طرز تهیه کوبیده مرغ با دنبه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کوبیده مرغ با دنبه

کوبیده مرغ با دنبه یکی از غذاهای خوش طعم و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است که با استفاده از مرغ و دنبه درست می‌شود. برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ را می‌شوییم و خشک می‌کنیم، سپس آن را بر روی تخته چوبی خودرویی قرار داده و با چاقوی تیز به صورت کوبیده خرد می‌کنیم.

سپس، دنبه را شسته و ریز ریز خرد کرده و با کوبیده مرغ مخلوط می‌کنیم. برای این مخلوط، باید سبزیجات نیز اضافه شود. بهتر است از پیاز و ریحان برای این منظور استفاده کنیم. در ادامه، مواد خشکی مانند گردو، زرد چوبه، پودر پزشکی، فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

حالا، مخلوط را به دو صورت مردمی و گرد کرده به دست می‌آوریم. سپس، در یک ماهیتابه، روغن را گرم کرده و کوبیده های مرغ را با هم صاف می‌کنیم و در پانچ گرم می‌کنیم. سپس، آن را روی یک بشقاب می‌ریزیم و با مقداری رب گوجه فرنگی تزیین می‌کنیم. این غذا را با برنج و سالاد سرو کرده و از آن لذت ببرید.



1. مواد لازم برای تهیه کوبیده مرغ با دنبه

برای تهیه کوبیده مرغ با دنبه، مواد گوشت مرغ، پیاز، نمک، فلفل، آرد نان و یک عدد تخم مرغ لازم است. برای تهیه دنبه نیز نیاز به موادی مانند لوبیا چیتی، پیاز، گوشت چرخ کرده، روغن، نمک، فلفل، زعفران و آب دارید.

ابتدا برای کوبیده مرغ، گوشت مرغ را به همراه پیاز رنده شده و نمک و فلفل داخل یک کاسه مخلوط کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با دست به خوبی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس آرد نان را به مرحله تخم مرغ و گوشت و پیاز اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط کنید تا آرد نان بهم بریزد.

بعد از آرد کردن مواد، مقداری روغن را در تابه گرم کنید و مرغ کوبیده شده را داخل آن بریزید. همچنین می‌توانید کوبیده‌ها را به شکل پیاز خورده یا شامی کوبیده به شکل دلخواه تقسیم کنید. سپس کوبیده‌ها را بصورت میانی با حدود نیم ساعت ملایم بپزید تا داخلشان بپزد. حتی می‌توانید کوبیده‌ها را در فر نیز به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد پخت کنید.

برای تهیه دنبه نیز، لوبیا چیتی را چند ساعتی قبل از شروع کار برای خیس کردن به آب بریزید. سپس پیاز را ریز خرد کنید و در یک تابه با روغن داغ تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل تفت دهید تا گوشت کاملاً سرخ شود. سپس لوبیا چیتی را به گوشت اضافه کرده و با آب، نمک، فلفل و زعفران تفت دهید تا دنبه سفت و خوشمزه تهیه شود. سپس دنبه را به همراه کوبیده مرغ سرو کنید و از غذای خوشمزه خود لذت ببرید.



2. روش طرز تهیه کوبیده مرغ با دنبه

روش طرخ تهیه کوبیده مرغ با دنبه

کوبیده مرغ با دنبه یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که با استفاده از مرغ، دنبه و تره فرنگی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل مزه شیرین دنبه و طعم خوشمزه مرغ به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در خانه‌ها شناخته می‌شود.

خطوات تهیه کوبیده مرغ با دنبه به شرح زیر است:

مواد لازم:

- دو تخم مرغ

- یک عدد پیاز رنده شده

- یک عدد دنبه خرد شده

- 400 گرم گوشت مرغ چرخ کرده

- نمک و فلفل به میزان لازم

- یک قاشق غذاخوری کنجد

- یک لیوان رب گوجه فرنگی

- دو قاشق غذاخوری روغن

طرز تهیه:

1- در ظرفی تخم مرغ‌ها و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کنید.

2- به مواد تخم‌مرغی مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و با گردن بالشتی به سمت پایین درست دهید تا حجم آن کاهش پیدا کند.

