مرحله به مرحله درست کردن کیک سیب زمینی
تهیه کیک سیب زمینی یکی از دسرهای عالی و خوشمزه است که مزه جدیدی را به میزان خوشمزگی شما اضافه خواهد کرد. در این مقاله به شما نحوه تهیه کیک سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله آموزش میدهیم:
مواد لازم:
- یک عدد سیب زمینی
- یک عدد تخممرغ
- یک و نیم لیوان آرد سفید
- یک لیوان شکر
- نیم لیوان روغن گیاهی
- یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری وانیل
مرحلهی اول: پخت سیبزمینی
1. سیب زمینی را کاملاً پوست کنید و بعد ازشستشوی دادن، آن را در یک قابلمه قرار دهید.
2. در داخل قابلمه، آب را به میزانی که سیب زمینی باهاش پوشیده شود، بریزید و قابلمه را روی حرارت خیلی کم قرار دهید.
3. به مدت 20 تا 30 دقیقه سیب زمینی را بپزید، باید آن را بپزید تا کاملا نرم شود.
4. بعد از پختن سیب زمینی، آن را به دستگاه پارهکن یا رنده برداشته و خرد کنید تا روغن آن منعطف تر شود.
مرحلهی دوم: تهیه تست پیاز
1. یک سیب سبزی را خرد کنید و پیاز را روی حرارت خیلی کم درون روغن گرم کنید تا سفت شود.
2. وقتی پیاز به رنگ طلایی درآمده، آن را از حرارت بردارید.
مرحلهی سوم: مخلوط کردن مواد
1. در یک کاسه، تخممرغ را شکسته و شکر را به آن اضافه کنید. سپس روغن گیاهی را به آن اضافه کنید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید.
2. سپس، آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و باز هم تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
3. حالا، مواد خرد شده، سیب زمینی و پیاز را به حدود یک لیوان از مواد ترکیب شده اضافه کنید و باز هم تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحلهی چهارم: پخت کیک
1. قالب تهیه کردن کیک را با کره پوشانید و مواد ترکیب شده را در قالب فراوان کنید.
2. کیک را در دمای یکصد و پنجاه درجه سانتیگراد برای مدت 30 تا 40 دقیقه به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید.
3. بعد از پخت، کیک را از فر خارج کنید و با کمک یک استکان گل آب نوشابه یا آب، روی ان آب شده و لذیذ تر بشود.
4. حالا کیک سیبزمینی آماده است و می توانید آن را با کره پوستی یا شیر خامه نوشابه خوری سرو کنید.
آماده کردن سیب زمینی برای کیک
آماده کردن سیب زمینی برای کیک یکی از مهمترین مراحل در تهیه کیک است. برای شروع، سیب زمینی ها را باید پوست کنید و سپس آن ها را با نوک تیز چاقوی خود رنده کنید. اگر از تیز کردن سیب زمینی خسته شده اید، می توانید از ماشین رنده یا فر ولومینیوم کمک بگیرید.
سپس، سیب زمینی رنده شده را به یک ظرف بزرگ اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری اب مرطوب را همراه با آن اضافه کنید. می توانید از یک سیب زمینی بزرگ، حدود یک و نیم پیمانه سیب زمینی رنده شده به دست آورید.
حالا، یکی از مراحل مهم ترین در آماده کردن سیب زمینی برای کیک، جدا کردن اضافی آب از سیب زمینی های رنده شده است. برای جدا کردن آب، باید سیب زمینی رنده شده را به یک دستمال فریزر منتقل کنید و با فشار دادن دستمال، تمام آب را از سیب زمینی خارج کنید.
حالا، سیب زمینی رنده شده آماده است و شما می توانید آن را به ترکیبات دیگری از جمله تخم مرغ، شکر، آرد و پودر کاکائو اضافه کرده و به راحتی کیک خود را تهیه کنید. این روش سبب می شود که کیک شما سبک و خوشمزه شود و همچنین باعث می شود که سیب زمینی رنده شده به عنوان یک جایگزین سالم برای روغن یا آب در تهیه کیک شما عمل کند.
آماده کردن مواد دیگر برای کیک
آماده کردن مواد دیگر برای کیک به گونهای است که بتوان برای شروع پرداخت به کار، یک لیست از مواد لازم را به صورت کامل داشت. برای شروع به کار آماده کردن مواد دیگر برای کیک، لازم است تمامی بازههایی که درخواست شده فردی که کیک ساخته میشود را به درستی بسنجید. از آنجایی که در بسیاری از موارد میتوان از چیزهایی مانند تخم مرغ برای تهیه کیک استفاده کرد، لازم است مطمئن شوید که تمامی تخم مرغها با خود دارای بستهبندی مناسب و سلامت هستند.
سپس، بهتر است تمام مواد را بصورت دقیق اندازه بگیرید. برای مثال، یک پیمانه برای نوع خاصی از بستنی ساخته شده میتواند از مقدار دقیقی از مواد استفاده کند. بهتر است مطمئن شوید که همه این مواد به درستی اندازهگیری شدهاند و به صورت دقیق و بدون هیچ گونه قلابی وارد میشوند.
