طرز تهیه کمپوت گیلاس نی نی سایت
طرز تهیه کمپوت گیلاس نی نی سایت به شیوهی بسیار ساده و راحت قابل انجام است. برای آغاز، گیلاسها را بشویید و در ظروف مخصوص کمپوت قرار دهید. آنها را با آب پوشانده و سپس شیرین کنید. همچنین، میتوانید از نوع مخصوصی از شیرین کننده به نام عسل استفاده کنید که بسیار بهداشتی و سالم است.
سپس، ظروف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 15 دقیقه میگذارید تا گیلاسها نرم شوند و به صورت کمپوتی له شوند. پس از این مدت، ظروف را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شوند.
درمرحلهی آخر، میتوانید کمپوت حاصل را به صورت یخزده در یخچال نگهداری کنید و همچنین میتوانید آن را به صورت مخصوص به خریداران عرضه کنید. ممکن است به بعضی از مواد مانند نعناع و شربت لیمو اضافه کنید تا طعم کمپوت شما بیشتر به دل مخاطبان بچهها بچه بخورد.
در نهایت، تهیه کمپوت گیلاس نی نی سایت یک فرایند ساده و سریع است و علاوه بر خوشمزه بودن، دارای خواص غذایی فراوانی است. این غذا به خصوص برای فصول گرمایی مناسب است و با آن میتوانید دل بچههای خود و در کل خانوادهی خود را شاد کنید.
آموزش ساده تهیه کمپوت گیلاس در خانه
کمپوت گیلاس یکی از خوشمزهترین دسرهای بهاره و تابستانه است که با استفاده از تکههای تازه گیلاس ایدهآل است. ظاهرا این دسر ساده به نظر می رسد، اما تهیه آن میتواند بسته به نوع و سفتی گیلاس، چند مرحله داشته باشد. در این مطلب، نحوه آماده سازی کمپوت گیلاس سریع، ساده و لذیذ در خانه را آموزش می دهیم.
برای تهیه کمپوت گیلاس، ابتدا دو پوند گیلاس تازه و شسته را در یک قابلمه بزرگ بریزید. سپس با بهبود مزه و افزایش شیرینی، دو لیوان شکر و یک لیوان آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار داده و بعد از آن را به آرامی برای حداقل ۲۰ دقیقه بپزید، تا گیلاس ها خوب پخته شوند و به صورت کمپوت در بیایند.
بعد از آماده شدن کمپوت، آن را خنک کنید و بروی یخچال برای چند ساعت قرار دهید تا خنک و پخته شود. اگر میخواهید کمپوت شما بافتی خمیری داشته باشد، میتوانید آن را با اضافه کردن برشهای ریز و تافی شده گیلاس به آن مخلوط کنید. کمپوت گیلاس میتواند به صورت تکی یا همراه با تازه ترین فصلی از میوهها و آجیل، خاموشی و لذیذی ویژه ایجاد کند.
در نهایت، این دسر لذیذ و تابستانی را میتوانید به روش تزیینی مورد علاقهتان به همراه بستنی، کرم، تازه از باغها و باغچه ها یا میوه خشک، پودر قند یا نعناع خشک، پنیر خامهای و شیرینیهایی مانند کلوچه و بیسکوییت همراه با آن سرو کنید. بهتر است که کمپوت گیلاس را در قابلمهای برای سرو آماده کنید.
مراحل تهیه کمپوت گیلاس سریع و آسان
تهیه کمپوت گیلاس به صورت سریع و آسان، یکی از بهترین روش ها برای استفاده از میوه های فصلی در فصل گیلاس است. کمپوت به صورت کلی، یک ترشی خنک و ملس درست شده از میوه های نرم و شیرین است. در ادامه، به صورت کامل به مراحل تهیه کمپوت گیلاس پرداخته خواهیم شد.
مرحله اول: گیلاس ها را شسته و سپس آن ها را از روی استخوان جدا کنید. برای این کار می توانید از یک تیغه یا چاقوی تیز استفاده کنید. سپس گیلاس ها را با یک روغن مایع و یا آب سرد بشویید تا کلیه داخلی میوه تمیز شود.
مرحله دوم: گیلاس ها را در قابلمه ای بریزید و سپس کمی آب و شکر را به آن ها اضافه کنید. در این مرحله، تقریبا یک سوم قابلمه با آب پر شود. تعداد قاشق های شکر به میزان میزان ترجیحی شماست. اگر می خواهید کمپوت خود را شیرین تر کنید، می توانید مقدار بیشتری شکر استفاده کنید.
مرحله سوم: گیلاس هایی که در قابلمه قرار دارند را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزند. حرارت را به موقعیتی که آب به جوش آمده (با حرارت بیشتر) افزایش دهید و سپس حرارت را کم کنید. مواظب باشید که آب به همراه گیلاس ها بجوشد و کمپوت شما بسیار آبکی نباشد.
مرحله چهارم: پس از آماده شدن کمپوت، آنرا به یک بشقاب یا ظرف دیگر منتقل کنید و بگذارید به مدت چند دقیقه خنک شود. پس از سرد شدن، کمپوت را روی یخچال قرار دهید و مدتی مجازاتی سرد کنید.
در نهایت، کمپوت گیلاس شما آماده خدمت است. شما می توانید از آن به عنوان دسر یا به عنوان افزودنی به دیگر غذاها استفاده کنید. همچنین، می توانید آن را در ظروفی ذخیره کنید و در فصل زمستان از آن استفاده کنید. به کمک این مراحل ساده، شما می توانید کمپوت گیلاسی بسیار خوشمزه و مفیدی را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.
