طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته
تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که می توان به سهولت در خانه تهیه کرد. مواد اولیه این دستور پخت شامل مرغ، سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل سیاه، زعفران و رب گوجه فرنگی می باشد.
برای تهیه این دستور ابتدا باید پرهیزی جوشانده و سپس روی آن آب کاملاً ریخته شود. در مقابل، سیب زمینی ها را رنده کرده و تمام آب را از آنها کنید. پیاز را هم رنده کرده و بعداً با سیب زمینی ها و مرغ هموار بمیکسید.
سپس فلفل سیاه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و به مرغ، سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. بهتر است همه این مواد را به مدت چند دقیقه باهم میکس کنید تا تمام طعم ها به هم برسد.
حالا یک قاشق کره را در یک تابه آغشته کنید و بعد از گرم شدن، آن مخلوط را به آن اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه به آرامی بپزید تا طرف آرنج سفت باشد. در نهایت، می توانید آن را با سس مورد علاقه خود سرو کنید و شهره شوید!
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته
تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهایی است که در اکثر رستورانها میتوان آن را پیدا کرد. این غذا که دارای مزه و ارزش غذایی بسیار خوبی است، با استفاده از چند ماده غذایی اساسی تهیه میشود که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم:
مواد لازم:
- مرغ دو پیمانه
- سیبزمینی دو عدد متوسط
- سیر 3 حبه
- پیاز 1 حبه
- کره یا روغن مایع برای سرخ کردن
- تخممرغ 2 عدد
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- پنیر پارمزان رنده شده چند قاشق غذاخوری (اختیاری)
روش تهیه:
1. مرغ را با دستگاه چرخ کوبی یا با دست برش زده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید.
2. سیر و پیاز را خیلی ریز رنده کنید و به مرغ اضافه کنید.
3. سیبزمینیها را پوست کنید و پوره کنید، سپس آنها را به مرغ اضافه کنید.
4. تخممرغ را به مرغ اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
5. نمک، فلفل سیاه و پنیر رنده شده را به مواد تهیه شده اضافه کنید و مجدداً با هم مخلوط کنید.
6. در حالی که کره یا روغن مایع را در قابلمه میریزید، ماسهای از مواد تهیه شده را در دست گرفته و آن را به شکل گرد تراشیده و به اندازه مناسب برش دهید. سپس آن را در کره یا روغن مایع سرخ کنید.
7. تکرار برای تهیه کتلتهای دیگر تا تمام مواد تهیه شده به پایان رسد.
8. پس از سرخ کردن کتلتها، آنها را بر روی دستمال قرار داده و اجازه دهید کتلتها از روغن خارج شوند، سپس سرو کنید.
در نتیجه، با توجه به اینکه مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته قابل دسترسی هستند و با دنبال کردن مراحل تهیه این غذا میتوان به راحتی آن را در خانه تهیه کرد و در کنار عزیزان خود لذت برد.
نحوه پخت کتلت مرغ با سیب زمینی پخته
برای پخت کتلت مرغ با سیب زمینی پخته ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور باید یک عدد سیب زمینی را پوست کنید و آن را به صورت رنده شده درون یک کاسه قرار دهید. سپس مرغ را برای تهیه کتلت ها با چاقو خرد کرده و آن را به مقدار دلخواه درون کاسه سیب زمینی ریخته و با اضافه کردن نمک، فلفل و سایر ادویه های مورد نظر، خوب با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد باید تخم مرغ را درون کاسه دیگری شکسته و آن را با مقداری نمک و فلفل به کتلت های مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس کاسه را برای حدود 15 تا 20 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا مخلوط به خوبی کاملاً خنک شود و برای پخت آماده شود.
حالا باید سیب زمینی های رنده شده را به صورت چسبنده در ظرفی ظرفی قرار داده و آن ها را درون ماکروفر برای حدود 5 دقیقه به مدت چند دقیقه بگذارید تا پخته شوند.
سپس مخلوط کتلت مرغ را با دست های مرطوب شده برای شکل دادن به دلخواه مانند کتلت های کوچک روی سیب زمینی ها قرار دهید. حالا آن ها را به طور کامل روی پنجره ماکروفر برای حدود 3 دقیقه درجه حرارت بالا قرار دهید تا کتلت ها نیز درست پخته شوند.
لذت بردن از کتلت مرغ با سیب زمینی پخته همراه با سس مورد علاقه شما خودتان را تجربه کنید.
نکات مهم در تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته
تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته به دلایلی از محبوبترین غذاهایی است که بسیاری از خانوادهها به صورت روزانه برای وعدههای ناهار و شام از آن استفاده میکنند. در این رسپی، کتلتها از گوشت مرغ، سیبزمینی و پیاز تهیه میشود و با زعفران و ادویهجات مختلف تند و شیرین شده و بعد از پخت در روغن سرخ میشوند تا بیشترین طعم و عطر را داشته باشند.
