1. طرز تهیه کیک تولد خانگی مغزدار
تهیه کیک تولد در خانه میتواند فعالیتی بسیار جذاب و خلاقانه باشد. اما برای آنکه کیک شما بهترین نتیجه را بدهد، باید چند نکته را در نظر داشته باشید.
قبل از هر چیز، بهتر است مواد لازم برای تهیه کیک را آماده کنید. لازم است برای این کار، مغزهای گردو را خرد کنید و با توجه به میزان شیرینی مد نظرتان، مقداری شکر را هم آماده کنید. سپس آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و شیر نیز باید در اختیار شما باشند.
در مرحله بعد، ابتدا شکر و مغزهای گردو را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس تخم مرغ، روغن و وانیل را بهترتیب با یکدیگر مخلوط کنید تا یک مایع همگن درست شود. در این مرحله، همچنین میتوانید کمی رنگ غذایی برای رنگآمیزی کیک خود اضافه کنید.
حالا باید تمام مواد خشک را با یکدیگر ترکیب کنید و به تدریج به مایع مد نظرتان اضافه کنید و مواد را با یکدیگر هم بزنید تا ترکیب شوند. با پایان رسیدن به این مرحله، میتوانید خمیر را در قالب کیک بریزید و درون فر قرار دهید، و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۳۵ دقیقه پخت کنید. در نهایت، برای تزئین آن، میتوانید از شیرینی برای تزیین کیک خود استفاده کنید.
2. روش ساخت کیک تولد خانگی با مغز
ساخت کیک تولد خانگی با مغز یکی از سادهترین و در عین حال شیرین ترین گزینهها برای گرفتن برخی از صبحانه، عصرانه یا شامها است. این کیک را میتوان به طرزی ساده ساخته و مواد لازم برای آن نیز در دسترس بسیاری از خانههای ایرانی است. در اینجا به طور خلاصه مراحل ساخت کیک تولد خانگی با مغز را برای شما توضیح خواهیم داد.
پیش از هر چیزی، میبایست تمامی مواد لازم را جمع آوری کنید. شامل آرد، تخم مرغ، شکر، روغن نباتی، مغز گرد و پودر قهوه است. در ابتدا باید تخم مرغها را با شکر با هم مخلوط کنید و آنها را به دقت به صورت کامل خمیر کنید. سپس آرد را به نحوی که تا به حال دیده نشده با تخم مرغ و شکر مخلوط کنید. در حین مخلوط کردن آرد، باید آرامآرام روغن نباتی را به آن اضافه کنید.
مخلوط آن را تمیز کرده و مغزهای گرد را به آن اضافه کنید. سپس میتوانید پودر قهوه را به آن اضافه کنید تا طعم کیک شما بیشتر شود. حالا نوبت به ریختن مخلوط در قالب دارد. در این مرحله، حواستان باید به این موضوع باشد که باید قالب را با روغن نباتی روغن کنید تا خمیر کیک از دیوارههای قالب جا نگیرد. در پایان، کیک را درون فری پیشگرم شده قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته و سپس به مدت ۵ دقیقه در داخل فر نگه داشته و خاموش کنید.
با رعایت همهی مراحل ساخت کیک تولد خانگی با مغز، شما میتوانید این کیک شیرین و خوشمزه را به دلخواه خودتان درست کنید و با خانوادهتان به اشتراک بگذارید.
3. گام به گام درست کردن کیک تولد خانگی مغزی
تولد یکی از مهمترین رویدادهایی است که در طول سال اتفاق میافتد و میتواند با همه چیز از دکوراسیون تا جنس کیک، برای جشنواره عالییا باشد. در این مورد، کیک تولد مغزی یکی از کیکهای محبوب برای هر کسی میباشد و شما میتوانید با استفاده از گام به گام زیر، آن را خانگی و با داشتن فضای دلپذیر، شگفتانگیز و خلاقتر درست کنید.
گام اول: مواد لازم
برای درست کردن کیک تولد مغزی لازم است تا مواد زیر را آماده کنید:
1 - 1.5 لیوان آرد
2 - 1.5 لیوان شکر
3 - 1 لیوان بادام زمینی خام، خشک شده
4 - 1 تخم مرغ
5 - 3 قاشق چایخوری پودر کاکائو
6 - 1 قاشق چایخوری وانیل
7 - یک پیازچه نرم کوچک
8 - 1/2 لیوان زعفران ترش
9 - 1/2 قاشق چایخوری نمک
10 - 1/2 لیوان روغن زیتون
11 - 1 لیوان آب
گام دوم: تهیه مواد
ابتدا، یک کاسه میانی برای ترکیب آرد، شکر، کاکائو، نمک، وانیل و بادام زمینی را آماده کنید. در کاسه دیگر، تخم مرغ، پیازچه نرم کوچک، روغن زیتون و زعفران ترش را با هم ترکیب کنید. سپس، به کاسه ترکیب شدهی آرد، شکر و بادامزمینی خشک شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شود.
گام سوم: پخت کیک
در این مرحله، آب را به ترکیب تخم مرغ، پیازچه، روغن زیتون و زعفران ترش اضافه کنید و آن را برای تسریع پخت به صورت خوبی هم بزنید. در نهایت، این ترکیب را به کاسه ترکیبآرد اضافه کنید و به خوبی با هم ترکیب کنید. در قاب فر، تابه پیرکسی و یا قالب کیک، به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته شوید. بعد از آن، این کیک را کاملاً به خنکی درآورید.
