1 => مواد لازم برای تهیه کیک تولد کاراملی
برای تهیه کیک تولد کاراملی، مواد زیر نیاز است:
- 3 لوزی تخم مرغ
- 1 فنجان شکر
- 1 فنجان آرد سفید
- 1 قاشق چایخوری پودر شیرینبیان
- 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
- 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ صودا
- 1 فنجان شیر
- 1 فنجان کاراملی سیاه
ابتدا باید تخم مرغها را با شکر تا حدی تلخ بیاورید و سپس کارامل داغ ریخته و هم بزنید. پس از آن آرد، پودرشیرینبیان و کاکائو را به مواد خمیر اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه، کره یا روغن را اضافه کنید و هم میکس کنید. سپس وانیل، بیکینگ پودر، بیکینگ صودا و شیر را به تدریج به مواد خمیر اضافه کنید و آنها را به خوبی با هم میکس کنید.
قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و مواد خمیر درون آن ریخته و در فر گرمشده به مدت 30 تا 35 دقیقه پخته شود. بعد از پخته شدن کیک، آن را از فر خارج کرده و تمامی سطح کیک را با کاراملی سیاه پوشانده و سرو کنید.
این کیک تولد با طعم و مزهی کاراملی خود میتواند یک انتخاب عالی برای جشن تولد عزیزان شما باشد. صرف آن به همراه چای یا قهوه مناسب است.
2 => طرز تهیه کرم کاراملی
تهیه کرم کاراملی یکی از شیرینیهای خانگی کلاسیک است که آموزش آن بسیار پرطرفدار است. این شیرینی شیر، تخم مرغ، شکر و کارامل را به مخلوطی کرمی تبدیل میکند که برای خوردن به همراه سیب زمینی، کیک و یا چیز دیگری عالی است. آموزش تهیه کرم کاراملی به سادگی قابل انجام است و به موارد زیر توجه داشته باشید:
مواد لازم: برای تهیه کرم کاراملی، مواد لازم عبارتند از:
- 2 لیوان شکر
- 1/2 لیوان آب
- 1 لیوان شیر
- 4 تخم مرغ
- 1 قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1- در قابلمه ای بزرگ، شکر را اضافه کرده و آب را در برابر آن به آرامی اضافه کنید. سپس حرارت را به میان کشید تا شکر کارامل شود و در آن بماند.
2- در مقدار دیگری از قابلمه، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
3- تخم مرغ هارا به خوبی تخم مرغ هم زده و وانیل را در آن اضافه کنید.
4- تمامی کره را به کارامل افزوده و هم بزنید تا کارامل به خوبی با شکر ادغام شود.
5- بسته به نوع قابلمه که در دسترس دارید باید این مرحله کار را انجام دهید. سطح کرم کاراملی را با حدود 2-3 سانتیمتر آب نیمه گرم پر کنید و سپس کرم کارملی را بر روی آن با آرامی اضافه کنید.
6- سپس قابلمه را بر روی حرارتی کم قرار داده و آرامی آن را با حرکتی چرخان، برای چند دقیقه ادامه دهید، تا کرم کاراملی بزرگ شود.
7- در آخر کرم کاراملی را بر داخل کیک تا پوشش داده شود. منتظر بمانید تا کرم کاراملی خنک شود و لذت ببرید.
در نهایت با عمل به این آموزش ساده، تهیه کرم کاراملی خانگی را با سلیقهی خود تجربه نمایید.
3 => طرز تهیه بیسکوییت کیک
تهیه بیسکوییت کیک به چند روش مختلف امکانپذیر است. در اینجا یکی از روشهای معتبر برای تهیه بیسکوییت کیک را به شما توضیح خواهیم داد.
ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. بهترین گزینه برای تهیه بیسکوییت کیک، استفاده از آرد سفید و آرد جو است. همچنین باید شکر، کره، تخم مرغ، پودر شیرینکننده و وانیل را نیز در دسترس داشته باشید.
برای شروع، کره را در یک میکسر قرار داده و آن را با سرعت پایین خمیرکنید تا نرم شود. سپس شکر به تدریج به آن اضافه کنید. بعد از اینکه شکر کاملاً ترکیب شده است، تخم مرغ و وانیل را با آن مخلوط کنید. در کنار این کار، آرد سفید و آرد جو را با یکدیگر مخلوط کرده و پودر شیرینکننده را به آن اضافه کنید.
حال به تدریج آرد مخلوط را به ترکیب کره، شکر و تخم مرغ اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق یا مخلوط کن، تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا یک خمیر همچنان که میتواند نرم و البته لطیف باشد. بهتر است این کار را به مدت حداقل چند دقیقه ادامه دهید تا خمیر کاملاً آماده شود.
بعد از تهیه خمیر، یک تیکه کوچک از آن را بردارید و به شکل توپی آن را شکل دهید. سپس این توپهای خمیر را با حداقل فاصله از هم روی یک تخته کوچک قرار دهید. بر روی هر توپ خمیر، با یک چاقو یا نوار لواش چند برش کوچک بزنید. بهتر است هنگام برش زدن، نواریهای لواش به همدیگر متصل نشوند.
حالا میتوانید تخته خمیر را در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر بگذارید و آن را به مدت 12 تا 15 دقیقه پخته کنید. اوایل کمتر از 12 دقیقه، توستهای خمیری شما هنوز کامل نبوده و اگر هم بیشتر از 15 دقیقه پخته شوند، بیسکوییتهای کیک شما بسیار خشک خواهند شد. بعد از پخت خمیر، باید بیسکوییتها را به واسطه پیشبرشهای شما از همدیگر جدا کنید و آنها را به مدت چند دقیقه سرد کنید تا کاملاً خنک شوند. سپس میتوانید آنها را برای استفاده آماده کنید.
