طرز تهیه کشمش پلویی برای عدس پلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کشمش پلویی برای عدس پلو

تهیه کشمش پلویی برای عدس پلو یکی از غذاهای سنتی و پر طرفدار ایرانی‌هاست. کشمش پلویی یک نوع غذایی است که از گردو، پلو و کشمش تهیه می‌شود. در این روش، عدس هم به عنوان یکی از ترکیبات غذا استفاده شده و به طور کلی این غذا را می‌توان یک غذای کامل و سالم دانست.

طرز تهیه کشمش پلویی برای عدس پلو بسیار ساده است. ابتدا عدس را باید خیس کرده و سپس آن را به صورت تفت داده شده در همراه با پیاز رنده شده و روغن زیتون به همراه ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، فلفل سیاه، جعفری و ... پخت دهید. سپس باید گردو را بریزید و در کمی روغن تفت دهید تا رنگ طلایی بگیرد و سپس با کشمش، شیرین شده و به آب عدس اضافه کنید. در این مرحله روی دیگ عدس باید پهن شده و غلیظ شده باشد.

بعد از آن، یک لایه از پلو را بر روی آب عدس با کشمش بریزید و سپس لایه‌ی دوم را با کشمش بر روی پلو قرار دهید. هر لایه از پلو با کشمش باید تا حدود ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم آتش داده شود. در پایان، می‌توانید عدس پلویی با کشمش را با یک لیوان ماست یا ماست‌کهنه سرو کنید.این غذا را می توان با سالاد شیرازی و پیش غذایی مانند ماست و خیار شور سرو کرد.



طرز تهیه کشمش پلویی برای عدس پلو

تهیه کشمش پلویی برای عدس پلو یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق ایران به عنوان یک غذای اصلی سرو می‌شود. اجزای پایه این غذا شامل عدس، برنج، کشمش و انواع مختلف ادویه و اسپیس می‌باشد.

از اولین موادی که برای تهیه این غذا پیدا می‌کنیم، عدس است. برای تهیه آن، باید عدس را با آب به مدت چند ساعت خیس کرد و سپس در حالت بی‌تفاوتی (بدون افزودن نمک یا ادویه) با آب برای پخت در می‌آوریم. پس از اینکه عدس نرم شد، آن را به صورت صافی تمامی آب را به همراه خود دمیده و در کنار آن قرار می‌دهیم.

سپس نوبت به پخت برنج می‌رسد. برای پخت برنج، باید آن را با آب و نمک مناسب درست کرد. از آن جهت که کشمش اغلب خوشمزه‌ترین بخش عدس پلو است، باید مقدار کشمش را به اندازه کافی زیاد در نظر گرفت. قبل از اضافه کردن کشمش، آن را آبکش کرده و در آبی به مدت کوتاهی خیس قرار دهید.

وقتی که برنج پخته شد، می‌توانیم کشمش را به آن اضافه کنیم. سپس ادویه و اسپیس مختلفی مانند زعفران، فلفل، دارچین و غیره را نیز به صورت یک دسته اضافه کرده و برای چند دقیقه، بر روی حرارت کم، آن‌ها را با هم مخلوط کنیم. در نهایت، عدس را به برنج آماده تهیه‌شده اضافه کرده و با مخلوط کردن کامل آن‌ها، غذای خود را آماده می‌کنیم. این غذا غنی از مواد مغذی است و با طعم شیرین و تند کشمش، تجربه‌ی لذت‌بخشی برای سرو در میز شام خود به شما هدیه می‌دهد.



راهنمایی کامل برای پخت کشمش پلویی با عدس

کشمش پلویی با عدس یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در بسیاری از خانواده‌ها سرو می‌شود. این غذا به راحتی قابل تهیه و پخت است و می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای غذایی سریع و خوشمزه باشد.

برای تهیه کشمش پلویی با عدس، ابتدا باید از هر دو مواد با کیفیت استفاده کرد. برای پلو، برنجی که دارای دانه‌هایی طولانی، شفاف و بدون پوست است، بهترین گزینه است. همچنین، باید از کشمش‌های خوب و سالم استفاده شود. بهتر است کشمش‌ها را به مدت حداقل چند ساعت در آب نمک یا شیرین کرده و سپس پاک کنید.

برای تهیه عدس، از عدسی که به رنگ قهوه‌ای تیره است استفاده کنید. ابتدا عدس‌ها را بشویید و سپس در آبی که به از قبل به آن نمک اضافه شده‌است، برای حدود یک ساعت خیساند. سپس، عدس‌ها را در آب جاری برای حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا کاملا تمیز شود.

حالا می‌توانید غذای خود را آماده کنید. برای پخت پلو، برنج را با آب جوش و نمک به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سپس آب آن را تخلیه کنید. باید دانه‌های برنج را با لیوان قاشق‌های باده‌گرفته از حرکت داد تا برای برنج یک الگوی خاص بوجود بیاید.

