طرز تهیه کباب چنجه تابه ای

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه کباب چنجه تابه ای

کباب چنجه با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه و روغن تهیه می‌شود و در حالت طبیعی در رویه ها یا دستگاه های کبابپزی آماده می‌شود. در اینجا طرز تهیه کباب چنجه به صورت تابه‌ای شرح داده خواهد شد.

ابتدا، برای تهیه کباب چنجه، یک سالادچین با ابعاد استفاده شده که به میزان دلخواه گوشت را درون آن قرار دهید. بعد از این کار، نمک، فلفل سیاه و روغن را روی گوشت بریزید و آن را به خوبی هم‌زدند تا تمامی مواد درست مخلوط شوند.

سپس کباب چنجه را روی یک تابه تفلونی بریزید و حرارت را بر روی حرارت متوسط تنظیم کنید. وقتی کباب با قسمتی از تابه تماس داده شد، آن را به جاوری که قرمز و گل‌رنگ شده است برگردانید و با اجازه دهید آن سوی دیگر نیز پخته شود. این روند را برای تمام گوشت ها نیز تکرار کنید تا تمامی گوشت ها به طور یکنواخت پخته شوند.

در پایان، کباب چنجه را از تابه خارج کرده و به سرو سبزی، نان تازه و معجون آویشن همراه با رب گوجه فرنگی تقدیم کنید. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی محسوب می‌شود و مطمئنا به یکی از علاقه مندان به غذاهای چند سیلندر هم محسوب خواهد شد.



مرحله‌ به مرحله آموزش تهیه کباب چنجه تابه ای

مرحله‌ به مرحله آموزش تهیه کباب چنجه تابه ای:

اولین مرحله: خمیر طراحی کباب را درست کنید. برای این کار، یک لیوان آرد، نیم لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، و دو قاشق غذاخوری روغن را با هم مخلوط کنید. سپس خمیر را مدتی روی صفحه کار خود روان کنید تا جایی که می‌توانید با آن کباب‌های شما را پهن کنید.

دومین مرحله: یک قاشق غذاخوری روغن را درون تابه تخته مشویی گرم کنید. پهنای زیر خمیر را به اندازه کف تابه کوچکی کنید و خمیر را بر روی آن قرار دهید. سپس خمیر را نصف رقیق کنید تا حاشیه راز دل خمیر، کناره‌های تابه را بپوشاند.

سومین مرحله: یکی یکی چنجه‌های خود را به شکل دایره روی خمیر قرار دهید. فاصله زیادی بین کباب‌های خود قرار دهید تا بتوانید آنها را به آسانی پخته‌ای برچسبیده و به اندازه یکدیگر پخته کنید.

چهارمین مرحله: حرارت تابه را به میانه کم کنید و تابه را به آرامی بر روی حرارت بگذارید. تابه را با پوشش که بهترین پوشش برای پختن است بپوشانید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود. سپس کباب‌ها را با استفاده از پیچیدن پخته شده و طعمده شده‌ی آنها را برای پخت به سمت دیگر تابه بچرخانید.

پنجمین و آخرین مرحله: برای خدمت دهی به کباب‌های خود، پیازهای خرد شده و نعنای تازه شده در همین حال از تابه جدا می‌شوند. کباب‌ها را روی سفره خود قرار داده و به همراه سس‌های خود و مزه‌های مربوطه سرو کنید. در زبان تنها کافیست به هر سلیقه یا مرحله آموزش چنجه تابه‌ای، تلاش کرد و مطمئن شد که از کیفیت مطلوب تهیه کردن کباب‌های خود هیجان زده شده اید.



لیست مواد لازم برای تهیه کباب چنجه تابه ای

کباب چنجه تابه ای یکی از پر طرفدارترین غذاهای مرغوب است که بسیاری از افراد به دنبال آموزش آن می‌باشند. برای تهیه این کباب، اولین قدم کسب اطلاعات در مورد مواد لازم است که در ادامه به شما توضیح داده خواهد شد.

۱- مرغ یا گوشت چنجه: برای تهیه کباب چنجه تابه ای، از مرغ یا گوشت چنجه استفاده می‌شود. مرغ تمیز شده و خرد شده یا گوشت چنجه همراه با پیاز رنده شده مخلوط می‌شود. برای تهیه حدود ۱ کیلوگرم مواد خام به‌کار می‌رود.

