طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم شکلاتی
بسیاری از افراد میخواهند بتوانند در خانه خودشان نوعی دسر ساده و خوشمزه تهیه کنند. کیک اسفنجی با طعم شکلاتی یکی از محبوبترین دسرهایی است که خیلی از افراد علاقهمند به خوشمزههای شیرین دارند. در اینجا به طور کلی به مراحل تهیه این دسر میپردازیم.
اولین مرحله در تهیه کیک اسفنجی با طعم شکلاتی، آماده کردن تمام مواد است. این ترکیب شامل 3 تخممرغ، یک فنجان شکر، یک فنجان آرد، نصف فنجان بیکینگ پودر، یک سوم فنجان روغن و نیم فنجان شکلات خرد شده است. باید همه این مواد را آماده کنید تا بتوانید به مرحله بعدی بروید.
در مرحله بعد، تخممرغ و شکر را با هم ترکیب کنید و آن را به همراه بقیه مواد به یکدیگر بزنید تا ترکیب شود. پس از این کار، میتوانید شکلات را به مواد ترکیب شده بیفزایید و دوباره بزنید تا ترکیب کاملی از مواد به دست آید.
در مرحله بعد، طبق دستورات بسته بندی بیکینگ پودر خود، آن را به ترکیب مواد اضافه کرده و دوباره به آن هم بزنید تا ترکیب کاملا درست شود. سپس، مواد را در قابلمهای بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بتوانید کیک را درست کنید.
در نهایت، برای تهیه کیک اسفنجی با طعم شکلاتی، آن را در قالبی بپزید تا مواد بپزند و کیک نرم و خوشمزه و با ترکیبی از طعم شکلاتی درست شود. بعد از پس پز شدن، میتوانید کیک را از قالب خارج کرده و با چیزی شیرین و شکلاتپودر بر روی آن تزئین کنید. در نهایت، کیک شما آماده خوردن است و میتوانید لذت بردن از طعم خوشمزه آن را تجربه کنید.
نکات تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی
تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی یکی از خوشمزهترین دسرهاست که همه طرفداران زیادی دارد. در این دسر ترکیبی خوشمزه از طعم شیرین توت فرنگی با فر و روانی کیک اسفنجی به وجود میآید. اما برای تهیه این کیک اسفنجی خوش طعم و موفق نیاز است تا به چند نکته مهم توجه داشته باشید.
نکته اول در تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی انتخاب بهترین توتها بسیار مهم است. بهتر است از توتهای تازه و پر رنگ و بو استفاده کنید. توت فرنگیهایی که حالت کمآبی ندارند و رنگ پررنگی دارند دارای طعم بهتری هستند.
نکته دوم در تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی استفاده از تخممرغ. تخممرغهای بدون پوست سفید و پستهای رنگ و درجه یک مناسبترین نوع تخممرغ برای تهیه کیک اسفنجی هستند.
نکته سوم در تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی استفاده از پودر بیکینگ پال ستی. این پودر در تهیه کیک اسفنجی یکی از اصلیترین عناصر است که از آن برای بالابردن حجم کیک استفاده میگردد.
در نهایت، استفاده از شیر در تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی موجب شرابی شدن آن میشود. از این رو پیشنهاد میشود که جای شیر از کرم ترش استفاده شود که جلوی شرابی شدن کیک را گرفته و طعم خوشمزهای به کیک ببخشد.
با رعایت این نکات، تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی به راحتی انجام پذیر خواهد بود و میتوانید از طعم خوشمزه و منحصر به فرد آن لذت ببرید.
راهنمای تهیه کیک اسفنجی با شیرینی آلوچه
راهنمای تهیه کیک اسفنجی با شیرینی آلوچه
کیک اسفنجی با شیرینی آلوچه یکی از خوشمزهترین دسرهای موجود در جهان میباشد. این دسر خوشمزه با ترکیبی از بیسکوئیت خرد شده، شیرینی گردویی و طعم خیلی خوب آلوچهی ترش، برای تمامی عشاق شیرینی خود را مناسب قرار میدهد.
تهیه این دسر آسان است و تقریباً تمامی مواد اولیه آن در دسترس همه هستند. برای تهیه این دسر از لوازم آشپزخانه زیر استفاده می شود:
مواد لازم:
- ۲ بسته بیسکوئیت خرد شده
- ۱ پیمانه شیرینی گردویی خرد شده
- ۳/۴ پیمانه شیر تازه
- ۱/۲ پیمانه آبلیمو تازه
- ۱/۴ پیمانه آب
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱ قوطی شیرینی آلوچه
- ۱/۴ قاشق چایخوری بیکینگپودر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ پیمانه روغن خوراکی
روش تهیه:
1. ابتدا با هم مخلوط کنید: بیکینگپودر، نمک، بیسکوئیت خرد شده، و شیرینی گردویی.
2. سپس، روغن، شیر، آبلیمو، آب و شکر را به هم بزنید و به ترکیب بیسکوئیت اضافه کنید.
3. مخلوط را ملاسک با سطح صاف کنید و آن را در یک قالب کیک ریخته و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فری با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
4. به مدت ۱۵ دقیقه، کیک را درون قالب کپکی یا فوییلی به خوبی پوشانده و سپس داخل یخچال قرار داده و سرد شدن دهید.
5. سپس کیک را از بین شیرینی آلوچهها خارج کرده و آن را برید و سرو کنید.
