شیرینی روز مادر بدون فر
روز مادر هر ساله در تاریخ ۲۱ فروردین ماه در ایران و در بسیاری از کشورها جشنگرفته میشود. این روز معمولاً برای تقدیر و قدردانی از مادران و نقش مهمی که در زندگی خانواده دارند، برگزار میشود. یکی از راههایی که میتوان به مناسبت روز مادر احترام گذاشت، پخت و تهیه شیرینی است.
اگرچه پخت شیرینی یک فرایند طولانی و دشوار است، اما در صورت عدم دسترسی به فر میتوانید شیرینیهایی را بدون استفاده از فر تهیه کنید. یک روش ساده برای تهیه شیرینی بدون استفاده از فر، تهیه شیرینی ترکی است که در خانه نیاز به وسایل خاصی ندارد و میتوانید از مواد اولیه سادهای که شاید در خانه داشته باشید، استفاده کنید.
برای تهیه شیرینی ترکی بدون استفاده از فر، ابتدا باید حبوبات را با آب جوش در مخلوطکن یا روبات خرد کنید. سپس آرد، شکر، کره و تخم مرغ را به مواد خرد شده در مخلوطکن بیفزایید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیب خوبی ایجاد شود. سپس مایع شده را به دستگاهی که برای پخت شیرینی ترکی بدون استفاده از فر طراحی شده است منتقل کنید. این دستگاه شامل یک کاسه و یک تابه است که باید کاسه را پر کنید و آن را به داخل تابه بگذارید. بازوی دستگاه برای حرکت کردن کاسه به پایین و بالا وجود دارد. بعد از چند دقیقه، شیرینی ترکی شما آماده است و میتوانید آن را با تزیینات خوبی مثل روغن برنج، دانههای پسته و زعفران، سرو کنید.
در نتیجه، میتوانید به عنوان یکی از روشهای تقدیر و قدردانی از مادر خود، شیرینی ترکی را به صورت ساده و بدون استفاده از فر درست کنید. این روش میتواند یک راه ساده و ارزان برای گذراندن یک روز خاص با مادر باشد.
ساده ترین روش تهیه کیک بدون فر
فر یکی از مهمترین وسایل در تهیه کیک است، اما اگر شما فر ندارید و میخواهید کیکی خوشمزه و شیرین بپزید، راهحلهایی برای شما وجود دارد. در اینجا، به شما چند روش ساده برای تهیه کیک بدون استفاده از فر را معرفی میکنیم.
راه اول: معمولاً کیک بدون فر با استفاده از تابه یا قابلمه تهیه میشود. شما میتوانید با استفاده از قابلمه یا تابه، خمیر کیک را ریخته و آن را بر روی شعله کمحرارت قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته کنید.
راه دوم: شما همچنین میتوانید از یک مایکروویو استفاده کنید. برای تهیه کیک با مایکروویو، میتوانید از قالب کاغذی که برای پخت کیک سرد معمولی استفاده میشود، استفاده کنید. خمیر کیک را ریخته و از فر مایکروویو استفاده کنید.
راه سوم: شما میتوانید از یک ماشین تست بافی استفاده کنید. با استفاده از قابلمه یا تابه، خمیر کیک را ریخته و آن را بر روی ماشین تست بافی قرار دهید. به مدت 20 تا 25 دقیقه پخته کنید.
این روشها برای تهیه کیک بدون استفاده از فر مفید هستند و به راحتی قابل اجرا هستند. با استفاده از هر یک از روشهای فوق، میتوانید کیکی خوشمزه و شیرین را تهیه کنید.
طرز تهیه کیک بدون فر با مواد رایج در منزل
کیک یکی از خوراکیهایی است که در بیشتر مراسمها و جشنها سرو میشود و همیشه مورد پسند افراد است. اما برای تهیه کیک باید از فر استفاده کنید که برای برخی از افراد به دلیل نبود فر در خانه ممکن است مشکل باشد. خوشبختانه، روشی برای تهیه کیک بدون فر با استفاده از مواد رایج وجود دارد.
ابتدا برای تهیه کیک بدون فر، باید دو تخم مرغ را در یک کاسه خوب با یک لیوان شیر و یک و نیم پیمانه شکر تازه و پودری مخلوط کرد. سپس یک نیم پیمانه روغن اضافه کرده و مجدداً همه مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس دو پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر را مخلوط کنید و به آمادهشده قبلی اضافه کنید. با به کم کم اضافه کردن آرد به مواد مربوطه، آن را با هم مخلوط کنید تا به صورت تهیه خمیر کیک برسید.
سپس خمیر را به روی یک سینی مسطح ریخته و با داشتن یک قالب کاغذی به اندازه دلخواه، آن را درست کنید. پس از آماده کردن قالب، سینی را وارد مایکروویوی خود کنید و به مدت ده دقیقه در حرارت متوسط پخت کنید. بعد از پخت، بهتر است که کیک را برای خنک شدن به مدت ۵ دقیقه محلی کنید.
