طرز تهیه کیک کاپ کیک
کیک کاپ کیک یکی از خوراکی های خوشمزه و پر طرفدار در جمع بچه ها و بزرگسالان است. این کیک با طعم متنوع و دلچسب، انتخابی محبوب در پارتی ها، جشن ها و میهمانی ها است. در ادامه به نحوه تهیه این کیک پرطرفدار پرداخته خواهد شد.
مرحله اول: برای تهیه کاپ کیک، نیاز به تهیه موادی همچون آرد، تخم مرغ، شکر، کره و ... داریم. در ابتدا باید تخم مرغ ها را با شکر با یکدیگر مخلوط کرده و به صورت کاملاً خمیری درآورد. در مرحله بعد، به این مخلوط آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمود. بهتر است تا این مشکل های به صورت روغن در آینه نباشد که توجه داشته باشید که مخلوط باید قوام مناسبی داشته و خمیری کبدی در نظر نگیرید.
مرحله دوم: در مرحله بعد، به مخلوط کره را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کرده و به میکسر برای ادغام مواد خوب ریخته و کمی وجه آماده کردن کاپ کیک را به ابریشم و وسایل رسمی و آماده کردن فر می دهیم.
مرحله سوم: در این مرحله، به کمک قاشق، مخلوط خود را در نیزه های کاپ کیک ریخته و فر را برای مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم. سپس کاپ کیک ها را از فر خارج و روی یک نیرگ آویزان کرده و به خوبی خنک شدن دهیم.
مرحله چهارم: با مواد دلخواه خود، کیک ها را تزئین میکنیم و سرو میکنیم.
در نهایت، کاپ کیک های عالی برای لذت بردن در خانه یا در میان دوستان و خانواده را تهیه کرده اید. این طبقه پذیرایی خانگی با طعمی خوشایند می تواند ساعت ها در دل خاطرات شما بماند.
طرز تهیه کیک مافین کیک
برای تهیه کیک مافین کیک، ابتدا مواد مورد نیاز شامل آرد، روغن، شکر، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر و شیر را آماده میکنیم. در این نوع از کیکها، از خمیر کمپودر استفاده نمیکنیم و به جای آن، از بیکینگ پودر استفاده میکنیم که باعث پف شدن کیک میشود.
مراحل تهیه کیک مافین کیک شامل مخلوط کردن مواد خشک در یک کاسه جداگانه و مخلوط کردن مواد مرطوب در کاسه دیگری است. سپس، مواد خشک را با مواد مرطوب ترکیب میکنیم و به دقت با هم مخلوط میکنیم تا خمیر شاخصهدار درست شود.
سپس، قالب کیک مافین را با روغن روغنی میکشیم و مقداری از خمیر را در هر مافین قرار میدهیم. سپس، کیک درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم و برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت میکنیم. پس از پخت، کیکها را از قالب خارج میکنیم و قرار میدهیم که به کامل خنک شوند.
در نهایت، میتوانیم کیکها را با انواع مواد خاموشی شامل شکلات، خامه، مربا، میوهها و ... تزیین کنیم. این نوع از کیکها برای سفرههای ناهار و صبحانه مناسب هستند و میتوانند به راحتی تهیه شوند و لذت بخش باشند.
طرز تهیه کیک کیک پاپ من
تهیه کیک پاپ از جمله شیرینیهایی است که این روزها نه تنها در جشنها و مراسم خاص، بلکه در خانهها و کافیشاپها نیز تقدیم میشود. این شیرینی جذاب، در واقع کیکی حول یک چوب شاخهدار قرار دارد که طعم وترکیبی از کیک سوپر خوشمزهم و سادگیی و کیفیت عالی دارد. در ادامه تعدادی از مراحل تهیه کیک پاپ را ارائه خواهیم داد:
1. اولین مرحله تهیه کیک پاپ، تهیه دوغ کیک است. برای انجام این کار، ابتدا تمام مواد لازم برای تهیه کیک (شامل تخم مرغ، قند، جوانه گندم، روغن، شیر و...) را با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در فر داغ پخته و یک اجاق داغ برای خنک کردن آن آماده کنید.
2. بعد از خنک کردن کیک، آن را با دست به تکههایی کوچک تقسیم کنید.
3. حال به مرحله درست کردن مزه دهنی و منحصر به فرد کیک پاپ رسیدهایم. برای این کار، شکلاتهای قهوهای و سفید را گدازده و به صورت مجزا در دو ته دهنی کوچک قرار دهید.
4. بعد از تقسیم کیک به تکههای کوچک و درجه دار شدهی شکلات، حال میتوانید جرعه به جرعه کیک را با دست در داخل شکلات فرو کنید و به صورت یکپارچه و شبیه توپچههای رنگارنگ منحصر بهفردی را تولید کنید.
5. در نهایت کافیست برای قشنگ شدن و دستیابی به شکلات چربی، آنها را بر روی یک سطح صاف و یا کاملاً آجری قرار دهید. سپس، با استفاده از نوک رنده، شکلاتها را بر روی کیکها شکاف دهید.
