طرز تهیه کوبیده تابه ایی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کوبیده تابه ایی

تهیه کوبیده تابه ای برای بسیاری از افراد یکی از پیش آمدهای دلچسب در طبخ است. این غذا را می توان با دستورهای ساده و سریع آماده کرد و برای وعده های ناهار و شام بسیار مناسب است. در این متن به صورت های مختلف طرز تهیه این غذا را ذکر می کنیم.

طرز تهیه مرغ کوبیده تابه ای:

ابتدا مرغ را با چاقو یا ریبوندر خرد کرده و به همراه پیاز، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه مخلوط کنید. سپس مخلوط را به شکل برش های ریز و تخت درآورده و در تابه با روغن گرم سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.

طرز تهیه گوشت کوبیده تابه ای:

برای تهیه گوشت کوبیده تابه ای، از گوشت چرخ کرده و به همراه پیاز خرد شده، چغندر رنده شده، نمک و فلفل سیاه استفاده کنید. این مواد را در یک کاسه مخلوط کنید و سپس به شکل یک دیس درآورده و در تابه با روغن گرم سرخ کنید.

طرز تهیه ماهی کوبیده تابه ای:

برای تهیه ماهی کوبیده تابه ای، از ماهی تازه و خوش طعم استفاده کنید. ماهی را کوبیده و به همراه پیاز، سیر و نمک در یک کاسه مخلوط کنید. سپس مخلوط را به شکل برش های کوچک درآورده و در تابه با روغن گرم سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.

با توجه به اینکه مواد استفاده شده در تهیه کوبیده تابه ای بسته به نیاز و سلیقه می تواند متفاوت باشد، بهتر است در استفاده از مواد انواع مختلف و کمی تفاوت ها ایجاد کنید تا بهترین گزینه را برای خود پیدا کنید.



راهنمای آماده کردن مواد اولیه برای کوبیده تابه ایی

کوبیده تابه‌ای یکی از غذاهای محبوب در بین خانواده‌های ایرانی است که با مواد اولیه ساده و در دسترس، سریع و آسان تهیه می‌شود. برای آماده کردن این غذا، مواد اولیه مهم شامل گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سیر، گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن است.

برای شروع، پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود و سپس گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم. گوشت را به‌صورت خوبی با پیاز ترکیب کرده و با نمک، فلفل و زردچوبه می‌پزیم تا گوشت به‌طور کامل پخته شود.

سیر را رنده کرده و حبه‌های گوجه‌فرنگی را نیز خرد کرده و سپس به مواد پخته شده در قابلمه اضافه می‌کنیم. همچنین می‌توانیم به این تابه یک قاشق مربای گوجه‌فرنگی نیز اضافه کنیم تا طعم خوشمزه‌ای در کوبیده تابه‌ای داشته باشیم.

پس از آن که تمام مواد با هم ترکیب شدند، غذای ما آماده سرو شدن است و می‌توانیم آن را با نان تازه و داغ سرو کنیم. همچنین می‌توانیم کوبیده تابه‌ای را با برنج، نخودچی یا سیب‌زمینی سرو کنیم و همچنین می‌توانیم از تخم‌مرغی تابه‌ای با کوبیده تابه‌ای طعم‌دهی کنیم. با تزیین آن با ریحان تازه چیده شده، کوبیده تابه‌ای در میان خانواده‌ها تبدیل به یکی از پرطرفدارترین غذاهای داغ شده است.



نحوه آماده کردن کوبیده های گوشتی برای تابه

برای آماده کردن کوبیده های گوشتی برای تابه، باید از گوشت قطعاتی مثل تکه های گوشت گوسفند، گوشت گاو یا گوشت مرغ استفاده کرد. ابتدا باید گوشت را با چاقو یا خردکن شکسته و سپس با یک میکسر یا همزن دستی همراه با یک آرد خشک مثل آرد نارگیل یا آرد نخود یا حتی نان خرد شده، مخلوط کنید تا حدوداً دو دقیقه مخلوط شوند. طعم و مزه گوشت همچنین با افزودن نمک، فلفل، سیر، زنجبیل و دیگر ادویه جات قابل تنظیم است.