آخرین قدم برای آماده کردن مواد دیگر، شامل این است که همه مواد را به طور دقیقی در ظروفی قرار داده میشود که به خوبی برای مخلوط کردن مواد بعدی مناسب باشد. قرار دادن مواد در ظرف باعث میشود که فرد کیکساز با خیال راحتتر و سریعتر به کار خود بپردازد و در نهایت کیک مورد علاقه خود را به خوبی بپزد.
مخلوط کردن مواد بهمراه سیب زمینی
سیب زمینی یکی از مهمترین مواد غذایی در بسیاری از کشورهاست و گستردهترین محصول زراعی در جهان را تشکیل میدهد. سیب زمینی میتواند به صورت مستقیم یا در غذاهای مختلف مانند پیتزا، کاری، سوپ و غیره مصرف شود. مخلوط کردن سیب زمینی با دیگر مواد غذایی میتواند گزینهای سالم و لذیذ برای خانواده باشد.
برای شروع، سیب زمینی را برش داده و به صورت مناسب درست کنید. در این مرحله، میتوانید سیب زمینی را بپزید یا در فر آن را پخته کنید. سپس، انواع دیگری را مثل گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای و غیره برای مخلوط کردن با سیب زمینی انتخاب کنید. شما میتوانید انواع سبزیجات پخته شده مانند بادمجان، کدو، پیاز، فلفل، شوید و سیر را به استفاده برسانید. همچنین، میتوانید گوشت را هم برش داده و با سیبزمینی و سبزیجات مخلوط کنید.
پس از آماده سازی مواد، تمام مواد را در یک جایی بمزید و به صورت دستی مخلوط کنید. در این مرحله، شما میتوانید چند روغن و ادویه کاربردی نیز به مواد خود اضافه کنید. میتوانید به عنوان یک سرویس خوب برای غذا درست کردن از آن استفاده کنید. همچنین، میتوانید آن را درون نان تازه با رویه کمی تخممرغ خورد کنید.
همانطور که میبینید، مخلوط کردن سیب زمینی با دیگر مواد غذایی، گزینهای شاداب و کاملاً سالم برای خانوادهی شماست. فراموش نکنید که در هنگامی که مواد غذایی را مخلوط میکنید، باید به تناسب مناسب بین سیب زمینی و سایر مواد غذایی توجه کنید و با استفاده از ادویههای مختلف، طعم لذیذی به آن ببخشید.
آماده کردن قالب برای پخت کیک
آماده کردن قالب برای پخت کیک یکی از مراحل مهم در پخت کیک است. قالب، برای شکل دادن به کیک و جلوگیری از پخش شدن آن، بسیار مهم است. در ادامه، نحوه آماده کردن قالب را برای پخت کیک توضیح خواهیم داد.
اولین قدم برای آماده کردن قالب، روغنکردن آن است. برای این منظور، روغن یا آبلیمو را روی سطح قالب پخش کنید و سپس با یک سطحی تمیز کنید تا سطح قالب مسطح شود و کیک به راحتی از آن جدا شود.
در مرحله بعد، پخش کردن آرد یا کاهو بر روی سطح قالب میتواند روغنکردن را بهتر انجام دهد و از چسبیدن کیک به سطح قالب جلوگیری کند.
در مرحله بعد، دمای قالب را بررسی کنید. بسته به نوع کیکی که میخواهید پختید، دمای قالب متفاوت بوده و بهتر است دمای صحیح را بر اساس دستورالعمل پخت کیک اصلی تنظیم کنید.
سرانجام، قالب را با اسفنج، کاغذ روغنی یا کاغذ پیرکس روی زیر قالب پایهای قرار دهید تا حرارت را هم از زیر قالب دریافت کند و کیک بهتر پخته شود.
این روش ها برای آماده کردن قالب برای پخت کیک بسیار مهم است و پخت کیک شما با اعمال این تکنیک ها بهتر خواهد بود.
پخت کیک در فر
پخت کیک در فر از جمله فعالیتهای خانگی است که بسیاری از خانمها و آقایان به آن علاقه دارند. برای پخت کیک در فر، شما به چند موضوع اصلی باید توجه کنید که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
نخستین موضوعی که باید در پخت کیک در فر به آن توجه کنید، دمای فر است. قبل از قرار دادن قالب کیک در فر، باید مطمئن شوید که دمای فر به دمای مورد نیاز برای پخت کیک رسیده است. برای این منظور، میتوانید با استفاده از ترمومتر فر، دمای آن را کنترل کنید.
دومین موضوعی که باید در پخت کیک در فر به آن توجه کنید، وقت پخت است. زمان پخت کیک بستگی به نوع کیکی دارد که میخواهید پخت کنید و همچنین دمای فری که در آن قرار میدهید. در این مورد، وقت پخت کیک در دفعات اول ممکن است کمی گیج کننده باشد، اما با گذشت زمان و تجربه، به راحتی میتوانید زمان پخت کیک را دقیقتر تخمین بزنید.
سومین موضوعی که در پخت کیک در فر به آن توجه کنید، نوع قالب است. برای پخت کیک در فر، میتوانید از قالبهای مختلفی استفاده کنید که تناسب با نوع کیک دارند. اگر قالبی را انتخاب کردید که اندازه آن ناکافی باشد، کیک شما ممکن است درون قالب نپخته مانده و یا خیس باشد.
در ادامه، میتوانید با دنبال کردن مراحل آموزشی مناسب، به راحتی و با رعایت نکات گفته شده، کیکی خوشمزه و ارزانقیمت در فر خود بپزید.