آموزش تهیه کوبیده مرغ مجلسی در ۱۰ مرحله
پخت غذاهای خوشمزه و متنوعی در مجالس و مهمانیها به عنوان یکی از شیوههای خوشگذرانی افراد محسوب میشود. یکی از انواع پرطرفدار کوبیده مرغ میباشد که به سادگی میتوانید آن را در خانه با استفاده از چند مواد ساده و آسان تهیه کنید. در ادامه ۱۰مرحله مهم در تهیه کوبیده مرغ مجلسی به شما دستور داده میشود.
مرحله اول: مرغ را با استفاده از خودرو موتور بپوسید، سپس آن را پارهپاره کنید و برای ۱۵ دقیقه درون بشکه آب بگذارید.
مرحله دوم: پیاز را دو رنگ خرد کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
مرحله سوم: یک کاسه آرد، دو عدد تخم مرغ و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم: مرغ را از آب بیرون آورده و خودرو جدا میکنیم، سپس به همراه پیاز، نمک و فلفل و مواد مخلوط شده، در یک کاسهی دیگر با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم: دست خود را با آب بشویید و یک قاشق غذاخوری از مخلوط را برداشته و کمی صاف کنید، سپس روی دست خود بریزید و به شکل کوبیدهای درآورید.
مرحله ششم: روغن را در تابه ریخته و گرم کنید، سپس کوبیدهی درست شده را روی تابه بریزید و با چنگال شکل مرغ در دو طرف آن را تق بافته و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
مرحله هفتم: در آخر با یک قیف برنج شکل کوبیدهها را صاف و مشابه یکدیگر بکنید.
مرحله هشتم: با استفاده از روغن گرم شده، دوباره کوبیدههای شکل داده شده را چرب کرده و آنها را به روی میز سرو کنید.
مرحله نهم: داخل تابه یک کاسه یا شیشه بلور و ۱۰قطره نمک و آب تعبیه کنید و آن را به روی شعله یک فانوس یا کنار تابه بگذارید تا به مذاق دلخواهتان بپزید.
مرحله دهم: آخرین مرحله در جدول، سرو کردن کوبیده مرغمجلسی است. کوبیده مرغ را با دکمه نارنجی درون طبقهی کناری تابه سفید و کنار گلها سرو نمایید.
با وجود اختلاف در شیوه تهیه کوبیده مرغ مجلسی، با اعمال این مراحل، میبینید که به سادگی و با کمترین هزینه چنین غذایی بسازید و روی میز میهمانی خود ببرید.
مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ مجلسی
برای تهیه کوبیده مرغ مجلسی، نیاز به مواد خاصی دارید. در ادامه به توضیحات کاملی درباره مواد لازم برای تهیه این غذای خوشمزه خواهیم پرداخت.
اولین ماده لازم، گوشت مرغ است. بهتر است از گوشت سینه مرغ استفاده کنید، زیرا این نوع گوشت دارای چربی کمتر و بافتی مرغوبتر است. در صورت داشتن گوشتی با چربی بالا، می توانید از اون تعدادی راه حل استفاده کنید که باعث کاهش چربی آن شود.
دومین ماده لازم برای تهیه کوبیده مرغ، پیاز است. پیاز داغ دارای مزه و عطر خوبی برای غذاها است. همچنین باعث می شود که گوشت رطوبت کافی را در خود حفظ کند.
ماده سوم لازم برای تهیه کوبیده مرغ، نان تست است. نان تست، یک نوع نان سنتی ایرانی است که برای تهیه غذاهای مرغوب و مطبوع استفاده می شود. با این حال، اگر نان تست در دسترس نیست، می توانید از نان خشک یا نان پیتزا استفاده کنید. هدف استفاده از نان، ایجاد جاذبه و ملایمت برای غذاست.
