طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات بدون شیر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات بدون شیر

طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات بدون شیر

کیک نوعی دسر خوشمزه است که اکثر افراد برای صبحانه، ناهار و شام مصرف می کنند. کیک خیس یا کیک پر از شیر، نوعی کیک است که برای دسر عالی بعد از شام است. در این رسپی، چکیده ای از طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات بدون شیر را برایتان توضیح داده ایم.

مواد لازم:

- 2 فنجان آرد سفید

- 2 قاشق چایخوری پودر شیرین کننده

- 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو

- 2 قاشق چایخوری پودر مخصوص کیک

- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

- 1/2 فنجان روغن سبوسدار

- 1/2 فنجان شکر

- 3 عدد تخم مرغ

- 1 قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه:

1. در کاسه، تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و آن را هم زده کنید تا حجم بگیرد.

2. آرد، کاکائو، پودر شیرین کننده، پودر مخصوص کیک و بیکینگ پودر را در کاسه دیگری کامل مخلوط کنید.

3. روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

4. به کمک یک خمیر مخلوط کن، مخلوط آردی را به تخم مرغی که روغن داخلش هست، اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید.

5. قالب کیک را با روغن پاش کرده و داخل آن مخلوط کیک را ریخته و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد برای ۴۵ دقیقه پخته شود.

6. پس از پختن، کیک را از قالب خارج کرده و چندین بار روی آن نوک چنگال خمیده و شیر حلال ریخته شود.

این کیک خیس ساده بدون شکلات بدون شیر آماده شده است. با اضافه کردن شیر، طعم دلپذیرتر و بافت مرطوب تری برای کیک ایجاد می شود. لذت بردن از طعم و بوی خوشمزه این کیک را تجربه کنید.



1 => طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات و بدون استفاده از شیر

وقتی به دنبال یک دسر سریع و ساده هستید، کیک خیس یک گزینه عالی است. با این حال، برای اینکه کیک خیس شما خیلی شیرین نشود و به همراه چای و قهوه خوشمزه باشد، بهتر است که شکلات را از داخل آن حذف کنید.

برای تهیه کیک خیس ساده و بدون شکلات، اول باید آرد، پودر شکر، پودر کیک، و بیکینگ پودر را در یک میکسر الکتریکی ترکیب کنید. سپس یک تخم مرغ، روغن نباتی و عصاره وانیل را به آن افزوده و به طور خوب ترکیب کنید. در آخر، افزودن آب به تدریج و به میزان مناسب نوع خمیر کیک را به دست خواهید آورد. حتما باید از آب کمتر استفاده کنید تا خیس شدن کیک خود را از دست ندهید.

پس از آماده کردن خمیر کیک، آنرا در قالبی که با روغن نباتی چرب کرده اید، ریخته و درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه آنرا بپزید. بهتر است بعد از پخت کیک، آنرا درون قالب به خوبی بماند تا بتوانید به راحتی آنرا خیس کنید.

بعد از پخت کیک و خنک شدن آن، یک سوراخ روی کیک برشته و با استفاده از یک حلقه چوبی یا شیشه ای، درون آن سوراخ را توسعه داده و یک فاصله مناسب در آن ایجاد کنید. سپس با یک قاشق، شیر تازه یا شربت را درون سوراخ کیک بریزید تا کیک به خوبی خیس شود.

با این پنجره خوشمزه، شما می توانید این دسر ساده، تنها در چند دقیقه تهیه کرده و از آن برای مهمانی ها و جشن های خود استفاده کنید. اگر دوست داشته باشید، می توانید با اضافه کردن انواع مختلف شیرینی یا مواد مزخرف تر، این دسر را بیشتر تزئین کنید.



2 => راهنمای ساخت کیک خیس ساده

ساخت کیک خیس با یکی از ساده ترین روش های آشپزی برای هر کسی که در حوزه پخت و پز تجربه کمی دارد قابل انجام است. برای ساخت کیک خیس ساده باید جوانه های تخم مرغ برای غلظ کردن ترکیب استفاده شود. در این روش به دلیل اضافه کردن عسل به ترکیب، کیک بسیاری از رطوبت را درون خود نگه می دارد که منجر به ایجاد یک کیک خیس و مرطوب می شود.

