طرز تهیه کیک تابه دو طرفه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کیک تابه دو طرفه

کیک تابه دو طرفه یکی از خوراکی‌هایی است که به سرعت در دسترس داشته و آماده مصرف می‌شود. برخلاف کیک سنتی که به صورت فقط دو طرفه پخت می‌شود، کیک تابه دو طرفه در دو طرف تابه پخته می‌شود که به شما امکان می‌دهد که سریعتر آن را مصرف کنید. در اینجا ، طرز تهیه کیک تابه دو طرفه را به طور کامل توضیح می‌دهیم.

ابتدا مواد لازم برای طرز تهیه کیک تابه دو طرفه را آماده می‌کنیم. برای شروع، یک بیض، نصف فنجان شیر، نصف فنجان آرد سفید، یک قاشق چای‌خوری پودر قهوه، دو قاشق چای‌خوری کره گیاهی، نصف قاشق چایخوری خمیر پخت استفاده می‌کنیم. برای تهیه مواد، بهتر است تا از میزان خاصی برای هر کدام استفاده شود تا سبک و وزن مواد داخل تابه‌ها مطابقت داشته باشد.

بعد از آماده کردن مواد، شما باید دو قاب یا قالب کوچک را آماده کنید، بهتر است از قالب هایی استفاده کنید که با فر مطابقت دارند. بعد از چرخاندن دو قالب، تابه‌ها را روی شعله برای گرم کردن قرار دهید.

حالا که تابه ها روی شعله قرار گرفتند، کره گیاهی را در هریک از تابه ها قرار دهید تا آب شود. بعد از اینکه کره گیاهی آب شد، کمی بکشید تا از روی تابه در اینطور موقع، مواد پخت شده آسان تر جدا شوند. سپس آرد، پودر قهوه، بیض و شیر را به داخل هریک از تابه‌ها اضافه کنید و با تلفیق کردن همه مواد، مخلوط کنید. سپس خمیر پخت را به هر یک از تابه‌ها اضافه کنید و با یک قاشق مواد را از کنارها جمع کنید.

حالا تابه‌ها را به یکدیگر نزدیک کنید تا مواد داخل آنها آماده پخت شوند. بعد از چند دقیقه با کمک دستمال کاغذی ، تابه را چرخانید تا کیک از هر دو طرف پخته شود. برای بررسی پخته شدن کیک، از چنگال آشپزی استفاده کنید. کیک تابه دو طرفه آماده مصرف است و شما می‌توانید آن را با تهیه شیرینی یا خامه بر روی آن تزئین کنید. این کیک خوشمزه را می‌توان به عنوان یک فرصت صبحانه یا دسر سریع بعد از ناهار خود استفاده کنید.



طرز تهیه کیک تابه دو طرفه با استفاده از فر

برای تهیه کیک تابه دو طرفه، نیاز به چند مواد اساسی داریم. این مواد شامل تخم مرغ، شکر، آرد، بیکینگ پودر، نمک، روغن و شیر هستند. در ابتدا، تخم مرغ و شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و برای چند دقیقه با میکسر با سرعت بالا خوب بزنید تا مخلوط شود و حجم آن افزایش یابد.

حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و به تدریج با مخلوط تخم مرغی که تهیه کردید، اضافه کنید. سپس روغن و شیر را به ترتیب به این مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد خوب با هم ترکیب شوند و تبدیل به تهیه کیک تابه دو طرفه شوند.

حال باید فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و تابه پیرکس را روی بافت فلزی فر قرار دهید تا گرم شود. سپس تابه را با یک لایه روغن که با پنبه توزیع شده است، پوشش دهید و مخلوط کیک تابه دو طرفه را داخل آن ریخته و با یک کف لیوان صاف کنید.

حال کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر می‌پزید. بعد از گذشت این مدت، با یک سوزن بزرگ برای چک کردن پخته بودن کامل کیک را به داخل آن برداشته و اگر سوزن خشک بیرون آمد، به معنی پخته شدن کامل کیک است و آن را از فر خارج کنید.

بعد از خنک شدن کامل کیک، می‌توانید آن را برعکس کنید و طرف دیگر کیک را در تابه بارگذاری کنید و مثل قبل، ده دقیقه دیگر در فر توتیا دهید. حالا کیک تابه دو طرفه شما آماده سرویس کردن است و می‌توانید آن را با تزئینات دلخواه مثل شکلات ریز، ساقه‌های مربا و ... تزیین کنید و از آن به عنوان دسر خوشمزه خانواده و مهمانان خود لذت ببرید.



