آموزش طرز تهیه کوبیده جوجه تابه ای
طرز تهیه کوبیده جوجه با تابه، یکی از پرمصرفترین غذاها در نواحی مختلف جهان است. این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاهای فارسی نیز به شمار میرود و با استفاده از چند مواد اصلی، میتوان آن را تهیه کرد. مواد اصلی این غذا شامل گوشت مرغ، پیاز، نمک، فلفل، آرد و مواد افزودنی در صورت نیاز است.
برای آماده سازی کوبیدهها، ابتدا باید گوشت مرغ را با دقت خرد کرد و به همراه پیاز، خیارشور یا مواد دیگری که تمایل دارید در مواد افزودنی بگذارید. سپس به مواد تهیه شده، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس آرد را روی مواد مخلوط ریخته و همه را به دقت با هم مخلوط میکنیم.
حالا بهترین دوست شما یعنی تابه را روی حرارت قرار میدهیم و زیتونرب را به آن اضافه میکنیم. به محض اینکه روغن داغ شد، کوبیدهها را درون تابه و روغن میریزیم و آنها را به آرامی برای مدتی سرخ میکنیم. سپس آتش را کمی کمتر میکنیم، و کوبیدهها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر درون تابه با حرارت کمتر سرخ میکنیم. پایان کار، غذای کوبیده جوجه تابهای آماده به سرو شدن میباشد که میتوانید با نان، برنج و سالاد ترکیب کنید و سرو کنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه کوبیده جوجه تابه ای
برای تهیه کوبیده جوجه تابه ای نیاز به چند ماده اساسی دارید، اولین ماده تخم مرغ است که به عنوان اتصال دهنده اصلی استفاده می شود. برای هر کیلوگرم گوشت جوجه بهتر است دو تا سه تخم مرغ استفاده کنید. اضافه کردن تخم مرغ باعث می شود که کوبیده آرام و عالی روی تابه باقی بماند.
ماده دیگری که برای تهیه کوبیده جوجه تابه ای لازم است، نان خشک است. نان خشک باعث می شود که کوبیده شما جامد شود و به راحتی از هم جدا نشود. به طور معمول، برای هر گرم گوشت، حدود ۶ تا ۸ گرم نان خشک مورد نیاز است.
سبزیجات و ادویه ها نیز جزء اجزای اساسی در تهیه کوبیده جوجه تابه ای هستند. شما می توانید از گردو، پیاز، سیر، فلفل قرمز خشک، فلفل سیاه و کمی نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. آنها به عنوان ادویه ها و به عنوان طعم دهنده ها استفاده می شوند.
بهرحال ظاهرا هیچ ماده ای نمی تواند به حضور پودر نمک در تهیه کوبیده جوجه تابه ای برایمان بی تفاوت باشد. نمک، به عنوان یکی از اجزای لازم در هر غذای تهیه شده، برای تقویت طعم و افزایش عمر مفید غذا بکار می رود. در نهایت، شما برای پخت کوبیده جوجه تابه ای به یک تابه مقوایی نیاز دارید که برای افزایش نچسبی کوبیده، می توانید آن را تخم مرغ روی آن شکسته و فرش کنید.
نحوه تهیه کوبیده جوجه تابه ای
کوبیده جوجه تابه ای یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران و کشورهای اطراف است. این غذا با ترکیبی از گوشت مرغ خرد شده، سبزیجات و ادویه های طعم دار بسیار خوشمزه و سالم تهیه می شود. در ادامه نحوه تهیه کوبیده جوجه تابه ای را به شما توضیح خواهیم داد.
مواد لازم:
- یک قطعه گوشت مرغ فرآوری شده
- یک قاشق غذا خوری نمک
- نصف قاشق غذا خوری فلفل سیاه
- یک عدد پیاز خرد شده
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک عدد تخم مرغ
- نصف لیوان روبی هویج خرد شده
- نصف لیوان روبی کلم خرد شده
- نصف لیوان روبی نخود فرنگی خرد شده
روش تهیه:
1. در مرحله اول ، گوشت مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با اضافه کردن نمک و فلفل سیاه آن را با هم مخلوط کنید.
2. سپس پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود. سپس آن را به گوشت اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید.
3. در مرحله بعدی تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
4. بعداً سبزیجات خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و برای ترکیب بهتر به کمک دستان خود آن را آمیخته و نرم کنید.
5. سپس یک تابه تهیه کنید و روغن را در آن گرم کنید. سپس کوبیده ها را با هم تفت داده و به صورت سرخ شده سرو کنید.
6. روش همراه با نان لواش، سبزیجات تازه و چند قطره لیموعمانی سرو کنید.
دقت کنید که هر یک از مراحل تهیه کوبیده جوجه باید به طور کامل انجام شود تا در نهایت کوبیده های خوش طعم و لذیذی داشته باشیم. همچنین می توانید با تغییر مقادیر ادویه ها، سبزیجات و نوع مرغ، طعم مطلوب خود را بیشتر تنظیم کنید.
راهنمای پخت کوبیده جوجه تابه ای
راهنمای پخت کوبیده جوجه تابه ای
پخت کوبیده جوجه تابه ای یکی از غذاهای خوشمزه و سریع الهضم است که با کمترین مواد اولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود. این غذا از گوشت چرخکرده از قبیل کوفته و با ترکیب پیاز، نمک، فلفل سیاه، روغن و سایر ادویهجات به همراه تخم مرغ به دست میآید.
