تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کبه آبی
کبه آبی یکی از آشپزیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اغلب در مناطق خوزستان و ایلام تهیه و مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا اغلب در ایام جشنها و مناسبتهای خاص سرو میشود و طعم و ترکیب فوقالعاده این غذا باعث شده تا محبوبیت بالایی در بین مردم داشته باشد. برای تهیه کبه آبی به مواد اصلی مانند گوشت گوساله، نخود، گندم و ادویههای مخصوص نیاز داریم.
برای تهیه کبه آبی ابتدا نخود را یک شب قبل از پخت، خیس کرده و بعد از آن آن را پخته و له کرده و به همراه گوشت گوساله ریز شده و ادویهها درون آسیاب میکنیم تا یک خمیر متجانس بدست آید. سپس این خمیر را به صورت دایرهای درون قابلمه میچینیم و روی آن را به صورت دایرهای صاف میکنیم. در ادامه بر روی خمیر خمغازه دیگر دایرهای قرار میدهیم و این دو لایه را با یکدیگر رد و تکان داده و به صورت یکپارچه میکنیم.
سپس کبه را به مدت حدود 2 ساعت با حرارت ملایم پخته و پس از آن از رو آن برداشته و به دور قرار داده میشود. پس از سرخ کردن کبه، آن را روی سایه یا قابلمه قهوهای میچینیم و با سوخار روی آن محکم میکوبیم تا شکلهای خاص و زیبا به وجود بیاید. کبه آبی آماده سرو و تزئین است و معمولا به همراه آلبالو زرد یا نارنجی تزئین میشود. این غذا به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا میتواند در مناسبتها و جشنهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد و مطمئنا توانایی ایجاد لذتهای بینظیر را برای همه دارد.