از سایر مواد مورد نیاز برای تهیه کوبیده مرغ، می توان به تخم مرغ، نمک، زعفران، پودر فلفل، گلاب و آب اشاره کرد. تخم مرغ باعث می شود که گوشت مرغ آرایش مناسبی پیدا کند و عطر و طعم غذا را بهبود می بخشد. نمک و پودر فلفل باعث بهبود طعم آن می شوند. زعفران و گلاب از غذا را براق و خوشبو می کنند و آب، به غذا رطوبت کافی می دهد.
در نهایت، با همه این مواد، شما می توانید یک کوبیده مرغ مجلسی همیشه مشهور خوشمزه و شیرین تهیه کنید.
نکاتی که در تهیه کوبیده مرغ مجلسی باید رعایت کنید
برای تهیه کوبیده مرغ مجلسی، نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شوند. اولین نکته این است که باید مرغ را خوب بشویید و بعد از خشک شدن آن را با چاقو یا یک کارخانه گوشت خود را کوبید تا به شکل کوبیده مرغ آماده شود. برای این کار میتوانید از یک دستگاه رنده هم استفاده کنید.
در مرحله بعد، باید سبزیجات را خیلی ریز کنید و پیاز را نیز خرد کنید. پس از آن، باید تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کرده و به کوبیده مرغ اضافه کنید. برای طعم دلخواه، میتوانید از گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
سپس باید این مخلوط را خوب با دست هم بزنید تا همگن شود و به شکل گرد یا برای شکل دلخواه خود، به آن شکل دهید. باید مطمئن شوید که مخلوط مرغ ماهیچهای خوب خمیر شده و همگن شده است.
در نهایت، باید روی کوبیده مرغ، نان خشک ریز شده، نمک و فلفل، روغن و نعنای خشک ریز شده را اضافه کنید و مواظب باشید که بسیار کمی روغن بهتر است تا کوبیده مرغ ها خیس نشوند. سپس باید آن را به صورت پهن و مسطح روی تابه خیس قرار دهید و آنها را با یک ماهیچه چوبی برگردانید تا همه طرفهاشان پخته شوند. بهتر است که وقتی کوبیده مرغ ها به رنگ طلایی قهوهای تبدیل شدهاند، از روی حرارت برداشته شود و لذت بخش خوردن کوبیده مرغ مجلسی را با دوستان و خانواده تجربه کنید.
طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی با طعمی خاص
برای تهیه کوبیده مرغ با طعمی خاص می توانید از موادی همچون گوشت مرغ، پیاز، تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع استفاده کنید. ابتدا گوشت مرغ را به همراه پیاز رنده شده در مخلوط کن ترکیب کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ماسه سفت و یکدست به دست آید.
سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید. بهتر است در همین مرحله نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به ماسه گوشتی اضافه کنید تا ظرفیت زیادی به ترکیب شما بدهند.از ماسه گوشتی تهیه شده گلوبول هایی را در قطر حدود یک و نیم تا دو سانتیمتر تشکیل دهید. سپس در صورتی که می خواهید طعم خاصی در کوبیده مرغ خود بیافزایید می توانید به آن نعناع خشک نیز اضافه کنید.
آماده شدن کوبیده مرغ می تواند در دو حالت پخت در فر یا ماهیتابه باشد. برای پخت در فر، گوشت مورد نظر را روی بشقاب فر زده شده قرار داده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۲۵ دقیقه پخته شود. برای پخت در ماهیتابه هم می توانید کمی روغن روی ماهیتابه ریخته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه گوشت را سرخ کنید.
بعد از پخت کوبیده مرغ می توانید آن را با نان تازه و سالاد سرو کرده و از طعم خوشمزه و خاص آن لذت ببرید.
راهنمایی برای بهترین نتیجه در تهیه کوبیده مرغ مجلسی
تهیه کوبیده مرغ مجلسی یک غذای سنتی و خوشمزه است که معمولاً در موقعیتهای خاص شامل جشن و مراسم های خانوادگی سرو میشود. اگر شما نیز میخواهید با تهیه این غذای خاص، برای خانواده و دوستانتان بهترین اجرا را از خودتان بدهید، به چند نکته باید توجه داشته باشید.
