مواد لازم برای تهیه کیک خانگی ساده با ماست
تهیه کیک خانگی ساده با ماست، یکی از سادهترین و لذیذترین خوراکیهایی است که میتوانید در خانه درست کنید. برای تهیه این کیک، به دو دسته مادهی اولیه و ثانویه نیاز دارید. در ادامه با هر دسته به صورت جداگانه آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه کیک:
دسته مواد اولیه:
- ۲ تخم مرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۳/۴ پیمانه روغن
- ۱ پنجم پیمانه ماست
- ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
- ۲ پیمانه آرد
- ۲ قاشق چایخوری پودرپخت کنید
- ۲ پیمانهی پودر قهوهای.
دسته مواد ثانویه:
- ۳/۴ تا ۱ پیمانه آبلیمون
- ۱/۴ پیمانه شکر
- یک قاشق نمک.
توضیحات:
دسته مواد اولیه:
- برای شروع، در یک ظرف، تخم مرغ و شکر را با هم ترکیب کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
- سپس، روغن و ماست را به مواد بالا اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
- بهتدریج، آرد، پودر قهوهای و پودرپخت کننده را به مواد بالا افزوده و بعد از همهترکیب کردن آن، برای حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به خوبی هم مخلوط کنید.
دسته مواد ثانویه:
- در دیگ دیگری، آبلیمو و شکر را با هم ترکیب کنید و سپس نمک را اضافه کنید.
- پس از آماده شدن هر دو دسته مواد، آنها را با هم ترکیب کنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شده و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بیشتر هم بماند.
- سپس، آماده در ظرف پخت کیک کرده و درون فر، به مدت حداقل ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد آن را پخت کنید.
- برای مطمئن شدن از اینکه کیک به خوبی پخته شده، با داخل کیک خود یک چوب مؤشری برای پایین آوردن کیک بهکار ببرید و اگر خشک برای خارجی کیک خود بررسی کنید. اگر بهترین شکل را برای خودش واضح کرد، آن را از فر خود دررون ظرف خود بگذارید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تازه کنید. کیک با خنک شدن و لذیذ شدن بهترین طعم خود را به خود می گیرد.
- کیک سفید و مرطوب خواهد بود، با طعم خوشایند ماست و شکر با هم ترکیب شده. برای تزئین، شرایطی مانند ترکیب شاندی، مربا، شکلات یا نوشیدنی های دلخواه استفاده کنید. خوشمزه باشد!
مراحل تهیه کیک خانگی ساده با ماست
برای تهیه کیک خانگی ساده با ماست، ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای این کار نیاز به آرد، ماست، شکر، تخم مرغ، وانیل و روغن دارید.
سپس باید آرد را با یک قاشق کوچک پودر کربنات سودا مخلوط کرده و در کنار قرار دهید. در بعضی از دستور پخت کیک با ماست، ممکن است به جای کربنات سودا، پودر بیکینگ استفاده شود.
در مرحله بعد، باید ماست و شکر را با هم ترکیب کرده و تا رسیدن به حالت یکنواخت مخلوط کنید. سپس یکی یکی تخم مرغ را به مخلوط اضافه کرده و هر بار به خوبی ترکیب کنید. در نهایت، وانیل و روغن را به مخلوط اضافه کرده و دوباره تمامی مواد را خوب ترکیب کنید.
سپس می توانید آرد را به محتوای مخلوط اضافه کرده و با یک قاشق چوبی به خوبی ترکیب کنید. در این مرحله ممکن است بخواهید مقداری آرد را به داخل قالب کیک ریخته و برای آن کمی لرزانید تا آرد را همگن کند.
سپس می توانید محتویات را به قالب کیک ریخته و درون فر به مدت 40 تا 45 دقیقه آهسته و به مرور درجه حرارت را بالا ببرید. بعد از پخت کامل، کیکی با طعم و عطر دلچسب و خوشمزه خواهید داشت که می توانید با چای گرم سرو کنید.
این روش ساده در خانه به راحتی انجام می شود و می تواند یکی از بهترین و خوشمزه ترین کیک های خانگی باشد. به دلیل سادگی و راحتی انجام، برای هر وقتی ایده خوبی است و می تواند یکی از کیک های تقریباً پایه باشد که می توانید طعم آن را با ترکیبات مختلفی دلچسب کنید.
نکات مهم در تهیه کیک خانگی ساده با ماست
تهیه کردن کیک خانگی ساده با ماست کاری آسان و سرگرم کننده است که میتوانید در خانه خود به راحتی انجام دهید. در اینجا نکاتی را گفته خواهیم شد که شما را در تهیه کیک خانگی با ماست کمک خواهند نمود تا کیک شما خوشمزه و لذیذ باشد.
اولین نکته ای که به آن باید توجه کنید این است که تمامی موادی که به کیک اضافه میکنید باید در دمای کمتر از دمای اتاق باشد. به این صورت که تمامی مواد را از یخچال بیرون آورده و چند دقیقه قبل از شروع به کار، آنها را در دمای اتاق قرار دهید.
نکته دیگر این است که شما باید تمامی مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. برای این منظور میتوانید از میکسر مخصوص یا همان خودرو استفاده کنید یا با استفاده از یک قاشق از نوع صاف، تمامی مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
سومین نکته این است که از ترکیبِ صحیح مواد برای کیک استفاده کنید. در اغلب فرمولهای کیک، از موادی همچون آرد، شکر، تخم مرغ و فلفل برای افزایش طعم استفاده میشود. دقت کنید که حتماً میبایست تعدادی از این مواد را برای ترکیبِ صحیح و به دست آوردن طعم دلخواه اضافه کنید.
