مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی
تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید با استفاده از چند ماده اصلی ساده تهیه کنید. برای تهیه این دسر، نیاز به چند ماده اصلی از جمله تخم مرغ، آرد، شکر، روغن و یک خرده توت فرنگی هست.
تازه و شیرین ترین توت فرنگیها را برای استفاده در این دسر انتخاب کنید. از آرد سفید استفاده کنید و برای درجهبندی بههمراه تخم مرغ، شکر و یک قاشق چایخوری پودر شیر استفاده کنید. در مرحله بعد، برای بهتر شدن غلتک آن، گردش دهید، تا تمامی مواد را به خوبی به هم بزنید.
سپس، ماست و روغن نیمهگرم را به سایر مواد اضافه کنید. توت فرنگی همراه با شیرینی خواهد بود و این به نوبه خود باعث میشود که کیک خیلی شیرین نشود. با این حال، مدت زمان پخت کیک برای کم کردن رطوبت آن خصوصیاتی در نظر گرفته شده است.
در نهایت، مواد را در قالب کیک خروجی گرفته شده تزریق کنید و به مدت 40 دقیقه در فر به دمای 175 درجه سانتیگراد بگذارید. سپس کیک را از فر خارج کنید و به خشک شدن و سرد شدن بگذارید. با این حال، برای بهتر شدن طعم این دسر، میتوانید از شکلات قهوهای یا شکلات سفید برای تزئین استفاده کنید.
طریقه تهیه پوره توت فرنگی برای کیک اسفنجی
پوره توت فرنگی یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه کیک های اسفنجی است که به شما کمک میکند تا کیکی با طعم و عطر مطلوب تهیه کنید. در اینجا به شما نحوه تهیه پوره توت فرنگی برای کیک اسفنجی را آموزش خواهیم داد.
ابتدا توت فرنگیهای خود را به دقت شسته و سپس آنها را درون یک قوری پز بریزید. سپس آب را به میزان کمی به قوریتان اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از مدتی، توت فرنگی ها به آب خود آب میدهند و در این حالت آب توت فرنگی باید به صورت شفاف باشد.
حالا میتوانید توت فرنگی ها را آبکش کرده و به وسیله یک آسیاب، آنها را خردکنید تا به شکل پورهای قرمز و رنگارنگ در بیایند. اگر در هنگام خرد کردن نیاز به آب داشتید، می توانید به صورت کمی آب به پوره خود اضافه کنید.
پوره توت فرنگی شما آماده است! حالا این پوره را به کیک اسفنجی خود اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری از پوره توت فرنگی را به مواد خمیری اضافه کنید و با استفاده از میکسر خمیری مواد را با هم مخلوط کنید. در نهایت، خمیر را در قالب کیکتان بریزید و درون فر حرارت دهید تا کیک شما آماده شود.
در نهایت، کیک اسفنجی تهیه شده شما با پوره توت فرنگی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ خواهد بود. با عرض پوزش که مقدار دقیق این پوره را از من دریافت نکردید.
طریقه تهیه خمیر کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی
برای تهیه خمیر کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی، بهترین روش اولین مرحله درست کردن تهیه شیرینی است. برای این کار، ابتدا باید توت فرنگی را با یک قاشق چوبی یا پلاستیکی در مورد تازه کردن، سبزیجات، و سایر مواد کمبود آهن درست کنید. بعد از تازه کردن توت فرنگی، آن را در مخلوطکن ریخته و برای تبدیل آن به پوره صاف و دارای غلظت جدید، مخلوط کنید.
پس از صاف کردن توت فرنگی، میتوانید به مواد دیگر خمیر کیک بپردازید. برای تهیه خمیر کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی، ابتدا باید ۴ عدد تخم مرغ را در کاسهای بزرگ شکسته و به آن ۱ و ۱/۲ پیمانه شکر را اضافه کنید. در این مرحله باید با یک میله یا همان میکسر خودرو، تخم مرغ و شکر را تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، باید به مواد مجموعه خمیر کیک، ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد، ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و کوچک کردن توت فرنگی اضافه شود. پس از مخلوط کردن کامل این مواد، ۱/۲ پیمانه شانه روغن را وارد مخلوط کنید و با استفاده از میله یا میکسر خودرو، تمام مواد را تا زمانی که ترکیب به دست میآید، مخلوط کنید.
پس از اینکه خمیر کیک خود را بدست آوردید، یک قالب کیک را با کاغذ فرش دهی کنید و خمیر را در داخل قالب بریزید. سپس قالب را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از مدت زمانی مشخص، خمیر کیک آماده خواهد بود و شما میتوانید آن را از فر خارج کرده و به صورت گرم سرو کنید.
روش پخت کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی در فر
روش پخت کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی در فر یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب است که همه علاقه دارند آن را بپزند و بخورند. برای پخت این کیک نیاز به چند مواد سرشار از ارزش غذایی داریم که در ادامه به تفصیل به آنها اشاره می کنیم.
ابتدا برای پخت کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی در فر، شما نیاز به 200 گرم توت فرنگی، 3 تخم مرغ، 140 گرم شکر، 1 قاشق چایخوری وانیل، 100 گرم آرد سفید، 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 70 گرم کره نرم دارید.
