طرز تهیه کلوچه زنجبیلی ساده خانگی
تهیه و توضیحات پیرامون کلوچه زنجبیلی ساده خانگی
کلوچه زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی و محبوب آمریکا و اروپا است که با مزه شیرین و تند زنجبیل میباشد و به عنوان یک شیرینی خانگی سالم و خوشمزه شناخته شده است. کلوچه زنجبیلی خانگی به دلیل نگهداری ساده و امکان تهیه آسان در محیط خانگی، غنی از ویتامین ها و انرژی های کم چرب و کم سطح کلسترول هستند. در اینجا به توضیحاتی در حوزه مراحل تهیه کلوچه زنجبیلی ساده خانگی پرداخته میشود.
مواد لازم برای تهیه کلوچه زنجبیلی ساده خانگی:
- آرد 2 پیمانه
- زنجبیل خشک 3 قاشق چایخوری
- پودر کره 2 قاشق غذاخوری
- پودر شکر 1 یا 2 قاشق غذا خوری (به تفکیک میزان شیرینی دلخواه شما)
- سرریشه 1 عدد
- نمک یک کم
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- شیر 1/2پیمانه
مراحل تهیه کلوچه زنجبیلی ساده خانگی:
1. در یک کاسه، پودر کره، آرد، زنجبیل، بیکینگ پودر، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس سرریشه را اضافه کنید و به خوبی ترکیب کنید.
2. سپس با آرامی شیر را به مواد شیرین کننده مخلوط کنید.
3. دستهای خود را با آب بشویید و با کمک دستانتان دور بیفتید تا به عنوان حجمی معقول در ظرف قرار بگیرند و به آن مزایای بیشتری دهید. سپس از مواد تهیه شده یک گلوله بسازید.
4. گلوله را بین دستانتان خرد کنید تا کاملاً برای استفاده آماده شود.
5. حال یک تشک سطحی را برای کلوچه زنجبیلی ها آماده کنید. با کمی فیّن بودن در میانه تشک سطحی، این تشک را روی تشک خود باز کنید و کلوچه ها را به تعداد لازم روی آن بچینید.
6. کلوچه ها را آماده خمیر دوباره می کنید و سپس به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از گذشت زمان مشخص شده، آنها را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه خنک شوید.
کنترل کیفیت کلوچه آماده:
- برای اطمینان از بهترین کیفیت در کلوچه زنجبیلی، سعی کنید تمام مواد خانگی و تازه استفاده کنید. بهتر است که آرد تازه و شیر خام باشند تا بهترین نتیجه را بگیرید.
- از گرم نشدن فر قبل از، و هنگام، تهیه کلوچه زنجبیلی اطمینان حاصل کنید. میتوانید دمای فر را با یک ترمومتر بررسی کنید.
- قبل از آماده شدن، فر را باز نکنید تا احتمال خمیر شدن کلوچه های شما کم شود.
بعد از آماده شدن کلوچه زنجبیلی ساده خانگی شما، میتوانید به میزان دلخواه خود ازش استفاده کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید. کافیست یک فنجان چای داغ در کنار داشته باشید و شیرینیهای نرم را با یکدیگر تماشا کنید.
راههای تزئین و خوشمزه کردن کلوچه زنجبیلی
کلوچه زنجبیلی یکی از دسرهایی است که علاوه بر خوشمزه بودن، استفاده از انواع مواد تزئینی و دکوراتیو مختلف به راحتی قابل زینت بندی است. در ادامه به برخی از روشهای تزئین و خوشمزه کردن کلوچه زنجبیلی میپردازیم:
1. استفاده از بستنی: با گذاشتن یک کوچکترین سرویس بستنی روی کلوچههای زنجبیلی و تزئین آن با نوتلا و تخمه شکلاتی، میتوانید یک دسر بسیار ساده و خوشمزه را در کمتر از 5 دقیقه تزئین کنید.
2. پخش شکلات: با ریختن نوارهایی از شکلات سیاه یا سفید روی کلوچههای زنجبیلی و صبر کردن تا شکلات ببندد، میتوانید دسری بسیار ساده و زیبا را تهیه کنید.
3. دکوراسیون با شیرینیپزی: با استفاده از انواع قطعات شیرینی پزی، میتوانید کلوچههای زنجبیلی را به شکل گل، حیوانات و سایر شکلات تزئین کنید.
