1- طرز تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو
تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو یکی از خوشمزهترین دسرهایی است که محبوبیت فراوانی دارد. این دسر با ترکیبی از آلبالوی فرنگی و شربت ساخته شده و طعم منحصر به فرد و خوشمزهای دارد.
برای تهیه این کیک، ابتدا باید مواد مورد نیاز را آماده کنید. برای این کار شما نیاز دارید به: یک و نصف فنجان کره، دو فنجان شکر، چهار تخم مرغ، دو فنجان آرد، یک قاشق چایخوری وانیل، نصف فنجان شربت آلبالو، نیم فنجان ترشی آلبالو و سه فنجان آلبالوی خشک.
ابتدا شما باید کره و شکر را با هم ترکیب کنید تا به یک مایع ایجاد شده که باید آن را با مخلوط کردن تا حالت روانی برسانید. سپس یکی یکی تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. در این مرحله باید تخم مرغها به درستی با کره و شکر ترکیب شوند.
حال آرد و وانیل را به آن اضافه کنید و با مخلوط کردن آرد همگون کنید. سپس ترشی آلبالو و شربت آلبالو را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. در این مرحله با اضافه کردن شربت آلبالو به ترکیب، طعم آلبالوی شیرین و شیرینی شربت بهمراه آن ایجاد خواهد شد.
شما میتوانید سبکی کیک را با تخم مرغهای کمتری که استفاده میکنید بدست آورید. با انتخاب تخم مرغهای کمتر، ظاهر کیک به شکل کرمی و خوشمزهای بهخاطر ترکیب کره و شکر ایجاد خواهد شد.
حالا شما باید آلبالوی خشک را به ترکیب بلوری افزوده و با مواد هم بزنید. حجم ترکیب را در یک قالب کیک که با کره روغنی کف پوشیده شده است، ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه پخته کنید. پس از پختن کیک، آن را از قالب خارج کرده و برای سرو کردن، بخشی از شربت آلبالو را روی آن ریخته و سپس با تقطیع خواهید شد.
کیک آلبالویی با شربت آلبالو امروزه به عنوان یکی از خوشمزهترین و ترکیبی از آلبالو و شربت شناخته شده است و با همه شیرینی دوستان بسیار محبوب است. این دسر را میتوانید با بستنی و یا کرم پنیری نیز سرو کنید و در لحظات شادی با دوستان و خانواده لذت ببرید.
2- چند نکته مهم در طرز تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو
کیک آلبالویی با شربت آلبالو یکی از خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید تهیه کنید. این کیک با استفاده از آلبالوهای تازه و شربت آلبالو درست میشود که قدرت طبیعی آلبالو را به کیکتان اضافه میکند.
نکتهی اول در تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو آماده سازی مواد است. برای تهیه این کیک بهتر است از آلبالوهای تازه استفاده کنید. قبل از استفاده، آلبالوها را شسته و خشک کنید و سپس هستههای آنها را با چنگال یا چاقو بیرون بیاورید. برای شربت آلبالو هم شما میتوانید از آلبالوهای تازه استفاده کنید یا از شربت آلبالوی آماده استفاده کنید.
نکتهی دوم در تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو آمادهسازی خمیر است. برای این کار باید تمام مواد را به هم بزنید ولی بیش از حد نزنید. همچنین، اگر از آلبالوهای تازه استفاده میکنید، مناسب است که به اندازهی کافی آلبالوها را ریز کرده و به مواد خمیر اضافه کنید، تا مزهی آلبالو در کیکتان بیشتر بشود.
نکتهی سوم در تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو آمادهسازی قالب پخت است. برای پخت کیک آلبالویی، میتوانید از قالبهای مختلف استفاده کنید، اما بهتر است قالبی که دارای پایهی ضخیم و اندازهی کوچکتری از قالبهای معمولی است را برای پخت این کیک استفاده کنید. قالب پخت را قبل از استفاده ابتدا خوب روغن کنید و سپس مواد را درون آن بریزید.
در نهایت، برای پخت کیک آلبالویی با شربت آلبالو باید این کیک را در یک فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه پخت کنید. بعد از پخت، کیک را از فر بیرون بیاورید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه در لایهی سرد کره یا کرم خنک کننده قرار دهید. سپس کیک آلبالویی با شربت آلبالو آمادهی سرو برای خانواده و مهمانان شماست.
3- مواد لازم برای تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو
تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو یکی از خوشمزهترین و طعمدارترین کیکهاست که با استفاده از مواد ارگانیک و آلبالو طبیعی ساخته میشود. این کیک دارای طعم شیرین و گوارای آلبالو است که با شربت آلبالو تزئین شده و طعم ویژهای به شما ارائه میدهد.
لیست مواد لازم برای تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو عبارتند از:
1) آرد گندم یا آرد سرمایهای
2) شکر
3) آلبالو خشک شده
4) روغن نباتی
5) شیر تازه
6) تخم مرغ
7) پودر کیک
8) شربت آلبالو
9) پودر وانیل
10) لوز خرد شده
برای تهیه کیک آلبالویی با شربت آلبالو، ابتدا آرد، پودر کیک و پودر وانیل را با هم مخلوط کرده و سپس آلبالو خشک شده و لوز خرد شده را به آن اضافه کنید. در ظرف جداگانه، تخم مرغ را با شکر خرد شده و روغن نباتی و شیر تازه مخلوط کنید. سپس مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک ترشی پخته کنید.
