1. طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از آرد سفید
تهیه کیک اسفنجی با استفاده از آرد سفید یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین دسرها در جامعه ماست که کمتر کسی پیدا میشود که کیک اسفنجی را دوست نداشته باشد. این نوع کیک بافتی، نرم و خوشمزه ای است که با توجه به طعم و مواد افزوده شده به آن، میتواند یکی از بهترین انتخابها برای مهمانیها، تولد، سالگرد، جشنها، هدیه و چندین مناسبت دیگر باشد.
برای تهیه این کیک میتوان از آرد سفید استفاده کرد. برای شروع، باید تمامی مواد لازم برای تهیه کیک را در دسترس داشته باشیم. موادی همچون آرد سفید، بیکرپودر، تخممرغ، شکر، وانیل، شیر و روغن مورد نیاز هستند. پیش از آماده کردن تخممرغ و شکر، باید فر را درجه بندی ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرد و نیز در کاسهای آرد، بیکرپودر، وانیل را باهم مخلوط کرده و برای استفاده ذخیره کنیم.
حال به سراغ آماده کردن تخممرغ و شکر میرویم. باید تخم مرغها را در کاسهای جداگانه قرار داده و بعد به همراه شکر به کمک میکسر، به طور مرتب و به خوبی با هم مخلوط کنیم تا مرغابی های تخم مرغ کاملاً توری شده شوند. سپس، به آهستگی مواد آردی که ذخیره کرده بودیم را به مواد تخم مرغی بیفزاییم و با هم مخلوط کنیم تا روغن و شیر را بهتر بتوانیم به آن اضافه کنیم. این عمل با توجه به نیاز به حجم بالایی از هوای داخل خمیر انجام میشود.
در مرحله بعد، باید خمیر را به بیکینگ تایم دهیم، سپس آن را به گونه ای تقسیم کنیم که همگی اندازه یکسان داشته باشند و برای مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه به مدت ۱۷۰ درجه در فر ما قرار دهیم. پس از اتمام باید کیک را از فر برداریم و بعد از سرد شدن آن را تزئین کنیم. حال کیک شما آماده سرو شدن است. با تهیه و سرو این کیک میتوانید به میهمانان خود لذت دهید و لحظات خوبی را با هم در کنار یک فنجان چای سپری کنید.
2. طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از آرد گندمی
تهیه کیک اسفنجی با استفاده از آرد گندمی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید در هر مناسبتی سرو کنید. برای شروع، باید یک تخم مرغ در یک قابلمه همراه با یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر قرار دهید و مخلوط کنید تا تخم مرغ به صورت خام مخلوط شود. سپس آرد گندمی را با بیکینگ پودر و پودر شکر مخلوط کرده و به مواد خمیری اضافه کنید. سپس تخم مرغ همراه با وانیلی که از قبل آماده شده، را به مواد خمیری اضافه کنید و همه چیز را با میکسر به خوبی مخلوط کنید تا خمیر اسفنجی ایجاد شود.
حال، با استفاده از یک فر، باید خمیر را در قالبی که آماده شده، ریخت و آن را در فر قرار دهید. به مدت 35-40 دقیقه، کیک را در دمای 175 درجه سانتیگراد پخته و سپس آن را از فر خارج کرده و روی یک سطح صاف پوشیده شده با كاغذ روغنی برای یخ خوردن پیچیده شود.
بعد از یخ خوردن، کیک اسفنجی را می توانید با انواع مربا، کرم چیزی، سس شکلات و دیگر تزئینات سرو کنید. به همین دلیل، تهیه کیک اسفنجی با استفاده از آرد گندمی برای هر فردی که به دنبال یک دسر لذیذ، سریع و آسان است، یک گزینه عالی است.
3. طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از روش خمیری
کیک اسفنجی به عنوان یک دسر پرکاربرد و محبوب، از مرغوب ترین دسرها محسوب میشود و با روشهای مختلفی میتوان آن را تهیه کرد. یکی از روشهایی که بسیار مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از روش خمیری میباشد که در ادامه به توضیحات بیشتری در این زمینه خواهیم پرداخت.
اولین مرحله در تهیه کیک اسفنجی با استفاده از روش خمیری، ترکیب زدن تخممرغ، شکر و وانیل است که با استفاده از مخلوط کن در سرعت بالا به مدت پنج دقیقه مخلوط شوند. سپس تخممرغ باید یک به یک به مواد خشک یعنی آرد، پودر قند و بیکینگ پودر، اضافه شود. برای این که خمیر از هم جدا نشود و نرم ماند، باید نازک و مرطوب باشد. برای بدست آوردن این خامه، باید یک قاشق تکه تکه کرده و به همراه یک سالاد بپوشید تا نرم شود.
واکنش نینجا: در اینجا، برای توضیح بهتر، باید یک توضیح کوتاه در مورد خامی خرد شده و آرد داده شود.
وجود خامه سبب میشود که کیک اسفنجی با استفاده از روش خمیری نرم تر و خوشمزه تر شود. برای پیادهسازی این روش، باید خامه نرم را به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. بعد از آن، آرد، بیکینگ پودر و نمک را درون مواد خشک ترکیب کنید و به خامه اضافه کنید و تمام آن را با هم مخلوط و تا زمانی که یکی باشد و خامه به خوبی از آرد یا هر چیز دیگر جدا نشود، باز هم در سرعت بالا به مدت پنج دقیقه هم زده شود. در این مرحله، میتوانید برای افزایش مزه کیک، عصاره لیمو تنظیم شده و آب ثابت را اضافه کنید.
