طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون همزن و فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون همزن و فر

تهیه کیک سیب و دارچین بدون استفاده از همزن و فر در واقع یک چالش خوب برای همگی ماست. به دلیل اینکه اغلب در خانه ها امکانات کافی برای تهیه کیک با کاربری این دو وسیله را نداریم، ابتدا برای تهیه این کیک به گوشت چرخ کن متوسل می‌شویم و پس از آن مواد اولیه را در کاسه‌ای مخصوص به همراه یک شلاق یا قاشق به خوبی مخلوط می‌کنیم.

در صورتی که می‌خواهید کیک شیرینی‌تری داشته باشید می‌توانید همراه با مواد اصلی عسل، چند قطره وانیل و مغز خرد شده بادام زمینی را به آن اضافه کنید. پس از مخلوط کردن، در قالبی که تمیز کرده اید از سر و سامان‌دهی کامل به مواد کنجاله‌ای استفاده کرده و سپس در دمای پایین مثل یک دیگ نواری برای مدت ۵۰ دقیقه درون دیگ قرار می‌دهیم.

همچنین می‌توانید کیک سیب و دارچین بدون همزن و فر را با استفاده از مایکروویو نیز تهیه کنید، برای این کار موارد مذکور به امکانات گوشت چرخ‌ کن و در دستگاه مایکروویو، کیک خود را در قالبی تمیز می‌ریزیم و برای ۵۰ دقیقه در داخل دستگاه قرار می‌دهیم تا کاملا پخته شود. برای بهتر شدن طعم کیک پس از خنک شدن می‌توانید روی آن مقداری خامه یا تازه‌گردو بریزید.

در آخر نکته مهمی که در تهیه کیک سیب و دارچین بدون همزن و فر باید به آن توجه شود، کیفیت سیب‌هایی است که استفاده می‌کنید. با استفاده از سیب‌های درجه یک و با کیفیت خارق العاده طعم منحصر به فردی خواهید داشت که باعث خوشمزگی لحظات خانه تان خواهد شد.



طرز تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از مخلوط‌کن دستی

برای تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از مخلوط‌کن دستی، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. برای این کیک، نیاز به سیب، تخم مرغ، شکر، آرد، بیکینگ پودر، دارچین، وانیل و شیر دارید. ابتدا سیب ها را خرد کرده و با دارچین مخلوط کنید تا حبوباتش خرد شوند. سپس تخم مرغ را با شکر درون مخلوط کن به خوبی مخلوط کنید تا اینگونه ترشی فروع کوچه بشود.

سپس آرد، بیکینگ پودر به تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. برای اضافه کردن شیر، می‌توانید یک قاشق داخل مخلوط کن یا با استفاده از یک گلدان برای تهیه مزه روغن قلقلک به ترکیب اضافه کنید.

اضافه کردن این ترکیب به مخلوط قبلی درست قبل از هم زدن آن‌ها است. قبل از یکی دیگر در یک کاسه بزرگ، حرکت کنید تا آن‌ها خوب تمیز شوند و به خوبی ترکیب شوند. از این ترکیب در کیک خود استفاده کنید و پختن کیک خود را تمام کنید! با داشتن یک مخلوط کن دستی، شما می‌توانید به راحتی و سریعی هر نوع کیکی که می‌خواهید، تهیه کنید.



کیک سیب و دارچین در قابلمه: آماده سازی و پخت

کیک سیب و دارچین در قابلمه یکی از دسرهای خوشمزه است که بسیاری از ما به دنبال راه حل های مناسب برای پخت آن هستیم. این دسر در فصل پاییز که میوه های سردرختی فراوانی در دسترس هستند، به خصوص برای یک نوبت بعد از شام عالی است.

برای آماده سازی این دسر، ابتدا شما نیاز به تجهیزات مناسب دارید. شما به قابلمه ای با درب قوسی، و طول پایینی که برای قابلمه پیچیده می شود نیاز دارید. پس از آن باید مواد اولیه را آماده کنید. سیب ها را پوست کنید و آن ها را خرد کنید. شما به دارچین، جوز، آرد، کره، کرم پنیر، شکر، تخم مرغ، وانیل و پودر پخته نیزن پیوسته هستید.

