طرز تهیه کمپوت سیب در خانه
طرز تهیه کمپوت سیب یکی از روشهای سالم و خوشمزه برای استفاده از سیبهای تازه است. این روش به شما این امکان را میدهد تا از سیبهای بیشمار خود به شکلی ساده، خوشمزه و سالم استفاده کنید. این کمپوت را میتوان در مدت کوتاهی تهیه کرد و با ذخیره آن در یخچال، برای چند روز از آن استفاده کرد.
برای تهیه کمپوت سیب در خانه، ابتدا سیبها را شسته و پوست آنها را خارج کنید. سپس سیبها را خرد کنید و به یک ظرف آشپزی بریزید. به سیبها آب اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید.
هنگامی که آب به جوش آمده، حرارت را کم کنید و به آنان نیمی از مقدار شکر را اضافه کنید. اگر میخواهید کمپوتی کمی شیرینتر داشته باشید، میتوانید شکر را تا یک پنجم مقدار سیبی که دارید افزایش دهید. سپس آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه بر روی حرارت آهسته بگذارید تا سیبها نرم شوند.
پس از آن، حرارت را خاموش کرده و کمپوت را با استفاده از یک بلندر توخالی، همراه با مابقی مقدار شکر، همراه خود ریز کرده و بلندر را به مدت چند دقیقه روشن کنید تا همهی مواد به خوبی مخلوط شوند. سپس کمپوت را به یخچال برای خنک شدن بریزید. حال کمپوت سیب آماده است و شما میتوانید آن را به هر نحوی که مایلید مصرف کنید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب در خانه
تهیه کمپوت سیب در خانه همیشه یکی از بهترین راه های لذت بردن از مزه های تابستان است. اما به منظور پختن کمپوت سیب، باید از مواد لازمی که در دسترس هستند استفاده کرد. برای شروع، در اینجا چند نکته مفید در مورد مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب در خانه را بیان می کنیم.
- سیب: سیب یکی از مهمترین مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب می باشد. برای این کار باید سیب ها را به صورت کاملا تازه و خرد شده در نظر بگیرید. سیب های شیرین تر و رنگارنگ تر، برای ساخت کمپوت دلچسب تری تهیه می شوند.
- آب: آب برای تبخیر سیب ها و تهیه شیره از آن ها بسیار حائز اهمیت می باشد. آب می تواند کیفیت خوبی به کمپوت شما بدهد، بنابراین باید از یک آب خالص و تمیز استفاده کنید. همچنین می توانید از آب انباری خود استفاده کنید.
- قند: قند یکی دیگر از مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب می باشد. قند برای افزایش شیرینی کمپوت کاربرد دارد. باید قند را به میزان مورد نیاز برای تهیه شیره سیب استفاده کنید.
- آرد شیرین: اگر می خواهید کمپوت سیب خود را دارای غلات بیشتر کنید، می توانید یک مقدار کوچکی از آرد شیرین استفاده کنید. باید به میزان آن توجه کنید که کمپوت شما بیشتر دارای معامله چربی باشد.
- نمک: هرچند که نمک به عنوان یک ماده لازم برای تهیه کمپوت سیب حذف نمی شود، اما می تواند به کمپوت شما یک طعم بهتر بدهد. برای تهیه کمپوت سیب، بهتر است از نمک در مقدار کم استفاده کنید.
با توجه به مواد لازم ذکر شده، شما می توانید با گرفتن دستورهای کامل تهیه کمپوت سیب، در خانه خود کشور، از کمپوت سیب خوشمزه ای لذت ببرید.
روش تهیه کمپوت سیب در خانه با استفاده از دستگاه پخت غذا
روش تهیه کمپوت سیب با استفاده از دستگاه پخت غذا از روشهای ساده و سریع برای تهیه این دسر خوشمزه است. این روش در حقیقت به شما اجازه میدهد تا تمامی مراحل تهیه کمپوت سیب را در دستگاه پخت غذا انجام دهید و به راحتی در منزل خود این دسر لذیذ و سالم را تهیه کنید.
ابتدا برای تهیه این دسر، سیبهای خود را با آب شستشو داده و پوست آن را تمیز کرده و به صورت نازک خرد کنید. پس از آن، در داخل دستگاه پخت غذا به همراه شکر و آب ریخته و اجازه دهید تا درجه حرارت متوسط تا زیاد برای 20 تا 30 دقیقه آن را پخت کنید.
سپس به دستگاه چند دقیقه تا مدتی استراحت دهید تا مواد دم دستی شوند و پس از آن، به داخل دستگاه دوباره باز کنید و برای تهیه بافت یکدست کمپوت، با استفاده از ماشین خرد کن، مخلوط کن یا همان دستگاه پخت غذا به مدت چند دقیقه تمامی مواد را مخلوط کنید و سپس به صورت یکدست درجه حرارت متوسط آن را برای 10 تا 15 دقیقه پخت کنید.
