طرز تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر

تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر می‌تواند یک گزینه عالی برای صبحانه یا تنقلات شما باشد. این کیک ساده و سریعی است که فقط چند مواد اولیه را نیاز دارد و در ضمن ظاهر نیز بسیار جذابی دارد.

برای تهیه این کیک، ابتدا باید ۲ تخم مرغ و یک پیمانه شکر را باهم خوب مخلوط کنید تا حجم آن‌ها افزایش پیدا کند. سپس ۱/۲ پیمانه روغن و یک پیمانه آرد را به آن اضافه کنید و با یک میکسر سریعاً مخلوط کنید. در نهایت، یک قاشق چایخوری وانیل و ۳ قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به مواد خمیری اضافه کنید و دوباره با میکسر برای چند دقیقه مخلوط کنید.

برای پخت کیک، یک توستر را بافراشی کاغذی پوشانده و خمیر کیک را در آن ریخته و به صورت یک لایه مسطح صاف کرده و روی آن دسته‌ای مواد خمیری بریزید.

سپس توستر خود را به حالت grill یا باریک ترین قسمت قرار دهید و کیک را به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. پس از اینکه کیک آماده شد، آن را با دقت از توستر خارج کرده و روی یک سینی قرار دهید تا خنک شود. سپس می‌توانید کلمنان شده و به همراه چای یا قهوه سرو کنید.

این کیک با طعم فوق‌العاده و بسیار ساده‌ای که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید، یک گزینه بسیار خوشمزه و مناسب را برای صبحانه یا تنقلات شما به ارمغان می‌آورد.



طرز تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر

تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر یکی از روش‌های سریع و ساده برای تهیه کیک در خانه است. این روش امکان می‌دهد که به سرعت و با استفاده از امکانات ساده‌ی موجود در خانه، یک کیک خوشمزه و شیرین تهیه کرد. در ادامه کاربردی‌ترین روش‌های تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر را بررسی می‌کنیم

انتخاب توستر مناسب برای ساخت کیک اسفنجی یکی از اولین مراحل این روش تهیه کیک است. توستری که قابلیت تنظیم دمای خود را داشته باشد بهتر است. با توجه به ابعاد قابلیت جا دادن صفحه توستری و با توجه به اندازه‌ی کیکی که می‌خواهید تهیه کنید از اندازه‌ی توستر مناسب استفاده کنید.

بعد از انتخاب توستر، بعضی از مراحل ضروری برای تهیه کیک اسفنجی با توستر شامل انتخاب وزن دقیق ترکیبات کیک و مخلوط کردن تمامی مواد با هم هستند. با استفاده از وسایل چارچوبی مثل کاسه، سیم کریمی گرفتن و اجاق گاز می‌توان به راحتی تمامی مواد را با هم مخلوط کرد تا مخلوط به هم برسد.

سپس هدفونی روی توستر را قرار دهید و مزه‌ی کیک ساده اسفنجی با توستر را در همین دما درست کنید. توجه داشته باشید که برای استفاده از توستر درست باید دمای توستر را از پیش تنظیم کرده و بهتر است همیشه تستی از این کار بر روی کیک‌های کوچک درخانه‌ی خود انجام دهید تا بتوانید حتما از دما به خوبی اطمینان حاصل کنید.

بعد از برش کردن کیک، سفید شدن الک ها، رسیدن به درجه حرارت مناسب، صاف شدن الک ها و سایر آماده سازی های کیک، مرحله پایانی جوانه زدن کیک با توستر است. در حین انجام این کار، توستر را با بیشترین موقعیت به روی کیک بگذارید تا نرمی و روانی کیک حفظ شود.



راهنمای کامل تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر

برای تحضیر کیک ساده اسفنجی با توستر ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه‌ی این کیک نیاز به تخم مرغ، شکر، آرد، وانیل، پودرژله، روغن، شیر و توستر دارید.

ابتدا تخم‌مرغ را با شکر و وانیل به صورت کامل مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه با میکسر بزرگ مخلوط کنید تا حجم آن افزایش پیدا کرده وتخم مرغ برشته شده باشد.