3- گوشت مرغ چرخ کرده را به ترکیب تخم‌مرغی و پیاز اضافه کنید.

4- دنبه خرد شده را به ترکیب دو تا درجه قبلی اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید.

5- یک قاشق غذاخوری کنجد را به ترکیب مواد اضافه کنید.

6- نمک و فلفل به مقدار لازم را با مواد ترکیب کنید و به دلخواه طعمتان را تنظيم کنيد.

7- مواد را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا شبته شوند.

8- مواد را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و به شکل انگشت مرغ ترکیب کنید.

9- در یک ماهیتابه روغن را گرم کنید و کوبیده مرغ‌های تهیه شده را به ترتیب به ماهیتابه اضافه کنید و آن‌ها را به‌مدت 18-20 دقیقه سرخ کنید.

10- رب گوجه‌فرنگی را با کمی نمک، فلفل و آب ترکیب کنید و کوبیده مرغ‌ها را در آن بجوشانید تا مرغ‌ها به‌طور کامل از رب پوشیده شوند.

11- پیاز رنده شده را به کوبیده مرغ با دنبه اضافه کنید تا پیاز به دسته‌های کوچک تقسیم شده و سبک‌تر شود.

کوبیده مرغ با دنبه آماده خوردن است. می‌توانید آن را با سالاد، نان تازه و یا برنج سرو کنید. این غذا با ظاهر زیبا و مزه شیرین دنبه وطعم خوشمزه مرغ طعمی متفاوت و خوشمزگی را به دست می‌آورد.



3. نکات مهم برای تهیه کوبیده مرغ با دنبه

کوبیده مرغ با دنبه یکی از غذاهایی است که در ایران به طور گسترده مصرف می‌شود و به عنوان یک غذای سنتی و محبوب شناخته می‌شود. اما تهیه این غذا ممکن است به دلیل چندین عامل، از جمله به کار بردن گوشت مرغ، تهیه دنبه‌ی خوب و آماده نمودن مواد اولیه درست بصورت سریع سخت بنظر برسد.

اولین نکته مهم در تهیه کوبیده مرغ با دنبه، استفاده از گوشت مرغ تازه و بهداشتی است. حتما باید از قسمت چربی و اجزای نامناسب گوشت مرغ جدا شده و پس از شستشو، خشک شده و در سلفون آماده تهیه شود.

نکته بعدی انتخاب و تهیه دنبه مناسب است. برای این کار بهتر است دنبه‌ی خرد شده و بسته‌بندی شده‌ی شرکت‌های معتبر را به کار برد. قبل از آماده نمودن دنبه باید آن را خیس کرده و سپس آن را کاملاً خشک کنید.

نکته بعدی در تهیه کوبیده مرغ با دنبه مربوط به ترکیب مواد غذایی است. پس از ترکیب گوشت مرغ، دنبه، پیاز، نمک، فلفل سیاه و گیاهان خشک شده، حتما باید مواد را به خوبی مخلوط کرد تا ترکیب یکنواختی داشته باشد.

در انتها نکته بعدی به برگرداندن کوبیده هنگام سرخ کردن است. کوبیده با دست آماده شده و به شکل توپ‌های کوچک زده می‌شود، حتماً باید هنگام سرخ کردن نیز کوبیده را با دقت و به شکل یکنواخت درون روغن نیم پز شود.

با رعایت این نکات مهم، می‌توانید یک کوبیده مرغ با دنبه خوشمزه و شاداب را تهیه و لذت بخش برای خانواده و دوستان خود به همراه بیاورید.



4. دستور پخت کوبیده مرغ با دنبه

در این دستور پخت، ما قصد داریم که یکی از خوشمزه‌ترین و پرمصرف‌ترین غذاهای ایرانی، یعنی کوبیده مرغ را با دنبه ترکیب کنیم و از طعم خوشمزه‌ای که ایجاد می‌شود، لذت برده و از آن به‌عنوان یک غذای کامل و سرشار از ترکیبات مفید برای سلامت بدنمان استفاده کنیم.

برای شروع، باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این غذا، به هر نوع مرغی که دوست دارید نیاز داریم و آن را به‌صورت خوبی پخت کرده و پس از آن آن را خرد کنیم. سپس، دنبه را با آب جوش روشن و کمی نمک به‌صورت کاملاً پخته بجوشانیم. بعد از اینکه دنبه‌ها کاملاً پخته شدند، آنها را به‌صورت مربعی خرد می‌کنیم.