پس از آماده کردن مواد اولیه، آنها را با هم ترکیب کنید. ابتدا باید تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب تخم کنید تا مخلوط کاملاً روغنی شود. به ترتیب، اضافه کردن دارچین، جوز، کرم پنیر و سیب های خرد شده به آن می تواند ادامه داده شود.

بعد از آماده کردن مخلوط با استفاده از یک قیف آجری کوچک، با دقت آن را در قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را بسته و بر روی شعله کم قرار دهید. می توانید به آرامی قابلمه را چرخانده و برایمان راحت بپزید تا به طور یکنواخت پخت شود.

بعد از حدود 40 دقیقه، از قابلمه بیرون بیایید وآزمایش کنید. شما می توانید هنگام آزمایش توپ های چوبی را در کیک نشان دهید تا ببینید آیا آن پخته شده است یا نه. بعد از آن کیک را در قابلمه رها کنید تا خنک شود.

در نهایت، کیک سیب و دارچین را با فرش کاپ کرم و دارچین خرد شده سرو کنید و لذت ببرید. این دسر بسیار خوشمزه و معصوم است و می تواند هر گروهی را شاد کند.



طرز تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از مخلوط‌کن صنعتی

تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از مخلوط‌کن صنعتی یکی از دسرهایی است که بسیار پرطرفدار بین علاقمندان به شیرینی‌پزی است. با استفاده از مخلوط‌کن صنعتی، به راحتی می‌توانید این کیک شیرین و خوشمزه را در خانه خود تهیه کنید.

ابتدا برای تهیه این کیک، سیب‌ها و دارچین را به صورت ریز خرد کنید. سپس با استفاده از مخلوط‌کن صنعتی، سیب‌ها را پوره کنید. در این مرحله، دارچین را هم به ترتیب با سیب‌ها در مخلوط‌کن وارد کرده و بهترین گزینه، برای دریافت طعم بهتر این است که سیب و دارچین مخلوط خوبی با هم داشته باشد.

بعد از تهیه پوره‌ سیب و دارچین، می‌توانید به مرحله بعد بروید و با تعدادی مواد انتخاب شده، دستور تهیه کیک را دنبال کنید. انتخاب مواد مناسب برای تهیه کیک، در ارایه خواص ذایقه‌ای کیک، بسیار مهم است.

نهایتاً پوره سیب و دارچین را به ترتیب با سایر مواد تهیه کیک (نظیر تخم‌مرغ، آرد و ...) در مخلوط‌کن مکیده و به خوبی ترکیب کنید تا با یک بافت یکنواخت، بهترین طعم را به دست آورده و سپس مخلوط را در قالب کیک کوچک خود بریزید. با قرار دادن قالب در فر، به مدت 30 دقیقه به دمای 180 درجه سانتی‌گراد، یک کیک شیرین و خوشمزه تهیه کنید.



کیک سیب و دارچین در مایکروویو: گام به گام

با سلام به شما دوستان گرامی، در این مقاله به آموزش تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از مایکروویو پرداخته ایم. این کیک بسیار لذیذ بوده و نیز ساده و راحت در تهیه آن هست.

گام اول: برای شروع به تهیه این کیک شما نیاز به یک جعبه سیب سرخ شده دارید. می توانید سیب های خود را روی میکروویو و چند دقیق تا زمانی که آن ها سرخ شوند برای دم کردن قرار دهید.

گام دوم: حالا یک لیوان آرد ، یک قاشق چایخوری پودر دارچین ، دو قاشق چایخوری پودر شیرین کننده ، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.

گام سوم: یک سیب سرخ شده را روی یک بشقاب قرار دهید و با یک دستگاه چرخان مخلوط کنید تا پوره سیب بشود.

گام چهارم: پوره سیب را به مخلوط خشک اضافه کنید و سپس نیم لیوان بوتر را به آن اضافه کنید. سپس یک تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و مواد را تا زمانی که همگی به هم بریزند آمیختگی بدهید.

گام پنجم: سپس مخلوط را به یک قالب کیک ریخته و آن را در مایکروویو برای 6 تا 8 دقیقه به مدت حدود 3 دقیقه اول برای آهسته شدن و سپس به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر برای اتمام پخت کامل کیک ، به مدت 6 تا 8 دقیقه، پخت کنید.