اول از همه، باید توت فرنگی ها را با اب یک ساعت قبل از شروع پخت شستشو داده و خشک کنیم. سپس در یک ظرف عمیق، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل خوب هم زنیم تا حجم آن ها دو برابر شود.
بعد از آن، ما آرد سفید و بیکینگ پودر را با خودکار روغنی یا لیوان شیشه ای همزنیم و آن را به ترکیب تخم مرغ ها، شکر و وانیل اضافه کنیم و همه چیز را با هم مخلوط کنیم. سپس کره را به آرامی به ترکیب بعدی اضافه کنیم و شرط این است که آن را به آرامی به ترکیب ماشین بزرگ خوراکی بیافزاییم.
نوبت به پخت کیک در فر می رسد، باید فر را در درجه حرارت ١٦٠ درجه سانتی گراد برای ٣٥ تا ٤٠ دقیقه درست کنیم. بعد از آن از فر خارج کرده و به مدت ١٠ دقیقه در صندلی کوچک قرار دهید. یکبار دیگر بعد از ١٠ دقیقه، باید کیک را از قالب خارج کنید و برای خنک شدن به صورت کامل آن را روی سینی بگذارید. نوبت به تزیین کیک می رسد، شما می توانید در این مرحله با پودر قند و توت فرنگی برای آرایش بهتر کیک، آن را تزیین کنید.
بنابراین، برای پخت کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی در فر، باید توت فرنگی ها را شستشو بدهیم، تخم مرغ ها را با شکر و وانیل هم زنیم، آرد و بیکینگ پودر را به ترکیب اضافه کنیم، کره را به ترکیب اضافه کنیم و در آخر کیک را در فر بپزیم. با دنبال کردن دقیق این روش پخت قطعا کیک اسفنجی توت فرنگی شما بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.
روش تزئین کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی
کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی یکی از کیک های لذیذ و محبوب است که در جشن ها و مناسبت ها بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. با توجه به رنگ زیبایی که توت فرنگی به کیک می بخشد، می توان بازار فروش خود را گسترش داده و به دلخواه خود اقدام به تزئین آن کرد.
برای تزئین کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی، ابتدا باید کیک را آماده کرد. برای آماده سازی کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی، می توان از توت فرنگی تازه یا خشک شده استفاده کرد. در هر صورت این میوه باید برای تهیه اسفنج کیک به داخل آن اضافه شود.
بعد از آماده سازی کیک، می توان به تزئین آن پرداخت. از جمله روش های تزئین کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی، کار با خامه شیرین و خنک محبوب است. با استفاده از نوار شیرینی، می توان این کیک را به صورت تزئینی جذاب و زیبا تر کرد.
علاوه بر این روش، می توان از فرهنگ شکلاتی نیز به عنوان تزئین کیک استفاده کرد. در این روش، ابتدا با یک کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی آماده شده، شکل آن را با چاقو شکلاتی حفر کرده سپس در آن تکه های شکلات را قرار داد و با مداد شیرین شکلاتی به آن شکل مورد نظر را برچسبید.
با توجه به نوع کیکی که تمایل دارید در کنار آن تزئین کنید، می توانید از فروشگاه های حرفه ای محصولات تزئینی کیک استفاده کنید. از جمله این محصولات می توان به خامه های جدید و قابل حمل و مشابه اسپری برداشتنی اشاره کرد که می توان از آن ها در منزل و به صورت آسان استفاده نمود.
نکته های مهم در تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی
کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی یکی از پرطرفدارترین و شیرینترین دسرهایی است که میتوانید در مناسبتها و جشنهای خود سرو کنید. این دسر با طعم و عطر خوشمزه توت فرنگی، همیشه برای خوردن آماده است و میتوانید از آن برای تهیه دسرهایی با مزه و ملایم استفاده کنید.
در تهیه کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی، نکته مهم انتخاب مواد اولیه است. از بهترین مواد گندم، تخم مرغ، شکر، شیر، و مواد طبیعی استفاده کنید تا کیکی پرجذاب و خوشمزه و با بافتی نرم و ترشی همزمان آماده کنید.
نکته دیگری که باید به آن توجه کنید، تهیه صفحه پلیت است. باید صفحهی پلیت را به خوبی چرب کنید تا شیرینی اسفنجی شما به آسانی از قالب خارج شود. برای افزایش طعم توت فرنگی در کیک خود، میتوانید از موادی مانند عصاره توت فرنگی، روشنی ژله، و حتی محلول آب توت فرنگی استفاده کنید. همچنین، میتوانید از کرم خامه، کره، و شیره عسل برای پاک کردن خوشمزه توت فرنگی استفاده کنید.
در نهایت، بعد از اتمام پخت کیک، باید آن را به خوبی گرم کنید تا بافت آن نرم و شیرینی آن بیشتر شود. میتوانید از موادی مانند کرم خامه، کره، پودر سوخاری، و شیره عسل برای تزین کیک خود استفاده کنید تا براق و شیرینتر باشد. با رعایت این نکتهها، میتوانید کیک اسفنجی با طعم توت فرنگی شیرین و لذیذی را آماده کنید.