همچنین نکته ای دیگر که باید در نظر داشته باشید این است که کیک شما باید در دمای مناسب پخته شود. این دما باید بین ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتی گراد باشد و باید حدود ۳۰ دقیقه بپزد. بهتر است که به کیک بالایی نگاه کنید و هنگامی که رنگ آن طلائی میشود، کیک را از فر دربیاورید.
این نکات اساسی برای تهیه کیک خانگی ساده با ماست بودند که به شما کمک میکند کیک شما بهترین طعم را بدهد. امیدواریم که این نکات در تهیه کیک خود موفق باشید.
روش آماده کردن قالب برای پخت کیک خانگی ساده با ماست
برای آماده کردن قالبی برای پخت کیک خانگی ساده با ماست، نیاز به چندین مرحله است. اولین قدم، آماده کردن قالب و روغن کردن آن است. برای این کار میتوانید از روغن خوراکی یا ماست استفاده کنید. قالب را با روغن کف دهید و از آنجایی که کیک با قابلمههای فلزی اکثراً دمای بیشتری دارند، میتوانید از قالب شیشهای استفاده کنید.
در مرحله بعد، باید قالب را به داخل فر قرار دهید. توصیه میشود در این مرحله از شهریه یا لایه نان برای پوشاندن قالب استفاده کنید تا کیک بهتر در بیاید. سپس شما میتوانید واکنش شیمیایی مواد پختن در کیک را بهبود بخشید، با هم مخلوط کردن تخممرغ، ماست و وانیل با هم. بعد از اینکه خوب مخلوط شد، گندم، بکینگ پودر و نمک را همراه کرده و به مواد مربوطه اضافه کنید.
در مرحله بعد، شما باید مواد را به صورت یکنواخت به خوبی با هم مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، قالب را از فر خارج کرده و کیک مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر پخت کنید، تا کیک سرخ و طلایی شود و مواد در داخل کاملاً پخته شوند.
در نهایت، برای خنک کردن کیک، آن را به صورتی که دوست دارید تزئین کنید. البته در این مرحله میتوانید از شیرینیهای مختلف نظیر توت فرنگی، کره، شکلات، موز و ... استفاده کنید و آن را بهترین طعم را برای سرو کردن به مهمانان و خانوادهتان به دست آورید.
آماده کردن تست لازم برای کیک خانگی ساده با ماست
برای آماده کردن تست لازم برای کیک خانگی ساده با ماست، ابتدا باید تمامی مواد لازم را آماده کنید. برای این کیک، نیاز به تخم مرغ، شکر، فرآوردهی لبنی (ماست)، پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر دارید. همچنین برای طعم دلخواه، میتوانید از وانیل استفاده کنید.
فرآیند تهیه تست کیک ساده با ماست، بسیار آسان است. ابتدا باید تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب زنید تا حجم آنها دو برابر شود. سپس لبنیات را به مواد خمیری اضافه کنید و مخلوط کنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند. در مرحله بعد، پودر کاکائو را اضافه کرده و دوباره تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
بعد از آماده کردن خمیر کیک، باید آن را در قالب کیک قرار دهید. قالب کیک را تهیه کنید و داخل آن را با کرهی گیاهی چرب کنید. سپس خمیر کیک را به داخل قالب کیک بریزید و با کمک چنگال یا قاشق، سطح آن را صاف کنید.
حال این کیک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا به آرامی بپزد. بعد از گذشت زمان تعیین شده، با کمک یک چاقو، از مرکز کیک گذر کنید و مطمئن شوید آن بیرون آماده و خوب پخته شده است. حال، کیک را از فر بیرون بیاورید و آن را تا قطعی شدن دمای آن در اتاق خنک بگذارید.
پس از خنک شدن کامل کیک، میتوانید آن را برش بزنید و با بهترین تزئینات دلخواهتان مثل شکلات، کره و یا زیتون تزئین کنید و سرو کنید. طعم لذیذ کیک ساده با ماست، به شما اجازه میدهد تا با تزئینات مختلف، تجربهی مزهی جدیدی برای خود خلق کنید.
مراحل پخت کیک خانگی ساده با ماست در فر
برای پخت کیک خانگی ساده با ماست در فر، نیاز به چند مرحله ساده داریم. ابتدا شما باید تمام مواد لازم برای پخت کیک را آماده کنید، شامل آرد، ماست، تخم مرغ، شکر، روغن، وانیل و بیکینگ پودر. با ترکیب این مواد با یکدیگر، میتوانیم خمیر کیک را تهیه کنیم.
سپس، خمیر کیک را در قالبی مناسب بهصورت یکپارچه بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. قرار دادن قالب کیک در وسط فر، تضمین میکند که کیک بهطور یکنواخت پخته شود. همچنین، حتماً مطمئن شوید که کیک کاملاً پخته شده است، کافیست با استفاده از یک ابزار تست کننده، مثل چنگال یا نوک چاقو، به مرکز کیک فریز کنید و چک کنید که آیا چسبیده است یا نه.
در نهایت، پیشنهاد میشود که کیک را پس از پختن، برای چند دقیقه خنک شود و پس از آن از قالب خارج کنید. میتوانید با استفاده از طعم و دکوراسیون دلخواه، کیک را آماده سرو کنید. این کیک تازه و لطیف را میتوانید با چای یا قهوه لذیذی که دوست دارید همراه کنید.
در نهایت، سر کیک را با مواد دلخواه تزئین کنید و بعد از خنک کردن، قطعههای جذاب آن را برای لذت بردن از آن به دیگران سرو کنید.
