طرز تهیه کیک با کره نارگیل
تهیه کیک با کره نارگیل از دستور پخت شیرینی های خوشمزه و جذاب است که سریع و آسان تهیه میشود. این کیک دارای طعم و عطر گرمی از نارگیل و کره است که به دلیل ظاهر و طعم جذابش، همیشه علاقه مندان بسیاری دارد. در اینجا چند مرحله از تهیه این کیک را برای شما توضیح خواهیم داد.
اولین قدم در تهیه کیک با کره نارگیل، آماده سازی مواد است. به منظور آماده سازی این کیک به تعداد مورد نیاز، نارگیل برش داده شده، کره، شکر، تخم مرغ، آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را کمی بررسی کنید تا از عدم وجود هر گونه باختری مطمئن شوید.
بعد از آماده سازی مواد، قبل از شروع به تهیه دستور پخت، پیش از هر چیز تجهیزات کیک سازی خود را بررسی کنید. سایز مورد نظر از قالب به عنوان ظرف جایزه، مقدار آردی که دلتان میخواهد و ترشیجی دلخواه شما، همگی در تهیه همه چیز خود کمک میکند.
در مرحله بعد، کره را در تابه با حرارت ملایم آهسته روشن کنید تا آن را از حالت جامد خود بیرون بیاورید. بعد از تخلیه کره، شکر به کره اضافه کنید تا تمام کره را ملایم کند و سپس تخم مرغ را به ترتیب یکی به یکی اضافه کنید. در این مرحله توصیه میکنیم که با استفاده از میکسر، ترکیب را به خوبی ترکیب کنید تا به طور کامل در کنار هم قرار گیرد. سپس، به مواد خشک (آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر)یکجا تخلیه کنید و به مخلوط خود (کره، شکر و تخم مرغ) اضافه کنید. با استفاده از میکسر، مرکبات را به یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شود.
سپس، یک قالب کیک به اندازه دلخواه خود را برای پخت کیک با کره نارگیل به کار ببرید. چنانچه هنوز قالب کیک را نگهداری های خود را دست نیافتید، قالب کیک را به مدت پنج دقیقه درون فر گرم خود گرم کنید تا بیشتر چسبندگی کیک در قالب اطمینان حاصل شود. سپس، حجم حاصل از تفریخ از مخلوط را به داخل قالب کیک به کمک کف دست خودروی خود ریخته شده. دقت کنید که چند بار به سبب حرارت گرم و غیره، بعد از ریختن مخلوط، ضروری است که آن را له کنید تا هر گونه حباب هوا را از مکان حذف کنید.
سپس، کیک با کره نارگیل خود را در فری گرم در دمای 325 درجه فارنهایت قرار دهید و در داخل نوی اصلی آن پخت کنید. پس از پخت، کیک خود را برای خنک شدن قرار دهید و با دلخواه خود تزیین کنید. از آن لذت ببرید!
کره نارگیل برای تزیین کیک
کره نارگیل یکی از معروفترین انواع دسر و تزئین غذا در کشورهای خاورمیانه و آسیای جنوبی است. این ماده از میوه نارگیل تولید میشود و در طول سال به طور گستردهای در باغها و فروشگاه ها در دسترس است. کره نارگیل که ترکیبی از نارگیل، شکر و عصاره نارگیل است، طعم شیرین و خنک دارد و به عنوان یک تزئین زیبا و عالی برای کیک، کاپ کیک، کیکهای کوچک، کوکیهای بستنی و سایر حلواهای شیرین استفاده میشود.
اعمال کره نارگیل بر روی کیکها، روشی آسان و جذاب برای تزئین دسرها و خلق خاطرات فراموش نشدنی است. برای استفاده از کره نارگیل بر روی کیک، ابتدا باید کره را در حرارت دمای اتاق گذاشت تا لطافت خوبی به خود بگیرد. سپس با استفاده از یک تیزر، کره را با هم مخلوط کنید تا لطافت بیشتر به دست آید. در ادامه، با استفاده از یک پایه کره، کره را به سمتی که میخواهید بچسبانید و با یک کیکنایف را به صورت لایهای بر روی کیک بچسبانید.
