طرز تهیه کرم شکلاتی برای تزیین روی کیک
برای تهیهی کرم شکلاتی برای تزیین روی کیک ابتدا باید تمام مواد مورد نیاز را آماده کنید. شما نیاز به یک بستهی شکلات تلخ، یک عدد تخممرغ، یک پیمانه آب، نصف پیمانه قند و یک قاشق چایخوری پودر کاکائو دارید.
ابتدا شکلات را در ظرفی مقاوم در برابر حرارت قرار دهید و برای ذوب شدن آن را روی یک قابلمهی آب گرم قرار دهید. در همین حین، تخممرغ و شکر را به یکدیگر بزنید تا حدود ۵ تا ۷ دقیقه مخلوط شوند. سپس آب را به آنها اضافه کنید و برای تقویت و ماندگاری دار کردن کرم، باید آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
وقتی شکلات کاملا ذوب شد، اضافه کنید و همراه با نیم پیمانه شیر و کاکائو پودر بزنید تا کرم شکلاتی تقریبا سفت شود. به این ترتیب، تهیه کرم شکلاتی برای تزیین کیک به سادگی امکانپذیر میشود و میتوانید با آن شکلاتی اضافی و افزایش زیبایی کیک خود را بیشتر کنید.
طریقه ساخت کرم شکلاتی برای استفاده در تزئین کیک
با سلام و احترام خدمت کاربران گرامی،
کرم شکلاتی یکی از انواع تزئین کیک است که ترکیبی از شکلات و مواد دیگر است. با بکارگیری این کرم میتوانید کیک خود را به یک ظاهر جذاب و دلچسب بدل کنید. برای ساخت کرم شکلاتی، از مواد ابتدایی مثل شکلات، کره، شیر، وانیل و شکر استفاده میشود.
اولین گام در ساخت کرم شکلاتی این است که شکلات را در یک ظرف مناسب قرار دهید و آن را به روش بخارپز یا میکروویو گرم کنید تا آن را مذاب کنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید. در این مرحله، میتوانید شکر و وانیل را نیز به مواد اضافه کنید.
بعد از آن، کرم شکلاتی را به داخل یک مخلوطکن بریزید و به مدت چند دقیقه خمیری و روان بسازید. در صورتی که کرم شکلاتی به دلیل استفاده از شکر کریستالی ضخیم شده است، میتوانید یکمی شیر به آن اضافه کنید تا چسبندگی آن بهتر شود.
در این مرحله از ساخت کرم شکلاتی، کرم آماده است و میتوانید آن را برای تزئین کیک خود استفاده کنید. بهتر است که کرم شکلاتی را برای چند دقیقه در یخچال قرار داده و بعد از به دست آمدن یک سطح یکنواخت، آن را به کمک یک تیز پر خمیرکار، روی کیک خود بمالید. در نهایت، میتوانید با استفاده از شکلاتهای تخت شده، تزئیناتی جذاب بر روی کرم خود ایجاد کنید.
به کمک این روش ساده و مواد دسترسی پذیر، میتوانید کرم شکلاتی به دلخواه خود را بسازید و کیک خود را به یک ظاهر شگفت انگیز تبدیل کنید.
راهنمای تهیه کرم شکلاتی برای ساخت دسر
برای تهیه کرم شکلاتی برای ساخت دسر، ابتدا باید تمام مواد نیازمند به آن را آماده کنید. شما نیازمند چند قاشق غذاخوری کاکائو پودر، یک فنجان شیر، یک پیمانه خامه تازه، هشت قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری وانیل هستید. اگر قصد دارید که کرم شکلاتی شما شیرینتر یا تلختر باشد، میتوانید میزان شکر و کاکائو پودر را تنظیم کنید.
برای شروع، شما باید کاکائو پودر، شکر و شیر را در قابلمهای مخصوص بر روی حرارت کم قرار دهید. حرارت را افزایش دهید و زمانی که محلول یکدست شد، از روی حرارت بردارید. بعد از آن، خامه تازه را به مخلوط شیر و شکر وارد کنید و همه مواد را حرکت دهید تا کرم برای مدتی به جا بماند.
پس از حدود سه دقیقه، کرم شکلاتی شما به تناسب درستی سفت میشود. در این مرحله، باید آن را از روی حرارت بردارید و به وسیله یک ماهیچه یا میکسر بهبود شده، برای مدت کوتاه نیزی را هم بزنید تا کرم شکلاتی خود را نرم تر کنید.
حالا که کرم شکلاتی شما آماده است، میتوانید از آن برای تهیه دسرهای پرطرفداری مانند پاناکوتا، کیک و بیسکوئیت استفاده کنید. البته، به یاد داشته باشید که بهتر است از کرم شکلاتی شما در محلول مواد و اجزای دیگر استفاده شود، تا از تغییر شکل و سفتی کرم شکلاتی در هنگام استفاده جلوگیری شود.
