آمادهسازی مواد اولیه برای کیک سیب بدون فر و شیر
آمادهسازی مواد اولیه برای کیک سیب بدون فر و شیر، یکی از روشهای ساده و سریع برای درست کردن کیک میباشد. در این روش از مواد اولیه ساده و قابل دسترس استفاده میشود که در خانه آن ها را پیدا میکنیم. در اینجا با استفاده از چند بخش اصلی روش آمادهسازی این کیک برای شما توضیح داده میشود.
یکی از مواد اولیه برای کیک سیب، سیب تازه است. برای آمادهسازی این کیک، سیبها را با چاقوی تیز به قطعات کوچکتر برش داده و در ظرفی بندازید و سپس با عسل و روغن زیتون مخلوط کنید. این کار باعث میشود که سیبها خمیری پر از طعم دقیقاً مانند ژله شوند.
سپس باید آرد و پودر قند را در یک ظرف جداگانه مخلوط کرده و با سیبهای آماده شده مخلوط کنید. همچنین اگر دوست داشتید میتوانید به این مخلوط نمک، دارچین و نعنا هم اضافه کنید تا بهتر بو و طعم داشته باشد.
در مرحله بعدی، پاکتهای شیره خرمایی با گوشت نگه داشته و به همراه برنج، آرد و تخم مرغ به مخلوط فوق اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا لازم نباشد تخم مرغها را جداگانه بزنید. بعد از مخلوط کامل تمامی مواد، با استفاده از قاشق، حرکت داده و به خوبی با هم مخلوط شود.
در نهایت، طبق تمایل خود، میتوانید به این خمیر لوازم محدودی مثل کره، پسته، خرما یا کنجد اضافه کنید. سپس خمیر را در قالب کیک بریزید و به مدت حدود ۳۰ دقیقه در فر مشعلی تازه کرده و کیک خود را آماده کنید.
تهیه تخم مرغ سفید و زرد برای کیک سیب بدون فر و شیر
تهیه تخم مرغ سفید و زرد برای کیک سیب بدون فر و شیر، از مواردی است که اغلب در نوشیدنیها و دسرها مورد استفاده قرار میگیرد. تخم مرغ سفید و زرد، با ارزش غذایی بالا و حجم کافی از پروتئین، ویتامینها و مواد مغذی قابل توجهی که برای ساخت انواع کیک، دسر و نوشیدنیهای خانگی مورد استفاده قرار میگیرد، بسیار مفید است.
برای تهیه تخم مرغ سفید، ابتدا باید تخم مرغها را به دو قسمت سفید و زرد جدا کرد. برای جدا کردن آنها باید تخم مرغ را به دو قسمت با استفاده از ابزاری ازجمله محفظه یا کاسههای خاص تخم مرغ خمیری بشکنید. برای تهیه تخم مرغ زرد، تخم مرغها را داخل یک محفظه یا کاسه خاص قرار دهید و به همراه یک قاشق چوبی یا ابزار مشابه تخم مرغ را کوچکتر کنید.
استفاده از تخم مرغ سفید و زرد در کیک سیب بدون فر و شیر، میتواند به پایداری کیک و حجم بهتر آن کمک کند. برای تهیه کیک سیب بدون فر و شیر با استفاده از تخم مرغ، ابتدا باید تخم مرغها را با یک قاشق با هم مخلوط کرده و به همراه دیگر مواد کیک سیب را با هم ترکیب کنید. سپس با استفاده از قالب مربع و سیلیکونی، مواد کیک سیب را به درستی روی آن ریخته و در پنجره خود روی اجاق گاز یا فر قرار دهید تا پخته شود.
در نهایت، پس از پخت کیک سیب میتوانید با استفاده از تخم مرغ سفید و زرد، تزئین آن را بهتر و دلپذیر تر کنید. در این روش، میتوانید با استفاده از تخم مرغ زرد، داخل کیک را پر کنید و سپس با استفاده از تخم مرغ سفید، کیک را روی کیک بپخشید. این روش میتواند ظاهر و طعم کیک سیب را بهبود بخشد و برای مهمانان شما یک تجربه دلپذیر ایجاد کند.
آمادهسازی سیب برای کیک سیب بدون فر و شیر
سیب یکی از مواد اولیه مهم در بسیاری از دسرها و شیرینیها میباشد که خواص بسیار مفیدی برای سلامتی دارد. سیب به دلیل ماندگاری بالا و قابلیت استفاده در طول سال، اغلب در مجموعه مواد اولیه برای تهیه شیرینیهای مختلف به کار میرود. بدیهی است که برای تهیه دسرهای باطعم میوه سیب، نیاز است که سیبها درست و به دقت آماده شوند.
یکی از روشهای آماده سازی میوه سیب برای کیک سیب بدون فر و شیر، استفاده از سیبهای تازه است. برای این کار، شما نیاز به شستشو دقیق سیبها دارید. سپس، سیبها را خرد کرده و به همراه کمی آب و یک قاشق کوچک روغن، روی حرارت قرار دهید و مدتی بپزید تا سیبها نرم شوند.
بعد از این کار، سیبها را میتوان به صورت خام، پوره یا ترکیبی از آنها استفاده کرد. در صورت استفاده از پوره سیب، مقداری شکر و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید تا طعم کیک لذیذ تر شود. همچنین، میتوانید برای عطردهی به پوره سیب کمی ادویه مانند دارچین، زنجبیل و زعفران اضافه کنید.
استفاده از سیب به عنوان یکی از مواد اولیه مهم در تهیه کیک سیب سالم و خوشمزه است. همچنین، آماده سازی سیب به دقت و با رعایت موازین بهداشتی، میتواند طعم این دسر را بهبود بخشد و سلامتی شما را نیز تضمین کند.