ابتدا برای ساخت کیک خیس ساده از مواد زیر استفاده می شود:

- 2 تخم مرغ

- 1 پیمانه شیر

- نصف پیمانه شکر قند

- 1/4 پیمانه عسل

- 1 پیمانه آرد سفید چهار ‌خالی

ابتدا 2 تخم مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید تا خوب با هم مخلوط شوند. پس از آن ، به تدریج شیر را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و همزمان با اضافه کردن شیر ، شکر را به تدریج به ترکیب اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس آرد را به ترکیب اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. در آخر عسل را به ترکیب اضافه کرده و باز هم همه را با هم مخلوط کنید.

حالا ترکیب را در قالب کیک بریزید و آن را در فر درجه حرارت 350 درجه فارنهایت در حدود 30 الی 35 دقیقه پخته و درون قالب بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از سرد شدن، شما می توانید کیک خود را با استفاده از شیر نوشابه، کرم ، مربای میوه یا اسانس قهوه بخصوص در طعم های مورد علاقه خود عمیقا تهیه کرده و همراه خانواده و دوستان لذت ببرید.



3 => دستور تهیه کیک خیس ساده

دستور تهیه کیک خیس ساده

کیک خیس یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای دنیاست. برای تهیه این کیک، شما نیاز به چند مرحله ساده دارید که در ادامه به آن‌ها پرداخته می‌شود.

مواد لازم

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک خیس شامل:

- 3 عدد تخم مرغ

- یک ونیلا

- یک و نیم پیمانه شکر

- یک قاشق چایخوری پودرکاکائو

- 5/2 پیمانه آرد سفید

- یک قاشق چایخوری پودرپخت

- یک پیمانه آب

- یک پیمانه شیر

- یک پیمانه کرم یا شیر خامه

- سه قاشق غذاخوری شکر برای تهیه سس

مرحله‌ به مرحله تهیه

1- اولین مرحله در تهیه کیک خیس این است که تخم مرغ‌ها را با شکر درون میکسر قرار دهید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید تا تضخیم شوند.

2- سپس آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و با استفاده از آردریز، به مخلوط تخم مرغی با شکر، اضافه کنید و آن را تا حدی مخلوط کنید که دوام داشته باشد.

3- سپس قاشق پودرپخت را با آب مخلوط کنید و آن را به خلیط مورد استفاده اضافه کنید.

4- تهیه یک قالب دائره‌ای به قطر 26 سانتی‌متر و پوشش دادن آن با کاغذ روغنی ضروری است. سپس خلیط را در داخل قالب ریخته و آن را درون فر گذاشته و در دمای 180 درجه سانتی گراد برای 30 تا 35 دقیقه بپزید.

5- در حین پختن کیک، سس خانگی‌تان را تهیه کنید. برای این کار، شیر خامه، پودرکاکائو، پودر شکر و شکر را درون دیگ آهکی قرار دهید و با ظرفیت 1 لیتر، مواد را به هم بزنید. همچنین می‌توانید از شکر کره نیز استفاده کنید.

6- بعد از گذشت 30 تا 35 دقیقه، می‌توانید کیک را از فر بیرون بیاورید و آن را بر روی یک سطح صاف قرار دهید.

7- کیک را با چنگال هایی که پر فشار آن‌ها باعث جذب بهتر سس شده، آزاد شده و سس را به خوبی جذب می‌کنند، سوراخ کنید.

8- پس از آن، سس تهیه شده را به روی کیک بریزید تا بتواند به صورت کامل با کل کیک رسیدگی کند.

9- کیک تهیه شده را بهتر است در یخچال روی یک پیشه یخی قرار دهید تا بتواند درست به عنوان یک دسر خوشمزه سرو شود.

با این دستور تهیه کیک خیس ساده، می‌توانید یک دسر شیرین و خوشمزه تهیه کنید و لذت بردید.



4 => نکات بهترین روش تهیه کیک خیس

تهیه کیک خیس یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین دسرهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه این نوع کیک باید به نکاتی خاص توجه کرد تا بهترین نتیجه را بدست آورد.

اولین نکته این است که برای تهیه کیک خیس باید از یک قالب کوچک استفاده کرد تا کیک به شکل صحیح در طبقه بالایی خراطی شود و تمام طبقات خیس شود.