این کیک بدون فر با مواد رایج و کمترین هزینه قابل تهیه است و در طعم و کیفیت کیکهای سنتی فریفته به نظر می رسد. با این روش، شاید بخشی از لذت کیک سنتی کم شود، اما با این وجود آنها شیرین و خوشمزه هستند و به همین دلیل هنوز هم مورد پسند عموم قرار می گیرند.
کیک روز مادر سبک و خوشمزه بدون فر
رسیدن به روز مادر، یکی از فرصت های با ارزش برای نمایش عشق و احترام به مادران عزیز ماست. در این روز خاص، یکی از بهترین هدایا برای مادران، کیک خوشمزه و تازه پخته است. اگرچه بسیاری از کیک ها احتیاج به فر دارند، اما در این مقاله به شما یاد خواهیم داد که چگونه کیک روز مادر سبک و خوشمزه بدون نیاز به فر تهیه کنید.
برای شروع، مواد لازم برای تهیه کیک روز مادر را بیان می کنیم. این مواد شامل بیسکوئیت تکه تکه شده، بادام زمینی، عسل، کرم خامه، شکلات و خرما است. در یک ظرف مناسب، بیسکوئیت های تکه تکه شده و بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. سپس، عسل و کرم خامه را به آن ها اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی یک برش کاغذ نازک ریخته و آن را به شکل دایره ای صاف کنید.
سپس، خرما را به تکه های کوچک تری تقسیم کنید و آن را بر روی مخلوط بیسکوئیت قرار دهید. سپس، شکلات را به صورت ریز شده روی خرما جای دهید. بعد، نازک ترین برش کاغذ را بر روی خرما قرار دهید و با کمی فشار دادن به خوبی فشار دهید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.
در نهایت، ظرف را در یخچال قرار داده و حداقل به مدت چند ساعت منتظر بمانید تا کیک خوب منجمد شود. بعد از خنک شدن، خروج آن را از ظرف با دسته های مرطوب خوب تر می کند. این کیک روز مادر سبک و خوشمزه بدون نیاز به فر، یک هدیه مقرون به صرفه و خوشمزه برای مادران عزیز ماست.
سریع ترین روش تهیه کیک بدون فر
تهیه کیک یکی از شیرینیهای پرطرفدار در بین خانوادههاست، اما ممکن است در برخی مواقع این که آیا برای تهیه کیک حتما باید فر استفاده شود یا نه، برای برخی از ما ابهامبرانگیز باشد. در این مقاله قصد داریم روش ساده و سریعی را برای تهیه کیک بدون فر به شما آموزش دهیم.
برای تهیه کیک بدون فر، ابتدا باید همهی مواد لازم برای تهیه کیک را در دسترس داشته باشید. مواد لازم برای تهیه کیک شامل شیر، روغن، تخم مرغ، شکر و آرد است. در ادامه باید مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و با هم مخلوط کرده و برای حدود ۲۰ دقیقه درون مایکروفر قرار دهید.
بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید که کیک پخته شده است یا نه. برای چک کردن کیک میتوانید یک قاشق یا چندرس ساده را در کیک فرو کنید و باز کنید، اگر کیک سفت شده باشد، کاملا آماده خوردن است. در غیر این صورت کیک را برای چند دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید.
در نهایت، کیک را از داخل مایکروفر خارج کرده و برای چند دقیقه خنک شدن دهید. برای سرو کردن کیک، میتوانید آن را با مواد مختلف مثل کرم خامه، شکلات، پودر قند و میوه تزیین کنید و به همراه چای داغ یا قهوه خوردنی بسیار لذیذی داشته باشید.
کیک روز مادر با مواد اساسی در منزل بدون فر
کیک روز مادر از جمله دسرهایی است که میتوان به راحتی در منزل با مواد اساسی و بدون نیاز به فر تهیه کرد. در واقع، برای تهیه کیک روز مادر میتوان از موادی مانند آرد، بیکربنات سودا، پنیر خامهای، روغن، شکر، تخممرغ و وانیل استفاده کرد. این مواد را میتوان در هر خانهای پیدا کرد و برای تهیه کیک روز مادر مناسب هستند.
ابتدا، مواد را با هم مخلوط کنید، و سپس تخممرغ را به مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید. سپس آن را در قالب کیک بریزید و درون فر به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد پخته شود. بعد از پخته شدن کیک روی آن را با شیرینیپزی یا خامه تزئین کنید و روز مادر را با الهام از روحیهای عطرناک و خوشمزه جشن بگیرید.
در نظر داشته باشید که ممکن است در کیک خود از کشمش، آمادهی میوهخشک، نارگیل، پودر کاکائو و یا فندق استفاده کنید تا به طعم کیک بیشتری اضافه کنید. در کل، با ترکیب مواد سرشار از امتیاز ایجاد کنید و به کیک روز بزرگی تشریف بیاورید. این کار میتواند یک روند ساده، پذیرایی مثالی روز مادر باشد که همه را دلتنگ نوستالژی کند.