برای نهایی کردن دسر، میتوانید از تزئینات دیگر استفاده کنید. برای مثال، میتوانید از پیستاچ، پرتقال، نمک دریا، یا حتی گل پشتی که در این زمینه آموزش و تجربه دارد بهره ببرید. با استفاده از این تزئینات، میتوانید یک کیک شگفتانگیز و خاطرهانگیز طراحی کنید که با دیدن آن به شما لحظات خوشایندی را به یاد خواهید آورد. به عنوان یک تزئین زیبا و عالی برای دسر، کره نارگیل به طور گسترده در سراسر جهان مورد استفاده و علاقه قرار میگیرد.
نکاتی برای خوشمزه تر شدن کیک با کره نارگیل
کیک با کره نارگیل به دلیل طعم مطبوع و خوشمزهای که دارد، یکی از پر مصرفترین دسرها در بسیاری از کشورهاست. با این حال، برخی اوقات کیک با کره نارگیل خیلی خوشمزه نمیشود و به نظر میرسد که به طرز مرموزی تغییر کیفیت داده است. در این مقاله، به برخی نکات برای دستیابی به کیک با کره نارگیلی خوشمزه تر و پرطرفدارتر پرداختهایم.
استفاده از کره نارگیل به درستی: انتخاب کره نارگیل با کیفیت و استفاده از آن به درستی، یکی از اصلی ترین عوامل در خوشمزهتر شدن کیک با کره نارگیل است. برای این کار بهتر است از کره نارگیل چربی بالا (full fat) استفاده کنید؛ چرا که این کره نارگیل حاوی طعم مطبوع و اصلی روغن نارگیل است. همچنین به دقت دستورالعمل تهیه کره نارگیل را دنبال کنید.
استفاده از عصاره نارگیل صحیح: همچنین استفاده از عصاره نارگیل به جای شیر، یکی دیگر از روشهایی برای خوشمزهتر شدن کیک با کره نارگیل است. برای این کار، بهتر است از عصاره نارگیل ناشتا استفاده کنید که شبیه آب شکر دارد و بدون به هم زدن باعث میشود که کیک نرم، خوشمزه و مرطوبی شود.
استفاده از ویژگیهای خمیر به درستی: یکی از روشهای دیگر برای خوشمزهتر شدن کیک با کره نارگیل، استفاده از ویژگیهای خمیر به درستی است. برای این کار، به هنگام مخلوط کردن خمیر، میتوانید حجم هوا در آن را بیشتر کنید و این امر باعث میشود که سبک تر و شاخصههای خوشمزه تری داشته باشد.
راهنمایی برای تهیه کیک با کره نارگیل با طعم عالی
تهیه کیک با کره نارگیل با طعم عالی، یکی از شیرینیهای بسیار محبوب و خوشمزه برای سرو در جشنها و مهمانیها است.در ادامه با روش تهیه این شیرینی خوشمزه و دلچسب آشنا میشوید:
ابتدا برای تهیه کره نارگیل به دو روش کره قندی و کره طبیعی نیاز دارید. برای تهیه کره قندی، مقادیر مساوی از کره خام و قند را در ماشین مخصوص کرهساز مخلوط میکنیم و به مدت 10 تا 15 دقیقه هم میزنیم. برای تهیه کره نارگیل طبیعی، نارگیل را به همراه شیر تازه در مخلوطکن بریزید و هم بمیکس کرده تا کره نارگیلی تهیه شود.
حال برای تهیه کیک، دو تخممرغ را با یک پیمانه شکر در ظرف بزرگی مخلوط کرده و به خوبی با هم بزنید، سپس یک و نیم پیمانه آرد سفید کمچرب را به مواد خمیری اضافه کرده و باز هم به خوبی باز میزنیم.
حال به تخممرغهای مخلوط شده خمیر جدید اضافه میکنیم و هم بمیکس کرده تا یک خمیر شلیک شود. سپس کره نارگیل را به خمیر اضافه کرده و خمیر را به پوسته تنگ کیک اضافه کنید. حال کیک را درون فر قرار داده و به مدت 40 تا 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد پخت میکنیم.