این دسر را سرد سرو نمایید تا ایجاد خود را کامل کند. امیدواریم این راهنمای تهیه کیک اسفنجی با شیرینی آلوچه برای شما مفید بوده باشد.
نهایت لذت با تهیه کیک اسفنجی با طعم ترشیجات
تهیه کیک اسفنجی با طعم ترشیجات از جمله دسرهایی است که خوردن آن نهایت لذت را به ارمغان میآورد. این دسر با طعم ترشیجات، علاوه بر این که خوشمزه و شیرین است، میتواند مزهای خنک و تازه به خوراکی شما ببخشد.
برای تهیه این کیک، موادی مانند تخممرغ، پودر شکر، آرد، پودر کاکائو، کره و بیکینگ پودر به کار گرفته میشود. برای تهیه طعم ترشیجات، از اسانسهای میوههایی مانند لیمو، نارنج و ترشیجات دیگر استفاده میشود که میتواند به کیک تازگی و رایحه خاصی ببخشد.
تهیه این کیک بسیار ساده است و نیاز به تجربهی فراوان ندارد. برای شروع، تخم مرغ و پودر شکر را با هم ترکیب کرده و به مدت چند دقیقه با میکسر بزرگ مخلوط کنید. سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را به مواد خمیری اضافه کرده و به طور کامل مخلوط کنید. سپس کرهی نرم را به مواد خمیری اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. در نهایت نوعی از اسانس میوهای مورد نظر خود را به خمیر اضافه کنید و دوباره به خوبی مخلوط کنید.
حالا با استفاده از یک قالب کیک، خمیر را بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر بگذارید. پس از مدت زمان مشخص شده، کیک اسفنجی شما آماده است. برای تزیین و مزه دار کردن آن، میتوانید از موادی مانند شکلات رنده شده، اسانس میوهای و یا ترشیجات دیگر استفاده کنید.
اگر دوست دارید نهایت لذت را با تهیه یک دسر مطمئن و خوشمزه تجربه کنید، این کیک اسفنجی با طعم ترشیجات یکی از گزینههای بسیار خوبی است که میتوانید تهیه کنید. با دارا بودن شیرینی و ترشی متعادل، این کیک میتواند گزینهای مناسب برای تمامی اوقات باشد.
طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم سیب و دارچین
تهیه کیک اسفنجی با طعم سیب و دارچین، یکی از خوشمزهترین و شیرینترین دسرهایی است که میتوانیم در هر مهمانی یا جشنی سرو کنیم. در این کیک، طعمی شیرین، لطیف و خوشمزه با قسمت اصلی کیک، که بافت اسفنجی دارد، ترکیب شده است و با وجود اینکه خامهای ندارد، باعث سیرتمام بازیان میشود.
مواد مورد نیاز برای تهیه این کیک عبارتند از: آرد، تخممرغ، شکر، یک عدد سیب، پودر دارچین، آب، روغن و پودر پخت.
برای شروع، آرد، پودر پخت، پودر دارچین و تخممرغ را با دقت در کاسهای مخلوط کرده و بهطور کامل با هم مخلوط کنید. سیب را هم بالشتک شده رنده کرده و به مواد مخلوطه شده، اضافه کنید. با استفاده از ماهیتابه، آب را اضافه کنید تا مخلوط شیرین و لطیفی تبدیل شود.
پس از زدن مواد، کاسه حاوی آنها را داخل فر قرار دهید و در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته شوند. در انتها، کیک را بیرون فر بگذارید و برای سرو همانند یک کیک معمولی، به سفره بنشانید. در صورت مشخص شدن پخته شدن کامل کیک، آن را از فر خارج کنید و خنک شدن آن را منتظر بمانید.
در نهایت، با تزیین کردن کیک با ترکیبی از دارچین و سیب، کیک اسفنجی خود را زیبا و شیرینتر کنید. این کیک را میتوانید با چای یا قهوه سرو کنید و لذت بخشید.
راهنمای تهیه کیک اسفنجی با طعم نعناع
تهیه کیک اسفنجی با طعم نعناع یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین کیکها است که به راحتی در خانه توسط خانمهای خانه تهیه میشود. این کیک با طعم خنک و ملایم نعناع، عطر و طعمی خاص و جذابی را برای لذت بردن از دسر فراهم میکند.
برای تهیه این کیک، ابتدا باید تمام مواد لازم به جز نعناع را آماده کنید؛ شامل بیسکویت چرخخورده، شیر، تخم مرغ، شکر، آرد، پودر شیرینکننده و روغن. سپس نعناع را شسته، خشک کرده و داخل آسیاب قرار دهید تا بعد از آسیاب کردن، به صورت پودری شود.
سپس برای تهیه خمیر کیک، ابتدا تخم مرغ را با شکر و پودر شیرینکننده خوب خفق کنید. سپس به آن، آرد، بیسکویت چرخخورده، روغن و شیر را اضافه کرده و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. در نهایت، پودر نعناع را به مواد تخمیری اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا نعناع به صورت یکدست و همگن در تخمیر مخلوط شده باشد.
حالا پخت کیک را با تکیه بر دمای فر و زمان پخت و مراحل شیمیایی که باعث پخته شدن موفقیتآمیز کیک میشود، انجام دهید. در نهایت، کیک اسفنجی با طعم نعناع را از فر خارج کرده و با آرد برشته و شیرینیپزی زیبا تزئین کنید. حالا کیک شما آماده سرو برای لذت بردن از آن است.