در نتیجه، شیرینی کیک پاپ یک انتخاب بسیار خوشمزه و جذاب است که میتواند برای خاص جشنها و مراسم و یا برای یک کیک خوشمزهی خانگی باشد. تلاش و دقت در تهیه آن باعث عملکرد بهتر آن خواهد شد.
طرز تهیه کیک کوروش کیک
کیک کوروش کیک یکی از خوشمزگیهای دلچسبی است که در میان خانوادهها و دوستان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این کیک با توجه به شکل زیبایی که دارد و همچنین طعم لذیذ و خوشمزهای که دارد، باعث شده که بسیاری از افراد علاقمند به تهیه و مهیا کردن آن باشند.
راه تهیه کیک کوروش کیک بسیار آسان است و نیازی به مهارت خاصی ندارد. برای شروع، ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک را در اختیار داشته باشید. این مواد شامل یک لیوان آرد، یک لیوان شکر، نیم لیوان روغن، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو، یک قاشق چایخوری وانیل، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر، سه تخممرغ، نیم لیوان شیر و نیم تا یک لیوان پودر بادام پز میشود.
پس از اینکه مواد مورد نیاز را در دسترس داشتید، باید ابتدا تخممرغها را با شکر ترکیب کرده و آن ها را تا حدی خامهای نرم کنید. پس از اینکه این مرحله را به خوبی انجام دادید، باید به ترتیب بقیه مواد را به آن ها بیفزاییم. در ادامه باید دقت کنید که این مواد را به صورت درجهدار به تخممرغها بیفزایید و هر بار آنها را با یک قاشق چایخوری مخلوط کنید.
بعد از آماده کردن مواد، باید قالب کیک را با روغن چرب کرده و نیز با آرد روی داخل قالب پاشید. سپس مواد را به داخل قالب بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از مدت زمان مذکور، با استفاده از داکتیلی با دقت لایه های داخل کیک را برش دهید تا درون آن کاملا پخته باشد. بعد از این مرحله، کیک کوروش کیک شما آماده سرو شدن است.
طرز تهیه کیک کرواسان کیک
کیک کرواسان کیک یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است که با ترکیبی از خمیر کرواسان و خمیر کیک تهیه میشود و با طعم شیرین و لایه لایهی ظریف خود، هر کسی را به خود جذب میکند.
برای تهیهی این دسر ابتدا بهتر است مواد اصلیی آن را آماده کنید. این مواد شامل خمیر کرواسان، خمیر کیک، تخم مرغ، شکر، وانیل و نمک میشود. از طرفی برای تهیه فرنی کیک لازم است که یک قالب کیک و یک ماشین مخصوص فرنی را آماده نمایید.
ابتدا پیش از هر چیز به ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل بپردازید و آن را خوب ترکیب کنید تا حجم آن افزایش یابد. سپس با استفاده از یک میکسر، این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا حجم توفیقی حاصل شود.
هماکنون نوبت به تهیه خمیر کرواسان است که بهتر است از ابتدا با مواد تازه و اصیل آن تهیه شود. برای تهیه این خمیر، مواد شامل تخم مرغ، شیر، خمیر نان، شکر، وانیل و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید تا به خوبی در تنظیم قوام خمیر کمک کند.
حال به تهیه خمیر کیک میپردازیم که با استفاده از آرد، تخم مرغ، شکر و وانیل تهیه میشود. پس از ترکیب این مواد با هم، آنها را به خوبی با هم مخلوط کرده و در قالب کیک قرار میدهیم. سپس این قالب را در ماشین فرنی قرار داده و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. در آخر نیز با استفاده از خمیر کرواسان، لایه لایه پیچیده و از آن خمیر بر روی قالب کیک پخته شده، تهیه کیک کرواسان کیک را به پایان برسانید.
طرز تهیه کیک قلبی کیک
کیک قلبی یکی از کیکهای زیبا و خوشمزه است که در میان مراسمهایی مانند ولنتاین، سالگرد عروسی و عید به کار میرود. با دنبال کردن مراحل ساده و کمی حوصلهشان را به خرج دادن به راحتی میتوانید این کیک زیبا و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
ابتدا برای تهیه کیک قلبی، شما باید مواد اولیهای مانند تخم مرغ، شکر، آرد، شیر و روغن را آماده کنید. سپس این مواد را با هم مخلوط کرده و درون قالب کیک قرار میدهید. قالب کیک نیز باید به شکل قلبی باشد تا کیک شما شکل دل داشته باشد.
پس از این که کیک درون قالب قرار گرفت، آن را درون فر گذاشته و به مدت 30 تا 40 دقیقه پخته میکنیم. بهتر است با یک نوار نرم و گرم بررسی کنید که کیک پخته است یا خیر. اگر نوار به آسانی از کیک جدا شد، آن را از فر خارج کنید.
هنگام سرو کردن، کیک را خنک کرده و سپس با خامه و میوههای نگینی مانند توت فرنگی، خرما، انواع میوههای ترش و شیرین و پنبه شکری دور آن را تزئین کنید و آماده سرو کردن به مهمانان خود باشید.
