طرز تهیه کلوچههای نارگیلی نادری به روش ساده
طرز تهیه کلوچههای نارگیلی نادری به روش ساده
در این مقاله به طرز تهیه کلوچههای نارگیلی نادری به روش ساده پرداخته خواهد شد. این کلوچهها سبک و خوشمزه هستند و میتوانند به عنوان یکی از خوشمزههای شیرین در بین چای و قهوهای قرار گیرند. برای تهیه این کلوچهها به موادی نظیر نارگیل خرد شده، آرد، بیکینگ پودر، شکر، تخممرغ و… نیاز است.
جهت تهیه این کلوچهها ابتدا باید نارگیل خرد شده را با مواد خشکی مانند آرد، بیکینگ پودر و شکر، مخلوط کرد تا به یکدیگر بچسبند. سپس تخممرغ و یک قاشق غذاخوری کره به مواد اضافه شده و تمام مواد به صورتی که به رطوبت نیاز دارند، باهم مخلوط میشوند تا تهیه خمیر کلوچه فراهم شود.
سپس خمیر کلوچهها به صورت گرد درآمده و برش خورده به اندازه مورد نظر شکل داده میشود و با فاصله مناسب بر روی سینی فر قرار داده میشود. پس از چند دقیقه در فرگاز گرم قرار گرفتن، کلوچهها شروع به سفت شدن میکنند. پس از مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه کلوچه ها آماده مصرف شده، باید صبر کنید تا سرد شوند تا بعد از این مرحله آماده سرو و تقدیم به مهمانان باشند.
با این روش میتوانید به سادگی کلوچههای نارگیلی نادری را در خانه خود تهیه کنید. این کلوچهها به دلیل سبکی و خوشمزگی خود، در هر جا و هر زمانی میتوانند به عنوان یکی از شیرینیهای پرطرفدار در بین خانواده و دوستان مورد استفاده قرار گیرند.
برداشتن نارگیل و آماده کردن آن برای استفاده در کلوچه
برداشتن نارگیل و آماده کردن آن برای استفاده در کلوچه، در جنوب کشور ما به عنوان یکی از سنتهای منحصر به فرد معرفی شده است. نارگیل، میوهای خوش طعم و مغذی است که در داخل خود چندین لایه از بافتهای مختلف دارد، از جمله لایهی سفتی که پوست نارگیل را تشکیل میدهد و لایهی نرمی که پوست درونی را پوشش میدهد.
برای برداشتن نارگیل ابتدا باید ضربانهای شدید شمارهی اول که در قسمت بالایی نارگیل است با یک ابزار خنک کننده و به صورت تیزِیک زده شود، سپس با کمک جیب ستین به پایین آن حرکت کرده و شمارهی دوم یا بازی ایجاد شده در بستهی اول را بین انگشتان گرفته و ضربانهای بیشتری را بر روی آن زده و به کمک ابزار خنک کننده از ابتدای بستهی دوم تراشیده شود.
سپس پوست جلویی و پشتی نارگیل با یک چاقو یا ابزار خنک کننده دور شده و با کمک موشن کندی، پوست داخلی نارگیل نیز از پوست خارج شده و در آخر توپی نارگیل که به صورت آسیاب شده در بازار عرضه میشود، برای استفاده در کلوچه و دیگر شیرینیها، آماده میشود. در نهایت، نارگیلهای آماده برای استفاده زیر نظر نگهبانهای بستهی بازیان قرار میگیرد تا هرگونه تقلب در بازیهای مختلف از جمله بازی دایره و بیضی، جولابازی و... از بین برود.
آماده سازی مواد مورد نیاز برای تهیه کلوچه
برای تهیه کلوچههای خوشمزه و کاملاً خانگی، در ابتدا باید مواد مورد نیاز را به طور دقیق تعیین کرد. برای تهیه تستی و خوشمزه کلوچه را از مواد کیک خانگی، شیرینیپزی، ترشی، ادویه جات و بویژه پودر شیرینی استفاده میشود.
اولین گام در آماده سازی مواد برای تهیه کلوچه، مخلوط کردن مواد خشک مانند آرد، پودر شیرینی و شکر با هم است. سپس مواد مرطوب از جمله تخم مرغ و روغن را با مواد خشک ترکیب کرده و آنها را با یکدیگر مخلوط کرده و هم در هم مالیده و نیز از روشی برای زمان کافی در میان بگذارید تا تهیه کنید.
در ادامه، پودر شیرینی، بیکینگ پودر، ادویههای خاص، مخصوصاً پودر هالوند (که برای طعم خاص و تونیک ترشی به کلوچه اضافه میشود) و آرد برنج یا آرد کنجدی به مخلوط پیوسته افزوده میشوند.
بعد از آمادهسازی دقیق مواد کلوچه، بهترین روش برای آماده کردن آنها، پخت در فر است. با این حال، جهت پخت کلوچه در فر، ممکن است بهتر باشد از کشورتههای نچسب با قطر همانند کلوچه استفاده کنید تا هنگام پختن کلوچه ها روی کشورته تا لایه اول آن خشک شود و همانند طعم و لذت بپذیرند.
بنابراین، برای تهیه کلوچههای خوشمزه و شیرین، آمادهسازی مواد درست و دقیق مرحله مهمی میباشد. همچنین با انتخاب مواد باکیفیت و استفاده از مواد مرغوب، میتوان کلوچههایی با طعم بینظیر و استثنایی تهیه کرد.
