طرز تهیه کشمش پلو خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کشمش پلو خانگی

کشمش پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در همه خانواده‌ها با انواع مختلف سبزیجات محبوبیت دارد. این غذا با استفاده از برنج، کشمش، پیاز، زرشک و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

برای تهیه کشمش پلو، ابتدا برنج را با آب سرد بشویید تا چربی آن کم شود. سپس برنج را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه پخته و آن را تخت کنید. در ادامه، پیاز را با روغن تفت دهید و به آن کشمش، زرشک و ادویه‌جات اضافه کنید و همه را تفت دهید.

بعد از تفت دادن مواد، برنج را به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آتش را به حداقل درجه کم‌تر بیاورید و غذا را برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حالت پخت به روی حرارت گذاشته و از دست ندهید، تا نسوخته شود.

سریع شما را به سفری به دنیای طعم‌ دلپذیر کشمش پلو دعوت می‌کنیم. با دنبال کردن مراحل فوق، شما می‌توانید کشمش پلو خانگی خود را با طعم دلخواه خود تهیه کنید. کشمش پلو با زعفران یا بدون زعفران، با پلو مجزا یا در کنار ماهی‌ها یا مرغ، غذایی سنتی و بسیار خوشمزه در تنوع بالایی است که باعث شده با شهر آشپزخانه‌های شهری و روستایی بیشترین شهرت را داشته باشد.



مواد لازم برای تهیه کشمش پلو خانگی

تهیه کشمش پلو یک غذای سنتی و خوشمزه می‌باشد که در اکثر نواحی ایران مصرف می‌شود. این غذا از ترکیبی از برنج، لوبیا چیتی، کشمش و اسپایس، ساخته می‌شود. در ادامه ما درباره مواد لازم برای تهیه کشمش پلو خانگی صحبت خواهیم کرد.

- برنج: پنجاه گرم برنج برای هر نفر کافی است. برای تهیه کشمش پلو بهتر است از برنجی استفاده کنید که برای طولانی مدت دستکاری نشده باشد.

- لوبیا چیتی: سیصد گرم لوبیا چیتی برای هر نفر کافی است. برای اسلق کردن لوبیا چیتی می‌توانید آن را حداقل چهار ساعت قبل از زمان آشپزی در آب خیسانده و به مدت نیم ساعت به فاصله های پنج دقیقه‌ای جوش دهید.

- کشمش: صد گرم کشمش برای هر نفر کفایت می‌کند. برای استفاده بهتر می‌توانید کشمش را در آب خیسانده و پس از کمی بلعیدن و نمک دادن به آن از بین برداشته و روی حرارت یک دوغاب از آن درست کنید.

- اسپایس‌ها: یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده، یک قاشق چایخوری دارچین و دو برگ بوقلمون برای این مقدار از مواد به کشمش پلو اضافه می‌شود.

- روغن: بهتر است از روغن سبزیجات یا روغن زیتون استفاده کنید. سه قاشق غذاخوری روغن برای تهیه کشمش پلو کافی است.

- آب: برای هر پنجاه گرم برنج، نود میلی‌لیتر آب موردنیاز است.

در نتیجه مواد لازم برای تهیه کشمش پلو خانگی شامل برنج، لوبیا چیتی، کشمش، اسپایس‌ها، روغن و آب می‌باشد. بهتر است از مواد با کیفیت و تازه استفاده کرده و دقت داشته باشید که اندازه مواد را با دقت تعیین کنید.



روش تهیه سبزیجات و مرغ برای کشمش پلو

برای تهیه سبزیجات و مرغ برای کشمش پلو، ابتدا باید سبزیجات را آماده کنیم. بهتر است از سبزیجات تازه استفاده کنیم، در غیر اینصورت باید آن‌ها را خوب شستشو داده و خشک کرد. سبزیجات مورد استفاده در کشمش پلو می‌تواند شامل پیاز، سیر، جعفری، تره و شوید باشد. پیاز و سیر را خرد کرده و در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید. اگر می‌خواهید سبزیجات را به صورت جداگانه درست کنید، می‌توانید از پاره کردن پیاز و سیر خودداری کنید و از سایر سبزیجات هم به همین روش استفاده کنید.

