طرز تهیه کیک اسفنجی بسیار عالی و خوشمزه
تهیه کیک اسفنجی یکی از محبوبترین دسرهایی است که در هر جشن و مراسم، میتواند جلوه کنندهی خاصی داشته باشد. کیک اسفنجی معمولاً با مواد سادهای مانند آرد، بیسکوییت، شکر، تخممرغ و... تهیه میشود و بدون استفاده از هیچ گونه مواد شیمیایی و افزودنی، پخته میشود. در این مطلب نحوهی تهیهی کیک اسفنجی بدون استفاده از هیچ گونه مواد شیمیایی و افزودنی را آموزش خواهیم داد.
ابتدا باید از تمامی مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی آگاهی داشته باشیم. برای تهیه این دسر، نیاز به آرد، تخم مرغ، شیر، بیکینگ پودر، شکر و وانیل داریم. بهتر است که مواد را از پیش به ترتیب درنظر گرفته و آنها را شروع به تهیه کنیم.
در یک ظرف مناسب، تخممرغ و شکر را به همراه یک قاشق غذا خوری، تا زمانی که مخلوط شود، مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با مواد قبلی ترکیب کرده و به آرامی و با دقت به آن مخلوط کنید. در نهایت، شیر را به تدریج و به مقدار کافی به مواد اضافه و ترکیب کنید تا یک مایع یکنواخت حاصل شود.
حالا باید قالب کیک را آماده کنید. قالب را با کره (یا روغن) چرب کرده و سپس آرد بریزید تا کیک در حین پختن به قالب چسبیده نشود. مواد را به آرامی در قالب بریزید و برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد پخته شود.
میتوانید با اضافه کردن میوههای تازه مانند توت، توتفرنگی، پسته و یا میلک شیکلتری به کیک بدهید. با عرضه این دسر به دوستان و خانواده شما میتوانید لحظات لذیذی را برای خود و دیگران درست کنید.
نکات مهم در تهیه کیک اسفنجی
کیک اسفنجی یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها در سراسر جهان است. برای تهیه این کیک، باید به چند نکته زیر توجه ویژه داشت.
1- استفاده از مواد با کیفیت: از آنجایی که کیک اسفنجی بسیار حساس به مواد است، باید از مواد با کیفیت و تازه استفاده شود. بهتر است از مواد دانهای و نوع کرم تارتار استفاده کنید.
2- ترکیب مواد: در تهیه کیک اسفنجی، باید مواد دقیقاً به ترتیب و با ترکیب متعارف استفاده شود. به عنوان مثال، تخم مرغ و شکر را به طور کامل خوب بزنید، سپس آرد و پودر شیر را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
3- بیش از حد نخورید: توجه کنید که بیش از حد نخورید و این نوع شیرینیهای ناسالم را به میزان مصرف متعارف محدود کنید.
4- استفاده از قالب مناسب: قالب اسفنجی یکی از مهمترین عناصر تهیه کیک اسفنجی است. از قالبی که میتوان آن را به راحتی بیرون آورد و جلا بخشد استفاده کنید.
5- نگهداری در دمای مناسب: برای حفظ عمر کیک اسفنجی، بهتر است آن را در دمای مناسب و خشک نگه دارید.
6- تزئین و سرو: برای تزئین کیک اسفنجی، از مواد طبیعی مانند میوهها، شکلات، کرم و... استفاده کنید و کیک را بعد از تزئین سرو کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید کیک اسفنجی خوشمزه و عالیی با ظاهری جذاب و خوش رنگ تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی
برای تهیه یک کیک اسفنجی، مواد لازم باید به دقت موردنیاز است. برای شروع، شما به چندین قلمرو مواد نیاز دارید. این شامل مواد خشک و مرطوبی است که ترکیبی مناسب در کیک اسفنجی لازم است.
گندم، شکر، تخم مرغ، و پودر کاکائو یا پودر شکلات از مواد خشکی است که به طور عمده استفاده می شود. تخم مرغ یا جوجه و تخم مرغ اضافی به عنوان عامل پایدار کننده و افزایش حجم به کیک افزوده می شود.
شما نیز به یکی از مواد روغنی نیاز دارید، مانند روغن گیاهی یا کره، که به عنوان دستگاه گریز مواد روغنی در کیک اسفنجی عمل می کند.
مواد مرطوبی نیز وجود دارند که برای تولید یک کیک اسفنجی پایدار و خامدار مناسب هستند، از جمله شیر، عصاره وانیل، و عصاره لیمو.
در نهایت، به برخی مواد کمکی نیز نیاز دارید، مانند پودر پخت و یا سودا بی کربنات، برای افزایش حجم و خواص کیک اسفنجی.
استفاده از مواد مناسب و متناسب از ادوات بهترین کیک اسفنجی را تولید خواهد کرد. لذت ببرید!