باید موادی مانند پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و گیاهان خشک را همراه با گوشت مخلوط کنید. پیاز باید به دقت خرد شود. پس از مخلوط کردن همه مواد، باید ماسه یک چند ثانیه برای تجمع طعم و رنگ گوشت باز بماند.

سپس بهتر است که دستانتان را با آب مرطوب کنید ورز بزنید و ماسه را با دست شکل دهید. این عمل ممکن است کمی ایجاد خستگی شوید ولی این دست کردن باعث می شود که شکل کوبیده های شما بهتر شود و گوشت به یکدیگر بچسبد.

سپس یک تابه با روغن کنار گذاشته شده و گوشت کوبیده در آن قرار داده شود. باید مواظب باشید که گوشت کوبیده ها را به صورت مسطح شکل دهید و تابه باید نیمه سرخ شده باشد تا کوبیده ها به صورت خوبی باز شوند. اکنون کوبیده ها را به داخل تابه بیفکر شوید تا دور هم قرار گیرند و یک طرف آنها را روی تابه به صورت یک دقیقه آبلیمویی کنید. بهتر است که بیش از حد برای تقلیل چربی و درجه حرارتید از روغن استفاده نکنید.



طرز تهیه سس قارچی برای کوبیده تابه ایی

برای تهیه سس قارچی برای کوبیده تابه ایی ابتدا باید قارچ ها را خرد کرده و با یک قاشق روغن تفت داده و آن ها را در کنار کوبیده تابه ایی قرار دهید. سپس باید یک قاشق دوغ خوری کره روی قارچ ها ریخته و آن ها را تفت داد تا سبک شوند.

در مرحله بعدی باید یک قاشق دوغ خوری آرد را به قارچ ها اضافه کرده و آن ها را همراه با آرد به آرامی تفت داده تا آرد کاملا جذب شود. سپس باید به مواد یک پیمانه شیر را اضافه کرده و آن ها را همچنان به آرامی تفت داده تا سس قارچی تهیه شود.

در مرحله بعدی باید به سس یک قاشق دوغ خوری روغن زیتون اضافه کرده و آن را همراه با قارچ ها به آرامی تفت داد تا سس قارچی به آنچه که می‌خواهیم تبدیل شود. سس قارچی و غنی از عنصر های پروتئینی است و برای تهیه آن در کمترین زمان ممکن، پیشنهاد می‌شود از قارچ های تازه استفاده کنید. همچنین، شما می توانید به سس قارچی یک قاشق دوغ خوری خامه اضافه کرده و آن را با نمک و فلفل به طعم خودتان برسانید.

این روش ساده و کم هزینه برای تهیه سس قارچی برای کوبیده تابه ایی است که می تواند به سادگی در کنار غذای شما سرو شود و به آن طعم و مزه ای خوشمزه اضافه کند. بنابراین، شما می توانید با آموزش فوق به راحتی و با خلوص دل، سس قارچی خود را تهیه کرده و به طعم لذیذ برسانید.



نحوه تهیه کوبیده تابه ایی با سبزیجات

تهیه کوبیده تابه ای با سبزیجات یک غذای شهریوری و خوشمزه است که با استفاده از مواد خانگی تهیه می‌شود. این غذا را می‌توان به عنوان یک غذای کامل در وعده‌های ناهار و شام سرو کرد. در ادامه چند مرحله برای تهیه این غذا آورده می‌شود.

مرحله اول : مواد اولیه

برای تهیه کوبیده تابه ای با سبزیجات موادی همچون گوشت چرخ کرده، سبری، پیاز، بادم‌جان، گوجه‌فرنگی و ادویه‌جات مثل نمک، فلفل و زردچوبه نیاز است.

مرحله دوم : تهیه کوبیده

ابتدا گوشت چرخ کرده را با سبری، پیاز، بادم‌جان، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست‌های تمیز، کوبیده درست کنید. سپس بهتر است کوبیده را روی تابه با روغن داغ پخته و درخشان شود.

مرحله سوم : اضافه کردن سبزیجات

پس از سرخ شدن کوبیده، باید سبزیجات را نیز به آن اضافه کنید. برای این منظور، سبری، پیاز و گوجه‌فرنگی را به کوبیده اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس تابه را باید روی حرارت کم بگذارید تا سبزیجات نرم شوند.