طرز تهیه کیک تابه دو طرفه با استفاده از دمای متوسط روی کتری

طرز تهیه کیک تابه دو طرفه با استفاده از دمای متوسط روی کتری، یکی از روش‌های ساده و کاربردی برای پختن کیک در منزل است. در این روش، دو طرف کیک در فریزر قرار می‌گیرند تا در حین پخت در هم نمچره نشوند.

برای شروع، مواد لازم برای تهیه کیک شامل تخم مرغ، شکر، پودر کاکائو، آرد، وانیل، بیکینگ پودر، نمک، شیر و روغن هستند.

بعد از اینکه تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کردید، دو طرف کیک را به همراه مخلوط کیک درون کیک ساز قرار می‌دهید و کیک ساز را روی کرکره‌های کتری قرار می‌دهید. بازه زمانی طبخ کیک بستگی به دمای متوسط داخل کتری و قدرت پخت کیک سازی که دارید، دارد. اما به طور کلی برای پخت هر طرف کیک باید حداقل 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود.

بعد از طی کردن زمان مقرر، کیک ساز را از روی کتری برمیدارید و کیک را با دقت از داخل آن خارج کنید. همچنین می‌توانید با قرار دادن روی کیک شانه یا چنگال درست کنار کیک، وضعیت پختی آن را بررسی کنید.

در نهایت، کیک را بر حسب علاقه خود با کره، شکلات یا مزه دیگری تزئین کنید و در جای خشک و خنک قرار دهید تا به دمای اتاق بهتر خود را حفظ کند و طعم بهتری بدهد.



نکاتی درباره طرز تهیه کیک تابه دو طرفه

تهیه کیک تابه دو طرفه از دستورهای پخت بسیار محبوب در آشپزی است. با داشتن یک تابه دو طرفه، خلاقیت در طرح و نوع کیک‌ها زیاد می شود و تمام مراحل پخت با استفاده از همان تابه صورت می‌گیرد. در این مقاله، نکاتی را برای تهیه کیک تابه دو طرفه بیان کرده‌ایم.

اولین نکته در تهیه کیک تابه دو طرفه، نوع تابه است. بهتر است از یک تابه با دیواره‌های تیتانیوم پوشیده شده استفاده کنید تا مانع از الزامی شدن به استفاده از روغن یا پوشش مواد دیگری شوید. همچنین، نگهداری تابه نیز مهم است. در حین پخت، بهتر است به دمای مناسب کیک توجه کنید تا اجازه دهید کیک در داخل تابه پخته شده و بدنه آن نسوزد.

دومین نکته، محتویات کیک است. برای داشتن کیکی خوشمزه و نرم، از مواد با کیفیت استفاده کنید و ترکیب مناسبی از جمله آرد، شکر، تخم مرغ، پودر شیر، بیکینگ پودر و سایر عناصر لازم داشته باشید. از نرم شدن کره و استفاده از مواد شیرین‌کننده مثل شکر و عسل نیز می‌توانید استفاده کنید.

سومین نکته پیشنهاد می‌شود که چند تنوع از کیک‌های مختلف درست کنید تا از رنگ و شکل خاصی برای کیک تابه دو طرفه استفاده کنید. می‌توانید از کاکائو، گلاب، وانیل و غیره برای شوگرینگ و فضای متناسب برای هر نوع کیک استفاده کنید.

در نتیجه، با توجه به نکات فوق، می‌توانید کیک تابه دو طرفه خوشمزه و خلاقی داشته باشید. توجه به نکات پخت، انتخاب مواد با کیفیت، استفاده از تنوع و خلاقیت در طرح و شکل‌دهی کیک، بهترین راه برای تهیه یک کیک تابه دو طرفه لذیذ و موفق است.



مواد لازم برای تهیه کیک تابه دو طرفه

برای تهیه کیک تابه دوطرفه به مواد غذایی مختلفی نیاز داریم که در ادامه به توضیح هر کدام پرداخته خواهد شد.

نخستین مواد لازم برای تهیه کیک، آرد است. می توانید آرد گندم یا آرد جو را برای تهیه کیک خود استفاده کنید. تعداد دقیقی از آرد را باید با توجه به احتیاج رسمی کیک، به دقت محاسبه کنید.

مواد شیرین کننده نیز برای تهیه کیک تابه دوطرفه حیاتی هستند. بهتر است از نوعی مانند شکر یا قند استفاده کنید. تعداد دقیق مواد شیرین کننده نیز باید با دقت حساب شود تا کیک دلخواه سفتی و طعمی خوبی داشته باشد.

