طرز تهیه کمپوت گلابی در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کمپوت گلابی در خانه

کمپوت گلابی از دسرهای ساده و خوشمزه است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای تهیه کمپوت گلابی ابتدا باید گلابی‌های خود را از پوست و هسته جدا کنید. سپس آن‌ها را به اندازه مناسب خرد کنید و در داخل قابلمه قرار دهید.

سپس باید آب بریزید آن را روی شعله‌ی نرم‌کن قرار دهید. بعد از آن، کمی قند به آب اضافه کنید و لذتی را همراه با شیرینی کمپوت گلابی بیشتر کنید. توصیه می‌شود که از قند کمتری استفاده کنید، بهتر است فنجان شیرینی‌تان را با دو سه قاشق کمپوت گلابی پر کنید، همچنین می‌توانید از عسل جای قند استفاده کنید تا خوراکی ‌تان سالم‌تر باشد.

حرارت روی شعله‌ی نرم‌کن را کم کرده و بگذارید که آب و گلابی‌ها به تدریج داغ شوند و با هم آمیخته شوند. در این مرحله بهتر است محو شده‌به نظر می‌رسد. برای لذت بخش شدن این حس خاص می‌توانید چند بار برای دم کردن آن به آن اضافه کنید.

وقتی که کمپوت گلابی داغ شد، قابلیت‌های آن را دو چندان کنید. اگر به صورت درپوش داغ سرو شود یا مجبور شوید آن را در برابر هوای گرم جایگزین کنید؛ این شیرینی نیز بسیار خوب باقی می‌ماند. آن را در نگهداری در یخچال قرار دهید تا سریعتر سرد شود و غذا را آماده کنید.



1. روش ساده تهیه کمپوت گلابی در خانه

تهیه کمپوت گلابی در خانه یک کار ساده و بی دردسر است که هر خانه داری می‌تواند با استفاده از تنها چند مواد آن را در خانه تهیه کند. اولین مرحله در تهیه کمپوت گلابی این است که گلابی‌ها را شسته و مقداری از پوست آن‌ها را با چاقو جدا کرده و به همراه شیر و شکر به قدر کافی در قابلمه بریزیم.

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را به جوش بیاورید. در این مرحله شما باید برای حدود 15 تا 20 دقیقه غلیظ شدن گلابی‌ها و شکر همراه با شیر را در حالی که دائماً آن را مخلوط می کنید، بپزید.

بعد از این که گلابی ها کاملاً نرم و پخته شده‌اند، آن‌ها را از حرارت برداشته و خنک شده به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. در این مرحله می توانید مقداری عصاره لیمو را به کمپوت اضافه کنید تا بوی بد گلابی را کم کند و طعم آن را تازه تر کند.

در نهایت، کمپوت گلابی خانگی آماده است و می توانید آن را به عنوان یک دسر سرد خوش طعم یا به عنوان شیرینی پخته در غذای خانواده خود به کار ببرید. همچنین، اگر مایل به باقی ماندن آن برای مدت طولانی تر هستید، می توانید آن را در قوطی هوا بندی شده در یخچال نگهداری کنید.



2. طرز تهیه کمپوت گلابی با قند در خانه

برای تهیه کمپوت گلابی با قند در خانه، نیاز به چند مواد اولیه اساسی دارید، از جمله گلابی های تازه و میوه هایی که برای شیرینی بخشی از آن ها بهره می بریم. از نظر تهیه، کمپوت گلابی بسیار ساده است و تنها چند مرحله را با هم انجام می دهیم.

۱) آماده کردن مواد: برای شروع، گلابی ها را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. درون قابلمه کوچک برای پختن کمپوت، میوه های خرد شده را قرار دهید و به آن ها مقداری قند اضافه کنید.

۲) پخت کمپوت: حرارت قابلمه پخش شده و با وجود برداشتن حرارت کمبود آب روی گلابی ها مشاهده می شود. بنابراین، لازم است که یک لیوان آب را به داخل قابلمه اضافه کرده و همه چیز را برای مدتی به آب کشیدن بگذارید.

۳) خنک کردن کمپوت: حدود بعد از ۳۰ دقیقه، کمپوت شما آماده است. برای استاندارد شدن خنک کامل می شود. گلابی ها کاملا نرم و رُطُس شده و میل نمایید.

در نهایت، کمپوت گلابی با قند شما آماده مصرف است. این دسر فوق العاده می تواند به تنهایی یا با برخی شیرینی های تازه سرو شود. به طور کلی، این کمپوت می تواند یکی از پیش غذا های دسر آشپزخانه شما باشد.



3. روش تهیه کمپوت گلابی با قطعات گلابی در خانه

برای تهیه کمپوت گلابی با قطعات گلابی در خانه، ابتدا گلابی‌های تازه را با آب شسته و سپس آن‌ها را به صورت قطعات کوچک خرد کنید. سپس، قطعات گلابی را در یک قابلمه بزرگ ریخته و با آب و شکر خلط کنید. به طور کلی، برای هر کیلوگرم گلابی، حدود 200 گرم قند و یک لیتر آب نیاز دارید.

سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را با تحریک مخلوط کنید تا قند کاملاً حل شود. بعد از این کار، قابلمه را روی حرارت بیشتر قرار داده و آن را به جوش آورید. همچنین، می‌توانید به صورت انتخابی به مخلوط خود ادویه‌ی دلخواه، مانند دارچین، هل، زنجبیل، پوست لیمو و غیره اضافه کنید تا طعم آن را تغییر دهید.

بعد از جوشاندن مخلوط، حرارت را کاهش داده و مخلوط را به مدت یک ساعت به آرامی پخت کنید. در این مدت، باید به طور دوره‌ای مخلوط را تحریک کنید تا به یکنواختی داغی دست یابد. بعد از گذشت زمان، با استفاده از تست چوبی مطمئن شوید که گلابی‌ها کاملاً نرم شده‌اند.