در نهایت، با پودر برگردان، شیرینی خود را تزئین کرده و پس از خنک شدن لذت ببرید. طعم بینظیر کیک با کره نارگیل وجود دارد که مطابق با دلخواه خوراکی را میتوان با نارگیل ترش یا حتی شکلاتی هم تزئین کرد تا با مزه دلچسبی تمام شود.
طریقه تزئین کیک با کره نارگیل
تزئین کیک با کره نارگیل را می توان یکی از راه های جذاب برای تزئین کیک ها و دسر های خانگی و حتی در میان خوراک های استفاده شده در مراسم ها به شمار آورد. این روش خواص زیادی دارد. به علاوه، این کار بسیار آسان به نظر می رسد و می تواند در عین سادگی به دلخواه شما شکل گیرد.
برای شروع، شما باید یک بسته کره نارگیل را آماده کنید. این بسته باید به حد کافی نرم شده باشد تا بتوانید از آن برای تزئین کیک استفاده کنید. برای تحضیر، شما می توانید بسته را در یک مقدار آب گرم قرار دهید یا بسته را به صورت مستقیم در ماکروفر گرم کنید.
بعد از اینکه کره نارگیل نرم شده است، شما باید آن را به یک مخلوط کن یا میکسر قدرتمند منتقل کنید. هدف از این کار مخلوط کردن کامل کره نارگیل و تبدیل شدن آن به یک خامه نرم است. برای این کار، شما می توانید یک قاشق یا یک میکسر سریع استفاده کنید.
حالا که خامه تولید شده، نرم و یکدست شده است، می توانید آن را به یک تیوپ حبابدار منتقل کنید. این تیوپ باید به شکل دلخواه شما باشد، به منظور سهولت در تزئین کیک. برای مثال، اگر شما می خواهید کیک را با الگو های شبیه به پروانه پوشش دهید، می توانید یک تیوپ بزرگ باز کنید که شبیه به نوک پروانه باشد.
بعد از اینکه تیوپ شما آماده شد، شما به سادگی می توانید شروع به تزئین کیک کنید. شما می توانید خامه را با تکان دادن تیوپ به سمت کار کنید و به شکل دلخواه تزئین کیک کنید. می توانید از نوک های مختلف به خوبی استفاده کنید تا به شکل دلخواهی برای کیک خود بپردازید. از این طریق شما می توانید یک کیک بسیار جذاب و خوشمزه درست کنید که تمامی افراد رویای خود را برآورده می کند.
محلی تازه با کره نارگیل برای کیک
محلی تازه با کره نارگیل برای کیک یکی از جدیدترین روشهای تزیین کیکهاست که توسط بسیاری از شیرینیفروشان و خلاقانهترین طراحان کیک استفاده میشود. کره نارگیل یک محصول بسیار شیرین، خوشمزه و با طعمی بسیار خوشایند است که از خشک شدهی گوشت نارگیل درست میشود.
استفاده از کره نارگیل در تزیین کیک، به عنوان روشی جدید برای ایجاد طعم و دیداری خاص در کیکها شناخته میشود. همچنین، این روش جدید بسیار شیک و جذاب به نظر میرسد و در مهمانیها، عروسیها و جشنهای مختلف بسیار محبوب است.
برای استفاده از کره نارگیل در تزیین کیک، ابتدا باید یک لایهی نرم و صاف از کره نارگیل را روی کیک با فرم دهی مناسب پخش کرد. سپس، میتوانید با استفاده از یک قاشق، الگوهای مختلفی را روی کره نارگیل ایجاد کنید و از این روش برای تزیین کیک استفاده نمایید. این روش نه تنها به کیک شما طعم و دیداری بیشتری میبخشد، بلکه به مهمانان شما نیز به عنوان یک دسر جدید و متفاوت نظر میشود.
در نتیجه، استفاده از کره نارگیل برای تزیین کیک، یک روش نوین و جذاب است که هم میتواند برای شیرینیفروشان و هم برای خانهداران با تجربه کاربرد داشته باشد. با این روش جدید میتوانید کیکهایی را با ظاهری جذاب و طعمی متفاوت درست کنید که در مهمانیها و جشنهای مختلف توجه و ستایش مییابند.
