طرز تهیه کیک اسفنجی ساده بدون استفاده از فر
تهیه کیک اسفنجی بدون استفاده از فر، یک روش ساده و بدون نیاز به تجهیزات پیچیدهای است که همه میتوانند از آن استفاده کنند. برای تهیه این کیک، ابتدا باید تمام مواد را آماده کنیم. این مواد شامل تخم مرغ، شکر، آرد، پودر کیک، روغن و شیر هستند.
در یک میکسر، تخم مرغ و شکر را به همراه یک قاشق آب گرم راه میاندازیم تا حجم آنها افزایش پیدا کند. در ادامه، به موادی که در میکسر قرار دارد، آرد، پودر کیک و روغن را اضافه کرده و همهی مواد را با هم مخلوط میکنیم. در این مرحله، شیر به تدریج به مواد اضافه میشود و مواد با یکدیگر مخلوط میشوند تا حجمی سفت و بافتی بدست آیند.
حالا باید برای پختن کیک، یک قابلمه مستطیلی به اندازه کیک تهیه شده را روی حرارت قرار دهیم. باید جلوی حرارت خاموش بود و سپس کاغذ روغنی را روی آن قرار دهیم. از خمیری که قبلا در مرحله قبل، تهیه کردهایم، برای پختن کیک در قابلمه استفاده میکنیم.
حالا که قابلمه آماده شده است، مخلوط خمیر کیک را داخل آن پخش میکنیم و آن را روی حرارت قرار میدهیم. باید به کیک نظارت داشته باشیم و موقعی که جلوی کیک سفت شده، آن را به سمت دیگر بچرخانیم تا کیک کامل پخته شود.
با انجام این مراحل ساده، میتوانیم یک کیک اسفنجی ساده و لذیذ تهیه کنیم. در آخر نیز، کیک را از قابلمه خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس از روی آن کره یا شیرینیپزی به عنوان دسر سرو میکنیم.
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در قابلمه
کیک اسفنجی ساده در قابلمه یکی از راحتترین دسرهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. با تکنیکهای ساده و مواد تهیه شده از قبل، میتوانید در کمتر از یک ساعت یک کیک عالی و لذیذ برای دوستان و خانوادهتان تهیه کنید.
ابتدا باید تمامی مواد لازم را در دسترس داشته باشید. بهتر است برای تهیه کیک از آرد سفید استفاده کرده و قطعات نرم کره را به مواد خشک اضافه کنید تا دسته کیک خوبی را تشکیل دهد.
سپس شروع به مخلوط کردن مواد خشک و مرطوب میشوید. ابتدا دستگاه استفاده کرده، و سپس با یک قاشق همه مواد را در ظرفی ترکیب میکنید تا به یک مایع یکنواخت برای کیک اسفنجی برسید.
حال استفاده از قابلمه را فراموش نکنید. پانسمان لحظات کوتاهی در قابلمه خوب و بهبوددهنده می باشد و باعث میشود که کیک اسفنجیتان خوب و به شکل خوبی در بیاید. برای این کار، یک قابلمه استفاده نمایید که به قطر ۲۲ تا ۲۴ سانتیمتر داشته باشد و به طور بهتر دارای پوشش ضد چسب باشد.
یکبار دیگر سبکتان باید آرام باشد! خوب مواد خود را در قابلمه ریخته و توجه داشته باشید که حداکثر به ۲/۳ ارتفاع قابلمه را در خود پر کنید. حرارت را به حرارت متوسط درآورید و کیک تا ۴۰ دقیقه در نظر داشته باشید. روشی دیگر برای این کار این است که با نوک چاقوی خود در کیک فرو برده و اگر بر لبه ان برایتان چسبید، آماده خوردن کیکتان میباشد!
پس از خروج کیک اسفنجی از قابلمه، آن را به اندازه ی دلپذیر خود کنده و تزیین کنید. میتوانید از شکلاتهای خرد شده، شیرینیجات، هلیلهای آسیاب شده و مقدار کمی قهوه یا روغن دوست داشتنی استفاده کنید.
در نهایت، این کیک اسفنجی ساده در قابلمه به بستنی یا بن دارو یا قهوه و نباتات کنار آب داغی کامل خود تکمیل میشود. بنابراین، این یکی از آسانترین و خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید در خانه تهیه کنید.