4. استفاده از مربا و دونات: با محکم پر کردن کلوچههای زنجبیلی با مربای سیب، پرتقال و قرمزه و تزئین آن با حلقههای دونات شکلاتی، میتوانید دسری بسیار جذاب و خوشمزه بسازید.
5. خشک کنکر کولاژ: با استفاده از نوتلا، میتوانید کلوچه زنجبیلی را به شکل انواع ستاره، دایره و اشکال دیگر تزئین کنید. سپس، با گذاشتن آنها در خشک کن کولاژ، از یک دسر بسیار ساده و شاداب برای سرو در مراسمها و مهمانیها بهرهمند شوید.
با استفاده از این روشها، میتوانید به راحتی کلوچههای زنجبیلی خود را تزئین کرده و دسری خوشمزه و زیبا برای خانواده و مهمانان خود را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کلوچه زنجبیلی
تهیه کلوچه زنجبیلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که بسیاری از افراد در سراسر جهان آن را دوست دارند. برای تهیه این خوراکی، باید به چند ماده اصلی نیاز داشته باشید که در ادامه به توضیح هریک از آن ها خواهیم پرداخت.
اولین ماده لازم برای تهیه کلوچه زنجبیلی، زنجبیل تازه است. زنجبیل با رایحه و طعم خود، عطر و بوی ویژه ای به کلوچه های تازه شده می دهد. برای تهیه کلوچه های زنجبیلی از یک تا دو قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده استفاده می شود.
دومین ماده اصلی برای تهیه کلوچه زنجبیلی، آرد است. هر نوع آردی که خواستید می توانید استفاده کنید، می توانید از آرد گندم سفید یا آرد گندم کامل استفاده کنید. معمولا ترجیح داده می شود که از آرد گندم کامل استفاده شود، زیرا آن آنتیاکسیدان ها و فیبرهای بسیار بیشتری را در خود جای داده است.
به علاوه آرد، شیر یکی دیگر از مواد لازم برای تهیه کلوچه زنجبیلی است. می توانید از شیر سویا، شیر بادام، یا هر نوع شیر دلخواه خود استفاده کنید. البته شیر گاوی نیز می تواند گزینهی خوبی باشد.
دیگر مواد شامل شکر، کره، تخم مرغ و پودر کابر، وانیل و نمک هستند. می توانید تنوع مواد مزیتی را برای خود به ارمغان بیاورید، با استفاده از نوع شکر، کره، تخم مرغ و پودر کابر دلخواه خود، به گونه ای که بیشترین لذت را برای خود بهدست میآورید. این مواد به ترتیب به کلوچه مزه وارد میکنند. در ضمن نمک و وانیل از نکات تزئینی مهمی هستند که باعث به دست آمدن یک کلوچه زنجبیلی خوشمزه و باطعم می شوند.
طریقه تهیه تست کلوچه زنجبیلی مناسب
مواد لازم:
- دو لیوان آرد سفید
- نیم لیوان شکر
- یک سوم لیوان روغن نباتی
- یک بیضه
- یک قاشق چایخوری زنجبیل پودر
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک قاشق چایخوری خمیر پودر
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نیم قاشق چایخوری نمک
- سه قاشق غذاخوری شیر خامهای
- شکر خامهای
طرز تهیه:
1. در یک کاسهی میانی آرد، زنجبیل، دارچین، خمیر پودر، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
2. در کاسهی دیگر، شکر و روغن را به یکدیگر مخلوط کرده و سپس اجازه بدهید تا شکر کاملاً حل شود.
3. بیضه را به مخلوط روغن و شکر اضافه کرده و همهٔ مواد را به هم بزنید.
4. به تدریج مخلوط آردی را به مخلوط مرحله قبلی اضافه کنید و با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا به شکل خمیری کامل تبدیل شود.
5. خمیر را در سه بخش تقسیم کرده و به شکل گرد یا قطعات مختلف مورد نظر خودشان دست دهید.
6. کلوچهها را در یک سینی پخت یا روی سنگ آجری و نیمهٔ روغنی قرار داده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت.
7. بعد از پخت، کلوچهها را از فر بیرون آورده و به مدت ۲ دقیقه روی سینی خاموش گذاشته تا خنک شوند.
8. با شکر خامهای پودری تزئین کنید و در سرویس دهنده زیبا و بویایی تهیه نماییید.
