طرز تهیه کباب کوبیده تابه ای در منزل
تهیه کباب کوبیده تابه ای در منزل یکی از پرطرفدارترین پیش غذاهایی است که در اکثر رستورانها سرو میشود و به دلیل خوشمزگی و پرطمعی آن اغلب برای خانواده و دوستان در جشنها و میهمانیها نیز تدارک دیده میشود. برای تهیه این غذای خوشمزه و محبوب در منزل، لازم است تا مواد اولیه آن را آماده کنید.
یکی از مواد اصلی برای تهیه کباب کوبیده تابهای گوشت چرخکردهی ترکیهای است. در ادامه با توجه به نیاز خود میتوانید به جای گوشت ترکیهای، گوشت چرخکرده قرمز، گوشت گوساله و یا گوشت چرخکرده مرغ هم استفاده کنید. در هر صورت، ابتدا مواد اولیه را آماده کرده و سپس یک تابهی مناسب روی شعلهی متوسط آماده کنید.
برای شروع، گوشت چرخکرده را با سماق، پیاز رندهشده، سیر رندهشده، شوید رنده، فلفل سیاه و نمک مخلوط کرده و با چنگال یا دستهای خود به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس مارینهی حاصل را برای ۲۰ دقیقه در یخچال رها کنید تا مزهی بهتری بگیرد.
پس از گذشت زمان، تابه را داغ کنید و روغن را همراه با کمی نمک به تابه بریزید. سپس بهتر است اگر به جای کف کردن کباب در تابه، با استفاده از دستان خود مواد را روی تابه صاف کنید و زیر آن را به دمای متوسط حرارت دهید. شما می توانید برای ایجاد داغی در تابه، با چنگال یا کلچهای که همراهتان هست از بالا به پایین بر روی کباب کوبیده همراه با چربی رقیق پخش شده و گرم کردن آن را شروع کنید.
در نهایت، شما میتوانید کباب کوبیده تابهای خود را به همراه ابتکاری از سبزیجات یا محصولات رنگارنگ دیگر سرو کنید و از این غذای دلپذیر، خوشمزه و سرشار از مزهی خوب لذت ببرید.
راهنمای تهیه کباب کوبیده تابه ای
تهیه کباب کوبیده تابه ای یک غذای سنتی و خوشمزه است که در نقاط مختلف ایران به عنوان یکی از غذاهای محلی سرو میشود. به طور کلی، مرحله اول در تهیه این غذا، قابلیت بکارگیری مواد تشکیل دهنده آن است که گوشت چرخ کرده و پیاز نقش اساسی این غذا را ایفا میکنند. مهمترین نکته در تهیه کباب کوبیده تابه ای، به دمای صحیح پخت آن توجه کرد و از پخت نادرست خودداری کرد.
متناسب با تعداد نفرات، حدود یک کیلو گوشت چرخ کرده، دو سه پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و بهعنوان گزینه اختیاری زردچوبه و رب گوجه فرنگی لازم است. مرحله اول تهیه این غذا، چرخ کردن گوشت به همراه پیاز بوده و سپس به دلخواه فلفل سیاه، زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه میگردد. سپس تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و جهت به دست آوردن همانندترین سایز کبابها، میتوانید از قالب کبابساز استفاده کنید.
پس از تهیه این مواد، میتوانید آنها را در تابه به همراه کمی روغن پخته و به دلخواه با ماست و سالاد تازه سرو کنید. برای ایجاد طعم و مزه مطلوب تر، میتوانید از موادی مانند فلفل دلمه ای یا شیرینی به همراه سالاد استفاده کنید. در نهایت، باید به یاد داشت که این غذا با یک نون تازه و داغ سرو شود تا حس بهتری ایجاد شود. همچنین، باید به دمای مناسب پخت آن نیز توجه کرد تا کباب کاملاً پخته شود و خیره کننده بشود.
مراحل تهیه کباب کوبیده تابه ای
برای تهیه کباب کوبیده تابه ای ابتدا باید گوشت قرمز را به صورت کوبیده درآورده و با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، جعفری و تخم مرغ مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد مخلوط به هم بچسبند.
سپس تابه را روی حرارت بالا قرار داده و آن را روغن کنید. سپس مخلوطی که در مرحله قبل تهیه کرده اید را به داخل تابه ریخته و به شکل دلخواه خود شکل دهید. برای این کار می توان از هر نوع قالب یا پنجره خوری استفاده کرد. حال بهتر است که کباب کوبیده را حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در تابه بگذارید تا از هر دو طرف به طور یکنواخت سرخ شود.
در صورت تمایل، می توان ۱ پیمانه آب نیمه جوش به کباب کوبیده اضافه کرده و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت پایین قرار داده تا کباب بهتر پخته شود. آن را با نان، سالاد و روشنی های مورد علاقه خود سرو کنید. همچنین می توان کباب کوبیده را با سس زردچوبه، پاستورمه و خیارشور سرو کرد. کباب کوبیده تابه ای یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که همه دوست دارند. با دنبال کردن این مراحل ساده، شما هم می توانید یک صفحه نمایش رایگان کباب تابه ای تهیه کنید.
طرز تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده در منزل
کباب کوبیده یکی از پرکاربردترین و پرطرفدارترین غذاهای ما در ایران است. این غذا به صورت سنتی با گوشت چرخ کرده و به همراه انواع سبزیجات و ادویهها در کباب خانههای ایرانی تهیه میشود. اما با داشتن لوازم و آشپزخانه مورد نیاز، میتوانید در خانه نیز کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده تهیه کنید.