پس از آن آرد و پودرچ جه را به صورت تدریجی به ترکیب تخم مرغ و مرکبات قبلی اضافه کنید و مخلوط کرده درصورت نیاز با توجه به سفتی ترکیب با نیماز شیر مخلوط کنید تا خمیر همگن شود.

حالا کف قابلمه مربع یا مستطیلی‌یا قالب مورد نظر تان را با کاغذ، سلفون، یا روغن پوشانید. مخلوط به داخل قالب ریخته شده و روی آن را صاف کرده وسط را تراز کنید.

حالا قالب را روی تابه‌توستر یا طبقه بالایی توسترتان قرار دهید. دقت کنید اگر توستر شما تنظیم درجه حرارت ندارد حتما باید دمای آن را به ۱۷۰ درجه تنظیم کنید. به کیکتان تقریبا بین سی الی چهل دقیقه وقت دهید تا کامل پخته شود. بعد از مدت زمان مورد نیاز فر توستر دستگاه خود را باز کرده و کیک خود را با موادی مثل ماکروفیبر یا دستکش بچسبانید و آن را دوباره روی کفر توستر تان قرار دهید. با این کار خیلی راحت تر میتوانید کیکتان را خارج کنید.

نکته مهمی که باید به آن توجه شود، این است که بعد از خارج کردن کیک اسفنجی از داخل توستر، حداقل نیم ساعت برای خنک شدن کیک منتظر بمانید. بعد از آن می‌توانید کیک را برش دهید و با مواد دلخواه تزین کنید.



نکات مهم در تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر

تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر یکی از ساده‌ترین و آسان‌ترین روش‌های تهیه شیرینی است. در این روش از توستر به جای فر برای پخت کیک استفاده می‌شود که فرآیند پخت کیک را سریع تر و آسان‌تر می‌کند. در ادامه نکات مهمی که در تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر باید رعایت شود، بیان شده است.

در ابتدا، برای تهیه کیک اسفنجی با توستر، باید تمام مواد لازم برای تهیه آن را آماده کنید. این شامل آرد، بیکینگ پودر، شیر، روغن، تخم مرغ، و یک قاشق شکر است. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به صورت یکجا در قالب کیک ریخته و پخته می‌شود.

در مورد نکته‌ی دوم، سرعت و دمای توستر بسیار مهم است. برای پخت کیک ساده اسفنجی با توستر باید دمای توستر را حدوداً ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرد و آن را به طور یکنواخت و مداوم پیش گرفت. همچنین اگر دمای توستر بیش از حد بالا باشد، کیک شما از بیرون سوخته و از درون خام خواهد ماند.

نکته بعدی، پخت کیک در توستر به صورت معکوس است. به عبارت دیگر، محفظه‌ی توستر را رو به بالا باز کنید و کیک را روی سینی توستر بگذارید. با این کار، روی کیک جایی برای خمیر نمی‌ماند و کیک همگی از همان منحنی به راحتی پخته می‌شود.

در مرحله نهایی، کیک پخته بهتر است چند دقیقه دیگر در داخل توستر بماند تا درون کاملاً پخته شود. در این مرحله، بهتر است کنترل دمای توستر را کاملاً در دست داشته باشید تا کیک شما حرکت نکند و پخته شود.

به این ترتیب، با رعایت این نکات کیک ساده اسفنجی با توستر به راحتی و با کیفیت بالا درست خواهد شد. در نهایت کافی است که کیک را با شکلات یا تحلیفیات پایینی تزئین کنید و در کنار چای یا قهوه‌ی گرم سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر

تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر، یکی از راه‌های سریع و آسان برای تهیه دسر در منزل است. برای تهیه این کیک، مواد زیر مورد نیاز هستند:

- یک فنجان آرد

- نیم فنجان شکر

- یک قاشق چای‌خوری پودر کیک

- یک عدد تخم مرغ

- یک قاشق غذا خوری وانیل

- یک سوم فنجان روغن

- نصف فنجان شیر

برای شروع، نیاز است که تخم مرغ و شکر را درون ظرفی قرار دهید و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس، وانیل، روغن و شیر را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. در مرحله بعد، آرد و پودر کیک را اضافه کرده و تمامی مواد را به هم بزنید تا یک خمیر اسفنجی تهیه کنید.