در انتها کمپوت سیب را از دستگاه خارج کرده و آن را به یخچال برای خنک شدن قرار دهید. حالا کمپوت سیب شما آماده سرو و ارائه به همراه تهیه شده است و میتوانید از آن با نان تست، بیسکویت یا غذای صبحانه خود لذت ببرید.
طرز تهیه کمپوت سیب در خانه بدون استفاده از دستگاه پخت غذا
برای تهیه کمپوت سیب در خانه، ابتدا باید سیب های خود را شسته و خشک کنید. سپس آن ها را پوست نکنید و به تکه های کوچک تقطیع کنید. سپس سیب های تقطیع شده را به یک قابلمه ببرید و به آن آب بریزید تا همه سیب ها آب بخورند.
سپس پودر دارچین به قابلمه اضافه کنید و آن را بر روی حرارت بالا بگذارید. حال باید به مواد اضافی اضافه کنید. بهترین گزینه برای این کار، تمشک است. شما می توانید تمشک های تازه را نیز استفاده کنید، اما بهترین گزینه، استفاده از تمشک خشک است.
به مواد اضافی، تمشک خشک و شکر بریزید و پیاز داغ کنید تا شکر برای شکلگیری کمپوت آب ندهد. سپس قابلمه را روی شعله کم تری بگذارید و بگذارید کمپوت در حال آشپزی باشد. زمان آشپزی، بستگی به این دارد که چقدر کمپوت می خواهید سفارش کنید.
بعد از آشپزی کمپوت، تمام کمپوت را به پارچ های یا بطری های استریل بریزید و آن ها را در یخچال قرار دهید. کمپوت سیب در خانه بدون استفاده از دستگاه پخت غذا آماده است تا با سایر خوراکی ها همراه شود یا به صورت مستقل مصرف شود.
نکات مهم در تهیه کمپوت سیب در خانه
کمپوت سیب یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که در مهمانیها و جشنهای خانوادگی معمولاً سرو میشود. در صورتی که میخواهید در خانه خود کمپوت سیب تهیه کنید، توجه به چند نکته مهم بسیار ضروری است.
اولین نکته در تهیه کمپوت سیب انتخاب سیب مناسب است. برای تهیه کمپوت، بهتر است سیبهای تازه و سفید را انتخاب کنید. سیبهایی که پوست آنها زرد شده یا پوسیدگی دارند، بهتر است از تهیه کمپوت استفاده نکنید.
در مرحله بعدی، سیبها را شسته و خشک کنید. پوست سیبها را به دقت با یک چاقو یا دستمال پاک کنید. سپس سیبها را ریز خرد کنید و در قابلمه به همراه نصف فنجان آب، یک پیمانه بادام زمینی، یک قاشق چایخوری دارچین و نصف قاشق چایخوری هل دم کنید.
برای پختن کمپوت، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و محتویات آن را همراه با یک قاشق چایخوری نمک و یک فنجان آب، به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشانید. حتی اگر کمپوت خیلی جامد باشد، نگران نباشید؛ زیرا بعد از خنک شدن، خود به خود نرم تر خواهد شد.
زمانی که کمپوت شما کاملاً خنک شد، آن را در مخزن یخچال برای استفاده بعدی نگهداری کنید. قبل از سرو، کمپوت را همراه با پودر قند و دانههای کنجد سرخ شده پاشید. طعم خوب این کمپوت، همراه با برگ درخت پسته، برای هر کسی که آن را سرو میکند، یک لذت ریزان خواهد بخشید.
طریقه سرو کمپوت سیب در خانه
طریقه سرو کمپوت سیب در خانه
سرو کمپوت سیب یکی از خوراکی های سالم و خوشمزه است که در فصل پاییز به دلیل موجودی سیب های زیاد در بازار، به عنوان پیش غذا یا دسر می تواند سرو شود. در این مقاله شما با طریقه سرو کمپوت سیب در خانه آشنا خواهید شد.
ابتدا برای ساخت کمپوت سیب باید سیب ها را شسته و پوست آن ها را پوشید. سپس سیب ها را رنده کنید تا به شکل ریز شده و در ظرفی مناسب قرار دهید.
سپس شما به مقداری آب و شکر نیز نیاز خواهید داشت. برای هر کیلوگرم سیب، نیاز به حدود ۲۰۰ گرم قند و ۲ لیوان آب خواهید داشت. این مواد را در قابلمه قرار داده و مواد را هم بزنید تا قند در آب حل شود. سپس کمپوت شده سیب ها را به این مخلوط اضافه کنید.
حالا مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از اینکه کمپوت سیب به طور کامل پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و برای خنک شدن آن را به داخل یخچال بگذارید.
سرو کمپوت سیب معمولاً با آیس کرم یا شیره انگور سرو می شود. برای سرو بهتر، می توانید کمپوت سیب را در دمای اتاق و یا گرم کنید و سپس با آیس کرم سرو نمایید. همچنین می توانید آن را به صورت دلخواه با فیست قاطی کنید و سرو نمایید.
طریقه سرو کمپوت سیب در خانه نسبتاً آسان است و با تهیه این خوراکی سالم و خوشمزه، می توانید لذت بخشی را برای خود و خانواده خود فراهم کنید.