سپس، می‌توانید کشمش‌ها را با کمی روغن تفت دهید و در کنار برنج قرار دهید. سپس، عدس‌ها را به همراه نمک و فلفل به مدت حدود ۳۰ دقیقه پخته و به همراه پلو و کشمش‌ها سرو کنید. همچنین، در نهایت می‌توانید با استفاده از نمک، زعفران، روغن و آب، یک تندیز برای پولوی خود آماده کنید.



طریقه تهیه کشمش پلو با رنگ عدس

کشمش پلو با رنگ عدس غذایی پرطرفدار و لذیذ است که معمولاً در جشن‌ها و مهمانی‌ها سرو می‌شود. در این غذا، عدس‌های کوچک که پس از خارج کردن پوست‌هایشان روشن شده‌اند، به همراه برنج، گوجه‌فرنگی، پیاز، زرشک و کشمش ترکیب می‌شوند و در حین پخت برای شربت نعناع یا زعفران به آن اضافه می‌شود. غذای کشمش پلو با رنگ عدس باعث می‌شود که غذا نه تنها خوشمزه و لذیذ باشد، بلکه ترکیب رنگی زیبایی را نیز به غذای ما اضافه کند.

برای تهیه این غذا می‌توان از چند روش مختلف استفاده کرد. اما در روشی که در ادامه آموزش داده می‌شود، برنج و عدس ابتدا جداگانه با آب پخته می‌شوند. سپس برنج با مقداری روغن در تابه کمی تفت داده و به آن پیاز سرخ شده، تخم مرغ و زعفران اضافه می‌شود. سپس لایه‌های برنج، کشمش، عدس و زرشک درون تابه درست می‌شوند و با حرارت کمی بر روی هم قرار داده می‌شوند. می‌توانید از شربت نعناع برای خوشبو کردن غذا استفاده کنید.

گوجه‌فرنگی همچنین باعث افزایش مزه در غذا می‌شود. در جایی که بر روی عدس، زعفران و برنج کشمش با نعناع روی گوجه فرنگی پخته شده سرو می‌شود، این غذا حالت خوشمزه‌ای به خود می‌گیرد.

یکی دیگر از نکات مهم در راه‌اندازی این غذا، شخصیت غذا و تنوع آن است. به دلیل اینکه عدس به طور کافی در این غذا قرار دارد، لازم است دقت کنید که برای نگه‌داشتن رعایت تنوع، فقط البته عدس را نباید اضافه کرد، بلکه می‌توان تمام شانسی‌های رنگی را با عدس که در آب جوش آماده شده‌اند به این غذا اضافه کرد. به این ترتیب، رنگ‌های نشاط آور به غذا اضافه می‌شوند و ظاهر آن نیز بسیار رونق بخشیده می‌شود.



دستور پخت کشمش پلو با عدس همراه با روش تهیه

کشمش پلو با عدس یکی از غذاهایی است که در ایران بسیار محبوب است. این پلو با داشتن طعم شیرین کشمش و عدس غنی از پروتئین و فیبر، علاوه بر خوشمزگی، سرشار از انرژی قابل استفاده برای بدن می باشد. در اینجا روش تهیه این پلو به صورت کامل توضیح داده می شود.

مواد لازم به ازای چهار نفر:

- دو پیمانه برنج سفید

- یک سیب زمینی متوسط

- یک پیاز متوسط

- یک لیمو ترش

- یک قاشق غذاخوری زردچوبه

- دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی

- حدود یک پیمانه کشمش

- حدود یک پیمانه عدس

- نمک به میزان لازم

ابتدا برنج را درون آب سرد برای حداقل یک ساعت قرار دهید. سپس آن را شسته و به همراه آب شستشویش داخل قابلمه بریزید و برای پخت به اندازه کافی آب بریزید. برای آب‌گیری صحیح برنج بهتر است مقدار آب مورد نیاز برای پختن دوبرابر ارتفاع برنج باشد.

علاوه بر آن عدس را نیز با آبی که حداکثر تا دو ساعت قبل از پخت برایش ریخته اید برای حداقل یک ساعت خیس کرده و سپس با توجه به قوی بودن آن، به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دو پیمانه آب به همراه نمک و زردچوبه پخته و نرم شود. حواستان باشد که دراین مرحله نباید عدسترک داشته باشد.

سیب زمینی را پوست کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز را نیز خرد کنید. روغن را در قابلمه گرم کرده و سیب زمینی ها و پیاز را همزمان تفت دهید تا پیاز آب بندی نشود. سپس کشمش را نیز به مواد تفت داده شده اضافه کنید و به مدت پنج دقیقه با هم مخلوط کنید.

