طرز تهیه کلم پلو ساده با گوشت چرخ کرده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کلم پلو ساده با گوشت چرخ کرده

تهیه کلم پلو با گوشت چرخ کرده یک غذای خوشمزه و جذاب است که در بسیاری از مناطق ایران سرو می‌شود. این غذا از خانه‌های مردم فارس تا خراسان و بوشهر و.... پراکنده است. تهیه این غذا نیازمند چند مواد اساسی است که باید به درستی تهیه شوند.

برای شروع ، باید برای کلم خود یک سر کلم سفت و صاف را انتخاب کرده و به خوبی دسته کنید. سپس درون قابلمه با یک لیوان آب شیرین و نمک و روغن خامه‌ای کمی برای یک ساعت می‌پزانیم.

در مرحله بعدی، گوشت چرخ کرده را در ماهیتابه به همراه سبزیجات مورد علاقه خود مثل پیاز ، سیر ، زردچوبه و...با روغن حرارت دهیدو خوب تفت بدهید؛ تا گوشت و سبزیجات برنج کاملا برهم زده شوند.

سپس برنج را زیر گوشت بریزید و به ترتیب گشنیز خرد شده ، دارچین، زعفران، برگ کاری و برگ شوید خشک را بهش اضافه کنید. سپس آرام آرام برای 20 تا 25 دقیقه پخت کنید.

سرو کلم پلو را با اردک سرخ شده، سینه مرغ یا گوشت شوخی ارایش کرده و با سس یا ماست در سفر کنید. این غذا را می‌توان با رب نارگیلی و غذای فکری مثل آلوچه سیب زمینی تزئین کرد.



1. آماده سازی مواد

آماده سازی مواد قسمتی از فرآیند تولید محصولات است و مهم‌ترین اقداماتی که در این مرحله صورت می‌گیرد، انتخاب مواد اولیه مناسب و آماده‌سازی آن‌ها برای تولید محصول است. این کار پیش از هر چیز امری اساسی و حیاتی است و به واسطه‌ی آن می‌توان مطمئن بود که مواد اولیه شامل دقیقاً آن چیزی است که محصولات نهایی بر پایه آن تهیه خواهند شد و به خوبی آماده سازی آن مواد و برآورد تخمینی از میزان مواد مورد نیاز، با توجه به محصولات پایانی، باعث خواهد شد که حجم مواد اولیه صرف نظر از شرایط دیگر اقتصادی، خود به تنهایی از فاکتورهای مهم تأثیرگذار بر روند تولید و سودآوری خواهد بود.

آماده سازی مواد با توجه به نوع محصولاتی که قرار است تهیه شوند، به دو روش خشک و مرطوب صورت می‌گیرد. در روش خشک، مواد اولیه با عملیات سنگ‌زنی، خرد کردن، پودر کردن و... آماده می‌شوند. در روش مرطوب، مواد اولیه با استفاده از روش‌هایی مانند آسیاب کردن، خمیر کردن، سرخ کردن و... آماده می‌شوند. در آخرین مراحل، مواد آماده شده می‌توانند توسط تجهیزات مختلف مانند آسیاب، مخلوط‌کن، خمیرکن و... برای ساخت محصولات نهایی استفاده شوند.

آماده سازی مواد در کلیه صنایع بسیار حائز اهمیت است و با در نظر داشتن نکاتی مانند کیفیت مواد اولیه، تنوع، مصرف انرژی، هزینه‌های تولید و عملیات پایانی، در صورت صحیح انجام شدن، می‌تواند به بهبود کیفیت و کاهش هزینه تولید و در نتیجه به افزایش سودآوری و رقابت‌پذیری شرکت‌ها کمک کند.



2. پخت سبزیجات

پخت سبزیجات یک روش خوب جهت حفظ نمک موجود در سبزیجات و نگهداری ویتامین ها و مواد مغذی آنها است. در این روش، سبزیجات در حالی که در ظرفی خاص قرار دارند، با بخار آب آشامیده می شوند، به همین دلیل اکثر مواد مغذی واقع در سبزیجات حفظ می شود. با پختن سبزیجات در این روش، می توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید، استفاده کنید و از آنها بهترین نتیجه را بگیرید.

برای پخت سبزیجات، ابتدا باید آب را در یک قابلمه برای جوشاندن گرم کنید. سپس، ظرفی خاص که برای پخت سبزیجات طراحی شده است، در وسط قابلمه قرار داده شود. در این مرحله، سبزیجاتی که قصد دارید بپزید (مثلا بروکلی، کلم، شاهی قرمز و...) در ظرفی آماده شده برای پخت قرار داده می شوند و در صورت لزوم، از سبزیجات خرد شده نیز استفاده می شود.

در ادامه، باید ظرفی خاص که شامل سبزیجات مورد نظر است، را بر روی قابلمه قرار دهید و از روی آن یک درپوش ضدبخار قرار دهید. حال باید سبزیجات را به مدت چند دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود. برای بررسی پختگی سبزیجات، می توانید از یک چوب کنده یا چاقو استفاده کنید و با فشار کمی آن را تراش دهید. در صورت نرسیدن آن به سختی مطلوب، باید آن را دوباره بگذارید تا بپزد.

