مواد لازم برای تهیه کیک افغانی
کیک افغانی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. برای تهیه این کیک به تعدادی مواد اساسی نیاز است. این مواد شامل:
1. آرد: یک لیوان آرد خام از نوع تخم مرغی مورد نیاز است. باید آرد را با مراقبت استفاده کرده و به میزان دقیقی اندازه گیری شود.
2. شکر: یک لیوان شکر خام نیز برای تهیه کیک مورد استفاده قرار میگیرد.
3. روغن: برای تهیه کیک افغانی از روغن نباتی استفاده میشود. سه چهارم لیوان روغن نباتی کافیست.
4. جوانههای کنجد: برای تزیین کیک افغانی و بهبود طعم آن از چند قاشق جوانه کنجد استفاده میشود.
5. پودر پخت کیک: پودر پخت کیک یکی از مهمترین موادِ تهیه کیک است که فقط به میزان یک و نیم قاشق چایخوری نیاز داریم.
6. پنیر پیتزا: یک لیوان پنیر پیتزا به کیک افغانی و خصوصا بافت آن طعم خوبی میدهد.
7. کره: یک قاشق کره نیز برای بستن طعم کیک افغانی به کار میرود.
8. زردچوبه: برای بهبود رنگ و طعم کیک افغانی، از زردچوبه استفاده میکنیم.
همچنین، بعضی از آدامس ها، خشکبار، کنجد خرد شده، کشمش، سرکه ی سیب، پودر بیکینگ و کره ی بادام زمینی می تواند به عنوان تزیین کیک افغانی استفاده شود. با استفاده از این مواد و دنبال کردن دقیق روش تهیه، میتوانید کیک افغانی شیرین و خوشمزهای درست کنید.
نحوه تهیه پودر بادامی
تهیه پودر بادامی یکی از روش های مفید برای استفاده از بادام است. پودر بادامی می تواند در تهیه شیرینی ها، کیک ها و کلوچه ها بکار رود و یا به عنوان یک مواد اصلی در تهیه فراورده های دیگر مانند ویفر و چیپس بادامی استفاده شود. در ادامه به روش های مختلف تهیه پودر بادامی پرداخته می شود.
روش اول: تهیه پودر بادامی با استفاده از ماشین خانگی
برای تهیه پودر بادامی با استفاده از ماشین خانگی، نیاز به بادام تازه و خام دارید. پس از خرد کردن بادام ها در ماشین خانگی، آن ها را برای حدود چند دقیقه توقف بدهید و سپس پودر بادامی را درون ماشین خارج کنید. برای کسب نتیجه بهتر، پودر بادامی ها را برای حدود یک دقیقه دیگر ادامه دهید.
روش دوم: تهیه پودر بادامی با استفاده از آسیاب چکشی
برای تهیه پودر بادامی با استفاده از آسیاب چکشی، بادام ها را به نازل آسیاب انتقال دهید و سپس با استفاده از دستگاه، آن ها را خرد کنید. در صورتی که محتویات آسیاب به دستگاه متصل شده احتیاج تازه شد، آن را با گندم دستگاه ، برچسب لوله تخلیه پر کنید.
روش سوم: تهیه پودر بادامی با استفاده از بادام خشک شده
در این روش، بادام ها را در ابتدا به طور کامل خشک کرده و سپس آن ها را در یک ظرف درشت خرد کنید. پودر بادامی را در برابر حرارت مستقیم قرار ندهید تا از بین نروند.
در نهایت بهتر است پودر بادامی را در ظروف با در محیط خشک و خنک نگهداری کنید. تهیه پودر بادامی برای استفاده های مختلف، از جمله تهیه خوراکی هایی همچون انواع شیرینی و کیک و همچنین دستورالعمل های تهیه ویفر و چیپس بادامی از اهمیت بالایی برخوردار است.
نحوه تهیه شیرینی بادامی
شیرینی بادامی یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب در ایران است. در این شیرینی از بادام، شیر، روغن و نان هم استفاده میشود. با دنبال کردن مراحل زیر میتوانید به راحتی شیرینی بادامی خود را درست کنید:
مواد لازم:
- بادام خشک شده: ۲٫۵ کیلوگرم
- نان تر: ۵ برش
- شیر: ۵ لیوان
- روغن: نیم لیوان
- شکر: ۲ لیوان
روش تهیه شیرینی بادامی:
۱- ابتدا بادامها را در حدود ۱ ساعت در آب خیس میکنیم.
۲- بعد از آبکشی بادامها را به همراه نان تر در یک ماهیتابه میریزیم.
۳- شیر را به همراه شکر در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و به همراه روغن به ماهیتابه اضافه میکنیم.
۴- محتویات ماهیتابه را به روی حرارت ملایم قرار میدهیم و همه چیز را با هم مخلوط میکنیم.
۵- شیرینی بادامیمان را به مدت حدود ۱ ساعت در حرارت ملایم پخته و سپس آن را از روی حرارت برمیداریم.
۶- شیرینی بادامی را به مدت ساعتی خنک کرده و سپس آن را برشهای مرغوبی با اندازه دلخواه خودتان بریده و سفره آماده کنید.
با دنبال کردن این مراحل، با شیرینی بادامی خوشمزه و شیرینی دلخواه خود آشنا شده و میتوانید آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
نحوه تهیه شیرینی تافه
نحوه تهیه شیرینی تافه
شیرینی تافه به عنوان یک شیرینی سنتی ایرانی معروف است که در مراسمها و جشنهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. این شیرینی با نوعی خمیر خاص تهیه میشود که در آن از موادی مانند آرد، بادام، پیاز، عرق گلمحمدی و... استفاده میشود. در ادامه به تفصیل روش تهیه این شیرینی را شرح میدهیم.