راهنمایی برای تهیه کیک اسفنجی ساده در تابه
آموزش تهیه کیک اسفنجی ساده در تابه
کیک اسفنجی به عنوان یکی از محبوبترین خوراکی های نوع شیرین می باشد که در تقریبا تمامی جشن ها و مراسم های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا یک راهنمایی برای تهیه کیک اسفنجی ساده در تابه ارائه شده که با دنبال کردن آن می توانید به راحتی و با عملکرد سریع، کیک خود را تهیه کنید.
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ
- 1/2 پیمانه شکر خرد شده
- 1 پیمانه آرد سفید همیشه خوراکی
- 1/2 قاشق چایخوری پودر همبر و پودر کنجد
- 1/2 قاشق چایخوری پودر شیرین (پودر کاهویی)
- ربع پیمانه یا 50 گرم مسیر مایع آب پنیر
روش تهیه:
1. ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک میکسر ترازو ریزان کنید و به مدت حدود 10 دقیقه خوب میکس کنید تا مخلوط بازتاب خمیر و خوب خمیری شود.
2. در یک کاسه جداگانه، آرد، همبرگر، پودر شیرین و مایع برنج مخلوط کنید.
3. حالا، به آرامی خمیر تخم مرغ را به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و هم در حالی که حرکت داشته باشید، خوب کنید تا مواد کاملا با هم تلفیق شوند.
4. در نازلترین حالت، خمیر را به تابه حرارتی داغی منتقل کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.
5. پس از 10 تا 15 دقیقه، کیک شما آماده خواهد شد. می توانید با چاقو یا یک ابزار برش آن را برید و در کنار چای داغ و دیگر خوراکی های دلخواه سرو کنید.
با این راهنما می توانید به راحتی و با عملکرد سریع، کیک اسفنجی ساده را در تابه تهیه کنید. با توجه به سادگی تهیه کیک، می توانید به آن تنوع های مختلفی اضافه کنید و مثلا میوه های خشک، شکلات خرد شده و یا کره بستنی را به آن اضافه کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی با استفاده از ماکروویو
تهیه و پخت کیک اسفنجی با استفاده از ماکروویو، یکی از روش های سریع و آسان است که در صورت عدم دسترسی به فر و یا کمبود زمان می تواند بسیار کارامد باشد. در ادامه، مراحل تهیه کیک اسفنجی با استفاده از ماکروویو توضیح داده شده است:
مرحله اول: مواد لازم را جمع آوری کنید:
برای تهیه کیک اسفنجی با استفاده از ماکروویو، موادی مانند تخم مرغ، شکر، آرد، پودر کاکائو، شیر، وانیل، روغن و پودر پخت مورد نیاز است. اطمینان حاصل کنید که تمامی مواد را درست محاسبه کرده و آماده آشپزی شده اند.
مرحله دوم: مواد را با هم مخلوط کنید:
در این مرحله، تخم مرغ ها و شکر را به یکدیگر اضافه کنید و با یک مخلوط کن یا همزن برای حدود سه دقیقه میکس کنید تا مواد به خوبی بلند شوند و حجم بگیرند، سپس پودر کاکائو را اضافه کنید و همزن کرده و به آرامی آرد را به مواد اضافه نموده و با ترکیب مخلوط کنی یا همزن به طوری که مواد بههم بپیوندند ادامه دهید.
مرحله سوم: کاربردِ ماکروویو:
قبل از اینکه مخلوط را در قالب کیک بریزید، واکس کنید و چندتایم بر روی یک برگ آلومینیومی قرار داده و مایکروویو را به توان پایین تنظیم کنید. کیک را مدتی درون مایکروویو بگذارید، سپس آن را برداشته و بر روی ظرفی که از پیش گرم شده نمودید کیک را بریزید و دوباره بر روی آلومینیوم و آن را در مایکروویو قرار دهید. کیک را تا زمانی که آماده باشد در مایکروویو گذاشته و پس از اتمام زمان، آن را برداشته و پنیر های آماده شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم: سرو کردن کیک:
بعد از گذشت مراحل پخت، کیک را کاملا خنک کنید، سپس آن را از قالب خارج کرده و با قیف کاغذی برش دهید. کیک را با شیرینی، کرم و یا میوه جات تزئین کنید و به عنوان وعده شیرین سرو کنید.