از این به بعد، شما میتوانید با سرکهٔ زنجبیلی، چای و نوشیدنیهای گرم، این کلوچه زنجبیلی را سرو کنید و لذت ببرید.
نصائح برای آشپزی کلوچه زنجبیلی
کلوچه زنجبیلی، یکی از خوراکی های محبوب در فصل سرما است که هرگز از میز خانواده های ایرانی نمیماند. این خوراکی با طعم و بوی زنجبیل، نعناع و شیرینی خوشمزه، همیشه در دل بیشتر مردم اولویت داشته است. در ادامه، چند نکته برای آموزش روش های درست آشپزی کلوچه زنجبیلی را بیان خواهیم کرد:
اولین نکته درباره آشپزی کلوچه زنجبیلی این است که باید مواد مورد استفاده را با دقت انتخاب کرد. برای مثال، بهتر است که از آرد سفید خوراکی استفاده نکنید و از آرد گندم کامل استفاده کنید، به دلیل اینکه برای هضم آن بهتر است. همچنین بهتر است که از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده کنید.
دومین نکته برای آشپزی کلوچه زنجبیلی، مراعات و توجه به نحوه مخلوط کردن مواد است. برای مخلوط کردن مواد، از یک میکسر گردشی و یا با دستهای خودتان استفاده کنید. در هر دو حالت، حتماً باید به شکل دستور العمل ها برخورد کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
سومین نکته مهم، این است که برای پخت کلوچه زنجبیلی باید حرارت فر را به بین 165 تا 180 درجه سانتیگراد گرما کرد. همچنین، بهتر است که از کاغذ نانوایی برای پخت استفاده کنید و نه از کیک پذیری، زیرا کاغذ نانوایی بهتر در منطقه پخت جا میافتد.
استفاده از این نکته ها در تهیه کلوچه زنجبیلی شما را به یک آشپز حرفهای تبدیل میکند و بهترین نتیجه را از آشپزی این خوراکی بدست خواهید آورد.
نکاتی برای پخت کلوچه زنجبیلی در فر
پخت کلوچه زنجبیلی در فر یکی از خوشمزگیهایی است که در فصلهای سرد سال، به عنوان شیرینی آمادهی سرو کنار چای ، خیلی مورد توجه و استفادهی خانوادهها قرار میگیرد. در این مطلب، نکاتی که در بازی کردن با این دسر به دقت و حرفهای بخشیدن معرفی می شوند.
1. ابتدا برای پخت کلوچههای زنجبیلی در فر، باید فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حداقل ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت، گرم کنید.
2. برای طرز تهیهی خمیر بهتر است برای شروع ،یک دستور پاییننویس بسازید: 1 فنجان خامه ، 1 فنجان قند رویال ، نصف فنجان زردچوبه، نصف فنجان زنجبیل، نصف فنجان نمک، ادویه های کنجد، نصف فنجان جوانه گندم، نصف فنجان کره، و نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر.
3. بعد از آماده سازی خمیر، آن را به صورت یک پودر کوچک (حجمش نسبت به اندازههای مراد حجم دلخواه کلوچهها) تقسیم کنید. برای این کار میتوانید از قاشق یا ماشین برش خمیر استفاده کنید.
4. سپس به هرکدام از این پودرها یک کره سرد داخل کنید و کلوچه ها را در فر به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آماده کنید.
5. اگر خواستید میتوانید قبل از پخت کلوچه ها، روی آن ها عکس هایی شروع کنید و سپس آنها را به روشنی روی سینی ها قرار دهید.
6. نوش جان! کلوچه های زنجبیلی آماده برای سرو کنار چای شدند.
تأکید میشود برای خمیر کره توسط این دستور پایین نویس، باید برای خمیر حتما حجم تعیین شده را رعایت کنید و اگر ارتفاع کلوچه کم است، با استفاده از یک ماشین برش خمیر یا با فشار دادن خمیر روی انگشتهایتان، کمی خمیر را به باال ببرید.
روش طبخ کلوچه در فر، یکی از راحتترین و بهترین روشها برای پختن این شیرینی است که اگر به هنگام آماده سازی آن، با نکات و پیشنهادات دقت کامل به کار برده شود، میتواند خروجی فوقالعادهای برای شما داشته باشد.
