1. آموزش تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی
تهیه غذاهای رژیمی در بین افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند بسیار مهم و حائز اهمیت میباشد. در این میان، کیک رژیمی با کره بادام زمینی یکی از بهترین گزینههای شیرین در حال حاضر است. این نوع کیک غنی از مواد مغذی، درعینحال کم کالری و رژیمی است. در ادامه، مراحل تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی را برای شما توضیح میدهیم:
برای تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی نیاز به موادی مانند: چند عدد تخم مرغ، کمی روغن گیاهی، پودر پروتئین، آرد جو، شیر نباتی، پودر شیرین کننده، بیکینگ پودر، و کره بادام زمینی میباشد.
ابتدا تخم مرغ را با همراهی روغن گیاهی و شیر نباتی، که به جای شیر معمولی استفاده میکنیم، مخلوط میکنیم. سپس پودر پروتئین، آرد جو و پودر شیرین کننده را به مواد ترکیب شده اضافه کرده و همزمان با تفت دادن آنها، آنها را به مواد ترکیب شده اضافه میکنیم.
بعد از آن، بیکینگ پودر را به مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و همزمان با تفت دادن آن با مواد ترکیب شده قاطی میکنیم. در انتها، کره بادام زمینی را با توجه به سلیقه خود به مواد ترکیب شده اضافه کنید.
حال مواد ترکیب شده را در قالب دلخواه بریزید و در دمای 175 درجه سانتیگراد برای 20 تا 25 دقیقه درون فر قرار دهید. کیک رژیمی با کره بادام زمینی آماده سرو شدن میباشد. این کیک شیرین رژیمی، میتواند یک گزینه بسیار خوشمزه و سالم برای صبحانه و ناهار شما باشد.
2. مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی
تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی، یکی از روشهایی است که میتوانید در رژیم غذایی خود رعایت کرده و از خوردن دسرهای شیرین لذت ببرید. در این روش، به جای استفاده از کره و شکر عادی، از مواد جایگزین و سالم استفاده میشود تا کیک شیرین و خوشمزه ایجاد شود. از جمله مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی عبارتند از:
- یک و نیم پیمانه آرد گندم
- یک و نیم قاشق چایخوری پودر شیرین کننده
- یک قاشق چایخوری پودر قهوه
- نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نیم قاشق چایخوری بیکاربنات سودا
- یک قاشق چایخوری نمک
- پر از یک قاشق غذاخوری شیر خشک
- دو قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
- سه تا چهار قاشق غذاخوری شکلات تلخ رنده شده
- دو تا سه قاشق غذاخوری انجیر خشک برشدار
- دو تا سه قاشق غذاخوری آرد برنج
- یک تخممرغ
برای تهیه این کیک، مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس تخممرغ، شیر خشک، کره بادامزمینی و آرد برنج را به آن افزوده و خوب مخلوط کرده تا تهیه خمیر کیک باسلیقه و رژیمی و روان انجام شود. سپس انجیر خشک برشدار و شکلات تلخ رنده شده را به مواد خمیری اضافه کرده و خوب مخلوط کرده تا مواد با هم ترکیب شوند. در نهایت، خمیر را در قالب کیک ریخته و در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخته و بعد از خنک شدن، سرو کنید. این کیک رژیمی با کره بادام زمینی بسیار خوشمزه، سالم و ایدهآل برای افرادی است که رژیم غذایی دارند.
3. نحوه تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی به روش خانگی
تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی به روش خانگی، یک گزینه مناسب و سالم برای افرادی است که به دنبال دریافت لذت و شیرینی بدون افزایش وزن هستند. برای تهیه این کیک، اولین قدم آماده سازی مواد اولیه است. برای این کار نیاز به آرد سالم، تخم مرغ، پودر شیر، پودر کاکائو، شیر گاو یا نباتی، کره بادام زمینی، میوه خشک به علاوه یک قاشق چایخوری وانیل دارید.
پس از آماده سازی مواد، در یک کاسه میکسر آرد، پودر شیر، پودر کاکائو و وانیل را با هم مخلوط کرده و به آن تخم مرغ اضافه کنید. در مرحله بعد، شیر را به آن اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، کره بادام زمینی را به مواد اضافه کرده و مجدداً کمی مخلوط کنید.
حالا درون قالب کیک خود مواد را ریخته و به مدت حدود 40 دقیقه درون فر قرار دهید. هنگامی که کیک پخته شده باشد، از روی قالب برداشته و به مدت چند دقیقه خنک شده و در قالب سرو کنید. در نهایت میتوانید با داشتن تازهترین و مرغوبترین میوههای خشک، این کیک سرشار از پروتئین و پر از انرژی را سرو کنید.
