طرز تهیه کوفته ریزه یزدی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کوفته ریزه یزدی

کوفته ریزه یزدی یکی از غذاهای محبوب ایرانی محسوب می‌شود که به صورت خانگی رایج است. این غذا از گروه غذاهای سنتی و اصیل ایرانی به شمار می‌رود که با طعم و طراوت ویژه‌ای برای هر سلیقه‌ای آشنا است.

برای تهیه کوفته ریزه یزدی ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب بافت دهید. می‌توانید به این مخلوط نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کنید.

سپس ماسه‌ای کردن ریزه‌های گوشت و رد کردن گوشت سه بار از فلز را برای کوفته ریزه یزدی به کار می‌برند. بهتر است از دستگاه مخصوص برای اینکار استفاده کنید تا مخرج کار تمیزتر و راحت‌تری داشته باشید. سبزی مورد نیاز برای تهیه این غذا معمولاً شامل گشنیز و ریحان است که برای هر کیلو گوشت 500 گرم از آن‌ها کافی است.

بعد از آماده کردن مواد، بهتر است کوفته‌ها را در دیگ یا نیزه گوسفندان سرخ کنید تا طعم خوبی به آن‌ها بدهند. در آخر با سس گوجه فرنگی و یا همچنین روغن خیس مرغ روی کوفته‌ها بریزید تا غذا آماده سرو شدن شود. این پخت کشک و تازه خوردنی‌ها در کنار آن خوشمزه است.