طرز تهیه کیک با قالب های کوچک
بطور کلی، طرز تهیه کیک با قالب های کوچک شبیه به تهیه کیک معمولی است. با این حال، فرآیند تهیه کیک با قالب های کوچک بسیار سریعتر و آسانتر است و در بسیاری از موارد مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا شما چند مراحل اصلی برای تهیه کیک با قالب های کوچک خواهید دید:
1. قبل از هر چیز، بهتر است قالب ها را مناسب با اندازه کیکی که می خواهید تهیه کنید، تهیه کنید. برداشتن قالب ها از داخل ظروف طبخ و سپس پوشاندن آنها با روغن گیاهی، اولین گام است.
2. تهیه خمیر کیک: اضافه کردن مایعیت همانند شیر ، تخم مرغ، شکر و وانیل به ترکیب تخم مرغ، جهت تهیه خمیر کیک لازم است. شما می توانید از نوع خمیر کیکی که پودر خمیر کیک یا دستورالعمل تهیه کیک معمولی شما روی بسته حاوی اطلاعات دارد استفاده کنید.
3. پر کردن قالب ها با خمیر: در این مرحله، شما به قالبها پر خواهید کرد. اگر تعداد قالبها بیشتر از میزان خمیر کیک شما باشد، شما بهتر است از دوباره پر کردن قالب ها با خمیر کمی استفاده کنید.
4. پخت کیک: تهیه کیک با قالب های کوچک به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر در دمای 170 درجه سانتی گراد و لازم است. پس از پخت، قبل از این که قبل از اینکه از قالب ها خارج شوند، باید کاملاً خنک شوند.
5. تزئین کیک: حالا به شما است که در جهت تزئین کیک خود از توپ های خامه، شوکولاته، خمیر اشکال نگاری و یا انواع دیگر تزئینی استفاده نمایید.
با استفاده از راهنمایی های فوق، شما به راحتی می توانید کیک های خوشمزه و جذابی با قالب های کوچک تهیه کنید. از این طریق می توانید به شیک تر کردن ظاهر دستورالعمل تهیه کیک خود بپردازید.
نحوه پخت کیک با قالب های کوچک
پختن کیک با قالب های کوچک یکی از روش های خوشمزه برای لذت بردن از کیک و استفاده از آن به عنوان خوراکی میان وعده است. نحوه پختن کیک با قالب های کوچک نسبت به پختن کیک در قالب های بزرگ، کمی متفاوت است.
ابتدا برای پخت کیک با قالب های کوچک، باید قالب های کوچک خود را آماده کنید. می توانید از قالب های کاغذی، سیلیکونی و یا فلزی استفاده کنید. در صورت استفاده از قالب های فلزی، باید آن ها را با روغن یا پوشش غیر چسب روی قالب پوشانده و سپس آن ها را پر کنید.
پس از آماده کردن قالب ها، باید مواد اصلی کیک را آماده کنید. این شامل تخم مرغ، شکر، کره، آرد و پودر کاکائو است. برای مخلوط کردن این مواد، می توانید از میکسر استفاده کنید و یا آن ها را به صورت دستی با هم مخلوط کنید.
بعد از آماده کردن مواد، باید آن ها را در قالب های کوچک پر کنید. در صورت استفاده از قالب های کاغذی یا سیلیکونی، می توانید آن ها را به اندازه یک قاشق معمولی پر کنید. در صورت استفاده از قالب های فلزی، حدود چهار پنج اما ده سانتی متر از جمعیت را برای پر شدن قالب استفاده کنید.
سپس، باید قالب های کوچک را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید. زمان پخت کیک بستگی به اندازه واحد قالب دارد، اما به طور کلی نیم تا سه چهارم ساعت برای پخت کامل کیک کافی است. سپس می توانید از قبل آماده شده های خود به عنوان خوراکی لذت ببرید.
