طرز تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه

برای تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه می توان از موادی همچون هلو، انجیر، شکر و آب استفاده کرد. احتمالاً انجیر و هلو ترجیح می دهید که به تازگی از باغچه یا بازار خریداری شده باشند.

نخستین گام برای تهیه کمپوت هلو انجیری، شستن میوه های تازه است. بعد از شستشوی جامدادی هلو و انجیر ها، آن ها را برید و سبکی آن ها را بردارید. سبکی هلو ها را به قسمت هسته و سبکی انجیر ها را به قسمت دنده ای مربعی حذف کنید.

حالا میوه های خرد شده را در قابلمه ای بریزید و آبی را به تعداد کافی اضافه کنید. به ازای هر پنج دانه میوه، حدود یک پیمانه آب باید اضافه شود. پس از آن، شکری را به میزان مورد نیاز اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. باید توجه داشت که چون هلوها و انجیرها شیرین هستند، ممکن است کمتر از یک پیمانه شکر مورد نیاز باشد.

سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. با محکم کردن درب قابلمه، مواد را برای حدود 20 دقیقه پخته کنید. بعد از گذشت این مدت زمان، مواد باید نرم شده و آب آن ها کمی غلیظ شده باشد. حالا می توانید کمپوت را از روی حرارت بردارید و به راحتی برای سرو سرد یا گرم مصرف کنید. کمپوت هلو انجیری خانگی، بدون هیچ گونه مواد نگه دارنده مانند افزودنی های شیمیایی تهیه شده است و بسیار ارزشمند و خوشمزه است.



1- مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه

برای تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه، ابتدا باید از مواد لازم برای آن تهیه کنیم. برای این کار می‌توانیم هلو، انجیر، نبات، شکر و آب را آماده کنیم. برای هلو از نوع تازه استفاده کنید و بعد از شستشو آن را به دو نیم کنید و ستاره دار کنید. بعد انجیرها را نیز با آب شستشو داده و خمیر شده آن‌ها را از میان بردارید و به دو نیم کنید.

سپس در قابلمه مورد نظر خود آب را به مقدار پنج پیمانه بریزید و روی حرارت قرار دهید. به آن شکر نیز اضافه کنید تا فرآیند شیرین شدن آغاز شود. بعد از آن مواد آماده شده‌ای که تهیه کرده‌اید را به آب اضافه کنید و بگذارید برای تهیه کمپوت هلو انجیری با هم مخلوط شوند. به این مواد باید حرارتی طولانی بدهید تا کمپوت آماده شود. تخت یخچال گذاشتن کمپوت بهتر است چون در دمای کمتر فرمولاسیون بیشتری کسب می‌کند.

در نهایت با استفاده از کمپوت تهیه شده می‌توانید طعمی راحت و خوشمزه را با همه افراد خانواده خود به اشتراک بگذارید. کمپوت هلو انجیری به عنوان یک دسر کاملاً سالم و طبیعی، برای تمامی افراد خانواده و همچنین میهمانان شما به عنوان یک دسر مناسب خواهد بود. این دسر محبوب را می‌توان به همراه شیر خامه یا وانیلی نیز سرو کرد تا بهترین حس را به شما القا کند.



2- روش تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه با استفاده از قند سفید

کمپوت یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ای است که معمولا با استفاده از میوه های فصلی و یا خشک شده تهیه می‌شود. هلو و انجیر دو میوه‌ی خوشمزه و خوش طعم هستند که می‌توانند به راحتی تبدیل به یک کمپوت خوشمزه و سرشار از ویتامین‌های مورد نیاز بدن شوند.

دستور تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه با استفاده از قند سفید بسیار آسان است. برای شروع، میوه های هلو و انجیر را شسته و خالی کنید. سپس هلو ها را به دو نیم کنید و مغز انجیرها را بردارید و آن‌ها را به چند قطعه کوچک تقسیم کنید.

حالا در یک قابلمه، دو پیمانه آب و سه چهارم پیمانه قند را به همراه میوه ها به مدت بیست دقیقه ملایم بپزید. پس از گذشت زمان مواد را از روی حرارت بردارید و به مدت نیم ساعت به دمای محیط خنک شده اجازه دهید تا خنک شوند.

سپس کمپوت را بریزید و می‌توانید آن را به همراه یک سیب زمینی درشت و رنده شده تا غلظت بیشتری بگیرد. در پایان، کمپوت هلو انجیری را درون یخچال قرار دهید و برای استفاده بعدی نگهداری نمایید. این کمپوت خوشمزه به تنهایی یا همراه با دیگر دسر‌های معمولی مثل ماست، بسیار خوشمزه خواهد بود و می‌تواند تا دو هفته در یخچال ماندگاری داشته باشد.



3- روش تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه با استفاده از قند قهوه ای

روش تهیه کمپوت هلو انجیری با قند قهوه ای از ترکیبی از این دو میوه لذیذ تشکیل می‌شود که باعث شده است که این کمپوت به طعم دلنشین و خوشمزه ای برسد. برای تهیه این کمپوت نیاز به انجیر، هلو، قند قهوه ای و آب است. در ادامه روش تهیه این کمپوت به صورت کامل توضیح داده می‌شود.

1- برای تهیه این کمپوت، ابتدا هلو و انجیر را بشویید و برش های کوچکی از آن ها بردارید.

2- در یک قابلمه مناسب، هلو و انجیر را در کمی آب بریزید و آن ها را به مدت حدود ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانید.

3- پس از گذشت زمان لازم، قند قهوه ای را به مقدار مناسبی به آن اضافه کرده و مجدداً کمی بکوبید.