بعد از اتمام پخت، باید سبزیجات را از ظرف پخت و فوری از روی حرارت بردارید. در این مرحله، می توانید سبزیجات را با چند قطره زیتون روغن یا یک سرشیر لیموترش بهتر کنید. سبزیجات پخته شده، معمولا به صورت سرویس دهی مناسب برای سرو درست ظرف یا طبق آماده می شود.

در این روش پخت، می توانید مزه و طعم طبیعی سبزیجات را احساس کنید و در آن به کاربردهای متنوعی مانند مصرف در تولید پیتزا، استفاده در مواد غذایی نان سفید، استفاده در آش، شوربا و سوپ‌ها و سرویس در تنها به عنوان مواد زینتی در غذاها استفاده کنید.



3. سرخ کردن گوشت

سرخ کردن گوشت یکی از روش‌های محبوب برای پختن گوشت است که باعث می‌شود گوشت نه تنها خوشمزه باشد بلکه ترشی، نرمی و رنگ قابل‌قبول خود را به خود بگیرد. برای سرخ کردن گوشت، شما به یک مازاد از پودر و غذاچینی برای جذب رطوبت نیاز دارید و تمامی توصیه‌ها را دنبال کرده و کاملاً از طریق انجام تمرینات بهتر برای پختن گوشت می‌توانید دست یابید.

ابتدا، گوشت را به اندازه‌های مورد نیاز تکه بندی کنید. اندازه گوشت شما برای سرخ کردن بسته به نظر شما و حجم آن وجود دارد. از طریق تکه بندی صحیح گوشت، سرعت پختن مرحله بعدی را تسریع می‌کند و به طور کلی شما را در مراقبت از گوشت کمک می‌کند.

در مرحله دوم، شما باید گوشت را با نمک و سیاه‌دانه های فلفل سیاه پوشانده و به خوبی مخلوط کنید. پودر غذاچینی بهترین گزینه برای این کار است. پودر غذاچینی باعث می‌شود که گوشت خود را به خوبی در برابر رطوبت و آب نگاه دارد.

سرخ کردن البته به منبع حرارتی خود و همچنین نوع و اندازه گوشت شما بستگی دارد. در اینجا، مطلبی برای پیروزی بر فنون سرخ کردن گوشت شما برای شما آماده شده است. از طریق اعمال حرارت از هیچ‌کس نمی‌توان برای گوشت برتری مدعی شد. شما باید حرارت را به مرور مساعدت کنید تا به خوبی جوشانده و لطیف شود. به این منظور شما باید قطعات گوشت را به کمک یک کتری یا مواد چربی داغ سیر می‌کنید. پس از سرخ کردن مناسب، تمام قطعات گوشت را خهه می‌دهید تا کمی روی خشک شود.

به عنوان نتیجه، سرخ کردن گوشت یکی از روش‌های محبوب برای پختن گوشت است که ممکن است در طبخ ساده‌ی شما به خصوص در سفره‌ی شام تلختر شود. به همین دلیل، سعی کنید قبل از طبخ گوشت، به نکات فوق توجه کنید و برای وعده غذای خود گوشتی عالی و با عطر خود را در اختیار داشته باشید.



4. آماده کردن برنج

آماده کردن برنج به صورت درست و بهینه، نکته مهمی در هر خانه و هر سفره‌ای است. برنج به عنوان یکی از اصلی‌ترین غلات مورد استفاده در کشورهایی مانند ایران، مصرف بسیار زیادی دارد و در غذاهای مختلفی از جمله پلو، خورشت‌های مختلف و سالاد‌ها به کار می‌رود. اما رعایت نکاتی همچون نوع برنج، سفید کردن آن، نمک اضافه کردن و زمان آشپزی، می‌تواند به برنج، طعم و بافت مناسبی ببخشد و از آن استفاده لذت بخشی باشد.

اگر جهت پخت برنج از گلابت، سیلی، قابلمه یا دیگ شیشه‌ای استفاده می‌کنید، قبل از قرار دادن برنج در ظرف آنرا به آب بندازید و با حرکات دورانی برش دهید تا آن را بشویید و مواد شیمیایی ممکن است که در حین برداشت و بسته‌بندی برنج به داخل آن نفوذ کرده است، از برنج بردارید. سپس برنج را با آب سرد شسته و اجازه دهید تا آب آن به طور کامل جذب شود.

