طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و ماست
تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و ماست میتواند یک انتخاب مناسب برای افرادی با حساسیت شیرینی، یا کسانی با رژیم غذایی خاص باشد. در اینجا چند نکته مهم برای تهیه این نوع کیک توضیح داده میشود:
ابتدا بهتر است تمام مواد مورد استفاده را به دقت و با دقت اندازه گیری کنید تا ترکیب دقیقی به دست آورید. برای این کیک، نیاز به تخم مرغ، شکر، روغن گیاهی، آرد سفید، کاکائو، بیکینگ پودر، و وانیل دارید.
ابتدا تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه با هم مخلوط کرده و به صورتی که ترکیب کاملاً نرم و خوشهدار شود، خوب با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، روغن گیاهی را به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کنید و همه کار را به صورت آهسته و پیوسته با هم مخلوط کنید تا ترکیب کاملاً یکپارچه و خمیری شود.
آرد سفید، کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل را به تخم مرغ، شکر و روغن اضافه کنید و همه چیز را با دقت و با سرعت پائین با هم مخلوط کنید تا ترکیب کاملاً صاف شود.
حالا، خمیر را به درون قالب کیک تخممرغی بریزید و آن را به مدت حدود 40 تا 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر خود پخته کنید.
و در نهایت، با تزئین کیک با سرشیر شکلاتی، آجیل و توتفرنگی، کیک شکلاتی بدون شیر و ماست آماده خوردن است. بهرهگیری از این طرز تهیه کیک شکلاتی بدون شیر و ماست میتواند برای همه علاقهمندان به خوشمزههای شکلاتی، یک انتخاب عالی باشد.
دستور تهیه کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست
برای تهیه کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست مواد لازم عبارتند از:
- 2 پیمانه آرد سفید
- 1 پیمانه قند
- 3 قاشق غذاخوری کاکائو پودر
- 2 قاشق چایخوری سودا
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 پیمانه روغن گیاهی
- 2 قاشق غذاخوری اسپرسو
- 1/2 پیمانه آب
ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن گیاهی به آنها اضافه کنید. پس از این کار، اسپرسو و آب را اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. توجه داشته باشید که اگر مواد خشک شما خیلی چسبنده هستند، میتوانید 1-2 قاشق آب دیگر به آنها اضافه کنید.
ظرفی که قرار است در آن کیک پخته شود را با روغن چرب کنید و مواد آماده را در آن ریخته و تفت دهید. پیش از اینکه کیک را در فر بگذارید، بهتر است کاغذ پخت را در ظرف فر بگذارید. همچنین میتوانید یک پودر خلالافشان شکلاتی بر روی کیک بریزید.
کیک را در دمای 180 درجه سانتیگراد برای 30-35 دقیقه در فر قرار دهید. برای بررسی اینکه کیک پخته شده است یا نه، از یک چوب یا قلم دنده استفاده کنید و آن را به مرکز کیک فرو کنید. اگر چوب خشک بیرون بیاید، کیک پخته شده است.
پس از پختن کیک، آن را از فر خارج کرده و به دقت آن را از ظرف فر بیرون بکشید. بهتر است کیک را چند دقیقه داخل ظرف خود بمانید تا در حالتی که گرم است یخی نشود و سپس آن را روی سینی قرار دهید و سرو کنید.
توجه داشته باشید که این روش تهیه کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست مناسب برای افرادی است که از مصرف شیر و ماست معذور هستند.
کیک شکلاتی بدون ماست و شیر درست کنید
کیک شکلاتی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین دسرهاست که بسیاری از ما به آن علاقه داریم. اگر شما هم از طرفداران محصولات شیرین هستید، ممکن است دوست داشته باشید کیک شکلاتی بدون ماست و شیر درست کنید. این کیک با محتوای شکلاتی غنی و طعمی بسیار لذیذ، به راحتی در خانه با مواد اولیه ساده قابل تهیه است. در این مقاله به شما نحوه درست کردن کیک شکلاتی بدون ماست و شیر را به طور دقیق توضیح می دهیم.
برای درست کردن کیک شکلاتی بدون ماست و شیر، موادی مانند تخم مرغ، آرد، شکر، کره، کاکائو، بیکینگ پودر، و اسپرسو به طور کامل به هم مخلوط می شوند. سپس از طریق مراحلی شبیه به پختن کیک معمولی، در قالبی یا سینی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار می گیرد. پس از مدتی کوتاه، کیک شکلاتی شما پخته می شود و آماده سرو شدن خواهد بود.
این کیک شکلاتی بدون ماست و شیر یکی از بهترین گزینه های دسر در موقعیت های مختلف است. از آنجایی که این کیک به حالت شیرین خامه ای غرق شده نیست، کمی سبک تر و کم کالری تر از دسرهای شیرین دیگر است. با این حال، با وجود عدم حضور شیر و ماست، طعم کیک شکلاتی بسیار غنی و لذیز باقی می ماند که همچنان می تواند باعث شادی و خوشحالی شما در هنگام سرو شدن و مصرف کردن به همراه عزیزان شما شود.
راهنمای تهیه کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست
راهنمای تهیه کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست
این رسپی برای ساخت کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست است. به همین دلیل، این کیک برای افرادی که مشکل گوارشی دارند، مناسب است. این کیک خوشمزه، ترد و دارای ترکیبی عالی از شکلات و قند است.