کمپوت گیلاس با طعم و رنگ عالی
کمپوت گیلاس با طعم و رنگ عالی یکی از خوراکیهای خانگی و سنتی است که در فصل گرما مصرف میشود. گیلاس یکی از میوههای خوراکی و دسته بندی سیب زمینی، سیب و خربزه است و در بسیاری از نقاط جهان کاشته میشود. این میوهای سرشار از ویتامین سی و بتا کاروتن است که مصرف آن در هنگام فصل گرما به دلیل خواص مفید بیشتر میشود.
برای تهیه کمپوت گیلاس با طعم و رنگ عالی ابتدا باید گیلاس ها را با دقت شستشو داده و سپس ساقه و دانه آنها را جدا کرد. سپس گیلاس ها را به همراه شکر و یک نوبت آب ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و بعد از چند دقیقه با مخلوط کردن آن ها باید تصمیم گرفت که آیا کمپوت را با گیلاس آسیاب شده تهیه کنید یا نه. اگر می خواهید کمپوت گیلاس خود دارای متنوعیت و غلظت بیشتری باشد، گیلاس ها را ابتدا آسیاب کرده و سپس باقی مراحل را انجام دهید.
کمپوت گیلاس با طعم و رنگ عالی دارای خواص زیادی است. این خوراکی به دلیل داشتن ویتامینهای فوق العاده مانند ویتامین سی، ویتامین E، ویتامین آ، بتا کاروتن و ویتامین B6 برای بهبود سلامتی بسیار مناسب است. همچنین، این کمپوت با کمک پایین آوردن فشار خون، قوی کردن سیستم ایمنی بدن و کنترل بافت یا کاهش وزن کمک میکند.
در نتیجه، کمپوت گیلاس با طعم و رنگ عالی یک خوراکی سالم و خوشمزه است که میتوانید در آن فصل تابستان تهیه کنید و به عنوان دسر یا خود به خود مصرف کنید. این کمپوت به دلیل داشتن طعم تند و شیرین یکی از خوراکیهای پرطرفدار در بین افراد است.
کمپوت گیلاس به عنوان نوشیدنی سرد در روزهای گرم
کمپوت گیلاس یکی از نوشیدنیهای سرد و خوشمزه است که در روزهای گرم توسط خانوادهها مصرف میشود. گیلاس، میوهای با فایده بسیار برای سلامتی است که شامل ویتامینهای مختلف، آنتیاکسیدانها و فیبر است. به همین دلیل، مصرف کمپوت گیلاس در شرایط آب و هوایی گرم واکنش مثبتی برای سلامتی بدن دارد.
برای تهیه کمپوت گیلاس، گیلاس ها را شسته و سپس شیرین کرده و به همراه آب و نعناع در دیگی قرار میدهیم تا آن را به جوش بیاوریم. سپس آن را روی حرارت کم به مدت چند دقیقه میپزیم، تا شیرینی گیلاس ها به خوبی در آب جذب شود. پس از آن، نعناع را از دهانه دیگ درمیآوریم و کمپوت را به حرارت اتاق بیاوریم تا کمی خنک شود. در انتها، کمپوت گیلاس را داخل یخچال قرار داده و تا زمان سرو با نان تست و تهیه آبمیوه و میوه خشک، نگهداری میکنیم.
کمپوت گیلاس باعث تشنگی میشود و در شرایط آب و هوایی گرم، بسیار مناسب است. چرا که دریافت ویتامینها، آنتی اکسیدانها و فیبرهای موجود در گیلاس به سلامتی بدن کمک میکند و همچنین حس خوشایندی برای ذائقه برای ما فراهم میکند. در کل، کمپوت گیلاس به عنوان یکی از نوشیدنیهای خوشمزه در روزهای گرم، پیشنهاد میشود.
بهترین روش تهیه کمپوت گیلاس بدون مواد نگهدارنده
تهیه کمپوت گیلاس یکی از بهترین روش های احیای میوه های تابستانی است. اما برای خرید کمپوت گیلاس از فروشگاه ها، شاید خیلی از ما نیز از مواد نگهدارنده برای حفظ ماندگاری استفاده شده در آنها خبر نداریم. بنابراین، بهتر است این کار را با تهیه خودمان آغاز کنیم. در ادامه چند نکته مهمی را برای تهیه بهترین کمپوت گیلاس بدون مواد نگهدارنده بیان می کنیم.
نکته اول، انتخاب گیلاس های تازه و به موقع است. باید از گیلاس هایی استفاده کرد که به تازگی از درخت برداشته شده اند و خیلی خشک و نوکریزان نباشند. برای تهیه بهترین کمپوت گیلاس بدون مواد نگهدارنده، گیلاس ها باید به کمک آب به طور دقیق پاک شوند.
نکته دوم، رعایت نسبت آب و شکر در تهیه کمپوت گیلاس بسیار مهم است. نسبت مناسب شکر به آب برای تهیه کمپوت گیلاس حدود ۱ به ۳ در نظر گرفته می شود. اگر شکر بیش از حد در بین گیلاس ها بریزید، ممکن است بویی شیرین و ناپسندی به کمپوت بدهد.
نکته سوم، برای به حداکثر رساندن طعم گیلاس، می توانید چند برگ نعناع را به کمپوت اضافه کنید. همچنین، می توانید یک قاشق کوچک اسانس وانیل به کمپوت اضافه کنید تا طعم آن تندرست شود.
در نهایت، برای حفظ ماندگاری بهتر کمپوت، می توانید آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در قوطی محکم بسته و در یخچال نگه داری کنید. در نتیجه، این روش ساده تهیه کمپوت گیلاس بدون مواد نگهدارنده به شما امکان می دهد تا از طعم و عطر گیلاس ها بهترین استفاده را ببرید.