بیسکوییت کیک با ترکیبی از لطافت و رطوبت آن، در بین کودکان و بزرگسالان یکی از محبوبترین شیرینیهاست. با استفاده از راههایی که در این مقاله توضیح داده شد، میتوانید یک بیسکوییت کیک لطیف و شیرین تهیه کنید.
4 => طرز تهیه خمیر کیک
خمیر کیک یکی از شیرینی های محبوب در بین مردم است و به دلیل سادگی تهیه آن، بسیاری از خانم ها و آقایان علاقه مند به پختن آن هستند. برای تهیه خمیر کیک ابتدا باید چند مواد اصلی را آماده کنید. برای مثال، نیاز به آرد، شیر، تخم مرغ، روغن و شکر دارید. بهتر است از مواد با کیفیت و مرغوب استفاده کنید تا خمیر کیک شما با کیفیت تری تهیه شود.
قبل از شروع به تهیه خمیر کیک، باید تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. اولین ماده ای که باید با آرد مخلوط شود، شکر است. سپس، تخم مرغ به مواد اضافه شده و به یکدیگر فرم داده می شوند. پس از این کار، روغن و شیر نیز بهتر است بطور مداوم با مواد مخلوط شود تا خمیر کیک همگن شود.
در این مرحله، بهتر است خمیر کیک خود را به مدت چند دقیقه تحت تأثیر حرارت بگذارید تا بتوانید در آینده بهتر و با کیفیت تری برای پختن کیک استفاده کنید. بعد از آماده کردن خمیر کیک، باید در قالب ها ریخته و به مدت حداقل 30 دقیقه در فر قرار دهید.
بالاخره، بعد از مدت زمان مورد نیاز از فر، بهتر است که کیک را برداشته و به خنک شدن بگذارید. پس از خنک شدن کیک، می توانید آن را با عسل، مربا، خامه یا صافی قند سرو کنید. در نهایت، خمیر کیک، همراه با کره، چای و قهوه، یکی از بهترین انتخاب هایی می باشد که می توانید برای صبحانه و یا شام مهمانی های خود استفاده کنید.
5 => تهیه کارامل برای کیک تولد
تهیه کارامل برای کیک تولد یکی از حرکات اصلی و مهم در پیش تهیه کیک تولد است. کارامل یکی از مواد اصلی و محبوب در تهیه شیرینی و دسر می باشد که به کاربرد آسان و طعم دلپذیر آن مرتبط است. در ادامه به روش های تهیه کارامل برای کیک تولد پرداخته می شود.
اولین روش برای تهیه کارامل برای کیک تولد، استفاده از شکر و آب می باشد. برای تهیه کارامل به این روش، ابتدا مقدار مساوی از شکر و آب را در تابه یا قابلمه ای ریخته و روی حرارت کم قرار دهید. سپس با استفاده از قاشق چوبی محتمل، به طور آرام و مستمر کارامل را هم بزنید تا شکر به آب برسد و سرویس آماده مصرف شود.
روش بعدی برای تهیه کارامل با استفاده از شکر و عسل است. برای تهیه کارامل به این روش، ابتدا مقداری شکر و عسل را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. با استفاده از ملاقه، مواد را مخلوط کنید تا کارامل تشکیل شود. به دلیل داشتن عسل، این روش بهترین گزینه برای کاربرانی است که از شکر استفاده نمی کنند.
در نهایت، روش آخر برای تهیه کارامل با استفاده از کره و شکر است. برای تهیه کارامل به این روش، مقداری کره و شکر را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. با استفاده از ملاقه، مواد را مخلوط کنید تا کارامل تشکیل شود. این روش به دلیل داشتن کره، بهترین گزینه برای کاربرانی است که به دنبال به دست آوردن یک طعم خاص هستند.
در نهایت، با توجه به روشی که انتخاب می کنید، می توانید به راحتی کارامل مناسب برای کیک تولد خود را تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
6 => روش پخت کیک تولد کاراملی
روش پخت کیک تولد کاراملی یکی از محبوبترین روشهای پخت کیک در جشنها و مراسم تولد است. این کیک با طعم شیرین کاراملی و عطر و طعم وانیلی، مورد پسند بسیاری از علاقمندان کیک است. در ادامه به روش پخت کیک تولد کاراملی پرداخته خواهد شد.
ابتدا برای تهیه کارامل، مقدار شکر و دو قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه به اندازه کافی داغ کرده و مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را با کمی آب سرد تقطیع کنید. سپس از روی کاراملی که تولید کردهاید، کیک را پخته میکنیم.
برای پخت کیک، ابتدا تخم مرغها و شکر را با هم ترکیب کرده و بعد از اضافه کردن کمی کره، وانیل و شیر، به خوبی میزنیم. سپس به این مخلوط، کم کم آرد و بکینگ پودر را اضافه میکنیم و به آن میزنیم تا ترکیب شود.
بعد از آمادهسازی تخم مرغها و مواد دیگر، یک قالب 20 سانتیمتری را با کره چربی بپوشانید و کاراملی که تهیه کردهاید را در قالب قرار دهید. حالا مخلوط آماده شده کیک را در قالب به روی کارامل بریزید و برای 60 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.
پایان پخت کیک، از فر بیرون آورده و قابلمه را روی یک صفحه قرار داده و تا به خنک شدن کامل، قبل از خارج کردن کیک از قالب صبر کنید. سپس با یک چاقو، لبههای کیک را باز کرده و روی یک بشقاب مناسب قرار دهید. کیک تولد کاراملی شما آماده سرو و لذتبردن میباشد.