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با طعم شکلات
برای تهیه کیک اسفنجی با طعم شکلات، مواد لازم شامل 3 عدد تخم مرغ، 1 فنجان شکر، 1 و 1/4 فنجان آرد، 1/2 فنجان کاکائو پودر، 1/2 قاشق چایخوری پودر هویج، 1/2 قاشق چایخوری پودر شیرینکننده، 1/4 قاشق چایخوری نمک، 2 قاشق چایخوری وانیل اکستراکت، 1/2 فنجان روغن و 1/2 فنجان آب میباشد.
پس از اینکه مواد مذکور را آماده کردید، در مرحله اول تخم مرغ و شکر را با هم ترکیب کرده و آن را به صورت خوبی مخلوط کنید. سپس، آرد، کاکائو، پودر هویج، پودر شیرین کننده و نمک را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کرده و سپس آن را با مواد تخم مرغی ترکیب کنید.
بعد از اینکه ترکیب مواد خشک با تخم مرغی انجام شد، وانیل، روغن و آب را به مخلوط ترکیب شده اضافه کنید و با استفاده از میکسر، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله، بايد مطمئن شويد که تمام مواد بهخوبی کنار هم قرار گرفتهاند.
حال بهتر است که يک فريزر را به 180 درجه سلسيوس مهيا کنيد و تائما بيست دقيقه صبر نماييد تا فريزر دماي مطلوب خود را به دست آورد.
مواد تهیه شده را به یک قالب کیک استوایی ریخته و در فریزر داغ شده قرار دهید. برای ساختن یک کیک صاف و روان، لازم است که فریزر را 3 تا 4 بار هنگام پخت کیک باز کنید و آن را به صورت اندکی لرزان کنید تا هوا از طریق شکافهای کیک بیرون بیاید. پس از آن، کیک را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فریزر مشوق با 180 درجه سلسیوس پخته و پس از آن آن را از فریزر خارج کرده و سرویس دهید.
با دنبال کردن این مراحل می توانید به سادگی کیک اسفنجی ساده با طعم شکلات را در خانه تهیه نمایید. همچنین می توانید با اضافه کردن تزئینات دلخواه، به شکل ظاهری زیبا و دلانگیز آن نیز اضافه کنید. با این کار، یک کیک خانگی بسیار خوشمزه و شگفتانگیز برای خانواده و دوستان خود را به راحتی تهیه خواهید کرد.
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با طعم وانیل
برای تهیه کیک اسفنجی با طعم وانیل، ابتدا باید وسایل لازم را آماده کنید. برای این کار، نیاز به تخم مرغ، شکر، آرد، پودر قهوهای، وانیل، شیر و روغن دارید. در مرحله اول، تخم مرغ را با شکر درون یک کاسه مخلوط کنید و به صورت حرارتی آن را به مدت ۱۰ دقیقه به صورت عملیاتی هم زدن تخم مرغ و شکر بپزید.
سپس آرد و پودر قهوهای را باهم مخلوط کرده و به تخم مرغ و شکر اضافه کنید. سپس وانیل و شیر را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و هم زدن کنید تا مخلوط شود. در این مرحله ، بهتر است مخلوط را پس از هم زدن دستهای به دستهای به مایع شکل تبدیل کنید تا بهتر با خمیر مخلوط شود.
سپس روغن را به مواد تهیه شده اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد به صورت یکدستی مخلوط شوند. حال از خمیر حاصلشده میتوانید در قالبهای کیک، روی نواری از کاغذ پخت پخت کنید و مقداری شکر روی آن ریخته و درون فر به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه اجازه دهید پخته شود.
در پایان بعد از اینکه کیک پخته شده است، آن را از فر درآورید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای خنک شدن آن در محیط باز قرار دهید. سپس با یک چاقو، کیک را از قالب خارج کنید و بعد از کامل خنک شدن، عمیق و شیرین آن را تجربه کنید. با عضویت در دیگر سایت های آموزشی مطلع باشید که چطور تمام نکات تهیه کیک خوب را دنبال کنید و کیک هایی با طعمهای مختلف را پخته و لذت ببرید.