنین می توانید از وانیل و نمک به عنوان ادویه های اضافی استفاده کنید.
جهت شروع، یک وعده آرد را در میز کار خود بریزید، سپس بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و به طور مداوم آن را مخلوط کنید. پس از آن، مقداری روغن و شکر را با هم ترکیب کرده و تخم مرغ ها را به مرحله ی بعد اضافه کنید. به ترتیب با هم مخلوط کنید و در نهایت مواد خشک را با لبنیات، یا شیر، مخلوط کرده و تا آخر فرداستایی کنید.
حالا، برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب پخت، آن را با هلت و یا آرد بخشی که مربعات را نگه می دارد، پوشانید. تعدادی میوه های بریده شده (مانند توت، آلبالو، پرتقال و غیره) اضافه کنید، در عمق خمیرکیک، و سپس انگشتان خود را بر روی آن بگذارید تا آن را هم در هم تضمیم کنید و میوه ها را در لایه های استوایی بین بزرگنمایی های خمیر جاسازی کنید.
آخرین مرحله نیز قرار دهید، محتویات را در داخل سینی با خمیر کیک پختن چه بخشی داخل یخچال قرار دهید تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه ریخته شود، و صفحات در عرض گسترده محکم بر روی آنها بمانند.
اگر از پخت خمیر کیک خانگی لذت بردید، حتما امتحان کنید. با استفاده از این روش های توصیه شده، به راحتی می توانید یک خمیر کیک میوه ای لذیذ و ظریف در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه خمیر کیک سبک و خوشمزه با میوه های فصلی
خمیر کیک یکی از شیرینی های محبوب و پرکاربرد در تهیه دسر ها و شیرینی های حلوایی است. خمیر کیک سبک و خوشمزه با میوه های فصلی را می توان با استفاده از چند ماده اولیه اساسی مانند آرد، بیسکوییت، شکر، تخم مرغ، خامه و میوه های فصلی تهیه کرد. این خمیر کیک با میوه های فصلی، علاوه بر افزایش حجم و طعم خوشمزه، باعث افزایش ارزش غذایی این کیک می شود.
برای تهیه خمیر کیک سبک و خوشمزه با میوه های فصلی، بهتر است از میوه های تازه و فصلی مثل توت فرنگی، نارنگی، خرمالو و آلبالو استفاده شود. ابتدا تخم مرغ با شکر و خامه در یک کاسه مخلوط شده و به صورت یکپارچه خمیر آماده می شود. سپس آرد، بیسکوییت و پودر پخت را با هم مخلوط کرده و به خمیر تخم مرغ و خامه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.
در مرحله بعد، میوه های فصلی را به خمیر اضافه کرده و مجدداً مخلوط کرده و در قالب کیک ریخته و به مدت 30-35 دقیقه در فر در دمای 180 درجه سانتیگراد پخته می شود. پس از پختن، کیک را از فر بیرون می آوریم و بهتر است اجازه دهیم تا به یکدستی خاصیت خود را به خود بگیرد. سپس کیک را برش داده و با لایه هایی از میوه های فصلی به همراه کره و شیر خامه سرو می کنیم.
از این خمیر کیک می توان به صورت دفعات مختلف و با استفاده از میوه های مختلف، شیرینی هایی با طعم های متفاوت تهیه کرد. همچنین، با تغییر نوع میوه ها می توان خمیر کیک را به یک شیرینی بهاری با میوه های تازه تبدیل کرد.
نکات مهم در تهیه کیک میوه ای خانگی
تهیه کیک میوه ای خانگی یکی از روشهای ساده و خانگی در تهیه دسر است که با استفاده از میوههای فراوان و طعم دلچسب، برای خانوادههایی که به دسر علاقه دارند، بسیار مناسب است. در این مطلب، به برخی از نکات مهم در تهیه کیک میوه ای خانگی می پردازیم.
نکته اول در تهیه کیک میوه ای، استفاده از میوههای تازه و کیفیت بالا است. برای اینکه بهترین نتیجه را در تهیه کیک خود به دست آورید، بهتر است میوههای تازه و سالم را انتخاب کنید. همچنین اگر میخواهید از میوههای منجمد استفاده کنید، بهتر است از میوههای دسته پالپی و تازه منجمد استفاده کنید تا از کیفیت بهتری برخوردار باشید.
نکته دوم، استفاده از تخته خشک است. برای اینکه کیک شما به خوبی درون شود، باید از خمیر کیک، مواد مرطوبی و به استفاده کردن از تخته خشک اطمینان حاصل کنید. قبل از افزودن میوههایی به خمیر کیک، باید آنها را با جلوه خمیر کیک مخلوط کنید و سپس آن را به شکل همگونی در تخته خشک کامل کنید.
نکته سوم، استفاده از فر معتدل. برای تهیه کیک میوه ای خانگی، نباید از فر معتدل استفاده شود. با استفاده از فر معتدل، شما میتوانید از خشک شدن کیک جلوگیری کنید و از کیفیت بهتری برخوردار شوید.
همچنین، نکته چهارم در تهیه کیک میوه ای خانگی استفاده از جلوه یخکی است. برای سرو کردن کیک میوه ای خود، بهتر است از جلوه یخکی استفاده کنید. با استفاده از جلوه یخکی، کیک شما به شکل زیباتر و جذابتری در میآید. این جلوه میتواند با استفاده از شکلات سفید یا قهوهای تهیه شود.
در نهایت، نکته پنجم در تهیه کیک میوه ای خانگی استفاده از پوششی با میوههای تازه است. برای بهتر شدن ظاهر میوههای کیک، باید از میوههای تازه و قدیمی در تزیین استفاده کنید. این تزیین میتواند با استفاده از انواع میوههای تازه، مانند خرمالو، خیار، آناناس و غیره انجام شود.