آماده کردن خمیر کلوچه
خمیر کلوچه یکی از اصلیترین بخشهای تهیه این تنقلات خانگی است. برای آماده سازی خمیر، ابتدا قسمت اصلی خمیر، که شامل آرد میباشد، را در یک ظرف بزرگ به همراه نمک، بیکربنات سدیم و شکر مخلوط میکنیم. پس از آن، یک کاسه جداگانه از تخم مرغ، روغن گیاهی و شیر به مقادیر دلخواه تهیه میکنیم.
سپس محتویات کاسه تهیه شده به قسمتی از مخلوط آرد اضافه میشود و با استفاده از یک قاشق، همه مواد را به هم مخلوط میکنیم و دوباره مقداری از آرد اضافه میکنیم تا حجم قابل قبولی دریافت کنیم. حالا میتوانیم خمیر را به طور کامل با استفاده از دستهای خود با هم مخلوط کنیم تا مواد خام دیگری مانند گردو، بادام، زنجبیل و ... به آن اضافه کنیم.
پس از مخلوط کردن، باید خمیر را برای حدود ۳۰ دقیقه آرام کنیم تا مواد نفوذ کننده به خمیر بفرستند. بهتر است خمیر را در یخچال قرار دهید تا بتواند خوب بالا بیاید. سپس خمیر را به شکل دلخواه خود شکل دهید و روی تابه خرد شده و یا روی قالب فلزی درجه حرارت متوسطی به مدت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
در نهایت، پس از پخت کلوچهها، به آنها اجازه دهید که خنک شوند. با این کار، هر کلوچه عمق آسیابی خود را بیشتر نشان میدهد و مواد نشاستهای صاف تری به خمیر خود اضافه خواهد کرد. به همین دلیل در پخت کلوچهها، مهم است در دمای مناسبی، برای مدت مناسبی پخت شوند.
مخلوط کردن نارگیل با خمیر کلوچه
مخلوط کردن نارگیل با خمیر کلوچه، دستور پختی است که در اختیار کوچک و بزرگان قرار دارد. در طی این روش، با ترکیب دو ماده متفاوت و جذاب، یعنی نارگیل و خمیر کلوچه، یک خوراک بسیار لذیذ و جالب تهیه میشود. این دستور غذایی، خصوصاً در فصل تابستان که نارگیل و پودر کلوچه از مواد پایه آن به راحتی قابل دسترسی هستند، بسیار مورد توجه است و میتواند بهعنوان یک خوراک خوشمزه و مسلی برای کودکان و بزرگسالان محسوب شود.
برای تهیه این دستور، نیاز به تهیه خمیر کلوچه داریم. برای ساخت خمیر کلوچه میتوانید با ترکیب تخممرغ، شکر، کره، پودر کلوچه و آرد، یک خمیر نرم و بافتی تهیه کنید. سپس به این خمیر نارگیل تازه رنده شده اضافه میکنیم و مواد را با استفاده از دست یکدیگر مخلوط میکنیم تا یک خمیر نرم و همگن ایجاد شود.
در مرحله بعد، این خمیر را به شکل قلوبی روی تابه درجه حرارت متوسط پخته و بعد از پختن به همراه چای یا قهوه سرو کنید. میتوانید این دستور را با تزیین خمیر کلوچه با آجیلهای خرد شده و یا شکلی منحصر به فرد دلچسب کرده و به راحتی نارگیل آن را درج کنید.
در نتیجه، ترکیب نارگیل با خمیر کلوچه میتواند یک خوراک جذاب، لذیذ و پرطرفدار باشد که میتواند برای همه سنین مناسب باشد. این دستور غذایی بسیار ساده و قابل اجرا است و میتواند به سرعت بهعنوان یک سرگرمی خوشمزه در یک سفر، جشن و یا مهمانی کوچک تهیه شود.
تشکیل دادن کلوچه
تشکیل دادن کلوچه، یک فرآیند پخت شیرینی پرطرفدار در کشورهای مختلف است که در بسیاری از خانوادهها به عنوان دسر محبوب و همچنین در میادین فروش شیرینی فروشیها به صورت تکی و یا بستهبندی شده به فروش میرسد.
مواد اولیه برای تهیه کلوچه شامل آرد، بیکینگ پودر، شکر، کره، تخم مرغ و وانیل میباشد. برای شروع، تمام مواد باید با هم مخلوط شده و تا زمانی که ترکیب به صورت یکجا یکدست شود با هم ترکیب شوند. سپس، تکههای کوچکی از ترکیب را به صورت موزاییکی پشت یکدیگر قرار میدهیم تا به شکل یک نوار طولانی شکل گیرد. سپس، با دوغاب ورقهای و یک سطح صاف، هر قسمت از ترکیب را به شکل دایره شکل میدهیم.
سپس، کلوچهها باید به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار بگیرند تا سفت شوند. پس از آن با داشتن فر گرم شده به دمای 180 درجه، کلوچهها را برای حدود 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار داده و بگذارید تا رنگ زرد روشن شوند. در پایان، کلوچهها را به هوای آزاد بگذارید تا خنک شوند و سپس میتوانید آنها را برای سرو کردن در نشانگری و یا در شمشیری طرح دار سرو کنید.