واکنش نینجا: با پایبندی به این مراحل، میتوانید یک کیک اسفنجی با استفاده از روش خمیری شکل دهید که به راحتی قابل برش و دکوراسیون است. در نهایت، میتوانید این کیک را با پودر قند یا شکلات رساندی پوشانید و سرو کنید.
4. طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از تخم مرغ کامل
کیک اسفنجی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین شیرینیهاست که در بسیاری از مناسبات و جشنهای خاص سرو میشود. در این رسم، تخم مرغ کامل یکی از مهمترین عاملها در تهیه کیک اسفنجی است که نقش بسیار زیادی در ایجاد سرما و حجم پنیره این شیرینی دارد. در ادامه به روش طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از تخم مرغ کامل میپردازیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه کیک اسفنجی شامل تخم مرغ کامل، شکر، آرد، و بیکینگ پودر هستند. در ابتدا، تخم مرغ کامل را با شکر تازه و نرم خوب مخلوط کنید. در ادامه، تدریجاً آرد را به مواد خمیری خود اضافه کنید و با استفاده از میکسر و با سرعت کم بخوبی مخلوط کنید. در این مرحله شما میتوانید یک قطره وانیل و یا لیمو ترش را به خمیری خود اضافه کرده و به دلخواه طعمی را برای خود به این شیرینی بدهید.
سپس، مرحله بعدی در طرز تهیه کیک اسفنجی، اضافه کردن بیکینگ پودر است. بیکینگ پودر جزء مهم خمیر کیک است که به آن حجم و سرما میدهد. در این مرحله، یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر را به خمیری خود اضافه کنید و مخلوط کنید.
بعد از تهیه خمیری خود، میتوانید آن را به یک قالب کیک اسفنجی مناسب بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر پخته شود. پس از پخته شدن، کیک اسفنجی خود را از قالب خارج کرده و سرو کنید.
در نهایت، برای افزایش طعم و ظاهر کیک اسفنجی، میتوانید با استفاده از قوطی خامه، کیک اسفنجی خود را تزئین کنید. البته میتوانید از تخم مرغ کامل برای تهیه خمیر کیک اسفنجی خود استفاده کنید و همچنین سعی کنید از بهترین مواد ممکن برای تهیه کیک استفاده کنید تا طعم و کیفیت این شیرینی فوقالعادهتر شود.
5. طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از تخم مرغ و آرد سفید
کیک اسفنجی یکی از محبوبترین دسرهایی است که میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. این کیک با استفاده از تخم مرغ و آرد سفید تهیه میشود. در ادامه، طریقه تهیه این دسر پر طرفدار را به شما توضیح خواهیم داد.
برای تهیه کیک اسفنجی با استفاده از تخم مرغ و آرد سفید، لازم است ابتدا تخم مرغها را با مقداری شکر خوب و سفت پف کنید. سپس آرد سفید را اضافه کرده و آن را به آرامی با تخممرغها مخلوط کنید. اگر مایل هستید، مقداری وانیل نیز میتوانید به این خلیط اضافه کنید.
سپس این خلیط را به مدت تقریباً ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در داخل فر بپزید. بعد از پختن، کیک را از فر خارج کنید و برای خنک شدن در محیطی خنک قرار دهید. سپس میتوانید کیک را با گلچینی از میوههای تازه، کرم خامهای، یا مواد دستساز دیگر پذیرایی کنید.
در نتیجه، با دنبال کردن این مراحل ساده، میتوانید کیک اسفنجی با استفاده از تخم مرغ و آرد سفید خانگی خود را به راحتی تهیه کنید و از آن در محیطی دلپذیر استفاده کنید.
6. طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از فریزر
برای تهیه کیک اسفنجی از فریزر، ابتدا باید با توجه به تعداد نفراتی که قرار است برای آن کیک تهیه شود، تعداد مواد لازم را محاسبه کنیم. به طور کلی برای هر تخم مرغ، یک پیمانه آرد و شکر و یک قاشق چایخوری پودر کیک به مواد لازم افزوده میشود.
بهتر است تمام مواد را در یک میکسر با هم مخلوط کرده و پس از آن نیمی از آن را در قالب کیک مورد نظر ریخته و در فریزر قرار دهیم. بعد از 20 دقیقه از فریزر خارج کرده و سبزی و دوباره در فریزر قرار میدهیم. در این مرحله بهتر است برای اطمینان از ماندگاری سبزی، آن را در یک کیسه محکم بسته و سپس در فریزر قرار دهیم.
بعد از حدود یک ساعت، باز هم کیک را از فریزر خارج کرده و با استفاده از شانه عسل و یک قاشق صاف پر کرده و مجدداً در فریزر قرار میدهیم تا به خوبی بخش خرمایی یا خشکی پیدا کند. بعد از حدود دو ساعت، کیک آماده به خدمتگذاری است. با تزئین کردن کیک با میوههای سرد و تازه و شیرین، این کیک اسفنجی را میتوان به شکلی جذاب دلچسب تر کرد.