طرز تهیه کباب کوبیده کرمانشاهی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب کوبیده کرمانشاهی

کباب کوبیده کرمانشاهی یکی از غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ غذایی استان کرمانشاه است. این کباب با طعم و طراوت منحصر به فرد خود، همواره جایگاه ویژه ای در سفره های خانوادگی و رستوران های محلی دارد. تهیه این کباب نیازمند ترکیب مخلوطی از گوشت گوسفند و گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و ادویه های مخصوص است.

برای آماده سازی کباب کوبیده کرمانشاهی، ابتدا گوشت گوسفند و گوشت چرخ کرده را با هم مخلوط کرده و سپس پیاز رنده شده را به مخلوط اضافه کنید. سپس با استفاده از دستان خود یا یک آبپزر این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا تمامی مواد داخل آن متحد شوند. بهتر است مخلوط را حداقل یک ساعت در یخچال برای ترکیب بهتر طعم ها در آن قرار دهید.

پس از گذشت زمان مورد نیاز، مخلوط را به اندازه مناسب به شکل انگشتی درآورده و روی آن را صاف کرده و به شکل کوبیده شکل مورد نظر خود قرار دهید. سپس کباب ها را روی زغال گرم بپزید تا از هر دو طرف نیمپز شوند و طعم برگرفته از زغال به آن ها تزیین خاصی بدهد. حالا می توانید این کباب های خوشمزه و شهی را با نان لواش و سس مورد علاقه خود سرو کنید و لذت ببرید.