اولین قدم در تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده، تهیه گوشت است. گوشت را از نوع گوشت گوساله یا گوشت چرخ کرده گوسفند استفاده کنید. گوشت را باید خیلی ریز نکنید تا به شکل ریز و خمیری نشود.
سپس باید سبزیجات را نیز تهیه کنید. در حالت سنتی، گوجه، پیاز، نعناع، تره، شوید، جعفری و سیر به کباب اضافه میشد. شما میتوانید هر سبزیجاتی که میپسندید به این لیست اضافه کنید، اما حتما باید بعد از خرد کردن آنها، به خوبی آبشانده شوند تا آب زیادی به کباب اضافه نشود.
سپس باید تمام مواد را به همراه ادویهها مخلوط کنید. ادویههای کباب سنتی شامل پودر زردچوبه، پودر جوز هندی، پودر ادویه ، پودر فلفل سیاه یا قرمز و نمک هستند. اما این انتخاب به ذائقهی شما بستگی دارد، میتوانید ادویههای دیگر هم به مواد کباب اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن مواد، بهتر است کمی به خاطر داشته باشید که نباید زیاد با دست چرخش دهید و سریعا به شکل کبیدههای ریز تقسیم کنید. در هنگام سرخ کردن، باید کمی روغن را درون ماهیتابه گرم کرده و کبابها را در آن تفت دهید. زمان سرخ کردن کباب نیز به درستی و به نوع ماهیتابه و شعله مورد استفاده بستگی دارد. حدود چند دقیقه برای هر طرف کباب، زمان کافی است. پذیرایی این کباب با نان لواش و سالاد شیرازی توصیه میشود.
راهنمای تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده تابه ای
کباب کوبیده یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است که با گوشت چرخ کرده تابه ای تهیه میشود. برای تهیه کباب کوبیده لازم است تا گوشت چرخ کرده را با یک سری مواد افزودنی مخلوط کنید، سپس کبابها را در تابه با روغن داغ سرخ کنید.
برای تهیه گوشت چرخ کرده، گوشت قرمز را با عدسی و پیاز خرد شده خرد کنید. سپس با افزودن نمک، فلفل و سایر ادویهها به گوشت، آن را مخلوط کنید و در مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا بهتر باشد.
برای تهیه کباب کوبیده، گوشت چرخ کرده را به شکل گرد برش دهید و با استفاده از دستگاه کوبیدهساز از آن دستههایی به اندازه گلوله بسازید. گلولههای گوشتی را روی میخ کباب بگذارید و به آرامی به دور میخ پیچیده تا شکل استوانهای بگیرد.
سپس کبابهای خود را در تابه با روغن داغ سرخ کنید. بعد از اینکه کبابها طلایی شدند، آنها را از روی آتش بردارید و روی نان تازه و صافی سرو کنید. میتوانید کباب کوبیده را با سبزیجات تازه و یک پیاز سرخ شده همراه کنید.
در نهایت، لیمو ترش را به همراه نعناع تازه و خلال کردنی سرو کنید تا طعم شیرین و تند کباب کوبیده شما را کامل کند. این روش تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده تابه ای، میتواند یکی از بهترین گزینهها برای سرو در میز ناهار و شام خانوادگی شما باشد.
مراحل تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده تابه ای
کباب کوبیده به عنوان یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی، با استفاده از گوشت چرخ کرده و مواد دیگر تهیه می شود. در این مقاله، به مراحل تهیه کباب کوبیده با گوشت چرخ کرده تابه ای پرداخته خواهد شد.
مرحله اول در تهیه کباب کوبیده، آماده کردن گوشت چرخ کرده است. برای این کار، بهتر است گوشت را از یک قطعه به صورت کامل پاک و بدون چربی خرد کرده و سپس آن را چندین بار با گردگیری و فشار دادن به صورت کاملا کوبیده و ریز کرده تا مرغوبیت و لطافت خوبی به آن بدهیم.
در مرحله دوم، باید به مواد اضافی که برای کباب کوبیده به کار می رود، از جمله پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه جات توجه کرد. پیاز را نیز باید خرد کرده و با گوشت مخلوط کرد. البته در صورت تمایل می توانید از مواد دیگری مانند رب، لیمو عمانی، سیر، زعفران و... نیز برای بهتر شدن طعم کباب کوبیده استفاده کنید.
در مرحله سوم، با استفاده از ظرف با قطر کمتر از ده سانتیمتر، شکل دهی به کباب کوبیده را آغاز می کنیم. به همین منظور، مقداری از خمیر گوشت را با دست در داخل ظرف شکل مورد نظرتان داده و با چاقو حاشیه آن را به شکل گرد، مربع یا مستطیل تنظیم کرده و نازک می کنیم. سپس با کمک یک قاشق، در نوک گوشت را صاف میکنیم و آن را به صورت خام در فر یا روی شعله قرار میدهیم تا پخته شود.
در مرحله پایانی، با استفاده از چوب کرم، کباب کوبیده را از تابه بیرون می آوریم و در ظرف سرو می کنیم. با تزئین کردن کباب با مواد دلخواه مانند سبزیجات تازه و لیمو، آن را برای سرو به دوستان و عزیزان آماده می کنیم. با عصاره لذیذ و غنی این کباب، با خاطره خوشی از غذای فارسی به یاد خواهید ماند.