مراحل تهیه آسان کیک اسفنجی
آسان کیک اسفنجی یک خوراک دلچسب و خوشمزه است که معمولاً به هنگام فراگیری مهارتهای خیاطی، کتابخواندن یا حتی درست کردن غذا پذیرایی میشود. اگر میخواهید کیکی عالی و خنک در دستگاه خود تهیه کنید، بهتر است مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: به منظور تهیه آسان کیک اسفنجی، باید روغن، شکر و تخم مرغ را در کاسهای قرار دهید و با استفاده از خمیرزن آن را به طور کامل مخلوط کنید. سپس، آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و به مواد مخلوط شده اضافه کنید. برای به دست آوردن ترکیبی بدون گودی، همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: در این مرحله، باید 2/1 فنجان شیر را به ترکیب قبلی اضافه کنید. سپس با استفاده از خمیرزن، محتویات کاسه را به خوبی به هم بزنید تا آرد به داخل مایعات نفوذ کند. روغن را به آرامی به این مخلوط اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله سوم: حال باید آرد اضافی را به این مخلوط اضافه کنید و دوباره همه مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: باید قالب کیک را با کره یا روغن روغن روغن آغشته کرده و ترکیب را وریزید. در این مرحله، کیک را در دمای ۱۸۰ درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون دما بگذارید.
مرحله پنجم: بعد از پخت کیک، با استفاده از یک چاقوی تیز، کیک را از لبه قالب جدا کنید و همه اطرافش را گرد نمایید. اگر کیک هنوز گرم است، بهتر است قبل از برش آن، برای چند دقیقه بگذارید که خنک شود.
با اجرای این مراحل، میتوانید کیک اسفنجی خوشمزه و سرخابی تهیه کنید و همه را با آن ترفیع بدهید.
روش درست خمیر زدن برای کیک اسفنجی
پرداختن به مراحل درست خمیر زدن برای کیک اسفنجی، میتواند به عنوان یکی از مهمترین و موثرترین قابلیتهای یک شیرینیپز حرفهای شناخته شود. هرچند این کار بسیار ساده بهنظر میرسد، اما برای دستیافتن به نتایج بهتر، اصول خاصی را باید رعایت کرد.
در مرحله اول، شما باید از تعداد صحیح و دقیقی از مواد استفاده کنید. برای کیک اسفنجی، شکر، تخم مرغ، آرد و پودر پخت کنید، اما نسبت دقیقی آنها ویژگی کیک شما را تعیین خواهد کرد. به عنوان مثال، اضافه کردن بیش از حد تخم مرغ، ممکن است باعث رشد اضافی کیک شود و منجر به ترکهای شدید در رخت هنری شود.
در مرحله دوم، شما باید از مواد درجه یک استفاده کنید. یکی از قاعدههای مهم در خمیر زدن کیک اسفنجی، انتخاب مواد با کیفیت خوب است. شکر، تخم مرغ، و کره باید بهترین گزینههایی باشند که شما میتوانید در دسترس داشته باشید. با اضافه کردن مواد استاندارد، احتمال خمیر زدن با کیفیت بالا بیشتر خواهد شد.
در نهایت، شما با رعایت دقیق نحوه مخلوط کردن مواد و ضربه زدن با پیچ های الکتریکی، خمیر اسفنجی باید راهی اجرا شود. هدف این مرحله برقراری تعادل مناسب در خمیر شما و افزایش احتمال نتیجه دقیق بعدی است. به عنوان پیشنهاد، اگر در این مرحله با مشکل مواجه شدید، میتوانید کمی شیر، آب یا هر ماده ضروری دیگری را اضافه کنید تا وضعیت بهتر شود.
نکات مهم در پخت کیک اسفنجی
کیک اسفنجی یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین شیرینیها در سراسر جهان است. این کیک به دلیل ظاهر نرم و پوفی که دارد، همیشه یکی از مورد علاقه های افراد محسوب میشود. اما برای پخت کیک اسفنجی برخی نکات مهم وجود دارد که باید به آنها توجه شود تا بهترین و خوشمزه ترین نتیجه را حاصل کنیم.
اولین نکته مهم در پخت کیک اسفنجی، استفاده از تخممرغ به تعداد کافی است که بتواند اسفنجی بودن کیک را تضمین کند. تخم مرغ در کیک اسفنجی باید حرارت بخش شده و همراه با شکر به صورت حبابدار با هم ترکیب شوند. از طریق این فرایند تخممرغها هوا را به داخل کیک باد میدهند و باعث ایجاد پفی شدن کیک میشوند.
دومین نکته مهم در پخت کیک اسفنجی، استفاده از آرد با کیفیت بالا است. برای داشتن کیکی پفی و هوایی کافی، آردی با پروتئین بالا و قوت بازی کافی باید استفاده شود. رعایت ترکیب سه مرحلهای آرد، تخممرغ و شکر نیز مهم است.
همچنین در پخت کیک اسفنجی حرارت و زمان پخت مهم هستند. پخت کیک اسفنجی باید در درجه حرارت بالا و به مدت زمان کافی صورت گیرد. بعد از پایان زمان پخت کیک، باید بیشتر از دو ساعت برای خنک شدن آن صبر کنیم تا بهترین نتیجهای را حاصل کنیم.
در نهایت، اعتنای به فرمولاسیون و دقت در اندازهگیری هم بسیار مهم هستند. در آماده کردن شیرینی اسفنجی هیچ وقت از ترکیب ترکیبات و نسب مورد نیاز جدا نشود چون این یکی از مهمترین عواملی است که خواص و شکل نهایی کیک اسفنجی را تحت تأثیر قرار میدهد.