مرحله بعدی آماده کردن برنج، سفید کردن آن است، برای این کار باید آب را به جوش درآورید و بعداز درون آن برنج را ریخته و نمک روی آن بپاشید. توجه داشته باشید با نمک زیاد برنج شما بیشتر از حد مورد نیاز آب دریافت کرده و تر بوده و قابل استفاده نیست، در عوض نمک کمتر از حد مورد برای کمربند شدن برنج کافی نیست. پس بهتر است از یک پاکت نمک به اندازه کافی استفاده کنید. برنج را حداقل برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب جوش نگهدارید و سپس آن را به مدت ۲ تا ۲٫۵ برابر حجم آن با آب سرد برای شستن دوباره برنج، در واقع برای کم کردن میزان نمک در برنج خیساند. سپس آن را در قابلمه مورد استفاده قرار دهید، آب را به اندازه کافی به برنج اضافه کرده و زیر شعله ملایم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه پخته شود. بعد از پخت، برای سهولت در جدا کردن ذرات برنج از همدیگر، برنج را در دکانی با قطر کوچک بردارید و با حرکات دورانی به آرامی هم بشویید.

در نهایت برنج آماده مصرف شده، طریقه خوبی است برای لذت بردن از یک پلو لذت‌بخش و یک‌دستگاه پلویی خاص. همچنین می‌توانید آن را با گوشت، مرغ یا صیادی سرو کنید و لذت بخش‌تر کنید. برنج مرغ، کاباب، زرشک پلو و چلو کباب نمونه‌هایی از پلو، خورشت و غذاهای مورد استفاده در ایران و دیگر کشورها هستند و هر یک طعم و فرمایش خود را دارند.



5. ترکیب مواد و پخت کلم پلو

ترکیب مواد و پخت کلم پلو، یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه بخش کشورمان است. این غذا در بسیاری از مناطق ایران مورد علاقه و تقدیر ساکنان آن منطقه قرار دارد. در این غذا، از دو مواد اصلی کلم و برنج استفاده می‌شود که به نحوی ترکیب می‌شوند که طعمی بسیار خوشمزه و مجذوب کننده به وجود بیاید.

برای تهیه کلم پلو، ابتدا باید کلم ها را با یکمی سرخ شدن در روغن تفت داده و سپس با پیاز سرخ شده مخلوط شوند و به آن نمک، فلفل و زعفران اضافه می‌شود. این مخلوط باید به مدت یکساعت خیس شود تا بهتر گرفته شود.

در مرحله بعد، باید برنج را خیس کرده و به صورت نصف پخته کنید. سپس باید به آن، پیاز و گوشت را اضافه کرده و به مدت یکساعت بگذارید تا بزند. در این مرحله، باید به برنج فلفل و زعفران اضافه کرده و آن را به خوبی باهم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، کلم های تفت داده شده را به برنج اضافه کنید و آن را با حرارت خیلی خیلی کم بگذارید تا پلو به خوبی به خواص کلم برسد. بعد از چند دقیقه، کلم پلو شما آماده خوردن است و می‌توان از آن به صورت میان وعده یا نهار استفاده کرد.

بهتر است که این غذا را با ماست یا شورخورشت علاقه مند خود سرو کنید تا پ

خاصیت‌های آن در بهترین حالت ممکن باشد. همچنین می‌توانید در این غذا، الیاف مورد نیاز خود را جهت بهتر شدن سیستم گوارش خود معرفی کنید.

در نهایت، دلایل بسیاری وجود دارد که این غذا را برای تغذیه یک خوراک سالم و خوشمزه و سودمند شمرده می‌شود. در واقع، ترکیب مواد و پخت، طعمی بسیار مجذوب کننده به کلم پلو می‌بخشد که علاوه بر لذیذ بودن، سودمندی‌های خواصی آن را با خود به همراه دارد.



6. پخت کلم پلو در فر

تهیه کردن کلم پلو در فر یک روش سریع و آسان برای تهیه این غذای پرمزه است. اولین مرحله در تهیه کلم پلو در فر، خرد کردن کلم ها است. باید کلم ها را به اندازه یک نیم تا دو سانتیمتر خرد کنید تا در طول پخت از هم نریزند و دارای طعم و مزه مناسبی باشند.

بعد از خرد کردن کلم ها، می توانید برای افزایش طعم و مزه آن، مقداری پیاز نیز به آن اضافه کنید و با مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک آن را پخته و غلیظ کنید.

در مرحله بعد، با استفاده از یک سینی فر یا قابلمه ی قابل استفاده در فر، کلم آماده شده و پخته شده را در آن قرار دهید و سپس به طور مرتب، روی کلم ها سیب زمینی های خرد شده و پیاز را قرار دهید. این سیب زمینی ها و پیازها، در اثر پخت به مزه کلم ها افزوده و به آن طعمی شیرین و خوشمزه می دهند.

سپس باید کلم پلو را با فوق العاده شیرین و خوشمزه مناسب نمودگاه سفره های شما ترکیب کنید. برای این منظور، به صورت خمیری کره را بر روی سطح کلم ها پخش کرده و برای پختن آن در فر، دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد را تنظیم کنید و آن را برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. در نهایت، کلم پلو ماهیچه ها و اعصاب شما را برای پذیرایی از میهمانان شما آماده می کند.