حال، توستر را روشن کرده و قالب کیک را داخل آن قرار دهید. سپس، خمیر اسفنجی را داخل قالب کیک ریخته و صاف کنید. منتظر بمانید تا کیک درون توستر پخته شود. این مرحله، حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به طول می‌انجامد. پس از انجام کامل پخته شدن کیک، آن را از قالب خارج کنید و روی سطحی صاف قرار دهید تا خنک شود.

در نهایت، کیک ساده اسفنجی با توستر آماده برش و سرو شدن است. می‌توانید با کره و شیره، مربا و یا تعدادی میوه تزیینی کنید و از آن به عنوان دسر خوشمزه لذت ببرید.



طریقه تهیه خمیر کیک ساده اسفنجی با توستر

برای تهیه خمیر کیک ساده اسفنجی با توستر، ابتدا لازم است که تمامی اجزای لازم را آماده کنید. برای تهیه خمیر کیک ساده اسفنجی، نیاز به یک تخم مرغ، پنج قاشق غذاخوری بستنی و یک/چهار فنجان کره دارید. همچنین، نیاز به یک توستر و یک قالب کیک دارید.

ابتدا قاشق غذاخوری را با کره در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا کره آب شده و به آرامی داغ شود. بعد از آن، تخم مرغ را به کمک یک میکسر مخلوط کنید تا به صورت کرمی شود. در ادامه، قاشق‌های بستنی را با کمک قاشق ملاطفتی به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را به یکدیگر مخلوط کنید.

سپس مخلوط خام را به قالب کیک انتقال دهید و در توستر قرار دهید. برای پختن خمیر کیک، دور کیک را تنظیم کنید تا حرارت را بهتر منتقل کند و قیمت زمان پخت را تنظیم کنید. بعد از گذشت 20 دقیقه، به کیک نگاه کنید تا از نظر رنگ طلایی آماده باشد.

در پایان، خمیر کیک را از توستر خارج کرده و به گرمی بخشی که از داخل پخته شده، نیم سانتی‌ متر از روی آن برداشته و آن را در بشقاب مناسب سرو کنید. این خمیر کیک ساده اسفنجی با توستر آماده برای سرو و دریافت است!



پخت کیک ساده اسفنجی با توستر

پخت کیک ساده اسفنجی با توستر یک روش سریع و ساده برای تهیه یک دسر خوشمزه است که کمتر وقت و ظرفیت از یخچال شما را می‌گیرد. برای شروع، شما به چند مواد اولیه نیاز خواهید داشت. این مواد شامل تخم مرغ، آرد، بیکینگ پودر، شکر، وانیل و روغن هستند. شما می‌توانید هر گونه تزئینی که می‌پسندید به این دسر اضافه کنید، اما هدف اصلی استفاده از توستر برای پخت مرغوبیت بیشتر و بازجویی زیادتر است.

اولین قدم برای تهیه کیک ساده اسفنجی با توستر، ترکیب تمامی مواد اولیه با یکدیگر است. در اینجا، شما باید قبل از هر کار دیگری، باید تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید تا آنها یک نرمی خاموش بگیرند. سپس، با استفاده از یک کاورق برشده، آردهای موردنیاز و بیکینگ پودر را اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. در نهایت، وانیل و روغن را به آن اضافه کنید و همه چیز را دوباره با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت ایجاد شود.

حالا که ترکیب شما آماده شده است، شما باید آنرا به داخل توستر بریزید. برای این کار، شما باید توستر را با پارچه کاغذی کوچک آغشت کنید و ترکیب را به داخل آن بریزید. قبل از پخت، شما باید توستر را به صورت رسمی درجه حرارت پیش فرض توستری خود تنظیم کنید و چند دقیقه صبر کنید تا دما به دمای خواسته شده برسد. سپس، توستر را بسته و زمان پخت را تا 10-15 دقیقه تنظیم کنید. بعد از گذشت زمان، کیک شما آماده است!

در نهایت، شما می‌توانید به کیک ساده اسفنجی با توستر خود تزئینات بیشتری اضافه کنید. این دسر را با شیر یا تکه‌های میوه تزئین کرده و برای خانواده یا میهمانان خود سرو کنید. این کار واقعاً سریع و ساده است و شما همیشه می‌توانید در یخچال خود مواد اولیه مورد نیاز برای آن را در دسترس داشته باشید.