حال به تهیه مرغ برای کشمش پلو می‌پردازیم. برای این منظور، از مرغ ترشی استفاده می‌شود. این نوع مرغ با شیوه خاصی تهیه می‌شود که در نتیجه آن، مرغ با طعم گرم و تند درست می‌شود. برای تهیه مرغ ترشی، مرغ را در یک ظرف کوچک با یک قاشق سرکه و نمک می‌پزیم. مناسب است به مرغ حداقل یک شب وقت بدهیم تا ترش شود.

حال از طریق ترکیبی از سبزیجات و مرغ، روش تهیه سبزیجات و مرغ برای کشمش پلو را داریم. برای تهیه این مواد، فرایند زیر را دنبال کنید:

- خرد شدن سبزیجات را بر روی ماهیتابه ایجاد کنید.

- روی سبزیجات بمالید که حدود دو لیوان آب بگیرد و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید.

- سبزیجات برای تفت دادن، روی حرارت پایین قرار گیرند.

- مرغ ترشی را با پرهای از روی گردن و آرنج‌ها در یک ماهیتابه برش دهید.

- روغن را در ماهیتابه می‌ریزیم و آن را به حرارت بالا برای تفت دادن مرغ آماده می‌کنیم.

- وقتی مرغ افزوده شد، آن را به مدت ده دقیقه تفت می‌دهیم.

- به محتوای ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه می‌کنیم و دوباره تفت می‌دهیم.

- حالا مرغ ترشی، روی سبزیجات قرار می‌گیرد.

- کشمش را به محتوای ماهیتابه اضافه کنید و با نمک و فلفل تند سفید، طعم‌دهی کنید.

- آب را به محتوا اضافه کرده و قابلمه را بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به صورت کامل آماده شود.

کشمش پلو با تهیه فوق‌العاده شد، برای دفعه بعد مطمئنا دوباره می‌توانید از این روش استفاده کنید و لذت‌بخشی کامل این غذا را در آشپزخانه تجربه کنید.



روش آماده سازی کشمش و درست کردن خورشت

برای آماده سازی کشمش نیاز به انتخاب انگورهای بهترین کیفیت دارید. برای این منظور، باید انگورهای کاملاً تازه، سرخ و براق را انتخاب کنید. در ادامه، قسمت های سبز و بند های موجود در انگور را با استفاده از چاقو، برش دهید تا حاصل کشتن هر یک از انگورها در داخل کربنات بلوری سریعتر و بهتر انجام شود.

در مرحله بعد، انگورهای شکسته شده را با استفاده از پارچه تمیز، خشک کرده و سپس آن ها را در ظرفی قرار دهید. برای تهیه خورشت کشمش، نیاز به استفاده از برخی از مواد به عنوان افزودنی ها دارید. برای تهیه این خورشت، ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید.

سپس گوشت را به صورت خرد شده با پیاز تفت داده و سپس با مقداری رب گوجه فرنگی تهیه شده، نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز و یک قاشق غذا خوری گردوی ساییده شده را به همراه آن ها ترکیب کنید. سپس آبی را در این مخلوط ریخته و روی حرارت گذاشته تا گوشت و پیاز کاملاً پخته شود.

پس از پخت کامل گوشت و پیاز، می توانید انگورهای خشک شده را به آن ها اضافه کنید و همراه با برنج سفید یا نان ترد، سرو کنید. با استفاده از این روش ساده، می توانید یکی از لذت بخش ترین خورشت های ایرانی را تهیه کنید که همیشه در پاییز مورد علاقه بسیاری از افراد است.



نحوه پخت برنج برای کشمش پلو

برای پخت کشمش پلو بهتر است از برنج با کیفیت و خوب استفاده کنید. برنج باید قبل از پخت شسته شود تا آسیاب های برنج که احتمالاً برای نگهداری برنج استفاده شده اند، از برنج جدا شوند. بعد از شستشو، برنج روی آنتن پخت کنید تا آب زیر برنج را تخلیه کنید، سپس آب داغ را به مقدار دو برابر مقدار برنج در کاسه ای جداگانه بریزید. بهتر است از آب جوش استفاده کنید تا روند پخت برنج سریعتر باشد و برنج با کیفیت بهتری بدهد.

بعد از اضافه کردن آب، یک قاشق چایخوری نمک را هم اضافه کنید. برای اینکه برنج با کیفیتی بپزید، می‌توانید یک فنجان آبلیمو به آب برای پخت برنج اضافه کنید. این باعث می‌شود که برنج به صورت بهتری پخته شود و به طعم و عطر خوبی دست یابد. برای پخت با کیفیت بهتر، بهتر است از حرارت بالا آغاز کنید و حرارت را به تدریج کم کنید.

