طرز تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی
کیک شکلاتی خیس یخچالی یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید تهیه کنید. این دسر همانطور که از نامش پیداست، پس از پختن به صورت خیس در میآید و برای خنک کردن در یخچال قرار میگیرد. در ادامه به شرح مراحل تهیه این دسر میپردازیم:
مرحله اول: تهیه مواد
برای تهیه این دسر نیاز به موادی مانند تخم مرغ، شکر، کره، پودر کاکائو، آرد، روغن، بیکینگ پودر و برای خیس کردن کیک از شیر، شکلات تلخ و کره استفاده میشود.
مرحله دوم: تهیه خمیر کیک
تخم مرغ، شکر و کره را در یک کاسه خوب هم بزنید. سپس پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و به صورت خمیری با هم مخلوط کنید. سپس روغن را به خمیر اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
مرحله سوم: پخت کیک
خمیر را در یک قالب فلزی ریخته و درون فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از ۳۰ دقیقه، با استفاده از قلم نواری چک کنید که کیک درست پخته شده است یا خیر.
مرحله چهارم: خیس کردن کیک
شکلات تلخ را درون دیگی ریخته و به صورت حرارتی ذوب کنید. سپس یک قاشق کره به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. قسمتهای پایینی و لبههای کیک را از کنارههای قالب جدا کرده و درون ظرفی قرار دهید. سپس شیر را به شکلات اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا خامه شکل بگیرد. سپس خامه شکلاتی را بر روی کیک بریزید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
مرحله پنجم: سرو و لذت بردن
شما میتوانید برای زیباتر شدن کیک، روی آن توت فرنگی، تانگرین و قهوه بصورت دکوراسیونی استفاده کنید. سپس کیک خیس شکلاتی خود را برش داده و به همراه چای یا قهوه سرو کنید. لذت بردن از دسر خوشمزهی خود را تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی
تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی، یکی از دسرهای بسیار عالی و محبوب در میان خانوادههاست. این کیک با طعم شیرین شکلات و بافت خشک و خوشمزه اش، برای تمامی اعیان خوشمزه است.
برای تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی، به مواد زیر نیاز دارید:
- بیست و پنج تا بیسکوئیت توکلیت یا دیجستیو
- پنج عدد تخم مرغ
- سه ربع پیمانه شکر
- پنجاه گرم کره
- سه قاشق غذاخوری کاکائو پودر
- یک عدد قاشق چایخوری وانیل خالص
برای تزئین کیک شکلاتی خیس یخچالی، به مواد زیر نیز نیاز دارید:
- دویست گرم بستنی
- پنجاه گرم شکلات تلخ
- دو قاشق غذاخوری کره
برای تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی، ابتدا باید بسکوئیتها را در روغن مرغ سرخ کنید تا مقداری سفت تر شوند. سپس در یک میکسر، تخممرغ را با پوست شکر، کره نرم، کاکائو پودر و وانیل خالص مخلوط کنید. بجای میکسر، میتوانید همه مواد را با لیوان مخلوطکنی مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، بسکوئیتهای سرخ شده را به آرامی به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ماده کیک شکلاتی خیس یخچالی آماده شود. سپس ماده را در یک قالب کوچک مستطیلی یا مربعی بریزید و نرمکنید. سپس کیک شکلاتی خیس یخچالی را در یخچال گذاشته و به مدت چهار تا پنج ساعت خنک کنید.
سپس بستنی را روی کیک شکلاتی خیس یخچالی بریزید و همه را دوباره در یخچال بگذارید تا بستنی یخ بزند. سپس شکلات تلخ را با کره در یک قابلمه ذوب کنید و به روی کیک بریزید. در نهایت، کیک شکلاتی خیس یخچالی را با تزئینات دلخواه خود تزئین کنید و سرو کنید.
نحوه تهیه تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی
تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی یکی از سادهترین و لذیذترین دسرهایی است که قطعاً تمامی افراد آن را دوست دارند. این کیک از طعم شکلات و خامهای که دارد، خیلی خوشمزه است و هرگز باعث نشده است که یک نفری از آن رد شود.
برای تهیه این کیک بهتر است که از مواد بهترین کیفیت و تازگی استفاده کنید. برای شروع، شما باید هر دو بسته کیک شکلاتی را به دقت با توجه به دستورالعملی که روی بسته وجود دارد، تهیه کنید. سپس، یک قابلمه را در حمام آب گرم قرار دهید و یک لیوان آب را به داخل آن بریزید. بعد از آن، کیکها را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بگذارید.
بعد از آماده شدن کیکها، یک قابلمه کوچکتر را داخل قابلمه بزرگتر قرار دهید و شیر، خامه، شکر و بیسکوئیت وانیلی را در آن ترکیب کنید و بر روی حرارت ملایم تا زمانی که شکر حل شود، روی حرارت قرار دهید. بعد از آن، این ترکیب را روی کیکهای درون قابلمه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
با این کار، کیک شکلاتی خیس یخچالی شما آماده است. بعد از خنک شدن و خوشمزه شدن، میتوانید آن را برای خانواده، دوستان و مهمانانتان سرو کنید. با این کیک، قطعاً همه را شگفتزده خواهید کرد و سراسر شادی خواهد بود.