استفاده از قالب های کوچک یک روش جذاب برای پخت کیک است که به شما اجازه می دهد تا به راحتی و با اندازه مناسب، کیک لذیذی بپزید. با دقت در نحوه پر کردن قالب ها و پخت کامل کیک، می توانید از بهترین نتیجه ها برخوردار شوید و نتیجه کیک از دید چشم و دل شما، عالی باشد.
آموزش تهیه کیک با قالب های کوچک
تهیه کیک به عنوان یکی از شیرینی های محبوب و پرکاربرد در روزمره خانواده ها، تاکنون مورد توجه بسیاری از علاقمندان به طبخ و پخت شیرینی ها قرار گرفته است. قالب های کوچک تبدیل به یکی از بهترین و مناسب ترین ابزارهای استفاده شده در تهیه کیک های کوچک شده اند. با توجه به اینکه با استفاده از قالب های کوچک، می توان انواع کیک هایی با طعم و دسر ضمیمه های مختلف، به صورت ساده و سریع تهیه کرد، این ابزار به یکی از محبوب ترین ابزارهای طبخ شیرینی ها بدل شده است.
در ادامه، باید به این نکته اشاره کرد که تهیه کیک با استفاده از قالب های کوچک نیازمند رعایت چند قانون و نکته خاص است. جامعه علاقمندان به طبخ شیرینی ها باید با این مطالب آشنا شده و از رعایت آن ها در هنگام تهیه کیک ها در قالب های کوچک، پیروی کنند.
از اموری که باید در تهیه کیک با قالب های کوچک به آن توجه شود، اندازه و عمق قالب ها است. قالب های کوچک باید در ابعاد مناسبی انتخاب شوند وعمق مناسب داشته باشند تا کیک به هنگام پختن در داخل آنها از حجم مناسبی برخوردار باشد. در ضمن، دمای فر و زمان پخت کیک نیز باید با توجه به اندازه و عمق قالب ها تنظیم شود. با رعایت این نکات، می توان کیک های جذاب و لذیذی با استفاده از قالب های کوچک تهیه کرد.
راهنمایی در تهیه کیک با قالب های کوچک
تهیه کیک با قالبهای کوچک، یکی از روشهای جذاب و خلاقانه برای پذیرایی از مهمانان است. این روش در تهیه کیک، برای جلب توجه و ایجاد احساس خاصی در بین مهمانان بسیار مؤثر است. در این روش، از قالبهای کوچک که معمولاً از جنس فلزی هستند و در سایزهای مختلف در دسترس هستند، استفاده میشود. اما اولین قدم در این روش، آماده سازی کیک مناسب برای قالبهای کوچک است.
ابتدا میتوانید از دو مواد اصلی برای تهیه کیک خود استفاده کنید: آرد و شکر. در بخش اول، همه مواد را به همراه کره، تخم مرغ، شیر و ..تاریک کنید و آن را مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن، از آنجایی که قالبهای کوچک رطوبت کمی نیاز دارند، حتما شکلات را به خلیط اضافه کنید.
برای تهیه دو قالب کوچک، یک کارگاه کوچک به ابعاد مناسب بگیرید. سپس با استفاده از پودر قند، شکل قالبهای خود را برای برداشتن کیک بشویید. در این مورد، بهترین روش برای قالبهای کوچک، چیدن کاغذ آجری روی خود قالب است.
پس از برداشتن کیکها از قالبهای کوچک، میتوانید با کرم پودری وزنیزهی شکلات برای تزئین بهکار گیرید. نکته مهم در این روش، برداشتن کیک از قالبها به شکل دقیق است. بهتر است که قبل از این کار، قالبها را با دستمال کاغذی پوشانده و سپس کیکها را بردارید.
از این روش برای تهیه کیک برای جشنها و ترحیمهای مختلف میتوان استفاده کرد. با این روش، مهمانان شما میتوانند از یک شیرینی کوچک در یک نفس لذت ببرند.