مواد لازم:
- یک و نیم پیمانه آرد
- یک و نیم قاشق چایخوری پودر کربنات سدیم
- یک قاشق چایخوری پودر ترشی
- نیم قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه قند
- یک قاشق غذا خوری شکلات پودر
- یک قاشق چایخوری وانیل
- سه قاشق غذا خوری روغن سبوسدار
- یک نیم پیمانه آب
مرحلههای تهیه:
۱. دمای فر را در ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲. آرد، پودر کربنات سدیم، پودر ترشی و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳. قند، شکلات پودر و وانیل را به مخلوط آرد اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید.
۴. روغن و آب را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا ترکیبی همگن تشکیل شود.
۵. خمیر را در قالب کیک بریزید و در فر قرار دهید.
۶. کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر پخته شود.
۷. بعد از پخته شدن، کیک را به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بگذارید و سپس آن را بیرون بکشید و به صورت کامل خنک کنید.
۸. برای سرو کردن، کیک را برش داده و همراه با چای خوردینگ یا شیرینی خوردینگ سرو کنید.
این کیک شکلاتی بدون استفاده از شیر و ماست ، از ظرافت و خوشمزگی بالایی برخوردار است. برای تهیه آن بهتر است از نوع شکلات با کیفیت بالا استفاده کنید. همچنین میتوانید از شکلاتهای تلخ و شیرین استفاده کنید تا یک ترکیب بینظیر و خوشمزه تشکیل شود.
کیک شکلاتی بدون استفاده از مواد لبنیات
کیک شکلاتی یکی از انواع خوشمزهی شیرینیها است که به راحتی میتوانید برای مناسبتهای مختلف تهیه کنید. در این رسپی، مواد لبنیات برای تهیهی کیک شکلاتی استفاده نشده است.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی شامل: ۱ و نیم پیمانه آرد، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری بیکینگ سودا، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۱ پیمانه شکر، ۲ عدد تخممرغ، ۳۴۰ گرم شکلات تلخ، ۳۴۰ گرم کرم خامه و ۱ قاشق غذاخوری وانیل است.
اولین مرحله در تهیهی کیک شکلاتی این است که شکلات تلخ را در یک کاسه در حمام آب گرم برای ذوب شدن قرار دهید. در همین حین شکر، تخممرغ و وانیل را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید و بزنید تا ترکیب روان شود. به مرور شکلات ذوب شده و خامه را به ترکیب تخممرغ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. سپس آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک را در کاسهی دیگری مخلوط کرده و به ترکیب پوست شکلاتی اضافه کرده و به آرامی همه را با هم ترکیب کنید.
حتماً به روش صحیح ترکیب کنید تا کیک شما به ظاهری سفت، خوشمزه و رطوبتی بالا دست یابد. سپس آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک را در کاسهی دیگری مخلوط کرده و به ترکیب پوست شکلاتی اضافه کرده و به آرامی همه را با هم ترکیب کنید. در پایین قالب کیک کاغذ روغنی را بگذارید و ترکیب را ریخته و پخته شود.
با این روش، میتوانید کیک شکلاتی خوشمزه و بدون استفاده از مواد لبنیات تهیه کنید. بهترین روش برای سرو این کیک، شکلات روی آن است. با لایهی و پر کردن کیک با کرم و تزئین آن به روش خودتان، میتوانید این کیک را جذاب و خوشمزه کنید.
طریقه ساخت کیک شکلاتی بدون شیر و ماست
ساخت کیک شکلاتی بدون نیاز به شیر و ماست یکی از پرطرفدارترین دسرهاست که معمولا در مجالس و جشنها سرو میشود. در ادامه، توضیح کاملی دربارهی این کیک و روش تهیه آن را برای شما ارائه میدهیم.
مواد لازم:
- یک و نیم لیوان آرد سفید
- یک قاشق چایخوری پودر کاکائو
- یک قاشق چایخوری پودر شیرینکننده
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نیم قاشق چایخوری بیکینگ سودا
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک لیوان شکر
- یک لیوان آب
- یک سوم لیوان روغن زیتون
- یک قاشق چایخوری وانیل
مراحل تهیه:
1. ابتدا آرد، کاکائو، پودر شیرینکننده، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف مجزا نگهداری میکنیم.
2. در ظرف دیگر شکر را با آب ترکیب کرده و با مخلوطکن از مرحلهی قبل تهیه شده را به تدریج اضافه کرده و همزمان با حرکات یکنواخت مخلوط میکنیم.
3. سپس روغن زیتون و وانیل را به ترکیب آمده در مرحلهی قبل اضافه کرده و مخلوط را دوباره بهصورت یکنواخت ترکیب میکنیم.
4. در صورتی که قالبی ویژه برای پخت کیک بدون شیر و ماست دارید، یک لایه روغن به داخل آن بمالید. در غیر اینصورت، قالب کیک را با کاغذ پخت پوشانید.
5. ترکیب آماده در قالب کیک مورد نظر بریزید و در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت، مدتی بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه پخته شود. برای اطمینان از پخته شدن کامل کیک، با یک تیغه تزئینی وارد قسمت مرکزی کیک شده و درصورت خروجن خشک مطمئن میشویم که کیک ما درست پخته شده است.
6. بعد از پخته شدن، کیک بدون شیر و ماست را از قالب بیرون آورده و درصورت نیاز، با برش مورد نظر تزیین کرده و در ظرف مورد نظر قرار داده و با دونههای پسته یا سایر مواد خاموشکننده دیگر، تزئین کنید.
با دنبال کردن مراحل فوق، کیک شکلاتی بدون شیر و ماست آماده سرو میشود که یکی از پرمصرفترین و لذیذترین دسرهایی است که میتوان در این نوع غذاها تهیه کرد.