گام ششم: حالا که کیک آماده شده است ، داخل آن را با کرم خامه پر کرده و بوته های قرمز و سبزیجات را بر روی کرم خامه قرار دهید.

با این روش سریع و ساده می توانید یک کیک سیب و دارچین فوق العاده خوشمزه درست کنید که نه تنها به صرفه بودن زمان ، بلکه به لذت همچنین بکار گرفتن میکروویو برای آشپزی نیز ارزش قائل هست. امیدواریم که حتما این روش را امتحان کنید!



پخت کیک سیب و دارچین در تابه آهنی

پخت کیک سیب و دارچین در تابه آهنی یکی از شیوه های جذاب و سریع در آشپزی است. در این روش، از تابه آهنی به عنوان یک سینی پخت کیک استفاده می شود. کیک سیب و دارچین یک کیک سنتی و خوشمزه است که با ترکیب این دو ماده اصلی، با طعم شیرین و ملایمی برای نوشیدنی چای یا قهوه ایجاد می کند.

برای پخت کیک سیب و دارچین در تابه آهنی، ابتدا باید تابه را داغ کنید. بعد از آن، مواد مورد نیاز برای پخت کیک را آماده کنید. روغن و شکر را با هم تخلیه کرده و در ظرفی مخصوص به همراه تخم مرغ و وانیل مخلوط کنید. سپس آرد، پودر پخت، دارچین و نمک را در این مخلوط اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

سیب های خود را له کرده و با مخلوط اولیه ترکیب کنید. حالا مواد را به تابه آهنی داغ اضافه کرده و درون فر قرار دهید. کیک درون تابه ایجاد می شود و شکل و اندازه آن به تابه بستگی دارد. در حین پخت کیک، با استفاده از یک کنده دارچین، دارچین را بر روی سطح کیک بپاشید و کیک را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 40 تا 45 دقیقه درون فر بگذارید.

در پایان، کیک سیب و دارچین را از فر بردارید و آن را خنک شدن دهید. با استفاده از یک تیغ، محافظ کیک را از تابه آهنی جدا کنید و سپس کیک را به قطعات مختلف تقسیم کنید و به طور دلخواه سرو کنید. این کیک با چای، قهوه یا یک گارنی بهتر از هر چیزی می چسبد.



طرز تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از هندمیکسر

طرز تهیه کیک سیب و دارچین با استفاده از هندمیکسر یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که می‌توانید با استفاده از هندمیکسر خانگی خودتان برای خانواده تهیه کنید. این کیک، ترکیبی از طعم سیب، دارچین و نعناع است که باعث می‌شود عطر و طعم بسیار خوبی را به دسر شما ببخشد.

برای شروع، مواد لازم برای تهیه کیک شامل سیب، تخم‌مرغ، شکر، آرد، دارچین، روغن زیتون، بیکینگ‌پودر، و نعناع خشک هستند. پس از پاک کردن و خرد کردن سیب‌ها، آنها را در هندمیکسر با دارچین و نعناع خشک مخلوط کرده و سپس تمام مواد مورد نیاز برای تهیه کیک را با هم مخلوط می‌کنیم.

اگر هندمیکسر شما دارای قابلیت اندازه‌گیری مواد نیست، می‌توانید از پیش مواد خود را اندازه گیری کنید و سپس آنها را به هندمیکسر بریزید و آن را به مدت چند دقیقه تنظیم کنید تا به صورت یک مایع یکدست تبدیل شوند.

پس از آماده شدن ترکیب مواد، آن را به قالب کیک ریخته و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد درون فر قرار می‌دهیم. تهیه کیک سیب و دارچین با هندمیکسر به مدت 35 تا 40 دقیقه طول می‌کشد. پس از پخت کیک، آن را در دمای اتاق به خنک شدن بگذارید و سپس آن را با شکر پودری پوشانده و در سرویس دهی قرار دهید.

در نهایت، می‌توانید با قرار دادن یک قاشق کوچک از قرص دارچین روی هر برش از کیک، ظاهر دسر را زیباتر و عطر و طعم آن را شیرین تر کنید. بنابراین با استفاده از هندمیکسر شما می‌توانید کیک خوشمزه و شیرینی با عطر و طعم منحصر به فردی را برای خانواده خود تهیه کنید.