تهیه مایعات برای کیک سیب بدون فر و شیر
برای تهیه یک کیک سیب خوشمزه، به دنبال روشی هستید که بتوانید آن را بدون نیاز به فر و شیر تهیه کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، باید بدانید که یکی از بهترین و راحتترین روشهای تهیه کیک سیب در منزل، استفاده از مایعاتی است که برای آن مورد نیاز است.
در این روش، میتوانید از آبمیوه، کره، شکر، تخم مرغ و آرد استفاده کنید. اگر دوست دارید طعم شیری در کیک خود داشته باشید، میتوانید از شیر به جای آب استفاده کنید. همچنین، میتوانید از مایعاتی مانند روغن و سس شکلات نیز برای طعم دلخواه خود استفاده کنید.
برای شروع، میتوانید کره را با شکر با هم مخلوط کنید تا آن را رقیق کنید. پس از آن، تخم مرغ را با آن مخلوط کنید تا آماده شود. در مرحله بعدی، آرد را به مخلوط قبلی اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید تا ترکیب کامل شود.
سپس، میتوانید سیبهایتان را رنده کنید و برای ماندگاری بیشتر میتوانید آن را با کمی آبلیمو ترکیب کنید. آبلیمو باعث میشود سیبهای شما از پوسیدن جلوگیری شود. حالا، میتوانید سیب رنده را به مایعات قبلی اضافه کنید و همه مواد را با هم ترکیب کنید و به مدت 45 دقیقه در استکان خود درون مایکروویو با قدرت پایین پخته شود. نتیجه نهایی، یک کیک سیب خوشمزه و باطعم جذاب خواهد بود که با مصرف آن لذت خواهید برد.
آمادهسازی دستگاهآسیاب برای کیک سیب بدون فر و شیر
برای آمادهسازی دستگاهآسیاب برای کیک سیب، ابتدا باید سیبها را بشویید و قطعات کوچکی از آنها را برش دهید. سپس این قطعات سیب را درون دستگاهآسیاب بریزید و آن را به مدت چند ثانیه روشن کنید تا سیبها خرد شده و پالپی شوند. سپس پودر شدهی سیب را از داخل دستگاه خارج کرده و آن را درون مخلوط کنید.
در مرحله بعد، باید تمام مواد لازم برای تهیه کیک را درون مخلوط کن بریزید. این شامل آرد، شکر، روغن، تخم مرغ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو میشود. سپس باید مخلوط کن را باز کرده و پودر شدهی سیب را به آن اضافه کنید. سپس دوباره مخلوط کن را ببندید و به مدت چند دقیقه به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و تبدیل به یک خمیر صاف و همگن شوند.
حالا که خمیر کیک سیب آماده شده است، میتوانید آن را درون قالب کیک ریخته و درون دستگاهآسیاب قرار دهید. اما لازم به ذکر است که باید قالب کیک را ابتدا با روغن چرب کنید تا خمیر کیک به آن چسبیده و سریعتر پخته شود.
حال باید دستگاهآسیاب را بر روی حرارت زیاد تنظیم کنید و به مدت ۶۰ دقیقه اجازه دهید که کیک پخته شود. پس از گذشت این زمان، کیک را باز کرده و با یک دستمال تمیز آن را پاک کنید. سپس آن را از دو طرف کیک خشک کرده و آن را برای سرو کردن آماده کنید. کیک سیب بدون فر و شیر آماده است و میتوانید آن را با همراهی یک فنجان چای سبز یا قهوه سرو کنید.
مخلوط کردن و پخت کیک سیب بدون فر و شیر
برای پختن کیک سیب قالب فر معمولا استفاده می شود، اما اگر از قالب فر ندارید همچنین می توانید کیک سیب خوش طعم و خوش رنگی بدون استفاده از قالب فر بسازید. در این روش استفاده از شیر نیز الزامی نیست و می توانید این دسر خوشمزه را بدون استفاده از شیر برای تغذیه خانواده و دوستان خودتان تهیه کنید.
اولین مرحله در تهیه کیک سیب بدون فر این است که ابتدا تمام اجزای لازم برای تهیه کیک سیب خود را آماده کنید. این اجزا عبارتند از: سیب، آرد، پودر بیکینگ، نمک، شکر، تخم مرغ، روغن نباتی، وانیل و دارچین. برای تهیه کیک سیب، اولین قدم آماده کردن سیب است. باید سیب ها را خرد کرده و به همراه شکر و دارچین درون تابه ای روغنی داغ کنید تا بوی خوشمزه و رنگ طلایی به دست آورید.
سپس به مرحله مخلوط کردن اجزای خشک و تر دست می شویم. برای این کار می توانید آرد، پودر بیکینگ، نمک و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و آن را با تخم مرغ، روغن نباتی، وانیل و سیب ها که قبلا در استخر رفیع گذاشته شده بود مخلوط کنید. بهتر است برای مخلوط کردن اجزای تر در حین مخلوط کردن از یک میزان کوچکی آب استفاده کنید تا مواد خشک طراوت خود را از دست ندهند. سپس این مواد را در ظروف دوروزی قرار دهید و در دمای بالاتر از ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید.
بعد از پخت کامل کیک سیب، شما می توانید آن را از دمای فر خارج کنید و صبر کنید تا سرد شود. پس از سرد شدن می توانید کیک سیب را با ترکیبی از شکر خام و دارچین سرو کنید و از این دسر خوشمزه لذت ببرید. پخت کیک سیب بدون استفاده از فر و شیر ساده است و برای افرادی که محدودیت در منابع و مواد غذایی دارند بسیار مناسب است.