گام به گام تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی
تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی یکی از خوشمزهترین و راحت ترین دسرهایی است که میتوانید در کمترین زمان برای مهمانانتان تهیه کنید. این کیک با ترکیب شکلات دلچسب و طعم دلچین که در شیرینیفروشیها پر طرفدار است، چشمان همه را خیره میکند. در این مقاله، گام به گام روش تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی عبارتاند از: چند عدد تخم مرغ، یک پیمانه شکر، یک پیمانه آرد، 5 قاشق غذاخوری کاکائو، یک قاشق چایخوری پودر پخت، نصف پیمانه روغن، یک قاشق چایخوری وانیل، یک و نیم پیمانه آب داغ و نصف پیمانه شکلات خرد شده.
ابتدا، تخم مرغها را با شکر بصورت فراوری شده درون ظرف قرار داده و آنها را تا اینکه جنس آنها تغییر کند، با یک میکسر با یکدیگر مخلوط کنید. سپس، آرد، کاکائو، پودر پخت، روغن، وانیل و آب داغ را به آنها اضافه کرده و با یک میکسر مجدداً به یکدیگر مخلوط کنید.
حالا شکلات خرد شده را به آمیزه اضافه کرده و با چنگال آن را درون آمیزه ترکیب نمایید. در ادامه، ظرف کیک شیرینی را با کاغذ پخت یا روغن پاشی پوشانده و آمیزه را درون آن پخش کنید. سپس، کیک را درون یخچال برای حداقل ۲ ساعت قرار دهید.
پس از مدت زمان مذکور، کیک را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقوی تیز مربع شکل یا هر شکل دیگری که دوست دارید را برش دهید و با تزیینات مختلف مناسبتی چون شکلات، کرم، پودر قند و ... سرو کنید. امیدواریم که این دسر خوشمزه شما و مهمانانتان را رضایت دهد.
طریقه سرو کیک شکلاتی خیس یخچالی
کیک شکلاتی خیس یخچالی یکی از خوشمزهترین و راحتترین کیکها برای تهیه در خانه است که شما میتوانید با توجه به ترجیح خود، برای صبحانه، عصرانه یا یک مهمانی ساعت پنج، آنها را تهیه و سرو کنید.
ابتدا تمام مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید. برای این کار به دو قسمت دوغ و خمیر تقسیم کنید. برای تهیه خمیر، از تخته ملایمی از کره، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، شیر و آرد استفاده کنید. سپس تخم مرغها را با یکدیگر ترکیب کنید. بعد از زدن مواد، خمیر را در داخل قالب کیک ریخته و آن را درون یخچال بگذارید تا حداقل به مدت یک ساعت خنک شود.
پس از آنکه خمیر کاملاً خنک شد، از قالب کیک خارج کنید. پایه کیک را به آرامی با چاقو و یا نوک چنگال شکسته و در نهایت از آن میل نمایید. سپس به دوغ خود اضافه کنید و بر روی پایه کیک ریخته و سطح آن را با چاقو صاف کنید.
سپس به مواد تزیینی مورد علاقه خود، مثل تخم مرغ خامه انار، تاکسی، شکلات، انواع سسها و... اضافه کنید تا کیک شما بسیار شکیل و خوشمزه به نظر برسد. سپس کیک خود را به مدت حداقل به مدت چهار ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و مزهی منحصر به فردی به خود بگیرد.
بعد از اینکه کیک شما کاملاً خنک شد، آن را بیرون آورده و قسمت های غیر ضروری را برداشته و برش های مورد نیاز را برای سرو پذیرایی خود تهیه کنید. طریقه سرو کیک خیس یخچالی برای تهیه یک دسر شیرین و سفت بسیار ساده و راحت است که شما میتوانید هر زمانی که بخواهید آن را در خانه تهیه کنید.
نکات مهم در تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی
تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که در دستور پخت آن توجه به مراحل آن بسیار حائز اهمیت است. در ادامه به توضیح نکات مهم در تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی پرداختهایم:
- نکته اول در انتخاب شکلاتهایی که برای مواد اصلی کیک استفاده میشود بسیار مهم است. استفاده از شکلات با کیفیت مناسب، بیشتر در کیفیت نهایی کیک تأثیر دارد.
- یکی از مهمترین قدمها در تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی استفاده از تخممرغ درست شده با کیفیت است که باید در دمای خارج از یخچال و کاملاً از پوست خارج شده برای رسیدن به بهترین کیفیت استفاده شود.
- مرحله بعدی در تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی استفاده از فرنا نیست بلکه استیم در داخل حوضچه درازی آن است. بدین ترتیب میتوان بهترین کیفیت در نهایت داشت.
- ترجیحاً بیش از 24 ساعت بعد از درست کردن کیک شکلاتی خیس آن را در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کیک آماده برای مصرف هستههای کاملاً مختلط با یکدیگر باشد و از این رو طعم آن هم بهتر میشود.
- دقت داشته باشید که در هنگام کار با شکلات باید به موادی مثل شکلات، شیر و برند آنها توجه کرد و تا حد ممکن از مواد با کیفیت استفاده کرد.
- همچنین، به منظور بهبود کیفیت کیک شکلاتی خیس، میتوانید از حشرهکشهای طبیعی، مثل مرغوبیا، استفاده کنید تا موشهای حشرهای را از کیک دور نگه دارید.
در کل برای تهیه کیک شکلاتی خیس یخچالی باید به نکات مهمی که در بالا بیان شد توجه کرد تا از طعم و کیفیت بهتری برخوردار شوید.