۲- پیاز: پیاز مهره‌ای حدود ۲ یا۳ عدد، به ترتیب از اندازه میوه‌ها، خرد شده و با گوشت‌چنجه مخلوط می‌شود.

۳- فلفل سبز: برای تهیه کباب چنجه تابه ای باید ۲۰۰ گرم فلفل سبز، خرد شده و به مواد خام اضافه شود.

۴- زردچوبه: برای بخش رنگی، ۲ قاشق چایخوری زردچوبه به مواد خام اضافه می‌شود.

۵- نمک و فلفل: نمک و فلفل سفید به میزان دلخواه نیاز به اضافه شدن به مواد خام دارند.

۶- نعناع: نعناع تازه حدود ۱ قاشق مریمی، خرد شده و به مواد خام اضافه می‌شود.

۷- روغن زیتون: حدود ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد خام اضافه شده و همه موارد ترکیب می‌شوند.

با تهیه این مواد لازم، می‌توانید کباب چنجه تابه ای خود را با طعم بی‌نظیر تهیه کنید. مواد خام باید به خوبی با هم مخلوط شوند و برای حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار داده شوند. سپس با گرم کردن تابه، مواد برای پختن کباب، به آن اضافه می‌شوند و بعد از پختن سرو می‌شود.



راهنمایی‌های مهم برای آماده کردن چنجه برای کباب

چنجه، یکی از مهمترین بخش‌های کباب در فرهنگ غذایی ایرانی است. آماده کردن و پخت آن درست، موجب شادی و لذت خوردن خانواده و دوستان در لحظاتی خاطره‌انگیز می‌شود. اما آماده کردن چنجه‌ی خوشمزه برای کباب، نیازمند مراعات نکات مهم کاری می‌باشد. در ادامه به معرفی تعدادی از راهنمایی‌های مهم برای آماده کردن چنچه برای کباب پرداخته شده است.

عمده مواد لازم برای تهیه چنجه، گوشت بره یا گوسفند آرامک که به صورت کوبیده شده است می‌باشد. در نوعی دیگر از چنجه نیز از گوشت مرغ، گوشت گاو و حتی از ماهی نیز استفاده می‌شود. یکی از راهنمایی‌های مهم برای آماده کردن چنجه، استفاده از گوشت تازه و بهترین کیفیت می‌باشد. همچنین برای کوبیدن گوشت، می‌توان از دستگاه‌های خاص و یا پرداخت به کارگرهای مجرب نیز بهره‌گیری کرد.

در ادامه، برای دادن مزه بیشتر به چنجه، می‌توانید از مخلوط‌های چندگانه از ادویه‌ها و همچنین اسانس‌های گیاهی مختلف استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توان خلالی، زیره، گشنیز، فلفل، سیر و... را با هم مخلوط نموده و نصفی از آن را به گوشت چنجه اضافه نمود.

همچنین برای پخت چنجه برای کباب، معمولا به دو روش گریل و تابه‌ای استفاده می شود. برای پخت چنجه در تابه، پس از مخلوط کردن گوشت با ادویه‌جات، بهتر است با دست حتما گوشت را خوب ترکیب کنید و پس از یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در برگه‌های المینیومی روی آتش پخته شده و پس از آن باید به صورت مستقیم روی آتش قرار دهید تا چربی آن ذوب شود. می توانید به عنوان سرویس دهنده هم با پیاز تازه و نعناع تزیین کنید. همچنین برای پخت چنجه برای کباب در گریل، نیز باید برگه المینیومی را در این دستگاه قرار داده و سپس چنجه را بر روی آن قرار داده و از هر دو طرف آن را سرخ کنید. بهتر است اگر قرار است از گریل برای پخت چنجه استفاده کنید گوشت را با حداقل یک ساعت تفت داده و بعد چنجه را بر روی نردبان گریل قرار دهید.

با توجه به موارد گفته شده، امیدواریم که با دقت و کیفیت لازم چنجه خود را برای کباب آماده کنید و در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.



طرز تهیه روشن شمع کباب چنجه برای تابه

برای تهیه روشن شمع کباب چنجه برای تابه ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار می‌توانید از یک شمع بچپشتی استفاده کنید. اگر همچنین شمعی در دسترس ندارید می‌توانید از کندلهای عطری جایگزین استفاده کنید. همچنین برای افزایش اشتها می‌توانید از مواد اضافی نظیر برگ کاری و تخم مرغ هم استفاده کنید.