حالا باید کوبیده مرغ را آماده کنیم. برای اینکار ما نیاز داریم به: مرغ خردشده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و آرد. همه‌ی این مواد را با هم مخلوط کرده و سپس مرغ را به‌صورت کوبیده اضافه می‌کنیم.

حالا به مرحله آخر می‌رسیم که باید کوبیده مرغ و دنبه‌ها را با هم ترکیب کنیم. برای اینکار، دو تا سه قاشق روغن را در تابه یا ماهیتابه به حرارت بگذاریم و پس از آن کوبیده مرغ را در تابه بریزیم و آن را به‌صورت چرخشی به‌مدت 10 دقیقه از طرفین بپزیم. در انتها نیز دنبه را به کوبیده مرغ اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر آن را پخته و حاصل را روی یک بشقاب آماده شده سرو می‌دهیم.

این غذا را می‌توان با برنج، نان و یا سالاد سرو کرد و همراه با دوستان و خانواده لذت برد. فواید این غذا به دلیل داشتن موادغذایی مفید مانند فیبر، ویتامین‌های مختلف، پروتئین و... بسیار زیاد است و مصرف منظم آن به سلامت بدن کمک می‌کند.



5. مرحله اول: آماده کردن مرغ برای تهیه کوبیده

در این مرحله اول برای تهیه کوبیده، نیاز است مرغ را آماده کنیم. برای اینکار باید ابتدا مرغ را از هر نوع چربی و پوست خارج کنیم و سپس با دستگاه خرد کننده یا چاقو، آن را به قیچی های ریز خرد کنیم.

سپس برای پخت کوبیده، بهتر است از گوشت مرغی استفاده کنیم که حداقل ۲۰ دقیقه قبل از آماده کردن آن، از یخچال بیرون آمده و به درجه اتاق رسیده باشد. این امر باعث می‌شود که گوشت برابر تر و رنگ آن راکد نشود و از آن طرف همانند گوشت آبدار شود.

آماده‌کردن مرغ برای تهیه کوبیده، از نکات مهمی است که در مراحل پخت کوبیده بسیار تاثیرگذار خواهد بود. برای بدست آوردن نتیجه‌ای خوشمزه و لذیذ، باید گوشت را همیشه با صدای بالا و بی وقفه در حال ترکیب شدن در روغن برگردانیم و همچنین آن را به طور کامل پخت کنیم. بهتر است در هنگام پخت کوبیده، از روغن اضافی استفاده نکرده و از روغن طبیعی گیاهی همانند روغن زیتون استفاده کنیم. این باعث می‌شود کوبیده‌ای با طعم و کیفیت بیشتری داشته باشیم.



6. مرحله دوم: آماده کردن دنبه برای تهیه کوبیده

در مرحله دوم تهیه دنبه برای تهیه کوبیده، ابتدا باید دنبه را به طور کامل شستشو داده و پس از خشک شدن آن را با چاقوی تیز برش داده و سبکی آن را کنترل کنیم. بهتر است دنبه‌های بزرگ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنیم تا به راحتی می‌توان از آن‌ها در این مرحله استفاده کرد.

سپس باید دنبه را در ظرفی قرار داده و آبی که به آن اضافه شده است را مخلوط کرده و دنبه را با دست ماساژ داده تا طعم و رنگ آن به آب منتقل شود. پس از مدتی از دنبه خارج شده و با دستمال کاغذی خشک کرده و در ظرف دیگری ریخته و به داخل آن پودر نمک و زردچوبه را اضافه کرده و آن را با دنبه مخلوط کنیم.

سپس باید دنبه را در تابه مورد نظر برش داده و آن را در همراه با پیاز و سیر تفت داده تا پخته شود. سپس پس از خنک شدن دنبه‌های پخته شده آن‌ها را با چاقو یا فرز مخصوص به قطعات کوچکتر تقسیم کرده و با موادی مانند نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می‌توان آن‌ها را طعم داد. پس از این مرحلة آماده‌ی تهیه کوبیده از دنبه محصول خود را داریم.