مراحل پخت کیک با قالب های کوچک
با استفاده از قالب های کوچک، پخت کیک به عنوان یکی از پرطرفدارترین و شیرینترین شیوههای خاموشی است که در هر مناسبت و جشنی در خانه ها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش، کیک از مواد اولیهی ساده و رایجی مانند آرد، بیکینگ پودر، شکر، تخم مرغ، وانیل و... تهیه و سپس در قالب های کوچک مینیاتوری، برای مدتی درون فر قرار داده میشود. همچنین، اگر بخواهیم، میتوانیم به انواع مختلفی عطر و طعم به این کیک بخشید.
در ابتدا، باید قالب های کوچکی را انتخاب کنیم که به دلخواه مان هستند. برای این کار میتوان از قالب های سیلیکونی، پوشکی یا شیشهای بهره گرفت. هر قالبی که برای مدت چند دقیقه درون فر تحمل بالایی داشته باشد میتواند مورد استفاده قرار گیرد. سپس، قالبها را به طور کامل روغن کنیم و روی یک سینی آماده برای پخت کیک قرار دهیم.
سپس، مواد اولیه را به میزان مورد نیاز اندازه گیری کرده و در یک کاسه با هم مخلوط کنیم. در ادامه، تخم مرغها را با یک میکسر مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کنیم تا به یک خمیر نرم و صاف تبدیل شود.
در این مرحله، میتوانیم به خمیر اصلی، انواع مختلفی از پودر کاکائو، پودر تنباکو، طعم دهندههای مختلف و... اضافه کنیم. بعد از این کار، خمیر را به طور یکنواخت در قالب های مورد نظر بریزیم و آنها را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهیم. بعد از اینکه کیکها خنک شدهاند، آنها را از داخل قالب ها خارج کرده و با تزئین برای سرو کنار چای یا قهوه درست کنید.
در نهایت، با تزئین شدن کیکهای کوچک با تازه و خوشمزه ترین میوهها، شیرینی جالب و دلچسبی برای سرو در جشن شما فراهم میشود. امیدواریم با این توضیحات میتوانید طعم فوق العادهی کیک با قالب های کوچک را تجربه کنید.
تکنیک های تهیه کیک با قالب های کوچک
تهیه کیک با قالب های کوچک از تکنیک های مختلف و جذابی است که در آشپزی به کار میرود. یکی از مزایای استفاده از قالب های کوچک برای تهیه کیک این است که بیشتر افراد به دلیل ابعاد کوچک آن، از آن لذت بیشتری میبرند. همچنین، میتوان برای جشنهای کودکان، مراسم عروسی و مانند آن از این نوع کیک استفاده کرد.
برای تهیه کیک با قالب های کوچک، اولین چیزی که باید انجام داد انتخاب قالبهای مناسب است. قالب های کوچک معمولاً بسیار ظریف هستند و به دلیل اینکه از جنس سیلیکون هستند محیطی بهتری برای پختن کیک ارائه میدهند. قالب های سیلیکونی همچنین عمر طولانیتری نسبت به قالب های فلزی دارند.
پس از انتخاب قالب کوچک، با استفاده از دستگاه مخصوص یا میکسر، ترکیب خمیر کیک تهیه میشود. بعد از ترکیب کردن مواد، خمیر در قالب ها به ترتیب ریخته میشود و سپس به فر میروند. با توجه به اینکه اندازه کوچکی قالب ها کوچک است، زمان پختن کمتری نیاز دارند و اگر در لایههای نازک و متعددی پخته شوند، میتوان از نرمی و خوشمزهبودن آنها هم لذت برد.
در نهایت پس از پخت و عرضه کیک ها به میهمانان، میتوانید از حبابهای صورتی، شیری و سفید و نباتهای مختلف برای آرایشدهی و افزایش جذابیت ظاهری کیکهای خود استفاده کنید و همه را به دنبال لذت بردن از این کیکهای خوشمزه، دعوت کنید.