4- در ادامه، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و آن را تقریباً برای ۲۰ دقیقه به روی حرارت کم بگذارید.

5- هنگامی که طعم دلفریب کمپوت به دست آمد، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید و آن را برای مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.

6- پس از مدت زمان مشخص شده، کمپوت هلو انجیری را در ظرف های مناسب بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

7- تمام است، حالا می‌توانید کمپوت هلو انجیری با قند قهوه ای خانگی خودید را به همراه نان تست کنید و از طعم لذیذ و خوشمزه آن لذت ببرید.



4- روش تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه با استفاده از نبات سنتی

کمپوت یکی از غذاهای رایج در فصل تابستان است که به دلیل خنک بودن و طعم خوش‌مزه‌ای که دارد، بسیار محبوب است. در اینجا روشی ساده و سریع برای تهیه کمپوت هلو انجیری با استفاده از نبات سنتی را برای شما توضیح خواهیم داد.

ابتدا باید هلو و انجیر را به اندازه مساوی و با دقت برش داده و سپس مقداری قند به آنها اضافه کنید. بعد از آن از روی نار بگذارید تا به مدت چند دقیقه با حرارت ملایم پخته شوند. پس از آن، آنها را در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که مخلوط از کاملا صاف شدن تکه‌ها خوب بهم بریزید.

پس از آن، می‌توانید کمی آب و یا آبمیوه دلخواه را به مخلوط بیافزایید و دوباره مخلوط کن را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. به آرامی و با حوصله، مخلوط را برای چند دقیقه بپزید تا کمی غلیظ تر شود و سپس آن را از روی روغن جدا کنید.

بعد از آن، کمپوت آماده خود را به دلخواه در یخچال قرار دهید و سرد سرو کنید. این کمپوت را می‌توان برای تهیه دسرهای مختلف از جمله پودینگ، تارت، کیک، و … استفاده کرد. این روش بسیار ساده است و می‌توانید در کوتاهترین زمان ممکن یک کمپوت خوشمزه و سالم تهیه کنید.



5- نکاتی که باید در تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه توجه داشته باشیم

برای تهیه کمپوت هلو انجیری در خانه و تهیه آن به صورت صحیح و مرغوب، چند نکته بسیار مهم وجود دارد که باید به آن توجه کرد. در ادامه به توضیح این نکات پرداخته خواهد شد.

استفاده از میوه تازه و بهترین هلوها: برای تهیه کمپوت هلو انجیری، از میوه تازه و بهترین هلوها استفاده کنید. هلوهای نرم و نه به شدت رسیده و پوست گل روشن باید برای تهیه کمپوت انتخاب شوند. هر چه بیشتر میوه تازه و کیفیت آن بالا باشد، کمپوت نرم و شیرین تر خواهد بود.

عدم استفاده از قند خام: برای تهیه کمپوت هلو انجیری، نباید از قند خام استفاده کنید. بهتر است از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل یا شربت آگاوی استفاده کنید. همچنین می توانید از نوع شیرین هلوها کمی برای شیرین کردن کمپوت استفاده کنید.

استفاده از انجیر: قرار دادن انجیرها به کمپوت هلو، عطر و طعم ویژه ای به آن اضافه می کند. برای استفاده از انجیر، باید از نوعی که پوست براق و بوی خوبی دارد، انتخاب کرد. قبل از اضافه کردن انجیر به کمپوت، آن ها را دقیقاً بشویید و پوست آنها را به آرامی پاک کنید.

استفاده از عصاره لیمو: برای حفظ رنگ، طعم و ماندگاری کمپوت، باید از عصاره لیمو استفاده کرد. عصاره لیمو باعث می شود که کمپوت شما ماندگاری بیشتری داشته باشد و با نگهداری در یخچال، بیشترین مدت زمان ممکن ماندگاری را حفظ کند.

استفاده از ظروف مناسب: برای نگه داری کمپوت هلو انجیری در خانه، باید از ظروف مناسب استفاده کنید. بهتر است از ظروف شیشه ای یا پلاستیکی با درب های محکم استفاده کنید. قبل از پر شدن کمپوت، ظرف ها را دقیقاً شسته و خشک کنید.



6- روش سرو کمپوت هلو انجیری در خانه

روش سرو کمپوت هلو انجیری یکی از روش‌های ساده و با توجه به فصل، اقتصادی برای تهیه دسر و خوردن در خانه است. اولین مرحله در این روش تهیه مواد اولیه است. برای تهیه کمپوت هلو انجیری به هلو و انجیر تازه و هنگامی که به نرمی می‌رسند، نیاز دارید. همچنین شکر، آب و نمک برای طعم دهی به کمپوت لازم است.

در مرحله دوم، هلو را با مواد دیگر در قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آن، باید دائماً به مواد توجه کنید و آن‌ها را بهبود بخشید. بعضی از افراد ممکن است بخواهند مقدار شکر را تنظیم کنند، اما در این روش شما با مقدار توصیه شده مواد باید کار کنید.

در مرحله بعد، باید کمپوت را برای حدود 20 دقیقه بجوشانید. سپس باید آن را خنک کنید و از برودت آن لذت ببرید. برای این کار می‌توانید کمپوت را در یخچال قرار دهید. پس از آن، می‌توانید آن را به صورت مداوم به همراه دوستان و خانواده خود سرو کنید.

با این روش سرو کمپوت هلو انجیری، می‌توانید در خانه لذت بخشی برای دسر و خوردن در طول فصل تابستان با دوستان و خانواده خود تجربه کنید. همچنین، برای افزایش مزه می‌توانید به کمپوت خود مقداری آب لیمو تمشک و یا زعفران هم اضافه کنید و لذت بخشی را بیشتر کنید.