سپس، با استفاده از ظرفی راحت و قابل تحمل برای یخچال، مخلوط را به داخل ظرفی مناسب برای سرویس بریزید و آن را جهت خنک شدن به یخچال منتقل کنید. در نهایت، کمپوت گلابی را می‌توانید با یک قاشق یا کره خامه سرو کنید. ضمناً، بهتر است که کمپوت گلابی تا چند روز داخل یخچال نگه داری شود تا بوی و طعم آن بهتر شود و میل به خوردن آن افزایش پیدا کند.



4. طرز تهیه کمپوت گلابی با نبات کردن در خانه

کمپوت گلابی یکی از خوشمزه‌ترین، ساده‌ترین و محبوب‌ترین شیرینی‌های سنتی ایرانی است که در اکثر روزهای سال، به خصوص در فصل پاییز و زمستان، مصرف می‌شود. تهیه کمپوت گلابی بسیار ساده است و تنها به چند مواد اساسی مانند گلابی، نبات و شکر نیاز دارید.

ابتدا گلابی‌ها را شسته و پوست‌های آنها را بردارید. سپس گلابی‌ها را با چند قاشق شکر در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. توجه داشته باشید که گلابی‌ها هنگام پخت له نشوند، پس باید برای مدت زمان کوتاهی روی حرارت نگه دارید. پس از پخت گلابی‌ها، آنها را با یک پرز (مخلوط کن) مخلوط کرده و به صورت یک کمپوت نرم و خوشمزه تبدیل کنید.

در مرحله بعد، به منظور نبات کردن کمپوت گلابی، نبات را به تعداد مناسبی قوری یا کاسه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس کمپوت گلابی را در ظرفی ریخته و به داخل یخچال برای چند ساعت قرار دهید تا خنک شود.

حال که کمپوت گلابی به خوبی خنک شده است، می‌توانید آن را در بشقاب‌های سرو کنید و با دکمه و بیسکویت همراه کنید. همچنین، می‌توانید از کمپوت گلابی به عنوان تزئینی برای شیرینی‌ها، دسرها و بستنی‌ها استفاده کنید.



5. روش تهیه کمپوت گلابی با استفاده از ماشین چوبی در خانه

کمپوت گلابی یکی از خوراکی‌هایی است که در فصل پاییز بسیار محبوب و پرطرفدار است. این خوراکی با استفاده از گلابی تهیه می‌شود و مزه و طعمی بسیار خوشایند به آن می‌بخشد. در این مقاله، به روش تهیه کمپوت گلابی با استفاده از ماشین چوبی در خانه پرداخته خواهد شد.

ابتدا باید گلابی های تازه را با آب شستشو داده و از دستمال کاغذی خشک کرده و ساقه و دونه آنها را از بین برد. سپس گلابی ها را به اندازه کافی خرد کنید و درون ماشین چوبی قرار دهید تا به صورت کامل پوره شود.

بعد از پوره کردن گلابی ها، باید آنها را درون قابلمه‌ای مستطیلی، به صورت متناوب با شکر لایه‌ای ریخته، تا زمانی که تمام گلابی ها را درون قابلمه قرار داده‌اید این کار را ادامه دهید. در انتها باید زغال‌های داغی در زیر قابلمه و یک قابلمه دیگر (غوره) روی قابلمه کمپوت قرار دهید تا بخار روده‌های قابلمه به داخل کمپوت برود. در نهایت کمپوت سرد شده را درون بطری های شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

به این ترتیب، کمپوت گلابی با استفاده از ماشین چوبی در خانه تهیه می‌شود که هم بسیار سالم و خانگی است و هم مزه و طعم بسیار خوبی دارد. برای استفاده از این کمپوت، می‌توانید آن را به صورت تنها به عنوان دسر یا همراه با برخی فست فود ها و دسرهای دیگر مصرف کنید.



6. طرز تهیه کمپوت گلابی با استفاده از دیگ تبخیر در خانه

برای تهیه کمپوت گلابی با استفاده از دیگ تبخیر در خانه به چند گام نیاز داریم. در ابتدا باید گلابی های تازه و شیرین را باز کنیم و سپس پوست و مغز آن ها را با دقت خارج کنیم. سپس گلابی ها را با آب شسته و برای جدا کردن هسته به دو قسمت تقسیم می کنیم.

در مرحله بعد، باید دیگ تبخیر را آماده کنیم. برای این کار بهتر است یک دیگ با پایه عمیق و در فر تابلویی باشد. در زیر دیگ باید یک ماشین حوداثر یا چند تکه چوب خشک قرار داده شود تا زمانی که آب در دیگ جوشیده، دیگ بر روی این مواد مخصوص قرار گیرد و از این طریق بتوان غذای ما را به آرامی و با زمان مناسب تهیه کرد.

در آخرین مرحله، گلابی های تقسیم شده را در دیگ تبخیر قرار داده و با اضافه کردن آب و شکر به ترکیبی طراوت بخش و خوشمزه تبدیل کنیم. بعد از رسیدن به درجه جوش و تقریباً نرم شدن گلابی ها، باید آن ها را تحت نظر داشته باشیم و از سوختن آن ها جلوگیری کنیم. در نهایت، می توانیم کمپوت گلابی تهیه شده را با اضافه کردن دانه های تخمیر شده و یا تازه ترین ترکیبات دیگر سرو کنیم. کمپوت گلابی با استفاده از دیگ تبخیر در خانه، یکی از خوشمزگی هایی است که به راحتی می توان آن را تهیه کرد و برای همه اعضای خانواده میهمانی خوشمزه ای شامل کمپوت گلابی تقدیم کرد.