در انتخاب مرغ مجلسی باید به نوع مرغ و وزن آن توجه کنید. بهتر است از مرغ خانگی و به وزن کافی استفاده کنید تا طعم و کیفیت بالایی را در غذایتان به دست بیاورید.
برای تهیه مرغ مجلسی ابتدا باید مرغ را خرد کنید. اما در این مرحله حواستان به صافی بودن گوشت و نیز نیم کردن آن باشد. پس ابتدا باید به یک قیف به همراه زرده تخممرغ، پودر پیاز و نمک نرم شده، یک تا دو دقیقه صاف کنید و به مرغ اضافه کنید. این کار باعث میشود که مرغ کاملاً خرد شده و همچنین طعم و مزه خوبی به آن داده شود.
در مرحله بعدی باید به مرغ خرد شده، پودر نمک، فلفل سیاه، پودر زردچوبه، نعناع خشک، روغن، پودر پیاز را اضافه کرده و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مجسمه داده و با دسته ماساژ دهید تا کاملاً با هم ترکیب شود.
در انتها باید مواد را داخل قابلمه تهیه شده قرار دهید و آن را در حدی گذاشته و با دست درست کنید که همگی با هم ترکیب شده باشد. سپس قابلمه را روی شعله آتشی ملایم قرار داده و بعد از ده دقیقه با حرکات رزمی، دستهای شکننده کوبیده را به طوری که از روی چنگال بیافتد، پخته کنید تا کاملاً آماده سرو شدن باشد.
همچنین میتوان به کوبیده مرغ مجلسی پیازی، کوبیده مرغ مجلسی سنتی و کوبیده مرغ مجلسی یاقوتی نیز اشاره کرد که هر کدام به شکل خود منحصر به فرد و با ترکیبات متفاوت ساخته میشود.
آشنایی با مغز گردو و کاربرد آن در تهیه کوبیده مرغ مجلسی
سلام! میخواهیم دربارهٔ مغز گردو و کاربرد آن در تهیهٔ کوبیده مرغ مجلسی صحبت کنیم.
مغز گردو یکی از مهمترین مواد مصرفی در صنایع غذایی است که دارای خواص بسیاری است. از خواص مغز گردو میتوان به افزایش غلظت و تقویت حافظه، نشاطبخشی، کاهش بیماریهای مربوط به قلب و عروق، کنترل قند خون و تغذیهٔ سلامتی اشاره کرد.
در تهیهٔ کوبیدهٔ مرغ مجلسی، استفاده از مغز گردو به عنوان یکی از مواد اولیه بسیار مهم است. بهعلاوه، استفاده از مغز گردو در تهیهٔ کوبیدهٔ مرغ مجلسی، آن را به یک غذای سرشار از پروتئین و ویتامین تبدیل میکند.
برای تهیهٔ کوبیدهٔ مرغ مجلسی با استفاده از مغز گردو، ابتدا مرغ را به همراه پیاز، سیر، فلفل دلمهای و کمی نمک و فلفل به مدت چند ساعت (در صورت امکان تمام شب) درون یک ماستیک یا یک کاسهٔ معمولی قرار دهید تا مزهٔ خوبی بگیرد.
سپس مواد دیگری که شامل تکههای مغز گردو، گوشت چرخکرده، نمک، فلفل، نعنای فرنگی (روی جانب هر پودر سبزی) و یک تکهٔ نانبرون که خیس شده و چرکی باشد، قرار دهید و با مدادفرشی به هم بزنید تا همگن شوند.
سپس کوبیده را به صورت تکههایی فرم دهید و از فرایند پخت درون ماستیک یا تابهٔ داغ استفاده کنید.
بهعنوان یک نکتهٔ کاربردی، قبل از استفاده از مغز گردو باید آن را با آب شستشو داد و خشک کنید تا خواصی که دارد کاملاً حفظ شود.
امیدواریم که این توضیحات برای شما مفید بوده باشد. با تشکر از توجه شما.