نکته دیگر این است که قبل از برش کیک، آن را در یک لایه شکلات یا حلقه ژله (که با جعبه‌های کیک فروخته می‌شود) پوشانده و سپس قاطع کرد. این برای وارد کردن رطوبت بیشتر به کیک و همچنین ظاهری زیباتر مفید است.

نکته بعدی این است که پس از خراطی کیک، در بین طبقات کرم لایه رطوبت اضافی ایجاد کنید تا کیک نرم و خیس شود.

سرانجام، با پوشاندن کیک با فویل آلومینیومی به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود که رطوبت بهتری به کیک داده شود و به طور کلی بهترین روش تهیه کیک خیس را به دست آورید.



5 => ترفندهای تهیه کیک خیس ساده

تهیه کیک خیس ساده یکی از روش‌های ساده و سریع برای تهیه شیرینی در خانه است. این نوع کیک با استفاده از مایعات مختلفی مانند شیر، شراب، عصاره میوه، عسل و … ساخته می‌شود و در مقایسه با کیک‌های سنتی، بسیار خوشمزه و مرطوب می‌باشد.

تهیه کیک خیس ساده بسیار آسان و سریع است. در ابتدا یک کیک ساده ساخته شده با تعدادی تخم مرغ، آرد، شکر و روغن تهیه می‌کنیم. سپس با استفاده از یک سس خیس کننده، کیک را مرطوب می‌کنیم. این سس بیشتر از آب و شکر تهیه شده و ممکن است سرشار از ادویه‌ها و مواد مختلف باشد. سپس با استفاده از برخی تزئینات مورد علاقه مانند خامه، میوه، شکلات و ... کیک را تزئین می‌کنیم.

برای تهیه کیک خیس ساده، می‌توانید از چند ترفند خاص استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از سس تهیه شده با شیر، عسل، وانیل و پنیر خامه‌ای برای خیس کردن کیک استفاده کنید. همچنین، با استفاده از استوانه یا گزنه، شکلات یا میوه ها را ریز و ریز کنید و به سس خیس کننده اضافه کنید تا طعم و طراوت خود را به کیک بدهد.

در نهایت، تهیه کیک خیس ساده بسیار سریع و آسان است و می‌توان به راحتی با استفاده از ترفندهای مختلف به آن طعم و شکل جدیدی بدهیم. باعث می‌شود که خانواده، دوستان و مهمانان ما از شیرینی خوشمزه و مرطوبی که در خانه آماده کرده‌ایم، لذت ببرند.



6 => کیک خیس ساده بدون شکلات به روش ساده و سریع

کیک خیس یکی از خوراکی هایی است که بسیاری از افراد دوست دارند، اما گاهی اوقات نمی‌توانند آن را با شکلات تهیه کنند. اما با این حال، یک کیک خیس ساده بدون شکلات نیز خوشمزه و لذیذ است، باید فقط روش تهیه آن را بلد باشید.

برای تهیه کیک خیس ساده، ابتدا باید تمام مواد را آماده کنید. مواد اصلی شامل تخم مرغ، شکر، آرد، پودر پخت، نمک و شیر هستند. همچنین می‌توانید وانیل و روغن مایع نیز به این لیست اضافه کنید.

پس از تهیه مواد، باید تخم مرغ را با شکر و وانیل و یک قاشق روغن مایع به صورت یکدست هم بزنید. سپس آرد، پودر پخت و نمک را با هم مخلوط کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. به مرور شیر را به دسته‌های کوچک به این مخلوط اضافه کنید تا خمیری شل و نرم داشته باشید.

روی قابلمه‌ای کوچک، کاغذ پخت را قرار دهید و خمیر کیک را روی آن تخته کرده و سپس آن را درون فری گرم کنید. می‌توانید به دلخواه خمیر کیک را با روغن مایع بریزید. در شرایط نرمال، کیک در 30 تا 40 دقیقه آماده می‌شود، اما برای اطمینان از آماده شدن کامل، با دویدن چوب در داخل و جلوی آن، می‌توانید آن را چک کنید.

پس از آماده شدن کیک، آن را از فر خارج کنید و آن را در صورت تمایل با پودر قند یا تازه ترین میوه‌ها مزین کنید. در نهایت، کیک را خیس کنید، برای این کار، مقداری شیر را به روی کیک بریزید و صبر کنید تا کیک به شکل کامل شیر را جذب کند. سپس می‌توانید به تماشای پذیرفته شدن کیک خود بپردازید.