تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله در فر
کباب چنجه یکی از محبوبترین انواع کبابهای ایرانی است که با استفاده از گوشت گوساله و انواع ادویهها تهیه میشود. طرز تهیه این کباب در فر بسیار ساده ولی ممکن است نیازمند صبر و توجه باشد. برای تهیه کباب چنجه با گوشت گوساله در فر به یک سربازهی چوبی نیاز دارید که بهصورت افقی باشد.
ابتدا گوشت گوساله را به اندازهی مرغوب برش دهید و درون سربازههای چوبی بگذارید. سپس انواع ادویه از قبیل پیاز خرد شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و... را بر روی گوشت بپاشید و با یک دسته گوشت را مخلوط کنید. حالا سربازه را با بسته کنید و گوشت را به مدت حداقل چند ساعت (حداکثر یک شب) در یخچال بگذارید تا ادویهها به خوبی در گوشت نفوذ کنند.
سپس میتوانید آن را در فر با حرارت مناسب (معمولا حرارت بالای فر) پخت کرد. برای این کار، سربازه را در فر قرار دهید و به مدت حداقل 30 تا 40 دقیقه درون فر بگذارید. بعد از این مدت، کباب چنجه آمادهی مصرف است و میتوانید با نان، را دم یکی از بهترین دسرهای ایرانی، لیمو عمانی و سس مورد علاقه خود سرو کنید. امیدوارم که این توضیحات به شما کمک کند تا یک کباب چنجه خوشمزه و خانگی تهیه کنید.