در ادامه نیاز به تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل نیز به میزان دقیقی وجود دارد. تخم مرغ برای نرمی کیک حائز اهمیت است. شیر دوغ، شیر یا کرم نیز می تواند برای رطوبت کیک استفاده شود. روغن نیز به عنوان یک ماده چربی برای نرمی کیک لازم است. وانیل نیز برای بهبود طعم کیک همراه با شیرین کننده استفاده می شود.

در نهایت، بهتر است از پودر بیکینگ، پودر کاکائو، نمک و آب نیز استفاده کنید. پودربیکینگ و پودر کاکائو به فرآیند پخت کیک کمک می کنند. نمک و آب همچنین برای حفظ ترازندهای ترشی و تلخی کیک مورد استفاده قرار می گیرند.

به صورت کلی، برای تهیه کیک تابه دوطرفه، نیاز به آرد، مواد شیرین کننده، تخم مرغ، شیر، روغن، وانیل، پودربیکینگ، پودر کاکائو، نمک و آب دارید. با توجه به نوع طعم و درجه شیرینی کم یا بیشتر مورد نظر از هریک از این مواد با دقت استفاده کنید.



مراحل تهیه تست خامه برای کیک تابه دو طرفه

تست خامه یکی از مهمترین موادی است که برای تهیه کیک تابه‌دار دوطرفه مورد استفاده قرار می‌گیرد. تست خامه به دلیل قوام و شیرینی خود، طعم و عطر چشم‌نوازی را به کیک تابه‌دار دوطرفه می‌بخشد.

برای تهیه تست خامه، در ابتدا باید از شیر تازه و خامه ظرفیت‌های کافی (در حد دو برابر حجم خامه) را در یک قابلمه مخصوص و باهوش قرار دهید و به صورت کند به داغ شدن برسانید. سپس دو تا سه قاشق چایخوری فینوگریک اسپرسو را به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید تا پرتو رادیویی ایجاد شده در اثر چای اسپرسو، خامه خود را نوازش کند. سپس که خامه در حال تبدیل شدن به جامدی است، آن را از روی حرارت بردارید و به مدت ده دقیقه بر روی آب یخی قرار دهید تا خامه به طور کامل سفت شود.

در مرحله بعد، پس از تهیه خامه، بهتر است آن را داخل یک ظرف مناسب ریخته و با استفاده از دستگاه میکسر به صورت کند به دورانده و تا زمانی که متوسط حجم خامه دو برابر شود، میکس کنید. پس از آماده شدن تست خامه، می‌توانید آن را روی کیک تابه‌دار دوطرفه خود بمالید. در نهایت، برای حفظ تازگی، کیک را در یخچال قرار دهید و بعد از خنک شدن، آن را سرو کنید و از خامه فوق العاده همراه با طعمی شیرین لذت ببرید.



طرز تهیه خامه برای آندویر کیک تابه دو طرفه

برای تهیه خامه ابتدا باید یک لیوان شیر تازه را در داخل قابلمه ریخته و روی حرارت نرمال قرار دهید. سپس پنج قاشق غذاخوری شکر را به آن اضافه کنید و با مرکبات ترش که ممکن است لیمو یا نارنج باشد، طعم دلخواه خود را به آن بدهید. به محض اینکه شکر به آرامی در شیر حل شد، می توانید لیوان را از روی حرارت بردارید.

حال شما باید این مخلوط را در یک کاسه براق مکیده شده قرار دهید تا کامل سرد شود. در خلال این مرحله، شما می توانید از میله های مختلفی برای مخلوط کردن استفاده کنید. می توانید از یک میکسر الکتریکی یا یک قاشق استفاده کنید، ولی در هر حال، شما باید ادمه دهید تا خامه تا حدی فرم یافته شود و حجم خود را به دست آورید. توصیه ما این است که این عمل را به مدت تقریبا ۳۰ ثانیه بر روی حرارت برجسته انجام دهید.

حالا شما به مرحله آخر رسیده اید، اضافه کردن یکست لیون پودر است که ممکن است یکست لیون کلاسیک یا یکست لیون نچسب باشد. اولین چیزی که باید انجام دهید، روکش کنید. حدود ۳ قاشق غذاخوری از یکست لیون پودر را اضافه و خامه را تازه و فرم داده همراه با آنچه که قبلاً فراهم کرده اید، در ظرف مخلوط کنید. با استفاده از مرکبات ترش، می توانید طعم مورد علاقه خود را به خامه نیز بدهید. حالا خامه آماده است و می توانید آن را برای پخت آندویر کیک تابه دو طرفه استفاده کنید.