برای شروع به تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی پخته، ابتدا مرغ را برشهای کوچکی کرده و در یک قابلمه با حدود 2 لیوان آب و پیاز رنده شده اضافه میکنیم. سپس این ترکیب را روی حرارت بالا قرار داده و بعد از غلیظ شدن آب، 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم.
سپس، سیبزمینی را با یک چاقو بزرگ خرد میکنیم و در قابلمه دیگر، با حدود 2 لیوان آب به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم تا برشهای آن ریز شوند. سپس، سیبزمینی را از آب جدا کرده و با گوشت مرغ و پیاز پخته شده، خرد میکنیم تا یک ترکیب همگن و خمیری بسازیم.
حال، به این ترکیب زعفران، فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز، چند قاشق غذاخوری نشاسته یا آرد، پنیر پیتزا و تخممرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب همگن و خمیری بسازید.
بعد از حالت دادن به ترکیب، آن را به اندازه دلخواه تقسیم کرده و به صورت کرات درآورده و همه را در فر کوچک به مدت 30 تا 35 دقیقه به مدار حرارتی 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
سپس، آنها را از فر بیرون آورید و در روغن سرخ شده به مدت 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا کتلتها روی هر دو طرف طلایی شود. سرو کنید و از غذا لذت ببرید.
طرز تهیه سیب زمینی پخته برای کتلت مرغ
سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب و پرکاربرد در آشپزی است که به عنوان یک جانبی مورد استفاده قرار می گیرد. سیب زمینی پخته نیز به تنهایی می تواند یک غذای خوشمزه و سیر کننده باشد و همچنین می تواند به عنوان افزودنی مناسبی برای کتلت مرغ و سایر غذاهای گوشتی باشد.
برای پختن سیب زمینی پخته برای کتلت مرغ، ابتدا باید سیب زمینی ها را به شکل گلوله ای خرد کرده و آنها را در آب نمکی برای مدت چند دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شوند. سپس آنها را از آب درآورده و با یک دستمال رویشان خیس کرده و برای چند دقیقه روی یک صفحه روغن زده قرار دهید تا کمی خشک شوند.
در مرحله بعد، یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن زیتون را داخل آن بریزید. پس از گرم شدن روغن، سیب زمینی ها را به داخل ماهیتابه بریزید و به مدت چند دقیقه آنها را سرخ کنید تا سطح آنها طلایی شود.
سپس با استفاده از یک لوله خمیده، سیب زمینی های پخته را به یک سماور منتقل کنید و به مدت چند دقیقه داخل آن گرم نگه دارید تا نرمی و گلی تر شوند. پس از این مرحله، سیب زمینی های پخته آماده استفاده به عنوان جانبی برای کتلت مرغ و سایر غذاهای گوشتی می باشند.
راه های سرو کردن کتلت مرغ با سیب زمینی پخته
کتلت مرغ با سیب زمینی پخته یکی از غذاهایی است که در بین خانوادههای ایرانی بسیار محبوب است. سرو کردن این غذا نیز دارای روشهای متعددی میباشد. در ادامه به برخی از این روشها پرداخته خواهد شد.
روش نخست سرو کردن کتلت مرغ با سیب زمینی پخته، این است که کتلتها و سیبزمینیهای پخته را در بشقابهای سرو قرار داده و سس آن را روی غذا پخش کنید. سپس با استفاده از تکههای نان، سس را بطور یکدست بر روی کتلت و سیب زمینی ریخته و به صورت فوری سرو کنید.
روش دوم سرو کردن کتلت مرغ با سیب زمینی پخته به این گونه است که سیبزمینی پخته را در داخل پایینترین طبقه مخصوص سرویسهای غذایی ریخته و کتلت مرغ را بر روی آن نهاده و سپس سس را در وسط کتلت ریخته و سرو کنید.
روش سوم سرو کردن کتلت مرغ با سیبزمینی پخته، با استفاده از سسدهی خاص و برشهایی از سبزیجات، به غذای شما زیبایی بیشتری بخش میدهد. به این منظور، میتوان از سسهایی مانند کتچاپ، مایونز و سسهای خاص نظیر سس تند و زیتونی استفاده کرد. همچنین با برشهایی از سبزیجات همچون ریحان، نعناع و ترهبار، ظاهر غذا را زیبا تر کنید.
از دیگر روشهای سرو کردن کتلت مرغ با سیب زمینی پخته میتوان به سرو با سبزیجات پخته شده و غلات بزرگ به عنوان جانبی اشاره کرد که میتوانند به طور دلخواه تزئینی یا جانبی برای این غذا باشند. در هر حال، سرو کردن کتلت مرغ با سیبزمینی پخته به تنهایی، به دلیل مزاج گرم و خوشمزهای که دارد، بهترین گزینهای برای سرو در میان خانواده و دوستان میباشد.