سپس به مواد تهیه شده، شربت آلبالو را به صورت یک لایه روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید. پس از آن، کیک را در فر قرار دهید و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای زمانی بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
بعد از پختن، کیک آلبالویی با شربت آلبالو آماده تقدیم و خوردن است. با تزئین کیک با تازهترین و میوههای مختلف، این کیک را در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
4- نحوه آماده سازی شربت آلبالو برای تهیه کیک
برای تهیه شربت آلبالو برای ساخت کیک، ابتدا باید آلبالوها را با توجه به میزان شربت مورد نیاز، شسته و پوست آنها را برداشت کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس آنها را در قابلمه ای با ظرفیت مناسب قرار دهید و با اندکی شکر و آب به اندازه کافی مخلوط کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شربت را برای حدود 30 تا 40 دقیقه بجوشانید. در این مرحله می توانید یک قاشق چوبی را برای مخلوط کردن بر روی شربت استفاده کنید تا آلبالوها به طور کامل پخته شوند و شربت روان و یکدست شود.
بعد از اتمام جوشاندن و پخته شدن آلبالوها، شربت را از روی حرارت بردارید و وردک آنرا درست کرده و در ظرفی مناسب ریخته و با توجه به نیاز خود می توانید برای مدتی آن را در یخچال نگهداری کنید و یا بلافاصله برای تهیه کیک خود استفاده کنید.
حال می توانید برای نمونه به یک کیک ترد کمی از شربت آلبالو اضافه کرده و به همراه خانواده خود لذت ببرید. لازم به ذکر است برای اضافه کردن شربت به کیک می توانید از فنجان یخ آبی استفاده کنید تا کیک شما داغ نشود.
5- آموزش تهیه تکه های آلبالویی برای قرار دادن درون کیک
تهیه تکه های آلبالویی برای قرار دادن درون کیک به روشی ساده است ولی نیاز به دقت و زمان میباشد. در ادامه این مطلب، نحوه تهیه تکه های آلبالویی برای استفاده در کیک را به شما آموزش می دهیم.
ابتدا باید آلبالو ها را با آب شستشو داده و خشک کرد. سپس آنها را به دو نیم کرد و هسته آلبالو را با چاقوی تیز جدا می کنیم. پس از جدا کردن هسته، نیمه های آلبالو را در قالب تفت دارید و با آبلیمو و شکر درون آن را شست می دهیم. در این مرحله، میتوانید علت اسیدی بودن آلبالو را در نظر بگیرید و به همین دلیل از آبلیمو استفاده نمایید.
پس از چند دقیقه، آلبالوها را با آبکشی صاف کرده و خشک میکنیم. سپس آنها را در یک کاسه مخصوص جمع کرده و با یک قاشق غذاخوری کمی آرد سفید پاشیده و مخلوط میکنیم. هدف از این کار، جذب رطوبت اضافی آلبالو است.
سپس تکه های استواییای که مورد نظر است را برش می دهیم، به اندازهی انگشتان شما یا به اندازهی که ترجیح دارید. درون کیک را با پوشاندهی داخلی پلاستیکی کوچک، پارچه، یا کاغذ آشپزی، پوشانده و تکه های آلبالو را درون فضای خالی کشیده و قرار می دهیم. نیم ساعت دیگر، کیک آماده سرو شدن خواهد بود و شما می توانید با تفت دادن شمعه ها، از آن در جشن ها و تولد ها استفاده کنید!
6- نحوه تهیه خمیر کیک برای کیک آلبالویی
برای تهیه خمیر کیک آلبالویی، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. مواد لازم شامل 1 و نیم فنجان کره، 1 فنجان شکر، 3 عدد تخم مرغ، 1 قاشق چایخوری وانیل، 1 و نیم فنجان آرد سفید، 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1/2 قاشق چایخوری نمک است.
در ابتدا، کره را در یک ظرف بزرگ با یک میکسر برقی با سرعت متوسط آرایش دهید تا نرم و کرمی شود. سپس شکر را به آرامی به کره اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با سرعت متوسط بازترکیب کنید تا ترکیب دو ماده به خوبی صورت گیرد. تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با سرعت متوسط بازترکیب کنید تا ترکیب مواد به خوبی صورت گیرد. سپس وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه با سرعت متوسط مخلوط کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف جداگانه آماده کنید و سپس با یک قاشق، آرد را به مواد مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به آرامی با میکسر با سرعت پایین مخلوط کنید تا ترکیب مواد به خوبی صورت گیرد.
حالا نوبت به تهیه خمیر آلبالویی می رسد. ابتدا باید آلبالوها را بشویید، سپس آنها را خشک کرده و روی سطح آنها را برید. سپس داخل کیک پن، یک لایه خمیر را پهن کنید و داخل آن، آلبالوهای برش داده شده را به همراه یک لایه خمیر دیگر قرار دهید. این عمل را تا اتمام مواد تکرار کنید.
سپس کیکپن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک بپزد. برای نازک و خشک نشدن پوست کیک، بهتر است آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و پوشش کاغذ را بعد از چند دقیقه از پختن کیک بردارید. پس از خنک شدن کامل، کیک آلبالویی را برش دهید و روی آن شیرینی یا نوشیدنی دلخواه خود را سرو کنید.