مرحله چهارم : پخت غذا

نهایتا باید غذا را به مدت چند دقیقه روی حرارت کم پخت دهید تا کوبیده کاملا پخته شود و سبزیجات نرم شوند. به‌جای شکم‌پُر کردن کوبیده با نان، می‌توان آن را همراه با برنج مخلوط کرد.



طرز تهیه کوبیده تابه ایی با مرغ

کوبیده تابه ایی با مرغ یکی از پرطرفدار‌ترین غذاهای ایرانی است که رقم‌های خاصی از آن در مناطق مختلف کشور متفاوت است. برای طرز تهیه این غذا، ابتدا مرغ را از پوست خارج کرده، داخل ظرفی قرار داده و برای حدود نیم ساعت آن را در یک مزه ترکیب شده از پیاز رنده‌شده، نمک و فلفل سیاه قرار می‌دهیم تا مرغ با این مزه سرو شود.

پس از اینکه مرغ به خوبی مزه گرفت، آن را از ظرف خارج کرده و به همراه نان خشک رنده‌شده، پیاز رنده شده، یک تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه ترکیب می‌کنیم. سپس بهتر است آن را با دست ترکیب کرده و به صورت صفحه‌ای شکل دهیم.

در این مرحله، داغ کردن رویه کوبیده بسیار مهم است. برای این کار، یک تابه را با روغن سرخ کرده و قرار می‌دهیم. پس از آن، خمیر کوبیده را در تابه قرار داده و آن را به دور تابه به صورت دایره شکل می‌کنیم تا نیمی از خمیر روی پهنه تابه باشد.

بعد از حدود ۱۰ دقیقه، پشت تابه را برای داغ کردن تابه به روی آتش قرار می‌دهیم و پس از حدود ۳۰ دقیقه خمیر را به صورت دایره شکل روی پهنه تابه تفت می‌دهیم. سپس کوبیده را به دور پهنه تابه از طرفین تفت داده و به اندازه کافی سرخ کرده و آماده سرو شدن در میان سایر وعده‌های نوشیدنی خانوادگی خود می‌کنیم.

با اینکه کوبیده تابه ایی با مرغ در بسیاری از مناطق ایران به صورت یک غذای سنتی عرضه می‌شود، اما در نهایت شاید لذیذ‌ترین شکل این غذا به صورت دم کرده شده باشد. با کناره گیری دو تکه حالت دایره‌ای شده‌ای از کوبیده، با یک دسته نعناع و یک سالاد خانگی سرو شود.



طرز تهیه کوبیده تابه ایی با گوشت چرخ کرده

کوبیده تابه ایی با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهایی است که بسیاری از خانواده‌ها به این دلیل که تهیه آن آسان است و مواد اولیه آن در دسترس هستند، به عنوان یک منوی پرطرفدار انتخاب می‌کنند. در این غذا گوشت چرخ کرده با نمک، فلفل سیاه، پیاز رنده و تخم مرغ مخلوط می‌شود. سپس این مخلوط را به شکل دلخواه خود شکل داده و با سرخ کردن در یک تابه به همراه سبزیجات مورد علاقه مانند فلفل دلمه، کدو سبز و پیاز سرخ شده سرو می‌شود.

برای تهیه این غذا نیاز به مواد اولیه ساده و چند لحظه کارآیی است. همچنین برای سرخ کردن کوبیده‌ها بهتر است از یک تابه تفلون یا آنتی‌چس که قابلیت عدم چسبیدن را دارد استفاده کنید. یکی از نکات مهم تهیه این غذا این است که بهتر است گوشت چرخ کرده خود را تهیه کنید و از گوشت نیمه پخته فروخته شده در فروشگاه‌ها استفاده نکنید.

بهتر است قبل از خمیر کردن مواد درون کوبیده، مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا طعم و مزه بهتری داشته باشد. همچنین می‌توانید از مواد دیگری نیز مانند سیر رنده شده، تخم کتان و آویشن برای تقویت طعم استفاده کنید. نکته دیگری که باید به آن توجه کنید این است که زمانی که کوبیده‌ها در تابه سرخ می‌شوند به هیچ وجه بر روی آنها فشار وارد نکنید تا دور از شکستن باشند و طعم خوبی بگیرند. با رعایت این نکات، می‌توانید یک کوبیده تابه ایی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.