هنگامی که برنج به حد کافی پخته و ترشی آن را تست کردید و خوب بود، آن را از روی حرارت بردارید و آن را به صورت خوبی با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا کشمش کاملاً توزیع شود. سپس آن را دوباره روی حرارت بگذارید و با همین روش برای ده تا پانزده دقیقه دیگر به این صورت دم کنید تا کشمش پلو نرم و لذیذ شود.

بعد از پخت کشمش پلو، می‌توانید آن را در روی قابلمه و ظرف تقدیم کنید و از این غذای لذیذ لذت ببرید. در ضمن، بهتر است که دائماً با مواد خوب و با کیفیت، به تنوع در پخت غذاها و به دقت در دنبال روش درست پخت، به خطر نیفتید.



تزیین و سرو کشمش پلو

تزیین و سرو کشمش پلو یکی از باشکوه‌ترین غذاهای ایرانی است که در مناسبت‌ها و جشن‌های مختلف سرو می‌شود. کشمش پلو یک غذای اصیل و تاریخی ایرانی است که در دسته غذاهای مرغوب و سنتی قرار می‌گیرد. برای سرو کشمش پلو نیاز است که تزیین آن به‌شکل صحیح و البته جذابی انجام شود. در اینجا به چند روش تزیین و سرو کشمش پلو اشاره می‌کنیم:

نخستین روش برای تزیین کشمش پلو، استفاده از عناصر و اشیاء زیبایی است. می‌توانید با استفاده از برگ‌های شبدر، سبزیجات خرد شده یا سماور، ظاهر کشمش پلو را زیبا کنید. اصطلاحاً از روشنک برای تزیین کشمش پلو نیز می‌توان استفاده کرد که این روش باعث می‌شود که کشمش پلو به نفس‌گیری تبدیل شود.

روش دیگر برای تزیین کشمش پلو، استفاده از روش‌های خاص در سرو آن است. کارد برای شکل دادن به کشمش، حلقوی شکل کردن برگ هندوانه یا دیگر سبزیجات، تعبیه کردن فلفل به طور هنرمندانه و به‌شکل زیبا روی کشمش پلو، از جمله روش‌های مورد استفاده دیگر در سرو کشمش پلو هستند.

در پایان، سرو کشمش پلو با یک عنصر مهم و ضروری همراه است؛ نمک خورشت. نمک خورشت نباید به اندازه زیادی باشد و باید به صورت متناسب با کشمش پلو در کنار آن سرو شود.

در نهایت، برای تزیین و سرو کشمش پلو بهتر است آن را در ظروف زیبا و مناسب سرو کرد و از دکوراسیون جذابی برای سفره استفاده کرد.



نکات مهم در تهیه کشمش پلو

تهیه کشمش پلو یکی از معروف‌ترین غذاهای ایرانی است که در جشن‌ها و میهمانی‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا با استفاده از برنج، کشمش، گوشت و ادویه‌های خوشمزه تهیه می‌شود.

یکی از نکات مهم در تهیه کشمش پلو استفاده از برنج مناسب است. برنج های پلویی مناسب باید خوش پخت و دانه‌های آن درشت باشند. برای آماده کردن برنج، بهتر است از قبل برنج را برای مدتی در آب خیس بگذارید و سپس با آب جوش شده در حالی که دارای نمک است، پخته شود.

در کشمش پلو از کشمش خیس و شیرین استفاده می‌شود و بهتر است برای تهیه این غذا از کشمش سبزی استفاده نشود. قبل از استفاده کشمش باید از آن پاک کنید و در آب گرم خیساند تا به رنگ قهوه‌ای تغییر پیدا کند.

یکی دیگر از نکات مهم در تهیه کشمش پلو ترکیب صحیح ادویه‌ها با گوشت است. برای طعم دلنشین، بهتر است از هماهنگی مناسب بین عصاره‌های رزماری، زعفران و شمعدانی استفاده شود و گوشت برای ترد شدن، برای کمی ساعتی در مرباخانه قرار داده شود.

همچنین برای سرو کردن کشمش پلو می‌توانید پوست مرغ یا تخم مرغ سرخ کنید و روی بالای کشمش پلو قرار دهید تا ظاهر آن بهتر شود. اما با توجه به سلیقه خودتان هم می‌توانید به روش دیگری آن را سرو کنید.