در مرحله بعدی، شمع را برای حدود ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا بتواند به صورت آرام و یکنواخت بر روی آن کباب خوش طعم خود را بسوزاند. پس از گذشت زمان مشخص، شمع را از آب در بیاورید و با استفاده از یک موم‌گیر مرطوب، بر روی کباب چنجه که در تابه قرار دارد قرار دهید.

ترجیحا باید هر سه طبقه کباب چنجه را با یک شمع برای روشنایی مناسب پوشانده و سپس طبقه به طبقه کباب را بپزید. برای حرکت دادن شمع به سمت کباب می‌توانید از چنگال کباب یا لیاقتی هم استفاده کنید. پس از پخت کامل کباب، شمع‌ها را از روی آن خارج کنید و به همراه کباب سرو کنید. این روشن شدن کباب چنجه با شمع به غذای شما طعم و مزه‌ای خاصی می‌دهد.



راهنمایی برای سرخ کردن کباب چنجه تابه ای

کباب چنجه تابه ای یکی از پرطرفدارترین غذاهای مرتبط با آشپزی در جامعه ایرانی است. برای اینکه کباب چنجه تابه ای شما به نحوی سرخ و خوشمزه ظاهر شود، باید چند نکته مهم را رعایت کنید.

اولین نکته آن است که بهتر است از گوشت تازه استفاده کنید. از آنجایی که کباب چنجه تابه ای یکی از خوراکی‌هایی است که باید بعداز ساختار چند روزه اش پخته شود، استفاده از گوشت تازه امری ضروری است.

وقتی از گوشت تازه استفاده کردید، بهتر است آن گوشت را قبل از سرخ کردن به سایز مناسب خرد کنید. اندازه بزرگی یا کوچکی تکه های گوشت توصیه نمی شود. یک تکه گوشت متوسط به اندازه دو الی سه پینته یا دو الی سه سانتی‌متر مناسب است.

به علاوه، می‌توانید از ترکیب پیاز و نمک در هنگام خرد کردن گوشت استفاده کنید. با ترکیب کردن یک قاشق نمک و یک عدد پیاز به تعداد مقدار گوشت، می‌توانید مزه کباب و خوش عطرتر شود.

در ادامه، پیشنهاد می‌شود که در هنگام سرخ کردن، کباب ها را به صورت متوالی به طوری که از نمک، پیاز و گوشت تشکیل شده باشد، سرخ کنید. سپس با استفاده از شبکه کبابسرخ کن چنجه تابه‌ای را به صورت فوق العادهی آنها را بجای د نمود، در میان شبکه قرار دهید و تا اجازه دهید که هر دو طرف به صورت کامل سرخ شود. این روش سریعتری برای سرخ کردن کباب چنجه تابه‌ای است و در نتیجه، مزه و ترشی این غذای خوشمزه بهتر نگه داشته خواهد شد.



نکات مهمی برای پخت کامل و بهینه کباب چنجه تابه ای

برای پخت کباب چنجه تابه‌ای باید به نکات مهم زیر توجه داشت:

1- استفاده از برگه‌های آلو، به‌عنوان بسته بندی کباب، مناسب است. این برگ‌ها باعث می‌شوند کباب شما ازِ خوشبو ترین و خوشطعم‌ترین کباب‌ها باشد.

2- دامپزشکان و کارشناسان غذایی معمولاً توصیه می‌کنند که استفاده از زعفران شیمیایی ممنوع است، بنابراین استفاده از زعفران طبیعی برای طعم‌بخشی به کباب، بهتر است.

3- قبل از برگرداندن کباب به دستگاه آهنی، باید آن را به‌گوشتی که چسبیده به فندها و آبسوربرهای دستگاه نیست و نیز قرمز نگردیده‌است برای پختن آماده کنید.

4- در مجموع، دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد مناسب برای پخت‌کردن کباب قرار داده شده است.

5- با حفظ موادغذایی و طعم‌بخشی، می‌توان کباب چنجه را با سالاد، برنج، نان سنگک، شیرینی و یا هر کجا که کباب خوردن دارای مفهوم است، همراهی کرد.

با اجرای این نکات، کباب چنجه ساخته‌شده، خوشمزه، کامل و بهینه پخته می‌شود که در عین حال مفید برای سلامتی شما نیز است.