4. طریقه پخت کیک رژیمی با کره بادام زمینی در فر
معمولا کیکها از نوعی دانهخوری، روغندار یا قندی هستند و برای افرادی با رژیم غذایی خاص و یا کسانی که به سلامتیشان حساسیت دارند، ممکن است مصرف آن محدود شود. در اینجا طرز تهیه یک کیک رژیمی با کره بادام زمینی که به راحتی در فر تهیه میشود، آورده شده است.
ابتدا برای تهیه این کیک دو قاشق غذاخوری کرم بادام زمینی را در یک کاسه تهیه کرده و اضافه کنید. سپس نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری اسفناج برگ ریز شده، رب هلو را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا به صورت یک مخلوط نرم در بیاید.
سپس کاسه را با یک پارچه پوشانده و در مایکروویو برای 2 دقیقه گرم کنید. سپس آن را از مایکروویو بیرون بیاورید و با یک قاشق غذاخوری ترکیب کنید. سپس 2 قاشق غذاخوری پودر شیر، دو تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری شکر یا کمتر و همچنین دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید و مجددا برای ۳۰ ثانیه به صورت نیمه گرم کنید.
سپس فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در حالی که فر در حال گرم شدن است، شکل کیک را با روغن کنسی پوشانده و مخلوط را داخل قالب بریزید و سپس در فر قرار دهید. پس از حدود ۳۰ دقیقه، با یک موزه به اندازه کیک بررسی کنید که آیا کیک پخته است یا خیر. با خنک شدن کامل، میتوانید کیک رژیمی با کره بادام زمینی خود را بپذیرید.
نکته مهم در تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی این است که توجه داشته باشید همیشه میزان قند، شیر و روغن را کمتر نگه دارید تا اینکه کالری کمتر و مصرف سلامتیتر برای شما به دست آید.
5. روش تزیین کیک رژیمی با کره بادام زمینی
روشهای تزیین کیک رژیمی متنوع هستند و یکی از روشهای محبوب برای تزیین این نوع کیکها، استفاده از کره بادام زمینی است. کره بادام زمینی یک منبع پروتئین خوب و صد در صد طبیعی است. جهت تزیین کیک رژیمی با کره بادام زمینی، می توان از روشهای مختلفی استفاده کرد.
روش اول: می توان کره بادام زمینی را بر روی سطح کیک پهن کرده و با یک دسته موز یا توت فرنگی تزیین کرد و به علاوه می توان تحت شکل لایه ای تر و به صورت سفید کردن آن را به یک پلاک دکوراسیونی تبدیل کرد.
روش دوم: در این روش باید کره بادام زمینی را در یک حمام مرغی آب گرم نمود و سپس به صورت یک نوار بالای سطح کیک پهن و منظم از آن روی کیک روی کیک تراشید.
روش سوم: در این روش باید کره بادام زمینی را به صورت مکعبی به داخل دهانه یک شیرآلات شفاف بریزید و آن را روی کیک ریخته و سپس با استفاده از قاشق یک نقش زیبا روی بهشت کار کنید.
در هر صورت کره بادام زمینی، یک انتخاب عالی برای تزیین کیک های رژیمی است که لذیذی و ظاهر آن را به حداکثر خواهد رساند.
6. معرفی مواد اولیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی
کیک رژیمی با کره بادام زمینی، یکی از انواع کیک های سالم و کم کالری می باشد. خاصیت این کیک این است که برای تهیه آن از مواد اولیه سالم، طبیعی و کم چرب استفاده می شود. اولین ماده اولیه این کیک، آرد سبوس دار است که باعث شده است که این کیک دارای انواع مواد مغذی (فیبر، ویتامین ها و...) باشد.
در تهیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی از شیر بی چرب و گل با پودر و بستنی باخوری نیز استفاده شده است. همچنین کره بادام زمینی، یک ماده اصلی در این کیک به شمار می رود که به دلیل دارا بودن پروتئین و ویتامین E به شرط مصرف معقول، شدیدا به سلامتی بدن ما کمک می کند.
دیگر ماده اولیه کیک رژیمی با کره بادام زمینی، شکر قند خالص و بدون رنگ و بو مصرف شده است به علاوه، سیب زمینی پخته و ذرت آردی. به طور کلی مواد اولیه نام برده شده، کالری کمتری نسبت به مواد اولیه کیک های سنتی دارند و باعث می شوند کیک رژیمی با کره بادام زمینی، مناسب برای افرادی است که می خواهند از لذت کیک لذت ببرند و در عین حال رژیم خود را رعایت کنند.