چگونه کرم شکلاتی را برای تزیین کیک تهیه کنید؟
برای تهیه کرم شکلاتی برای تزیین کیک، می توانید از چند مواد اساسی استفاده کنید. این مواد شامل شکلات، کره خامه، پودر شکر و وانیل است. ابتدا باید شکلات تاریک را در یک قابلمه، بر روی حجم متوسطی از آب جوش قرار داده و صبر کنید تا آن ذوب شود. در همین حین می توانید کره خامه را در یک ظرف دیگر نرم کنید.
سپس با استفاده از یک میکسر دستی یا الکتریکی، کره خامه را برای حدود 2-3 دقیقه تا اینکه آن کرمی شود، به صورت پوشیده ورزی کنید. سپس پودر شکر را به تدریج به کرم خامه اضافه کنید و آن را به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر میکس کنید تا مواد به شکلی کرمی و اسفنجی تبدیل شوند.
در نهایت، شکلات ذوب شده را به کمک یک قاشق به کرم خمیری اضافه کنید و با استفاده از یک میکسر، آن را تا زمانی که کرم و شکلات به صورت یکنواخت مخلوط شوند، میکس کنید. حالا کرم شکلاتی شما آماده است و می توانید آن را برای تزیین کیک خود به کار گیرید.
آموزش ساخت کرم شکلاتی برای تزئین دسرها
یکی از تزئینهایی که بسیاری از کارشناسان برای تزئین دسر مورد استفاده قرار میدهند، استفاده از کرم شکلاتی است. البته این کرم شکلاتی میتواند دارای طعم گیاهی مثل نعناع یا لیمو باشد یا به روشهایی مثل ریحاندار کردن شکلات ساخته شده و با توجه به نوعی که انتخاب شود، میتواند با ظاهر و طعم دسر تفاوت داشته باشد.
برای شروع، باید شکلات را با بخار آرام بشکنید و با مخلوط کردن آن با نعناع یا لیموی ترش، به آن طعم منحصر به فردی بدهید. پس از آن، باید کره را بهمراه شیر و شکر در کاسه آماده کنید و آن را بر روی حرارت کم قرار دهید تا کره آرام ذوب شود و مایعی نرم و پف کننده برای شما به دست آید.
حال که کره ذوب شد و مایع شد، باید آن را به آرامی به شکلات اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید تا به شکلات دگرگون شده و کرم شکلاتی با طعم نعناع یا لیموی ترشی که دوست دارید به دست آید.
با این که کرم شکلاتی آماده است، باید در صورتی که محصول نهایی را بخواهید بهترین شکل دادن، متناسب با نوع دسر باید آن را تزئین کند. برای مثال، برای یک دسر موسی چکیده میتوانید کرم را به صورت دایرهای نثار کنید و از قلمهای دسر جهت تزئین استفاده کنید. در مجموع، کرم شکلاتی یکی از بهترین بهارهایی است که برای تزئین دسر قابل استفاده است و باید به اندازهای استفاده شود که جذاب و رویایی باشد، اما البته از معذوریتهای خواصی نیز مستثنی نیست.
راهنمایی برای تهیه کرم شکلاتی با طعم دلخواه
تهیه کرم شکلاتی با طعم دلخواه، یکی از خوشمزهترین شیرینیهاست که معمولاً برای تهیه این حلوا یا کرم به شکلات سیاه نیاز داریم. اما میتوانیم با اضافه کردن طعم دلخواه به شکلات، چندین نوع از کرم شکلاتی را درست کنیم.
ابتدا برای تهیه این کرم، شکلات را به قطعات ریز ترکیب میکنیم و میگذاریم تا در ظرف مقوی یا روی آتش کهنه شود. نیاز است در طی این فرآیند، شکلات را همراه با یک قاشق در حال مخلوط کردن باشیم تا نسوزد. سپس وقتی که شکلات کاملاً ذوب شده، آن را از روی آتش برمیداریم و مواد دیگری مانند کره، نمک، شکر و بستنیهای مورد علاقه به آن اضافه میکنیم و همه مواد را به دقت با یکدیگر مخلوط میکنیم.
بهترین روغن برای افزودن به کرم شکلاتی، روغن مایع نباتی است، اما میتوانیم انواع روغن های دیگر را هم برای پختن از آن استفاده کنیم و طعم خوبی به کرم بدهیم. همچنین با اضافه کردن عصاره های گیاهی مانند عصاره بادام یا وانیل، می توان طعم شیرین کرم را بیشتر کرد.
در نهایت، برای ایجاد ترکیبات مختلف از کرم، میتوانیم با تغییر درصد هر یک از مواد اولیه (شکر، شکلات، کره و آب)، نسبت مواد همراه با روغن یا عصارههای گیاهی را تغییر دهیم و به همین ترتیب کرم شکلاتی با طعم دلخواه خود را بسازیم. این روش به دلیل سادگی، سرعت و امکان انجام در خانه، برای بسیاری از افراد مناسب است.