حالا برنج را که به حالت هلالی درآورده‌اید روی مواد تفت داده شده بریزید و باز هم همه اجزا را با هم مخلوط کنید. لیموترش را به مواد اضافه و کمی آب بریزید و قابلمه را بر روی حرارت کم بگذارید تا پلو آرام آرام بپزد. پلو حداقل ۴۵ دقیقه روی حرارت کم پخته شود. پس از پخت ، پلو را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بر روی آتش کم به مدت استراحت قرار دهید تا تمامی طعم ها به هم متراکم شوند. سپس پلو را به همراه عدس روی سفره اماده سرو کنید. بعضی افراد عادت دارند که آن را با میوه های تازه یا انواع آبمیوه مختلف سرو کنند.



طرز تهیه ساده کشمش پلو برای عدس

کشمش پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است. این غذا با استفاده از عدس، برنج، کشمش و خورشتی از گوشت، قارچ یا خوراکی خامه‌ای تهیه می‌شود. اگرچه در استان‌های مختلف ایران روش‌های مختلفی برای تهیه این غذا وجود دارد، اما در این مطلب طرز تهیه ساده کشمش پلو برای عدس را بررسی خواهیم کرد.

برای تهیه کشمش پلو، ابتدا برنج را به مدت حدود نیم ساعت در آب خیس می‌کنیم تا نرم شود. سپس آب را از برنج خورد شده ریخته و آن را در قابلمه‌ای که مقداری روغن در آن ریخته‌ایم، با حرارت متوسطی می‌ریزیم تا تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه برای روغن خشک شود و برنج خوبی شکل بگیرد. سپس یک لایه ظرف مناسب را از برنج خوردشده در قابلمه قرار می‌دهیم.

بعد از اینکه برنج در قابلمه قرار گرفت، عدس را به همراه یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو، در مقداری آب جوشانده و آن را به همراه کمی نمک به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط می‌پزیم تا عدس باشکوه شود. در ادامه، خورشتی آماده را برای درست کردن کشمش پلو تهیه می‌کنیم که می‌تواند شامل گوشت، قارچ و یا خوراکی خامه‌ای باشد. سپس کشمش را در آب گرم برای ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا نرم شود.

حال که تمامی مواد آماده شده‌اند، در قابلمه ابتدا یک لایه برنج، سپس دو لایه خورشتی، دو لایه عدس و نهایتاً دو لایه کشمش را درست می‌کنیم و با روشن شدن «فریره» و روشن شدن شعله آن روی کاهوی قابلمه، اجاق را روشن می‌کنیم و قابلمه در آن را گذاشته و با بستن کاهوی آن، برایی تهیه یک کشمش پلو لذیذ و شیرین، حدود ۴۵ دقیقه صبر می‌کنیم. سپس کشمش پلو را با تنها کردن قابلمه با دستمان به سروینگ دلخواه منتقل می‌کنیم. در پایان، می‌توانیم با درخواست خود ترشی یا شورپلو را به عنوان پیش غذا سرو کنیم.



نحوه ی پخت کشمش پلویی برای عدس پلو در ابدیت

پخت کشمش پلویی برای عدس پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که ترکیبی از برنج سفید، عدس، کشمش، پیاز، نمک، فلفل سیاه و زعفران است. با همراهی سالاد و ماست، این غذا می تواند غذایی کامل و خوشمزه برای غذای شام باشد.

ابتدا نیاز است که برنج را با آب سرد شستشو داده و سپس آن را در آب نمک خیسانده و به مدت نیم ساعت از قبل خیس بگذارید. در این میان نیز می توانید کشمش را نیز داخل آب فراموش نشانده و برای حداقل نیم ساعت خیس کنید تا بهتر در پلوی شما پخته شوند.

در مرحله بعد پیاز را ریز خرد کرده و در روغن مورد نیاز تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس عدس را با آب به همراه نمک و فلفل سیاه به صورت جداگانه بپزید تا کاملا نرم شود. سپس با کمک دسته تعمیری عدسها را پوره کنید.

مرحله بعد، اضافه‌کردن زعفران به یک قاشق غذاخوری آب گرم و سپس خوب مخلوط کردن آن است. بعد از آن، برنج خیس شده را آبکش کرده و به همراه زعفران، نصف مقدار روغن تفت داده شده، تفت دهید تا روغن بر روی برنج توزیع شود. سپس باید برنج را داخل قابلمه ریخت و بعد از آن عدس پوره شده به آن اضافه کنید.

نازک ترین لایه پلویی خود را داخل قابلمه قرار داده و تعدادی حبه کشمش به برنج خوب خامه رنگی اضافه کنید. سپس لایه بعدی برنج را روی کشمش گذاشته، مطابق همین الگو عمل کرده تا پایان قابلمه رسیده و در آن حبه کشمش همه جا پخش شده اند. حال پلو را زیر حرارت فر ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود.

با پخته شدن کامل، پلو را با کمی آب زعفران روی آن تزئین کرده و در انتها آن را با سالاد و ماست سرو کنید. در نهایت نیز می توانید با لواشک پلویی به پلوی خود طعمی اضافه کنید.