گام چهارم: تزیین
در این مرحله، میتوانید با استفاده از خامه، پودر قند و شکلات تزئینی، به کیک خود زیبایی ببخشید و برای جشن تولد خود یا دوستان خود، نوشیدنی و خوراکی خوبی برای مهمانی خود داشته باشید.
توجه داشته باشید که درست کردن کیک تولد مغزی نیاز به زیاد کردن قند و چربی ندارد و باعث خواهد شد که شما یک کیک با طعم فوق العاده داشته باشید که بسیاری از مهمانانتان را شگفتزده کند.
4. رسیدن به کیک خانگی مغز دار در سه مرحله آسان
کیک خانگی مغز دار از دستورهایی است که در خانه میتوانید تهیه کنید و از آن به عنوان یک خوراکی خوشمزه و سرشار از انرژی استفاده کنید. در این متن، سعی میکنیم برای شما بهترین روش تهیه این کیک پر از مغز را به شما آموزش دهیم. این روش به سه مرحله تقسیم میشود که هر مرحله به صورت آسان و راحت انجام میشود.
مرحله اول: تهیه مواد مورد نیاز. برای تهیه این کیک، شما به موادی نظیر آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، مغز خرد شده و پودر کاکائو نیاز خواهید داشت. در این مرحله، آرد، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به تدریج شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا تمامی مواد خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله دوم: خمیر آمادهشده را به قالبی مناسب بریزید و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید. در این مرحله، میتوانید مغز خرد شده را به روی خمیر بپاشید تا بهترین طعم و بو را بیشتر کند.
مرحله سوم: کیک را از فر خارج کنید و به مدت کمی خنک کنید. پس از خنک شدن، کیک را از قالب خارج کنید و برای مصرف درست شده را در بشکهی مخصوص کیک قرار دهید و به همراه چای یا قهوه سرو کنید.
در کل، تهیه کیک خانگی مغز دار با این روش آسان است و در کمترین زمان ممکن با طعمی بی نظیر، خودتان میتوانید از این خوراکی لذیذ استفاده کنید.
5. نکاتی برای تهیه کیک تولد خانگی مغزی خوشمزه
تهیه کیک تولد خانگی با مغز یکی از بهترین راه هایی است که می توانید برای جشن تولد خود و یا کسی دیگر تهیه کنید. شما می توانید با استفاده از مواد کیک ساده و مغز، کیک خوشمزه و خوش رنگی تولید کنید.
اولین گام در تهیه کیک تولد با مغز، انتخاب بسته مغزی است. بسته های مغزی شامل انواع مختلف مغزها از جمله مغز پسته، بادام، گردو و... هستند. شما می توانید انواع مغزها را با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید.
در مرحله بعدی، شما باید مواد کیک را تهیه کنید. بسته به نوع کیکی که می خواهید تهیه کنید، مواد متفاوتی همانند آرد، شکر، تخم مرغ و... خواهید داشت. شما می توانید از طریق رسپی های مختلف، این مواد را تهیه کنید.
در مرحله سوم، بعد از تهیه مواد کیک و مغز، باید آن ها را با هم ترکیب کنید. شما می توانید خامه، شکلات و دیگر مواد دلخواه خود را به آن ها اضافه کنید تا طعم میوه و خامه برای کیک خود داشته باشید.
در نهایت، شما کیک تولد خود را با دکوراسیون دلخواه تزیین کنید. شما می توانید از عکس های شمع، تزئینات شکلاتی و دیگر دکوراسیون های جالب و خلاقانه برای تزیین کیک استفاده کنید. با کمی تمرین و خلاقیت، شما می توانید یک کیک تولد خانگی فوق العاده و خوشمزه تهیه کنید که حتما برای تولد شما و دیگران یادگاری خواهد ماند.
6. تهیه کیک تولد خانگی با استفاده از مغز آسان و سریع
تولد یکی از بهترین و خاطرهانگیزترین رویدادهای زندگی است که هر کس آن را با شادی و خوشحالی جشن میگیرد. در این مکان، با دوستان و خانواده، افراد به یادگاری خوبی از آن روز نزدیک میشوند. کیک تولد زیبا و خوشمزه، برای همه افراد یکی از جزء اصلی جشن تولد است که بدون آن جشن برگزار شده حس رسمی و خالص خود را نخواهد داشت.
اما برای تهیه کیک تولد در خانه نیاز به یک روش سریع و آسان است که بدون پرداخت هزینههای بالا و فراوان و بدون نیاز به تجهیزات پیچیدهای بتوانیم کیکی مطلوبی برای تولد عزیزانمان درست کنیم. در این مقاله، روش ساخت کیک تولد خانگی با استفاده از مغز آسان و سریع را شرح خواهیم داد.
اولین گام برای ساخت کیک تولد خانگی و سریع، جمع آوری تمام مواد لازم است. سپس، مواد خشک را خوب مخلوط کرده و به مواد مرطوب اضافه کنید. در ادامه، در قالب پخت کیک، تخم مرغ را شکسته و با مواد دیگر مخلوط کنید. سپس مواد را در قالب انتخابی خود بریزید.
پس از بریزیدن مواد در قالب، آن را در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا برای 40-30 دقیقه، پخته شود. پس از اتمام پخت، کیک خود را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه روی سبد قرار دهید تا خنک شود. در نهایت، کیک را با شکر و تزئینات دلخواه خود تزئین کنید و آماده سرو شدن به میهمانان خود باشید.