مواد لازم:
- آرد 500 گرم
- شکر 400 گرم
- بادام خام 200 گرم
- پیاز یک عدد
- روغن مایع 200 میلیلیتری
- یک قاشق عسل
- یک قاشق عرق گلمحمدی
- نمک
روش تهیه:
ابتدا بادام خام را خرد کرده و درون ظرفی ریخته و روغن مایع را به آن اضافه کنید. سپس پیاز را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. سپس عرق گلمحمدی و عسل را همراه با نمک به مواد اضافه کنید و تمام آنها را با هم مخلوط کنید.
سپس آرد را به کمک آب به خمیری یکدست تبدیل کنید و به شکل یک تخم مرغی شکل دهید. سپس خمیر را به دو نیمکره شکل داده و در دو ظرف مجزا گذاشته و روی آنها پلاستیک بپوشانید تا خمیر خشک نشود.
بعد از گذشت 12 ساعت، با استفاده از رولینگ پین تخم خمیر را به ضخامت 2-1 سانتیمتر باز کنید. سپس با نوک لیوانی دائرههایی به قطر 2-3 سانتیمتر از خمیر برش دهید و آنها را در پارچیهای فریزر قرار داده و برای ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
در مرحله بعد ، شکر را به همراه آب تا حدی که شکر جذب آب نکند داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بریزید تا شکر کاملا حل شود. سپس دائرههای خمیر را به داخل شکر گرفته و آنها را برای حدود ۲۰ دقیقه درون قابلمه گذاشته تا تافه شکر است و خاموش بگذارید.
بعد از خنک شدن تافه، میتوانید آن را با ماست، شیرینینان و یا روغن هندوانه سرو کنید.
در نهایت پس از تدابیر و استفاده از اجزاء مناسب، شیرینی تافه آماده خوردن است.
بنابراین، تهیه شیرینی تافه در ظاهر سخت میتواند به نظر برسد، اما با همه مواد و تکنیکهای مناسب، میتوانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه صفحات کیک
تهیه صفحات کیک، یکی از شیرینی های پر طرفدار بین خانواده ها و میهمانان است. طرز تهیه صفحات کیک بسیار ساده و با اجزای پایه شامل آرد، شکر، تخم مرغ، پودر کاکائو و ... انجام میشود. در این مطلب مراحل تهیه صفحات کیک به طور کامل توضیح داده میشود.
مواد لازم برای تهیه صفحات کیک عبارت هستند از: یک لیوان آرد، یک و نیم لیوان شکر، سه عدد تخم مرغ، یک چهارم فنجان روغن، یک قاشق چایخوری پودر کاکائو و یک قاشق چایخوری پودر شیرین کننده.
ابتدا میتوانید تخم مرغ را بهصورت تفنگی در پیشه مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کنید و سپس برای حاصل کردن ترکیب یکدست، مواد را به کمک میکسر خوب مخلوط کنید. پس از خمیر شدن مواد، روغن را به آن اضافه کنید و دوباره همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید تا ترکیب خمیر یکدست شود.
به هر حال، باید خمیر را در قالبی که به آن پاکت کیک میگویند، قرار داد. برای این کار از یک قالب مدور استفاده کنید و به دلخواه میتوانید با کاکائو و شکر، برای تزیین کیک، از بالا سیروی کنید. پس از برش کلی، قطعات کیک را بر روی روزنامه آماده شده قرار دیده، ترک کنید تا برای سرویس آماده شوند. این طوری می توانید بهصورت سریع و آسان صفحات کیک را تهیه کرده و به مهمانان خود داده و یا به عنوان شیرینی در خانه لذت بردید.
طرز تهیه خامه پودری
خامه پودری یکی از محصولاتی است که به منظور استفاده در آشپزی بسیار کاربردی است. این محصول در واقع نوعی پودر خشک است که با اضافه کردن آن به آب و مخلوط کردن، خامهای به دست میآید که ماندگاری بیشتری نسبت به خامه تازه دارد. در ادامه، روش تهیه خامه پودری را شرح میدهیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه خامه پودری شامل پودر نشاستهای، پودر شیر، شکر و کره پودری است. برای شروع، نیاز است تمام این مواد به طور دقیق و با توجه به مقدار مورد نظر مازاد باشند. سپس، در یک ظرف، پودر شیر، پودر نشاستهای و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس، میتوانید کره پودری را به این مواد اضافه کنید. توصیه میشود که کره پودری ضرورتاً با کیفیت بالا باشد تا بتوانید خامه پودری با کیفیتی بالا تولید کنید. سپس با استفاده از میلهی همزن، همهی مواد را به هم بزنید تا یک ترکیب یکدست به دست آید. سپس، تخلیه الماسهای خامه پودری تولید شده را در یک جای خشک و خنک در نظر بگیرید.
با توجه به اینکه خامه پودری دارای طعم و بوی ملایم شیرین است، ممکن است بخواهید برای سلیقهی خود با دیگر مواد و افزودنیها نیز آن را تکمیل کنید. از این ترکیب به عنوان خامهی شیرین، در تهیه کیکها، شیرینیها و دیگر خوراکیهای خانگی مختلف استفاده کنید و از مزایای طولانی مدت این محصول برای ذائقهی غذایی خود بهرهگیری کنید.