برای شروع تهیه کوبیده جوجه تابه ای، مواد لازم شامل گوشت چرخکرده، پیاز، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، گشنیز، تخم مرغ، روغن، نمک و برای خورشت شدن گوشت یک قاشق غذاخوری آب هستند. در ابتدا پیاز را رنده کرده و با گوشت و تخم مرغ مخلوط کرده و به همراه فلفل سیاه، نمک و روغن به صورت کاملاً یکدست با هم مخلوط کنید.
سپس با دستهای خودتان آن را به شکل کوفته درآورده و در مقایسه با اندازه خودتان شکل دهید. پس از آماده کردن کوبیده ها، کوبیده ها را در تابه با روغن گرم کنید تا سمتهای آن کمی سرخ شوند. سپس گوشت را به همراه ریشه فشرده، آب و فلفل قرمز، روی کوبیدهها بریزید و روی حرارت کمان به مدت 30 تا 40 دقیقه به طور کامل بپزید. و بعد از پز شدن با گشنیز خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
همچنین، میتوانید از انواع سبزیجات دلخواه نظیر نخود فرنگی، ذرت، لوبیا سبز و... برای بالا بردن ارزش غذایی و طعم خود غذا استفاده کنید. همچنین میتوانید از معجون گوجه فرنگی تهیه شده با روش کره شده به همراه نمک و ادویهجات برای حساب بیشتر طعم استفاده کنید.
ترفندهای طرز تهیه کوبیده جوجه تابه ای
کوبیده جوجه تابه ای یک غذای خوش طعم و سرشار از مواد مغذی است که با استفاده از چند ترفند ساده میتوان آن را در منزل تهیه کرد. در این مطلب به ترفندهای طرز تهیه کوبیده جوجه تابه ای میپردازیم.
اولین ترفند درباره پختن کوبیده جوجه در ماهیت خود آن است. در واقع با استفاده از یک تابه مناسب و پهن خوبی میتوان به صورت موثری با پخت کوبیده جوجه کنترل داشته باشیم. هنگام پختن کوبیده جوجه، از روغن کمتری نسبت به دیگر غذاها استفاده کنید زیرا چربیهای جوجه در خود دارای مقدار زیادی چربی هستند و بیشترین کیفیت خود را در حالت منجمد دارند.
دومین ترفند درباره ترمیم شدن کوبیده جوجه هنگام پختن است. حتی اگر کوبیده جوجه شما خیلی خشک شده باشد و بافت نامناسبی داشته باشد، با دونه دونه کردن آن و اضافه کردن یک قاشق روغن، بافت آن را ترمیم کنید. میتوانید به جای استفاده از تختههای چوبی برای چیدن کوبیده جوجه، از یک قاشق یا چنگال استفاده کنید. این کار باعث میشود که کوبیده جوجه بیشتر به هم بچسبد و جلوی پختن آن را میگیرد.
سومین ترفند درباره وقت سرو کردن است. هنگامی که کوبیده جوجه را سرو میکنید، به این نکته توجه کنید که آن را با یک سس یا سالاد تزئین کنید و قرار دهید. میتوانید از تخم مرغ سرخ کرده، پیاز سرخ شده، خیار شور یا هریک از انواع سالاد و سیبزمینیهای سرخشده به همراه کوبیده جوجه استفاده کنید.
نکاتی برای پخت کوبیده جوجه تابه ای
پخت کوبیده جوجه تابه ای یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که با چند نکته ساده می توانید آن را بهتر و خوشمزه تر بپزید.
اولین نکته که باید در نظر داشته باشید ، استفاده از مرغ تازه و خوب که به خوبی تمیز شده اند است. برای این منظور ، من کوبیده ها را خودم در خانه تهیه می کنم ، یا می توانیم کوبیده هایی را از رستورانها و فروشگاههایی که قطعات مرغ سالمی فروش می کنند آماده خرید کنیم.
یکی دیگر از نکاتی که باید در نظر داشته باشید ، نوع روغنی که در پخت کوبیده استفاده می کنید است. بهتر است از روغن هایی مانند روغن زیتون استفاده کنید تا غذای شما سالم و خوشمزه باشد. همچنین ، بهتر است از روغن کمتری استفاده کنید تا بهتر بپزد و نیز کمتر چرب شود.
در این غذا از سبزیجات نیز می توان استفاده کرد. مثلا می توان به آن پیاز خرد کرده ، گوجه فرنگی خرد کرده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، بادمجان خرد شده و یا هر سبزیجات دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
در نهایت ، اگر می خواهید که کوبیده جوجه تابه ای شما خوشمزه و مزه دار باشد ، یک نوع ادویه عطری مثل زردچوبه ، جعفری ، تره فرنگی ، پودر سیر و یا زنجبیل اضافه کنید. همچنین می توانید از نبات های خشک شده استفاده کنید که برای تقویت طعم غذا کاربرد دارد.
در نهایت ، پخت کوبیده جوجه تابه ای می تواند بهترین نتایج را با دنبال کردن این نکات ساده ، داشته باشد. همچنین ، همیشه این را در نظر داشته باشید که مرغ باید به طور کامل پخته شود تا غذای شما خوشمزه باشد.